Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nędza, jakby wiedziała o co chodzi! Na dzień dobry po wypuszczeniu z samochodu głosem wyrośniętego kaukaza obszczekała dozorcę ! Spodobała się, a psiolubny dozorca tylko oczka mi puszczał, że tu już zostanie, bo terenu mnóstwo!
Ale nie zapeszam niczego! Tym bardziej, że Nędza wszędobylska zainteresowana wszystkim co się rusza i co się nie rusza dominuje nad Miśką i nie wiem, czy to najlepsze rozwiązanie żeby obie zostały w tym samym miejscu ! Boję się przyszłości ! Ale poczekajmy Na razie nikt nie powiedział, że obie zostaną !!Na razie Nędza jest tam na DT pod warunkiem dostarczania przez nas karmy tam i zaszczepienia kolejnego !
Drucik, jak pisałam na razie u mnie jeszcze kilka dni!

Posted

Bida z Nędzą paradoksalnie są na terenie firmy, która kupiła zabudowania i teren, które nasze władze mądre sprzedały, choć jest to najlepsze miejsce na schronisko !!!!! Wprost wymarzone!!!! Blisko centrum, w środku lasu! Dojazd samochodem i autobusem bezproblemowy! I inwestycja nie byłaby tak kosztowna, bo mnóstwo budynków tam stoi! Eh...niech chociaż one we dwie tam są! Jedna przynajmniej na stałe!

Posted

klusek04 napisał(a):
Gdyby żyła to by wróciła. Myślę że już jej nie ma wśród nas! :-(

Nie wiem i nie chcę wiedzieć chyba! Wolę żyć nadzieją, że ktoś dal jej stały domek !
Pewnie naiwna jestem ...

Posted

Majaa napisał(a):
Nie wiem i nie chcę wiedzieć chyba! Wolę żyć nadzieją, że ktoś dal jej stały domek !
Pewnie naiwna jestem ...

Majaa może tak właśnie jest, w gruncie rzeczy trochę osób przygarnia psy z ulicy, ja wiem, że to wciąż za mało ale jednak. Ostatnio rozmawiałam z kilkoma osobami, które wydawały się odpowiednie, żeby im psiaki jakieś nasze bidne podesłać, a one już zapsione i to właśnie takimi psiakami z "odzysku". Np. jedna koleżanka zabrała młodą suńkę nad którą jakieś łobuzy się znęcały, inna ma szczeniaka, no teraz to już dorosłego, który ocalał jako jedyny z miotu utopionego przez jakiegoś "odpowiedzialnego" faceta:angryy:, inna Pani ma trzy-wszystkie znikąd... Są jeszcze dobrzy ludzie!!!

Posted

klusek04 napisał(a):
Miły optymistyczny akcent. Miejmy nadzieję że Berta w nowym domku jest i że jej córeczka też taki znajdzie.

Oby tak było! Córeczka Berty wciąż szuka nowego domku!

Posted

kasia19 napisał(a):
Nędza nie taka nędzna............:lol:

Oj Dokładnie! Dzisiaj bylismy u nich na szczepieniu i zszokowani bylismy! Nędza urosła bardzo!!! jest kilka centymetrów wyższa od Miśki!
Wyglądają super! Pięknie rozwijające się duże psy! :multi: :multi: :multi: :multi:

No i niespodzianka ..............

NĘDZA!!!! A TERAZ SONIA, ZOSTAJE NA STAŁE Z SIOSTRĄ. JUŻ POWSTAJE DLA NIEJ DRUGI KOJEC !!!!
:laola: :laola:

Posted

Dzisiaj przy okazji dopełniania formalności z Państwem udało mi się pstryknąć kilka fotek Bidy z Nędzą vel Miśki i Soni! Ale wszystko w biegu było ....
Co nieco ;) różnic widać jednak między tym w jakim stanie przyjechały znów z W-wy od Chrzan do nas, aż do dzisiaj :cool3:
Zdjecia ma Kasia - czekamy aż jutro (mam nadzieję) je wstawi :cool3: