Beatkaa Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Stefanku masz cudowną Pańcię,trzymaj się jej :):):) Quote
pola53 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Bardzo dobre wieści! Cieszę się i ze względu na Stefanka i ze względu na Ewcię. Ona na pewno ogromnie to przeżywała!!! Śledziłam sytuację, choć nie pisałam, bo co mogłam pomóc z drugiego końca Polski. Quote
diana79 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 ja dziś poznałam Stefanka:multi: ale to jest cudo :loveu: wiedziałam że jest ładniejszy w rzeczywistości niż na fotkach ale on jest porostu boski :loveu: jakie umaszczenie, postawa, biały krawacik, piękny jest :loveu::loveu::loveu: spotkałam Stefanka jak wracał z Panią ze sklepu, od razu go poznałam, rozmawiałam z Panią Basią, bardzo miła osoba, Stefanek oczywiście już miał adresatkę ;) bardzo zapatrzony w swoja Panią, taki grzeczny, spokojny mimo iż mój Bingo się na niego rzucał (mania niższości) to on nic, spokojnie stał, wąchał go, wspaniały pies :loveu: Pani Basia szczęśliwa, teraz mówi może spać spokojnie jak my wszyscy :lol: Quote
bela51 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Ciesze sie, ze wszystko szczęsliwie sie skonczyło ! Zmieńcie juz tytuł wątku, niech inni tez sie uciesza ! Quote
Martika&Aischa Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Pani Basia chwaliła się że widziała naszą Diankę na spacerku :) Stefanek wykąpany ...wyczesany czeka na odwiedziny :) ja niestety nie dotrałam dzisiaj z powodu dwóch sunieczek wyrzuconych na ulicę :( Zapraszamy do nich na wątek. Wspólnymi siłami na pewno znajdziemy im cudowne domki. Quote
giselle4 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='diana79']ja dziś poznałam Stefanka:multi: ale to jest cudo :loveu: wiedziałam że jest ładniejszy w rzeczywistości niż na fotkach ale on jest porostu boski :loveu: jakie umaszczenie, postawa, biały krawacik, piękny jest :loveu::loveu::loveu: spotkałam Stefanka jak wracał z Panią ze sklepu, od razu go poznałam, rozmawiałam z Panią Basią, bardzo miła osoba, Stefanek oczywiście już miał adresatkę ;) bardzo zapatrzony w swoja Panią, taki grzeczny, spokojny mimo iż mój Bingo się na niego rzucał (mania niższości) to on nic, spokojnie stał, wąchał go, wspaniały pies :loveu: Pani Basia szczęśliwa, teraz mówi może spać spokojnie jak my wszyscy :lol:[/QUOTE] cisze sie jego szczesciem:) i juz nie zgub sie malutki Quote
Bjuta Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Jak się cieszę, że Stefanek się znalazł! :) Quote
annika Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Mam nadzieje że więcej takich numerów chłopak nie wywinie:mad: Przypominam,że dziś o 20tej będą strzelać pod Spodkiem:scream7::nerwy: Quote
gosia2313 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Przepraszam, że psuję dobry humor ale udostępniajcie i rozsyłajcie KLEMENSA. Biedak uciekł wczoraj z DT, na spacerze jakiś pijak wywalił jego opiekunkę, Klemens się wystraszył i uciekł razem ze smyczą ! A czeka na niego już nowy dom, do którego za kilka dni miał jechać !!! [URL]http://www.facebook.com/events/156596484449930/[/URL] Quote
Iljova Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Co się tam dzieje kolejny psiak w tym samym regionie ???? Quote
gosia2313 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Iljova']Co się tam dzieje kolejny psiak w tym samym regionie ????[/QUOTE] Nie, Klemens uciekł w Sosnowcu. Quote
Iljova Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 no właśnie o to chodzi że właśnie na Śląsku Quote
gosia2313 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Iljova']no właśnie o to chodzi że właśnie na Śląsku[/QUOTE] Ach, tak, tak. Źle przeczytałam :) Quote
Luna14 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Nie żebym sie wymądrzała ale jak Stefanek w domku juz jest to mozna tytuł zmienić że włóczykijek już wrócił do DS:evil_lol: Quote
Mysza2 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Luna14']Nie żebym sie wymądrzała ale jak Stefanek w domku juz jest to mozna tytuł zmienić że włóczykijek już wrócił do DS:evil_lol:[/QUOTE] Ewa nie ma internetu więc jest z tym problem Quote
Martika&Aischa Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Mysza2']Ewa nie ma internetu więc jest z tym problem[/QUOTE] A ja ponownie nie chciałabym włamywać się na jej konto ;) Ewunia wróci to zmieni :) Quote
Luna14 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 :lol:ok rozumie i przepraszam że sie wtrącam miłego wieczóru pzdr:lol: Quote
feliksik Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [quote name='gosia2313']Przepraszam, że psuję dobry humor ale udostępniajcie i rozsyłajcie KLEMENSA. Biedak uciekł wczoraj z DT, na spacerze jakiś pijak wywalił jego opiekunkę, Klemens się wystraszył i uciekł razem ze smyczą ! A czeka na niego już nowy dom, do którego za kilka dni miał jechać !!! [URL]http://www.facebook.com/events/156596484449930/[/URL][/QUOTE] udostępniłam - oby się znalazł. czy macie jego wątek na dogo? Quote
Igiełka Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Ogromna radość w sercu że Stefuś już bezpieczny i znalazł się :):) Quote
Mysza2 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [quote name='Igiełka']Ogromna radość w sercu że Stefuś już bezpieczny i znalazł się :):)[/QUOTE] Dzięki łańcuszkowi ludzi dobrej woli:), oby wszystkie poszukiwania miały taki finał:) Quote
fiorsteinbock Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Cioteczki, moge zaprosic na bazarek z gazetami?: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/220809-Czasopisma-Zwierciad%C5%82o-Sens-MensHealth-Sztuka-%C5%BBycia-PHOTOSHOP-Practical-do-20.01"][IMG]http://img829.imageshack.us/img829/188/bazarekzgazetami.jpg[/IMG][/URL] Quote
Martika&Aischa Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 A ja mam zdjęcia od Pani Ewy :) Jak tylko znajdę chwilkę to wstawię :) Zobaczycie jakie nasz Stefcio miał psio-kocie towarzystwo ;) Quote
gosia2313 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='feliksik']udostępniłam - oby się znalazł. czy macie jego wątek na dogo?[/QUOTE] Przepraszam, że dopiero teraz. Nie, Klemens nie miał wątku na dogo. Quote
Martika&Aischa Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Towarzystwo jakie miał nasz Stefanek podczas ucieczki ;) [IMG]http://i40.tinypic.com/wbe72o.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts