e.v.a Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 troszke to dobrze powiedziane:evil_lol: :evil_lol: ;) super torpedka:multi: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Jestem szalona , mówią mi , zawsze nią byłam (..) * * nie pamiętamm dalej :evil_lol: . Quote
DORRAG Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Kitka20']:loveu: Och jakie piękności a ten języczek cudo. Hehe Teki jak czasem wystawi język to się z nią droczę i chwytam jej jęzor:evil_lol: Cześć Fioneczki Ja też:evil_lol: [quote name='Agnieszka PPP']Ale śliczna dama:loveu: :loveu: Dziękujemy:cool3: [quote name='Imbir1']cześć Fioneczki:multi: ale szalona Fioneczka:loveu::loveu::loveu::evil_lol: Cześć Imbirki:p No pewno że szalona:evil_lol: [quote name='Kiłi'] biegne biegne:loveu: :loveu: A u nas śnieg spadł:shake: Nie tylko u Ciebie sypało u Mnie też:roll: :placz: [quote name='limoncia'] Pieknosci:loveu: Cześć Limoncia:multi: [quote name='evaxon']troszke to dobrze powiedziane:evil_lol: :evil_lol: ;) super torpedka:multi: Cześć Ewcia:multi: Quote
DORRAG Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Jestem szalona , mówią mi , zawsze nią byłam (..) * * nie pamiętamm dalej :evil_lol: . :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='tygra']sładka Gremlinka :) cześć tygra:multi: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Cześć :bigcool:. Co tu tak pusto :-o :-o ? Quote
e.v.a Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 dziendoberek:cool3: :cool3: :cool3: jak tam u was pogoda:razz: ? Quote
bonita Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Cześć czołem Fionki z rosołem ;) co Ty na to Ewcia:evil_lol: Quote
DORRAG Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Kamcia_14']Cześć :bigcool:. Co tu tak pusto :-o :-o ? Cześć Kamcia:multi: A no trochę pusto u nas w galerii:razz: [quote name='evaxon']dziendoberek:cool3: :cool3: :cool3: jak tam u was pogoda:razz: ? Cześć Ewunia:multi: pogodę mamy okropną, strasznie mroźno i do tego mocno wieje:shake: [quote name='bonita']Cześć czołem Fionki z rosołem ;) co Ty na to Ewcia:evil_lol: Cześć :multi: Quote
e.v.a Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 DORRAG napisał(a): Cześć Ewunia:multi: pogodę mamy okropną, strasznie mroźno i do tego mocno wieje:shake: brrr u nas tez mrozik jest i wiaterek:razz: Quote
Medorowa Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Śliczne fotencje:loveu: Ale przydałyby się nowe:cool3: Quote
DORRAG Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Cześć Dziewczyny:multi: :multi: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='DORRAG']Cześć Kamcia:multi: A no trochę pusto u nas w galerii :razz: Witaj :loveu: :loveu: Pusto jest troszkę ale już zarza w tym momencie atmosfera się rozkręci bo przyszłam JA :cool3: Quote
leemonca Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 pewnie też mają ładną pogodę i są na spacerku :razz: Quote
DORRAG Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Hej, Dziewczyny, gdzie Wy...???? Jesteśmy :p leemonca napisał(a):pewnie też mają ładną pogodę i są na spacerku :razz: Pogodę mamy piękną:multi: , ale na długie spacerki na razie nie chodzimy bo Fiona ma ciężke dni:roll: Quote
e.v.a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 DORRAG napisał(a): Pogodę mamy piękną:multi: , ale na długie spacerki na razie nie chodzimy bo Fiona ma ciężke dni:roll: :evil_lol: uuu to kiepsko:razz: u nas pogoda tez fajna slonko i ciepelko ale roztapia sie snieg wiec my tez na spacer nie idziemy:shake: Quote
DORRAG Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: uuu to kiepsko:razz: u nas pogoda tez fajna slonko i ciepelko ale roztapia sie snieg wiec my tez na spacer nie idziemy:shake: No trochę kiepsko, ale już prawie koniec:multi: jeszcze tydzień:razz: A u nas nie było śniegu :p wiec jest suchutko. Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 U nas też nie ma śniegu :bigcool:. Nawet jednego płatka nie ma :bigcool:. Quote
e.v.a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 DORRAG napisał(a):No trochę kiepsko, ale już prawie koniec:multi: jeszcze tydzień:razz: A u nas nie było śniegu :p wiec jest suchutko. bleeee ja sie ciesze ze byl snieg bo Tigra troszke poszlalaa.. no i mam nadzieje ze szybko znignie jego resztka:razz: musze przyznac ze jak w polodni ebylam na osiedlu pobiegac to bylo calkiem sporo sniegu a tera... prawie zero:cool3: jeszcze troche i marzec i... ciepelko:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
tygra Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 u nas zimno było, a teraz ma być mokro. Wiosny chce Quote
Recommended Posts