Martika&Aischa Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Cioteczki dzwonił jakiś Pan z wiadomością ...Jest pewny że widział wczoraj Stefanka na przystanku w Brynowie !!!!!!!!!! A jak dodał że nachalnie psiak podawał mu do rzucania patyczki to jesteśmy prawie pewne że to nasz Stefcio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest iskierka nadzieii. W tej chwili Pani Basia z mężem pojechali go szukać ..... Oby tylko jeszcze tam był ...... Psiak był bez kagańca ..ale jak mówi właścicielka potrafił go sobie ściągnąć ...... Ciocie kto zna kogoś z Brynowa ???????? Quote
Martika&Aischa Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='giselle4']ciocia Ewcia juz jakis czas sie nie odzywa moze chora?[/QUOTE] Grażynko Ewcia ma zepsuty komputer .....nadal w naprawie ....... Jest z nami w kontakcie telefonicznym. Quote
Iljova Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Oby to był Stefciu i żeby jeszcze tam był .... Quote
diana79 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 oby się znalazł! powiesiłam ogłoszenie u weta Stefanka i w okolicy Ordona i centrum szukałam go ale nic.............. Quote
andegawenka Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='diana79']Ewa ma uszkodzony komputer, jest w naprawie, nie ma dostępu do neta dziś ma jechać też go szukać na Bogucice mimo że jest przeziębiona. Ewunia jest załamana :( jest z nami w kontakcie tel[/QUOTE] [quote name='giselle4']ciocia Ewcia juz jakis czas sie nie odzywa moze chora?[/QUOTE] Giselle już się wyjaśniło, zepsuła się nam Ewcia:smile: Stefciu wracaj... Quote
Mysza2 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [B]Kochani, Stefanka wczoraj widziano na Brynowie, ul. W. Pola, tam w okolicy podobno jest kebab, Szkoła Górnicza, Szkoła Marketingu, ja nie znam tych okolic . Właściciele pojechali wieczorem go szukać, ale Pani przed chwilą dzwoniła że nie znaleźli, podobno widziano jak chodził za jakimiś dziewczynkami, kochani jeśli ktoś mieszka blisko, proszę rozglądajcie się też, ja rano jadę do Pani z nową partią ogłoszeń do rozklejenia. Jeśli ktoś go zobaczy prosze niech go przetrzyma i dzwoni [/B]723-484-560 lub 723 484 560 Nie wiecie które ciotki z Katowic są z Brynowa? Quote
Mysza2 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Marticzko może takie rozsyłajmy po wątkach w sylwestrową noc uciekł z podwórka w Katowicach Stefanek, nie wiadomo gdzie mógł zawędrować przestraszony strzałami Stefanek jest niewiele mniejszy od owczarka, może reagować na Stefanek, Stefciu, Stefek [B]Kochani, Stefanka wczoraj widziano na Brynowie, ul. W. Pola, tam w okolicy podobno jest kebab, Szkoła Górnicza, Szkoła Marketingu, ja nie znam tych okolic . Właściciele pojechali wieczorem go szukać, ale Pani przed chwilą dzwoniła że nie znaleźli, podobno widziano jak chodził za jakimiś dziewczynkami, kochani jeśli ktoś mieszka blisko, proszę rozglądajcie się też, ja rano jadę do Pani z nową partią ogłoszeń do rozklejenia. Jeśli ktoś go zobaczy prosze niech go przetrzyma i dzwoni [/B]723-484-560 lub 508 939 831 [url]http://www.dogomania.pl/threads/209595-Stefcio-ma-cudowny-domus!-dziekujemyyy!Pomocy!-Sosnowiec-duzy-Stefcio-szuka-domu-[/url]!!! [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-C4DHTKyoZac/TgYk_nqjjnI/AAAAAAAADVw/kfgFwFK-40I/s640/s6000545%25255B1%25255D.jpg[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-FkKziukrAnA/TgYk_2tdjlI/AAAAAAAADVw/cBeQ5_QhF5Q/s640/s6000541%25255B1%25255D.jpg[/IMG] [IMG]http://i53.tinypic.com/rvhm3c.jpg[/IMG] [IMG]http://images43.fotosik.pl/1017/ae7644b6d85d78d7.jpg[/IMG] [IMG]http://images43.fotosik.pl/1017/d1d5da84623a66be.jpg[/IMG] Ja to kopiuję i wysyłam do wszystkich co maja Katowice w ustawieniach, lecę od a, to może ty leć od z do tyłu Quote
annika Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Ja tamtędy przejeżdzam do pracy. Zapisuje telefony. Z tej części Katowic jest chyba ciotka Klementynkaa Mysza2 - podałaś dwa takie same numery tel. !!!! Quote
Mysza2 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 o kurcze już poprawiam drugi 508 939 831 już wysyłam do klementynkaa Quote
Martika&Aischa Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Już biegnę rozsyłać ...........od z ma się rozumieć ;) Quote
Mysza2 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 klementynkaa odpisała że objedzie jeszcze teraz okolicę autkiem Quote
andegawenka Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 :-([quote name='Mysza2']klementynkaa odpisała że objedzie jeszcze teraz okolicę autkiem[/QUOTE] Elu jajo zniosę... Quote
Klementynkaa Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 tak jest, biorę Mozę i ruszam, to moje rejony! mamę tez już poinformowałam i myślę kogo by tu jeszcze... Quote
Mysza2 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='andegawenka']:-( Elu jajo zniosę...[/QUOTE] kciuki trzymaj, ja spamuję dalej [quote name='Klementynkaa']tak jest, biorę Mozę i ruszam, to moje rejony! mamę tez już poinformowałam i myślę kogo by tu jeszcze...[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu: Kochana jesteś Quote
asiek.l-g Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 trzymam kciuki, zaglądam co chwile w oczekiwaniu na dobre wiesci..Stefanku pokaz się cioteczkom i wracaj do domku Quote
gosia2313 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Mysza - wysłałam już wiadomość o tym, gdzie był widziany Stefanek do gości z wydarzenia ;) Quote
Martika&Aischa Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Cioteczki będą się rozglądały również po parku który jest w okolicy ....Stefanku jesteśmy już tak blisko ...... Trzymaj się psiaku! Quote
Mysza2 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='gosia2313']Mysza - wysłałam już wiadomość o tym, gdzie był widziany Stefanek do gości z wydarzenia ;)[/QUOTE] dzięki Gosiu:) Quote
Luna14 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Witam jestem z katowic bede mieć pieska na uwadze zrobiłam tel zdjecia tak dla pewnosci mam kilka koleżanek z brynowa jutro pokaze w pracy zapisałam tel , ale na miejscu włascicieli zaczełam bym jezdzić po sroniskach nie tel bo nie zawsze sa na bierząco tak miała kolezanka jak dzwoniła psa takiego nie ma a jak pojechała osobiście to jednak był. Quote
Mysza2 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='Luna14']Witam jestem z katowic bede mieć pieska na uwadze zrobiłam tel zdjecia tak dla pewnosci mam kilka koleżanek z brynowa jutro pokaze w pracy zapisałam tel , ale na miejscu włascicieli zaczełam bym jezdzić po sroniskach nie tel bo nie zawsze sa na bierząco tak miała kolezanka jak dzwoniła psa takiego nie ma a jak pojechała osobiście to jednak był.[/QUOTE] Dziękujemy:) Quote
hebanowa Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Ojej,oby się znalazł.Pierwsze dni sa najważniejsze.Będę się rozglądać!!! Quote
Luna14 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Witam bede mieć pieska na uwadze zrobiłam zdjecia tel jutro w pracy pokaże koleżanką z pracy mieszkajacym w brynowie , niech zaczna szukać w schroniskach ale osobiście nie tel bo nie zawsze maja wiadomości na biezaco tak miała kolezanka jak szukała psa co uciekł tel nie było a jak zajechała to jednak był Quote
Roszpunka Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 A ja dziś dopiero o Stefanku się dowiedziałam. Mogę tylko trzymać kciuki i wspierać Was duchowo :-( Quote
Mysza2 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='Roszpunka']A ja dziś dopiero o Stefanku się dowiedziałam. Mogę tylko trzymać kciuki i wspierać Was duchowo :-([/QUOTE] Trzymaj mocno Quote
Recommended Posts