furciaczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Marta_Ares']moze pomoc???[/quote] i to jest dobra kolezanka:evil_lol: Quote
Cerber Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Niechciałam mamie zejść z kompa :diabloti:[/quote] uuuu no to przegielas moja droga i to bardzo.... ja sie nie dziwie. Twoja mama powinna cie spakowac i za drzwi wyniesc za takie przestepstwo...:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Nasuwa mi się pewne pytanie... komu ona chce pomoc... mi czy mojej mamie .... hmmmm (chodzi mi o Marte) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Cerber']uuuu no to przegielas moja droga i to bardzo.... ja sie nie dziwie. Twoja mama powinna cie spakowac i za drzwi wyniesc za takie przestepstwo...:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] taaa... a zebyś Ty ją widziała... rzuciła sie na mnie niczym dzika bestia... a jak dalam jej kompa.. totalna zmiana :) Quote
Cerber Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']taaa... a zebyś Ty ją widziała... rzuciła sie na mnie niczym dzika bestia... a jak dalam jej kompa.. totalna zmiana :)[/quote] Ty napisałaś, ze dałaś jej kompa, a ja zrozumiałam, ze kopa....:crazyeye: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 nie no aż taka brutalna to ja nie jestem :D:D:D hahahaha niemoge sie głósno śmiac bo wszyscy śpią :D:D:D:D Quote
Cerber Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']nie no aż taka brutalna to ja nie jestem :D:D:D hahahaha niemoge sie głósno śmiac bo wszyscy śpią :D:D:D:D[/quote] nie no wiesz Ty co, zamach na matke wlasna chcialas zrobic... no niech ona tylko na to forum wejdzie... dostaniesz kopaw posladki i byc moze jak w kabarecie ugrzesnie gdzie nie trzeba czyli w d.... :D Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 :errrr:No niech ona tylko tu wejdzie i sobie poczyta to bede :grab: ehehehe:D::D: albo przyjdzie do mnie z :snipersm: a ja wtedy bede zmuszona :scared: albo bede udawać że _ChiQuiTa_ to nie ja :siara: Quote
Cerber Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 hehehe no troche ciezko bedzie ci okrecac bo w podpisie masz swoj avatar i benrr :D Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 hmmm... no kurde.... eee tam... u nas na osiedlu podobna sunia jest do Tinki, w sumie ma inne uchole ale kolorki te same:D powiem ze to ona :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Dobra kochane... ja spadejszyn spać... bo jak mi mamuska terminator wpadnie do pokoju to mnie potnie... a tak na marginesie to z tym kablem nie było na serio zeby sobie nikt nie pomyślał :P:::P:P:P [B][COLOR=Red][I]DOBRANOC :*:*:*:*[/I][/COLOR][/B] Quote
Cerber Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']hmmm... no kurde.... eee tam... u nas na osiedlu podobna sunia jest do Tinki, w sumie ma inne uchole ale kolorki te same:D powiem ze to ona :diabloti:[/quote] ehhh Ty spryciaro jend...:P nie no przeciez chyba wszyscy domyslala sie, ze to byl zart... czy jednak nie? dobranoc kochana, ja tez juz spadam spać :* Quote
furciaczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Nasuwa mi się pewne pytanie... komu ona chce pomoc... mi czy mojej mamie .... hmmmm (chodzi mi o Marte)[/quote] sadze ze raczej twojej mamie:evil_lol: dobranoc:* Quote
agara Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 sliczna sunia, jejku, ja siedze przed komputerem i ciągle ' ojejciu, uuu, co za słodziaczek' a mama tak sie na mnie patrzy z rozdziabioną buzią i nie wie oco chodzi:P ale potem jak jej pokazałam zdjecia, to też tak zaczęła robić:) Naprawde, piekny pies! Pozdrawiam, i zapraszam do nas, Agata!:) Quote
Ewa&kumpel Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Hej, hej. Wpadłam na chwilkę, żeby się przywitac. Przecudna ta Twoja sunia. Słodka. Tak sobie pomyślałam, że pasowaliby do siebie z moim Kumplem. Czarno-biały kontrast. To na razie. Quote
Marta_Ares Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Nasuwa mi się pewne pytanie... komu ona chce pomoc... mi czy mojej mamie .... hmmmm (chodzi mi o Marte)[/quote] powiedzmy ze Tobie....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Witam Edytko :) [quote name='Marta_Ares']powiedzmy ze Tobie....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] hehehehe Ty zdrajco jeden ty...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Xiara Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Witaj [quote]Dobra kochane... ja spadejszyn spać... bo jak mi mamuska terminator wpadnie do pokoju to mnie potnie...[/quote] Buahaha ;) To fajną masz mamuśkę :cool3: Quote
a_ga.isk Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Dzien doberek :P Co tam ciekawego u was ? :D Quote
Tina.Sara Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 cześć :cool3: żyjesz jeszcze widze :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Cerber']nie no przeciez chyba wszyscy domyslala sie, ze to byl zart... czy jednak nie? [/quote] No ja nie wiem... czasem mogą sobie na poważnie wziąść :diabloti: [quote name='furciaczek']sadze ze raczej twojej mamie:evil_lol: [/quote] też tak myśle ale ona wypiera sie tego żeby pozostać jeszcze w naszych laskach :D zobacz: [quote name='Marta_Ares']powiedzmy ze Tobie....:evil_lol: :evil_lol: [/quote] [quote name='Malta-GD']sliczna sunia, jejku, ja siedze przed komputerem i ciągle ' ojejciu, uuu, co za słodziaczek' a mama tak sie na mnie patrzy z rozdziabioną buzią i nie wie oco chodzi:P ale potem jak jej pokazałam zdjecia, to też tak zaczęła robić:smile: Naprawde, piekny pies! Pozdrawiam, i zapraszam do nas, Agata!:smile:[/quote] Czesc ojej ale nam miło :lol: ciesze sie ze Tinka się podoba :multi: [quote name='Ewa&kumpel']Hej, hej. Wpadłam na chwilkę, żeby się przywitac. Przecudna ta Twoja sunia. Słodka. Tak sobie pomyślałam, że pasowaliby do siebie z moim Kumplem. Czarno-biały kontrast. To na razie.[/quote] Heej :) o tak :D czarno bialy i jeszcze beżowy na dodatek :loveu: [quote name='Cerber'] hehehehe Ty zdrajco jeden ty...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] czesc Lui :) chociaż Ty jedna nie przeciw mnie:multi: [quote name='haska_12']Dzien dobry Edytko ;-);-);-)[/quote] Heeej :) śliczny masz avatar :loveu: :loveu: [quote name='a_ga.isk']Dzien doberek :P Co tam ciekawego u was ? :-D[/quote] Heej :D a u nas po staremu :D wlasnie siedze u kolegi i pokazuje mu wasze psy :diabloti: [quote name='Tina.Sara']cześć :cool3: żyjesz jeszcze widze :cool3:[/quote] no przezylam, ale nie obeszlo sie bez intennsywnej terapii:evil_lol: Quote
furciaczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 dziendoberek edytko cio tam slychac:) Quote
Paulina_mickey Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 hey:D Ty nie dobra cioteczko siedzisz na DGM a na Gie Cie nie ma:mad: policzymy sie jak Cie dorwe:mad: oczywiście żartuje:eviltong: Quote
Recommended Posts