Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Jaaaaakie cudo :loveu:
[/quote]

[quote name='barbara.h']ta fajna, taka dama z Tiny :loveu:
[/quote]

[quote name='Marta_Ares']ssuper fotki, a ta jak podaje lapke:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

Dziękuje cioteczki :buzi::buzi:

[quote name='zuzolandia'][COLOR=DarkGreen][I][B]Zwał jak zwał :evil_lol: wazne ze było smacznie :loveu: heheeheh
Dobranocki :loveu:[/B][/I][/COLOR][/quote]

[quote name='ß@$!@'] Ooo! Nie wiedziałam, że tak to się teraz nazywa:evil_lol: haha! :p[/quote]

aaaaaa niech Wam będzie :oops::eviltong::eviltong::eviltong:

[quote name='zaba14'][URL="http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/12-11.jpg"]http://i49.photobucket.com/albums/f2...atbg/12-11.jpg[/URL]
jaka ona drobniutka :smile: a zmojego Mikada to taki klusek :lol:[/quote]

hihih kluski są fajne :multi::loveu::loveu:
Tina to też taki klusek ale troszke mniejszy :cool3::loveu:

[I]Ojjj... ciotki chyba sie załatwiłam i to dobrze. W piątek poczułam wiosne, i wyszłam sobie na spacerek troche za cien ko ubrana. I mnie przwiało a teraz katar mam okropny i kaszel :placz: jak ja nien awidze byc chora :angryy::placz:[/I]

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']
[I]Ojjj... ciotki chyba sie załatwiłam i to dobrze. W piątek poczułam wiosne, i wyszłam sobie na spacerek troche za cien ko ubrana. I mnie przwiało a teraz katar mam okropny i kaszel :placz: jak ja nien awidze byc chora :angryy::placz:[/I][/quote]Nie nie nie...
A mówiłam nie wchodź do naszej galeri?? Zaraziałaś się! Ja CIe zaraziłam :evil_lol:

Posted

Hej moja kochana Edysieńko :buzi:. Czy ja dobrze wyczytałam że Ty znowu jesteś chora? Ja Ci chyba wyślę jakiś szaliczek poleconym żebyś nie zapominała, że jest zima...

Guest Kamcia_14
Posted

[B][I]Witaj kochana :loveu:. Sorry że mnie nie było , ale wykasowałam wszystkie subskrybcje i nie mogłam dostać się do wszytsich zaprzyjaźninych galeryjek :-x . A jeszcze ta dogo sie zacina i w ogóle dno :-x [/I][/B]

Posted

witam kochane dziewczynki :cool3:

nie moge sie napatrzec na sobowtora mojej blondynki, one z pysia sa prawie takie same :loveu: ...... moja Tinka ostatnio podupadla nam na zdrowiu, staruszka juz nie do slyszy, oczka lzawia...:shake:...ale wigoru jej nie brakuje, listonosza wytrwale obszczekuje codziennie :diabloti::loveu:

pozdrawiamy serdecznie :*

Posted

[quote name='haska_12']Dzien dobry Edytko :loveu: Co tam u was ciekawego? śnieg się topi :evil_lol:?[/quote]

Dzieńdoberek :) u nas nic ciekawego zima powróciła w wielkim stylu przez jedną noc zasypała moje osiedle :multi:
ale juz topnieje :-(

[quote name='B@$!@']nosem powiadasz:p haha, a może oczami :-D albo ... uszami:evil_lol:[/quote]

ja tam preferuje jednak nosem :cool3:

[quote name=':: FiGa ::']Nie nie nie...
A mówiłam nie wchodź do naszej galeri?? Zaraziałaś się! Ja CIe zaraziłam :evil_lol:
[/quote]

Więcej do was nie przyjde.... O !:evil_lol:

[quote name='Samturia']ej u mnie new fotki są :P[/quote]

ciesze sie :multi:

[quote name='anka11']hejcia :smile:
to szybkiego zdrowienia :-D:-D[/quote]

dziękujem :lol:

[B][COLOR=Black]

[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Agushka'] [B][COLOR=Blue]Hej moja kochana Edysieńko :buzi:. Czy ja dobrze wyczytałam że Ty znowu jesteś chora? Ja Ci chyba wyślę jakiś szaliczek poleconym żebyś nie zapominała, że jest zima...[/COLOR][/B][/quote]

[B][COLOR=Black]Aguuuusia :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Kochana moja nawet niewiesz jak sie ciesze że Cie widze.... no normalnie oszaleje :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:
Tak, szaliczek jakiś ładniusi by sie przydał hihih :)
A to ze znowu sie przeziębiłam zawdzięczam tej niezdecydowanej pogodzie co mnie ciagle w konia robi :shake:

[/COLOR][/B][quote name=':: FiGa ::']Zdrówka Edytko :kciuki:

A ja czuję że znów coś mnie bierze... :shake:[/quote]

Oj... to w takim razie i dla Ciebie dużo dużo zdróeka :multi:

[quote name='Kamcia_14'][B][I]Witaj kochana :loveu:. Sorry że mnie nie było , ale wykasowałam wszystkie subskrybcje i nie mogłam dostać się do wszytsich zaprzyjaźninych galeryjek . A jeszcze ta dogo sie zacina i w ogóle dno :-x[/I][/B][/quote]

No to ja mysle ze teraz będziecie częsciej ;)

[quote name='Ewa_17']witam kochane dziewczynki :cool3:

nie moge sie napatrzec na sobowtora mojej blondynki, one z pysia sa prawie takie same :loveu: ...... moja Tinka ostatnio podupadla nam na zdrowiu, staruszka juz nie do slyszy, oczka lzawia...:shake:...ale wigoru jej nie brakuje, listonosza wytrwale obszczekuje codziennie :diabloti::loveu:

pozdrawiamy serdecznie :*[/quote]

Oj no to zycze dużo zdrówka dla spobowtórka mojej ksieżniczki :loveu::loveu:
A tak w ogóle to miło Was widzieć :)

Posted

[quote name='Ewa&kumpel']Zdrowiej kochana szybciutko. Nie wolno chorowac, szkoda czasu...

Dzięki bardzo za pozdrowienia, Luiza mi przekazała. Oddaję Ci również pozdr. ze zdwojoną siłą.. :lol:[/quote]

Tak staram sie wyleczyć ale cos mi marnie idzie a do wtorku musze być zdrowa.
Dziękuje a ja Ci przesyłam ze strojoną siłą :):evil_lol::multi::multi: