Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nowa znajdka obcięta , teraz czekamy za ładną pogodą na kąpiel ;) Byłam wczoraj z Kubusiem u weta bo ciągle wymiotował dostał zastrzyki wizyta -40 zł ,jutro jedziemy na badanie krwi i byłam wczoraj też z Lordem u weta .LORD wet powiedział że ma ok 5 lat wygląda na starego bo jest taki za bidulony ;( , kupiłam mu płyn na sierść bo wychodzi mu garściami i ma gołe place nazwa Peroxyvet i tabletki Dermatex wizyta -40zł .A z sunią zobaczymy jest taka zagubiona jutro postaram sie wstawić zdjęcia Lorda w podróży i sunię .Suczce dałam na imię Kasia bo nie wiedziałam jak ;)

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia jest bardzo zagubiona jeszcze się biedula rozgląda i cały czas tęskni , wygląda jak małe nie szczęście ;( przykry widok ale zaczęła jeść , jest bardzo zarobaczona , i ma alerge na pchły .Małe nie szczęście jutro postaram się wstawić zdjęcia , bo zaraz ide do kotów .Byłam u weta ze ślepaczkiem Kubusiem dostał zastrzyki , czuje sie lepiej nie wymiotuje , miał też pobrana krew na badania w poniedziałek jedziemy znów i dowiemy sie o wynikach za wizyte zapłaciłam -50zł . A nie wiem czy wspominałam MAKSIU ma domek, poszedł do adopcji .;)

Posted

Maksiu poszedł do panio co ma swój domek z ogrodem i dwoje dzieci 17 i 8 lat , byli razem zobaczyc pieska ja mówiłam jeżeli sie nie podoba to nie ma problemu a on im się bardzo z podobał .Zaraz zaczął się bawić z ich ośmioletnim synem i wymusiłam na pani jeżeli by sprawiał problemy to mi go odda i powiedziała że będziemy w kontakcie ;) Pani tej zginął piesek wszędzie po powieszali ogłoszenia , szukali go ale się nie odnalazł .A zdjęcia moze będą ;)Wczoraj dzwoniłam do pani i wszystko ok , nawet mnie zapraszała do siebie .....

Posted

[IMG]http://img823.imageshack.us/img823/7352/zdjcie116.jpg[/IMG]

[IMG]http://img59.imageshack.us/img59/2374/zdjcie025f.jpg[/IMG]

[IMG]http://img43.imageshack.us/img43/1217/zdjcie026a.jpg[/IMG]

Kasia po obcięciu:)

Posted

śliczna Kasieńka:lol: boże ile tych bid..

ja będąc w tym tygodniu nad morzem spotkałam psa z powiązanymi przednimi łapkami i ze sznurem na szyi..:shake: nikt się nie zainteresował-ot tak takie widowisko tylko gapie...był to pies w typie..hm..sama nie wiem taki wielkopies,duży ,skołtuniony..biegłam za nim jakiś czas,wołałam,ale on nie chciał się zatrzymać..chciałam chociaż uwolnić go z tego sznura..nie dałam rady..dlatego szukam kogoś tu na dogo z okolic Stegny,albo Jantaru..ale nie potrafię wyszukiwać tak użytkowników..może ktoś by mi pomógł kogoś odnaleźć z okolic nadmorskich..?? byłam bez neta,kompletna niewiedza,nikogo tam nie znam..nie wiedziałam gdzie mogę zadzwonić..pies ciągle biegł..gdybym zadzwoniła po policję to już by go nie było..nie wiem co robić..tak mi go żal....i z tylu ludzi nikt nie zareagował..NIKT ...BRAK SŁÓW

Posted

mania,może napisz na wątku pomorskim,ktoś może tam blisko mieszka.Na ludzi fatycznie brak słów,czasami wygląda na to że wyścigują się w wymyślaniu sposobów na pozbycie się psa :(

Posted

[quote name='arim']mania,może napisz na wątku pomorskim,ktoś może tam blisko mieszka.Na ludzi fatycznie brak słów,czasami wygląda na to że wyścigują się w wymyślaniu sposobów na pozbycie się psa :([/QUOTE]

juz do jednej cioteczki napisałam i czekam na odpowiedź...

Posted

Ręce opadają dziś u nas wyrzucili szczeniaka nie wiem albo to szczeniak owczarka albo wodołaza ma pewnie 2 lub trzy miesiące .Wrzucili go na korytarz zamkli drzwi i z głowy .;(....Co się jakoś ogarnie to znów coś nowego....

Posted

Paulinko, wplaciłam dzisiaj 37 zł - to jest druga częśc bazarku arim. Prosze potwierdz te wpłaty na wątku bazarkowym. ( 100 + 37 ).
[url]http://www.dogomania.pl/threads/210900-Zako%C5%84czony-!-Wspania%C5%82y-bazarek-kosmetyczno-ubraniowy-dla-Szili-i-Lorda[/url]

Posted

Z tą małą kluchą byłam dziś u weta ma chore stawy ;( dostała zastrzyki - 25zł , kupiłam karmę dla szczeniaków purine -30zł . , i tabletki ArthroFos - 35zł i zobaczymy co będzie, za miesiąc prześwietlenie .Mała dużo sie pokłada i skomle ;(

Posted

Dziś z pod sklepu wyszły dwa maleństwa jeden w kiepskim stanie kotki , oczka ten gorszy ma zamknięte .Mają może miesiąc nie wiem czy będą żyć ...Zabrałam je ale nie wiem co dalej .