Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Daj spokój:) Jak się zobowiązałam, to pomagam. Przykre, ze nic więcej nie mogę zrobic w sprawie...:(

pzdr.[/QUOTE]

nawet nie wiesz ile ta kasa znaczy , gdyby nie nieliczne osoby wpłacające swoją deklarację słodziaki były by już dawno w schronie , lub w lesie .
Zapraszam na bazar dla Słodziaków , prawie wszystko bez cen minimalnych :
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/246014-robi-si%C4%99?p=21166057#post21166057"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246014-robi-si%C4%99?p=21166057#post21166057[/URL]

Posted (edited)

W tym miesiącu mogę zrobić większy przelew. Kiedyś dostałam konto fundacyjne lecz wpłacam na stare. Czy można prosić o zamieszczenie konta fundacji w pierwszym poście?

Martwi mnie że takie młode i niewielkie psiaki już tyle czasu siedzą w hoteliku czy też w domu
tymczasowym. Deklaracji jest jak na lekarstwo. Czy one są ogłaszane?

Edited by bakusiowa
Posted

[quote name='bakusiowa']W tym miesiącu mogę zrobić większy przelew. Kiedyś dostałam konto fundacyjne lecz wpłacam na stare. Czy można prosić o zamieszczenie konta fundacji w pierwszym poście?

Martwi mnie że takie młode i niewielkie psiaki już tyle czasu siedzą w hoteliku czy też w domu
tymczasowym. Deklaracji jest jak na lekarstwo. Czy one są ogłaszane?[/QUOTE]

Zbieramy na konto prywatne , bo Dt nie może nam wystawić rachunku , ale jeśli to problem , to mogę dla Ciebie udostępnić konto fundacji , coś się wymyśli .

Są ogłaszane regularnie , co jakiś czas wklejam linki do ogłoszeń . Ostatnie wklejałam w połowie lipca .

Posted

[quote name='Anja2201']Zbieramy na konto prywatne , bo Dt nie może nam wystawić rachunku , ale jeśli to problem , to mogę dla Ciebie udostępnić konto fundacji , coś się wymyśli .

Są ogłaszane regularnie , co jakiś czas wklejam linki do ogłoszeń . Ostatnie wklejałam w połowie lipca .[/QUOTE]
Tak piszę ponieważ wydawało mi się że kiedyś przesłałaś mi inny numer konta i było to konto fundacji.. Jednak przesyłałam na stary numer ponieważ tak było szybciej. Teraz będę robić przelew z innego konta więc pomyślałam że mogę wysyłać prawidłowo. Jeżeli ma być na to konto co zawsze to mi nie robi żadnej różnicy.

Posted

[quote name='bakusiowa']Tak piszę ponieważ wydawało mi się że kiedyś przesłałaś mi inny numer konta i było to konto fundacji.. Jednak przesyłałam na stary numer ponieważ tak było szybciej. Teraz będę robić przelew z innego konta więc pomyślałam że mogę wysyłać prawidłowo. Jeżeli ma być na to konto co zawsze to mi nie robi żadnej różnicy.[/QUOTE]

To super , łatwiej nam płacić z prywatnego :)

• 2 weeks later...
Posted

Słyszałam juz kilkakrotnie, że łatwiej zbiera się pieniądze na prywatne konto, bo potem łatwiej jest z niego wypłacać i regulowac należności. A w fundacjach to j3ednak długo trwa....
No i nie ma się wglądu w konto, co nieraz jest powaznym problemem...

Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

Ciężka sprawa z tymi słodziakami. Na początku myślało się że szybko znajdą domy, bo to były młode psiaki.
Czy kiedykolwiek było jakieś zapytanie z ogłoszeń?

Posted

bakusiowa napisał(a):
Ciężka sprawa z tymi słodziakami. Na początku myślało się że szybko znajdą domy, bo to były młode psiaki.
Czy kiedykolwiek było jakieś zapytanie z ogłoszeń?

Zapytań kilka było o Dropsa przede wszystkim , o Lizaka ani jednego :( , ale cały czas trzeba ogłaszać .

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Marycha35']O pycha, może osoba o nicku elik, doświadczona i porządna firma:) Tylko czy czas będzie miała????? Piszcie!!![/QUOTE]

Ma zapchaną skrzynkę :( Napisałam do AniB