KasiaM Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 O jak fajnie :):) a więc Drucik sam bedzie w nowym DT??:lol: :loveu: Quote
Majaa Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Nędza, jakby wiedziała o co chodzi! Na dzień dobry po wypuszczeniu z samochodu głosem wyrośniętego kaukaza obszczekała dozorcę ! Spodobała się, a psiolubny dozorca tylko oczka mi puszczał, że tu już zostanie, bo terenu mnóstwo! Ale nie zapeszam niczego! Tym bardziej, że Nędza wszędobylska zainteresowana wszystkim co się rusza i co się nie rusza dominuje nad Miśką i nie wiem, czy to najlepsze rozwiązanie żeby obie zostały w tym samym miejscu ! Boję się przyszłości ! Ale poczekajmy Na razie nikt nie powiedział, że obie zostaną !!Na razie Nędza jest tam na DT pod warunkiem dostarczania przez nas karmy tam i zaszczepienia kolejnego ! Drucik, jak pisałam na razie u mnie jeszcze kilka dni! Quote
Majaa Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Bida z Nędzą paradoksalnie są na terenie firmy, która kupiła zabudowania i teren, które nasze władze mądre sprzedały, choć jest to najlepsze miejsce na schronisko !!!!! Wprost wymarzone!!!! Blisko centrum, w środku lasu! Dojazd samochodem i autobusem bezproblemowy! I inwestycja nie byłaby tak kosztowna, bo mnóstwo budynków tam stoi! Eh...niech chociaż one we dwie tam są! Jedna przynajmniej na stałe! Quote
KasiaM Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Powtórzę nasze miasto jest PIEPRZNIĘTE!!!:angryy: Quote
Majaa Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 kasia19 napisał(a):Powtórzę nasze miasto jest PIEPRZNIĘTE!!!:angryy: No coż jest jakie jest :angryy: Musimy z tym zyć! Quote
klusek04 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Racja. Porąbane to miasto. A Nędzy życzymy domku stałego. Quote
Aquirre Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Bida z Nędzą proszę dobrze się sprawować ! Może nie będzie potrzeby was rozdzielać ?! Quote
klusek04 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Oj, oby tak się stało. :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Majaa Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 klusek04 napisał(a):A Bertusi wciąż brak? Niestety ;( Quote
klusek04 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Gdyby żyła to by wróciła. Myślę że już jej nie ma wśród nas! :-( Quote
Majaa Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 klusek04 napisał(a):Gdyby żyła to by wróciła. Myślę że już jej nie ma wśród nas! :-( Nie wiem i nie chcę wiedzieć chyba! Wolę żyć nadzieją, że ktoś dal jej stały domek ! Pewnie naiwna jestem ... Quote
KamaG Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Majaa napisał(a):Nie wiem i nie chcę wiedzieć chyba! Wolę żyć nadzieją, że ktoś dal jej stały domek ! Pewnie naiwna jestem ... Majaa może tak właśnie jest, w gruncie rzeczy trochę osób przygarnia psy z ulicy, ja wiem, że to wciąż za mało ale jednak. Ostatnio rozmawiałam z kilkoma osobami, które wydawały się odpowiednie, żeby im psiaki jakieś nasze bidne podesłać, a one już zapsione i to właśnie takimi psiakami z "odzysku". Np. jedna koleżanka zabrała młodą suńkę nad którą jakieś łobuzy się znęcały, inna ma szczeniaka, no teraz to już dorosłego, który ocalał jako jedyny z miotu utopionego przez jakiegoś "odpowiedzialnego" faceta:angryy:, inna Pani ma trzy-wszystkie znikąd... Są jeszcze dobrzy ludzie!!! Quote
klusek04 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Miły optymistyczny akcent. Miejmy nadzieję że Berta w nowym domku jest i że jej córeczka też taki znajdzie. Quote
Majaa Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 klusek04 napisał(a):Miły optymistyczny akcent. Miejmy nadzieję że Berta w nowym domku jest i że jej córeczka też taki znajdzie. Oby tak było! Córeczka Berty wciąż szuka nowego domku! Quote
Majaa Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 kasia19 napisał(a):Nędza nie taka nędzna............:lol: Oj Dokładnie! Dzisiaj bylismy u nich na szczepieniu i zszokowani bylismy! Nędza urosła bardzo!!! jest kilka centymetrów wyższa od Miśki! Wyglądają super! Pięknie rozwijające się duże psy! :multi: :multi: :multi: :multi: No i niespodzianka .............. NĘDZA!!!! A TERAZ SONIA, ZOSTAJE NA STAŁE Z SIOSTRĄ. JUŻ POWSTAJE DLA NIEJ DRUGI KOJEC !!!! :laola: :laola: Quote
KamaG Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 no to wspaniale, Nędza - Sonia to tak fantastyczny psiak, że nie sposób jej nie pokochać!!!!!! Quote
Majaa Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Dzisiaj przy okazji dopełniania formalności z Państwem udało mi się pstryknąć kilka fotek Bidy z Nędzą vel Miśki i Soni! Ale wszystko w biegu było .... Co nieco ;) różnic widać jednak między tym w jakim stanie przyjechały znów z W-wy od Chrzan do nas, aż do dzisiaj :cool3: Zdjecia ma Kasia - czekamy aż jutro (mam nadzieję) je wstawi :cool3: Quote
KasiaM Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 kilka supeeerowych zdjęć!:eviltong: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts