Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='chihuahua'][FONT=Arial Black][SIZE=4]Allynka jesli ty Edytce nie zrobisz:mad::mad::mad:, to sa inni chetni:diabloti:[/SIZE][/FONT][/quote]

[COLOR=Red][B]ciiiiiichooo...ja sie tu wkupuje ladnie w laski edyty a ty tu takmi podgorke...:mad::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

ale focie bym se poogladala:):diabloti:
[/B][/COLOR]

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='chihuahua'][SIZE=4][FONT=Arial Black]Nie ma tak dobrze Allynkooo , nie tylko ty jestes tu lizusem:eviltong::eviltong:[/FONT][/SIZE][/quote]
[B][COLOR=red]heheheheh......boszszsz do czego tu doszlo zeby az tak siem obnosic z tym:eviltong: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]dotego dochodzi korupcja z mojej strony gdyz obywatelke dogomani przekupic chcialam a nawet zasantarzowac<ze jak ona bic nie bedzie to ja tez:diabloti: :eviltong: >ehhh....co za swiat:eviltong: :eviltong: :eviltong:[/COLOR][/B]

Posted

Co to za kłótnie ?? :lol:
Alynka Ty to masz lanie i wiesz za co :P
Aghuska też i nawet podlizywanie wam nie pomoże.... :P
Nie ma narazie nowych foteczek bo nie miałam neta... ale już niedługo beda :D

Posted

[IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/tinmutant.jpg[/IMG]

Witam, kurcze zapomnialam ta przerobke skomentować... jak ją zobaczylam to tak się zastanawialam jak Ty ja zrobilas, jak napisalas, zew tu cie wygielo tam sie docisnelo i jakos wysszlo... swietnie to wygląda no i śmiesznie przzede wszystkim :)

Posted

[quote name='Alynkaa'][B][COLOR=#ff0000]widzisz chihuahua...na nic podlizy...i ttak mi siem dostanie....:placz:
coz za tyraniaaa......[/COLOR][/B]:eviltong:[/QUOTE]

może Cię to ominie... jeśli spełnisz moją prosbę :D którą napisałam a twojej galerii :diabloti:

[quote name='Cerber']Witam, kurcze zapomnialam ta przerobke skomentować... jak ją zobaczylam to tak się zastanawialam jak Ty ja zrobilas, jak napisalas, zew tu cie wygielo tam sie docisnelo i jakos wysszlo... swietnie to wygląda no i śmiesznie przzede wszystkim :smile:[/QUOTE]

Wiesz mam taki program Adobe Photoshop i kompletnie nie umiem go obsługiwac a fajnie można zdjęcia przerabiać :)
I ostatnio postanowiłam sie zmobilizowac i coś tam poszperać :D no i są naprawde bardzo fajne opcje :D i wyszło to co wyszło :D:D :evil_lol:

Posted

hmmm... no nie wiem muszę to przemyśleć :P:P
a kogo to ostatnio tak długo nie było ? no ale masz szczęście udobruchałas mnie foteczkami :D:D
nie no niebęde Was cioteczki bić :):):) co ja bym bez Was zrobiła:D

Posted

a tak w ogóle to zdajecie sobie sprawę ze musze tu być pokryjomu... :angryy: naucyłam sie juz wszystkiego ale dla mojej mamusi to za mało wiec juz znudziło mi sie .. i wymyśliłam sobie referat :D:D ale ja mam łeb :D :diabloti:

Posted

ehhhh wy mi juz nic nie mówcie o photoshopie, bo co słyszę jakaś przeróbka, czy jakaś grafika to właśnie w tym pr. a ja nigdy się nie doczekam polskiej wersji tego programu.... :(:(:( buuuuuuu :(

Posted

[COLOR=Red][B]hej skarbie:)
sliczne fotki a ja mam cos dla ciebie:)
jak bede miala wiecej czasu to moze wiecej cos pacne jak bedziesz chciala:)
buziaki:)

wstawiam linki a ty rob z tym co cesz:)

[/B][/COLOR][URL]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/6512b61a11b9eb48.html[/URL]

[URL]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/cd477096b6ae159b.html[/URL]

[COLOR=Red][B]paaa:)[/B][/COLOR]

Posted

[quote=Alynkaaa;][COLOR=red][B]hej skarbie:)[/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]sliczne fotki a ja mam cos dla ciebie:)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]jak bede miala wiecej czasu to moze wiecej cos pacne jak bedziesz chciala:)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]buziaki:)[/COLOR][/B]

[B][COLOR=red]wstawiam linki a ty rob z tym co cesz:)[/COLOR][/B]

[URL]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/6512b61a11b9eb48.html[/URL]

[URL]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/cd477096b6ae159b.html[/URL]

[COLOR=red][B]paaa:)[/B][/COLOR][/quote]

Łomatko!!! Ale piękne!!! :loveu: :loveu: :loveu: Zwłaszcza Tinka w tej kuli :loveu: :loveu:
Alynkaaa zrób mi też takie cuś.. :oops: Plose... :oops:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Alynkaaa masz talent, śliczne :)

Szeleczki? Zawsze się zastanawiałam jak wyglądają małe psiaki w szeleczkach :cool3: A ja się tak zastanawiam co Gizmo na święta kupić i chyba zdecydujemy się na jakąś zabawkę :roll:[/quote]

[COLOR=Red][B]dziekuje:)to nie talennt to program graficzny:):):)
a male pieski w szeleczkach wygladaja ladnie:)u mnie gdzies faflak jest w szelkach jak chcialoby ci sie grzebac w fotkach to zapraszam:)<reklama zaszla:)>

ps. tez mam niedoszlego rudego pinczerka:):cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:
[/B][/COLOR]
[quote name='chihuahua'][SIZE=4][FONT=Arial Black]No przeciez Tina i Figa byly pierwsze na ksiezycu i w kosmosie[/FONT][/SIZE][/quote]

[COLOR=Red][B]nooo...pzreciesz.....a ty z kad tak dobzre zyciorys mego faflaka znasz??:)[/B][/COLOR]