Iwor Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Mówiłam, że będzie ok??? Paula i jak jedziesz dziś z Sabą, pytam tutaj bo na wątku suni cichosza Quote
paulina02 Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Facet wyjazd odłożył w ostatniej chwili mamy jechać w piątek tak powiedział , więc czekamy .... Quote
sonia1974 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 paulina02 napisał(a):Jak sobie życzysz ja się dostosuje kociaki cudne , łaciata znów się smarka jutro jedzie do weta ....łaciata to panna ona jest malutka mniejsza od tych szarych tamte to chłopaczki .To za domek :multi: , chociaż jakaś radość oby się udało , zimą by miały ciepełko bo na działce tylko budki ze styropianu i dopiero będe robić .Dzięki DWA KOCIAKI CHŁOPAKI MAJĄ DOMEK :lol::lol: p.Ania dzwoniła ,powiedziała że bierze kotki Quote
arim Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Sonia, super!!!A może pieska chce szefowa? ;) Quote
sonia1974 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 umówimy się wreszcie na kawusie Paulinko , bo ja po kociaste przyjadę Quote
sonia1974 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 arim napisał(a):Sonia, super!!!A może pieska chce szefowa? ;) niestety psa już ma , ale może będzie chciała siostrę dla niego bo to jedynak jest ARIM TY WYKRAKAŁAŚ ŻE SZEFOWA DWA KOTY ZABIERZE TO MOŻE Z PSEM TEŻ CI SIĘ UDA:diabloti: Quote
mania1979 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 zajrzyjcie proszę, nie mogę go zatrzymać, przechwyciłam tego psa podstępem od właścicieli którzy o niego nie dbali, poszukuję dla niego cudownego domku bo to cudowny pies..a nikt go nie chce... http://www.dogomania.pl/threads/215351-Pruszk%C3%B3w-kusy-pies-kt%C3%B3ry-kocha-wszystkich-szuka-domu?p=17719937#post17719937 Quote
arim Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 sonia1974 napisał(a):niestety psa już ma , ale może będzie chciała siostrę dla niego bo to jedynak jest ARIM TY WYKRAKAŁAŚ ŻE SZEFOWA DWA KOTY ZABIERZE TO MOŻE Z PSEM TEŻ CI SIĘ UDA:diabloti: Nie to juz byłby nadmiar szczęścia chyba.Cieszę się że z kotami się udało.Chyba jak zobaczyla całe gospodarstwo Pauliny,to ją scisnelo serce.Dobrze ,że dwa kotki będą mialy domek :) Quote
sonia1974 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 kociaki będą miały super w nowym domku :cool1: ja też się zastanawiam nad kocią parą od naszej Pauliny , tylko nigdy kota nie miałam:oops:( no chyba że w głowie ) i moja Misia jest jeszcze rozchwiana psychicznie , młode psiole też muszę sprawdzić jak one z kotami będą żyły . :diabloti: Więc myślę że jak Misia złapie jeszcze trochę równowagi to będę jechać po nową kocią parkę Quote
paulina02 Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 No no to mi się interes rozkręci :cool3: Własnie wróciłam Sabka została w nowym domku a nowy domek super żeby tylko im nie zwiała .... Quote
sonia1974 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 w tym tygodniu przyjadę po kociaste prawdopodobnie w piątek po 17 gdyby Ci to odpowiadało . Masz jakieś wieści o Łukaszku Quote
sonia1974 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Dziewczyny zajrzyjcie znów jakiś zaj.....y sadysta skatował sunie http://www.dogomania.pl/threads/215488-Wypadek-Niestety-nie-(-To-jest-kolejna-masakra-( Ryczeć się chce z bezsilności Quote
paulina02 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Sonia Łukaszek OK ,ładnie się goi i pacjent idealny ,gdzieś podałam wam link na forum miau , ;) Będzie mi pasować zawsze jestem na miejscu dobrze że je zabierzesz bo dziś zabrałam kociaka może trzy miesiące jak byłam w ośrodku karmić koty jest dziki , ma kk i ma problemy z tylnymi łapkami ledwie chodzi , nie wiem czy to jakiś uraz nie mam pojęcia ;(.Widziałam tą sunię brak mi słów nie rozumię ludzi załamka ile zwierzęta się przez nas wycierpią i za co , one chcą tylko być przez nas kochane ................ Quote
sonia1974 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Paulina czy Twoje psy lubią surowe kości wieprzowe i czy masz gdzie zamrozić bo może uda mi się coś załatwić:painting: Quote
arim Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Sonia,ale na tych kościach można coś im gotować-sam smaczek.A swoją drogą Sonia to dobrze ,że tam jesteś blisko i możesz cokolwiek pomóc Paulinie.samo to,że nie jest sama ze swoimi problemami. Quote
sonia1974 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='arim']Sonia,ale na tych kościach można coś im gotować-sam smaczek.A swoją drogą Sonia to dobrze ,że tam jesteś blisko i możesz cokolwiek pomóc Paulinie.samo to,że nie jest sama ze swoimi problemami.[/QUOTE] W tej pomocy to jak zwykle kasa przeszkadza .... a raczej chroniczny brak. Z tymi kościami to rzeczywiście można gotować , tylko żeby miała gdzie mrozić bo jak mi się uda to chcę tak ze 20kg. zamówić i jej zawiezć Quote
paulina02 Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Sonia możesz łatwić :multi: mam dwie szuflady w zamrażalce puste :oops:a moje psy lubią wszystko oprócz ten najtańszej karmy z marketów :oops: nieraz im mieszałam z czapi ale i tak tamto wypluwają :crazyeye: nie wiem jak to wyczuwają ...Sonia a ty do kotków będziesz miała jakiś transporter .......... Quote
sonia1974 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Własnie nić takiego nie mamy ,ale tak myślałyśmy o kartonie z wciętymi otworami i kocykiem w środku , jak myślisz sprawdzi się taki" transporterek " Quote
paulina02 Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Mogą czasami wyjść :cool3:, ale moge pożyczyć ci swój możesz mi odesłać jak chcesz .... Quote
paulina02 Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 A znajoma ma kuwete, piasek żeby jej nie rabały gdzie popadnie o tym trzeba pamiętać i przydał by się jakiś drapak im bo rozrabiają :oops: fm jak to młodzież i nie są zaszczepione to mówię z góry odrobaczone są ..... Quote
sonia1974 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Dobra to weżmiemy transporter od Ciebie a p.Ania odeśle . A kuwetę ma kupić . Co to jest drapak:oops: Quote
paulina02 Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Córa jak będzie wstawi zdjęcie mojego pokoju z drapakami , im by wystarczył jeden to taki słupek co kolwiek okręcony sznurkiem i koty sobie z cierają na nim pazurki , muszą mieść coś do zabawy jakieś małe piłeczki żeby sie nie nudziły ja tak mam , może być zwykły karton z powycinanymi otworami jakiś koszyk , koty zrobią z tego użytek zobaczysz u mnie .:lol: Quote
sonia1974 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Ja tak pytam bo o kotach to mało wiem . Kości zamówię bo to towar deficytowy , mam nadzieję że do piątku przywiozą do sklepu . Te kości to dla ludzi na zupę by się nadawały i w dodatku tanie są Quote
Recommended Posts