Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Niechciałam mamie zejść z kompa :diabloti:[/quote]

uuuu no to przegielas moja droga i to bardzo.... ja sie nie dziwie. Twoja mama powinna cie spakowac i za drzwi wyniesc za takie przestepstwo...:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Cerber']uuuu no to przegielas moja droga i to bardzo.... ja sie nie dziwie. Twoja mama powinna cie spakowac i za drzwi wyniesc za takie przestepstwo...:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]

taaa... a zebyś Ty ją widziała... rzuciła sie na mnie niczym dzika bestia... a jak dalam jej kompa.. totalna zmiana :)

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']taaa... a zebyś Ty ją widziała... rzuciła sie na mnie niczym dzika bestia... a jak dalam jej kompa.. totalna zmiana :)[/quote]

Ty napisałaś, ze dałaś jej kompa, a ja zrozumiałam, ze kopa....:crazyeye: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']nie no aż taka brutalna to ja nie jestem :D:D:D
hahahaha
niemoge sie głósno śmiac bo wszyscy śpią :D:D:D:D[/quote]

nie no wiesz Ty co, zamach na matke wlasna chcialas zrobic... no niech ona tylko na to forum wejdzie... dostaniesz kopaw posladki i byc moze jak w kabarecie ugrzesnie gdzie nie trzeba czyli w d.... :D

Posted

:errrr:No niech ona tylko tu wejdzie i sobie poczyta to bede :grab:
ehehehe:D::D: albo przyjdzie do mnie z :snipersm: a ja wtedy bede zmuszona :scared: albo bede udawać że _ChiQuiTa_ to nie ja :siara:

Posted

Dobra kochane... ja spadejszyn spać... bo jak mi mamuska terminator wpadnie do pokoju to mnie potnie...

a tak na marginesie to z tym kablem nie było na serio zeby sobie nikt nie pomyślał :P:::P:P:P

[B][COLOR=Red][I]DOBRANOC :*:*:*:*[/I][/COLOR][/B]

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']hmmm... no kurde....
eee tam... u nas na osiedlu podobna sunia jest do Tinki, w sumie ma inne uchole ale kolorki te same:D
powiem ze to ona :diabloti:[/quote]

ehhh Ty spryciaro jend...:P

nie no przeciez chyba wszyscy domyslala sie, ze to byl zart... czy jednak nie?

dobranoc kochana, ja tez juz spadam spać :*

Posted

sliczna sunia, jejku, ja siedze przed komputerem i ciągle ' ojejciu, uuu, co za słodziaczek' a mama tak sie na mnie patrzy z rozdziabioną buzią i nie wie oco chodzi:P ale potem jak jej pokazałam zdjecia, to też tak zaczęła robić:)
Naprawde, piekny pies!
Pozdrawiam, i zapraszam do nas,
Agata!:)

Posted

Hej, hej. Wpadłam na chwilkę, żeby się przywitac. Przecudna ta Twoja sunia. Słodka. Tak sobie pomyślałam, że pasowaliby do siebie z moim Kumplem. Czarno-biały kontrast. To na razie.

Posted

Witam Edytko :)

[quote name='Marta_Ares']powiedzmy ze Tobie....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

hehehehe Ty zdrajco jeden ty...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Witaj

[quote]Dobra kochane... ja spadejszyn spać... bo jak mi mamuska terminator wpadnie do pokoju to mnie potnie...[/quote]
Buahaha ;)
To fajną masz mamuśkę :cool3:

Posted

[quote name='Cerber']nie no przeciez chyba wszyscy domyslala sie, ze to byl zart... czy jednak nie?
[/quote]

No ja nie wiem... czasem mogą sobie na poważnie wziąść :diabloti:

[quote name='furciaczek']sadze ze raczej twojej mamie:evil_lol: [/quote]

też tak myśle ale ona wypiera sie tego żeby pozostać jeszcze w naszych laskach :D
zobacz:

[quote name='Marta_Ares']powiedzmy ze Tobie....:evil_lol: :evil_lol: [/quote]

[quote name='Malta-GD']sliczna sunia, jejku, ja siedze przed komputerem i ciągle ' ojejciu, uuu, co za słodziaczek' a mama tak sie na mnie patrzy z rozdziabioną buzią i nie wie oco chodzi:P ale potem jak jej pokazałam zdjecia, to też tak zaczęła robić:smile:
Naprawde, piekny pies!
Pozdrawiam, i zapraszam do nas,
Agata!:smile:[/quote]

Czesc
ojej ale nam miło :lol: ciesze sie ze Tinka się podoba :multi:

[quote name='Ewa&kumpel']Hej, hej. Wpadłam na chwilkę, żeby się przywitac. Przecudna ta Twoja sunia. Słodka. Tak sobie pomyślałam, że pasowaliby do siebie z moim Kumplem. Czarno-biały kontrast. To na razie.[/quote]

Heej :)
o tak :D czarno bialy i jeszcze beżowy na dodatek :loveu:

[quote name='Cerber']
hehehehe Ty zdrajco jeden ty...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

czesc Lui :) chociaż Ty jedna nie przeciw mnie:multi:

[quote name='haska_12']Dzien dobry Edytko ;-);-);-)[/quote]

Heeej :)
śliczny masz avatar :loveu: :loveu:

[quote name='a_ga.isk']Dzien doberek :P Co tam ciekawego u was ? :-D[/quote]

Heej :D a u nas po staremu :D wlasnie siedze u kolegi i pokazuje mu wasze psy :diabloti:

[quote name='Tina.Sara']cześć :cool3: żyjesz jeszcze widze :cool3:[/quote]

no przezylam, ale nie obeszlo sie bez intennsywnej terapii:evil_lol: