Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tina.Sara']ale naprawde? :cool3:[/quote]

No dobra żartowałam :D
żartuje że żartwoałam:D
ten żart był niena miejscu :D
ładny masz baner :D (yoke)
żartuje :D

Samturia no własnie lecze kaca:D

DiDDlina85 oj nie wiem nie wiem :) tytaj opis :) zapraszamy na strony 80, 81 i 92 ;)

Posted

Wiecie co?
normalnie nic mi sie nie chce... nie dość że musze na jutro umieć na geografie bo bedzie pytać (zemsta za to że uciekliśmy) to jeszcze pisze jutro poprawe z histori która wypadała na dzisiaj ale nie było.
No a ja madra siedziałam sobie na dogo potem bawiłam sie ze swinką, potem poszłam na TV i tak mi dzień zleciał.
No i własnie sobie teraz przypomniałam ze mam do przepisania kilka lekcji z polskiego.... super
o i jeszcze sobie o srpawdzianie przypomniałam z polskiego któru mam we czwartek bodajże a ja sie tu szykuje na Kropke... a nie na jakiś sprawdzian.
No to bede musiała to wszystko jakoś razem pogodzić...
ale jak :roll:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Wiecie co?
normalnie nic mi sie nie chce... nie dość że musze na jutro umieć na geografie bo bedzie pytać (zemsta za to że uciekliśmy) to jeszcze pisze jutro poprawe z histori która wypadała na dzisiaj ale nie było.
No a ja madra siedziałam sobie na dogo potem bawiłam sie ze swinką, potem poszłam na TV i tak mi dzień zleciał.
No i własnie sobie teraz przypomniałam ze mam do przepisania kilka lekcji z polskiego.... super
o i jeszcze sobie o srpawdzianie przypomniałam z polskiego któru mam we czwartek bodajże a ja sie tu szykuje na Kropke... a nie na jakiś sprawdzian.
No to bede musiała to wszystko jakoś razem pogodzić...
ale jak :roll:[/quote]

Z powodu czego doła? To przez tą naukę? Nie smutaj się, ja tak miałam przed samymi świętami - 3 tygodnie dzień w dzień trzeba było być nauczonym...

Swoją drogą styczeń trwa dopiero 8 dni, już zdążyliście uciec z geografii? :cool3:

Przede mną jeszcze zadanie z fizyki, które za nic zrobić nie potrafię, ale cóż... komputer jest taki kuszący... :evil_lol:

dobranoc :*

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Wiecie co?
[/quote]

Ja mam od piatku egzaminy semestralne :placz:
I jakos zero checi do nauki :cool1:

Posted

Ha, a ja mam na jutro dwie lektury : Cierpienia Młodego Wertera (133 strony wyjątkowo usypiających listów - rany! ale przeczytałam w 2h...) i Dziady cz.4 , już sama nic z tego nie wiem. :)
Ale dam radę, to ostatni tydzień i sa ferieeeeeeeeeeee! :)

Posted

oj edytus niemartw sie komu jak komu ale tobie nie trzeba mowic ze pozytywne myslenie jeszcze nikomu niezaszkodzilo :) wiec przestan sie juz smutac i zaciesz mordeczke:p jakos przetrwasz te sprawdziany potem ferie i troche wolnego od szkoly:)

Posted

[quote name='furciaczek']oj edytus niemartw sie komu jak komu ale tobie nie trzeba mowic ze pozytywne myslenie jeszcze nikomu niezaszkodzilo :) wiec przestan sie juz smutac i zaciesz mordeczke:p jakos przetrwasz te sprawdziany potem ferie i troche wolnego od szkoly:)[/quote]

Nie z powodu nauki miałam lekkiego doła (bo jakbym miała sie dołować nauką to bym miała już stan zaawansowany depresji :lol:)
Chodzi o to ze wczoraj miałam bardzo niemiłą rozmowe z pewnym osobnikiem płuci męskiej. Troche mnie to własnie zdołowało ale już jest git :)
Napisałam dziis poprawe z histori i wszystko napisałam mam nadzieje ze dobrze :diabloti:

Justyna moja klasa juz taka jest :D 3 września też uciekliśmy :D
A dzisiaj daliśmy pani różyczke i nie pytała :multi: powiedziała ze nam wybacza i obeszło sie nez nieprzyjemności odpytywania :D

Cześć Haska :)