Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anja2201 napisał(a):
Słodziaki są teraz w stajni , miejsce załatwiła znajoma Ocelot . Dt wyda psy , w najbliższy weekend przenosimy chłopaków .

A czy nr konta dla Słodziaków się zmieniło?

pzdr.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
A czy nr konta dla Słodziaków się zmieniło?

pzdr.

Konto nadal to samo :)

Marycha35 napisał(a):
I gdzie teraz są Słodziaki? :)

Słodziaki od dzisiaj w nowym DT , wieczorem wszystko opiszę i będzie mnóstwo zdjęć :)

Posted

ocelot napisał(a):
Ania z takimi zdjęcia mają szansę na domki w mig:) Troszkę więcej niech DT nam o nich powie i ruszymy z promocją:)

Aniu musimy DT dać parę dni , na dzisiaj możemy powiedzieć tyle ,że oba są na bakier ze smyczą , znają konie i duże zwierzęta , kota nie zauważają nawet na rękach u nowej pani , Lizak super do domu z dzieciakami , Drops natomiast do bardzo spokojnego domu , boi się wszystkiego co nowe , ale szybko się przekonuje .

Posted

Pewnie, że byłoby cudownie, aby oba razem poszły do DS......... To plan maksimum:)

Zdjęcia - super! Takie rozesmiane pyszczki, ale - fakt - oba sa grubaski:) Trochę diety, troche pracy z Dropsikiem i nauka chodzenia na smyczce - i..... jestem dobrej myśli:)

pzdr.

Posted

Słodziaki dzisiaj się popisały , dostały się na wybieg dla kur i zjadły śniadanie :( Biedna kurka :(
Lizak zna komendy siad i daj łapę , Drops nic :(
Jutro pierwszy smyczowy spacer po wsi i do lasu , na razie pojedynczo , ale dwóch na raz nie da się uczyć na smyczy chodzić .

Posted

bakusiowa napisał(a):
Wysłałam kasiorke dla słodziaków.
Spasione są na maxa. Trzeba je trochę odchudzić. Czy one w poprzednim miejscu miała mało ruchu?

Miały aż za duzo ruchu.

Posted

Miały ruchu dużo , ale z tego co widziałam do jedzonka też miały dostęp nie ograniczony , teraz dostają wydzielone dawki dwa razy dziennie , zobaczymy jak z kasą , jeśli nie schudną może pomyślimy o karmie light .

Posted
Posted

Straszna cisza u słodziaków , a ja mam nowe wieści , chłopaki mają już opanowane komendy siad , daj łapę , zostań i przychodzą na zawołanie , na razie tylko na zamkniętym terenie , ale zawsze , nauczyli się ,że za wszystko co dobrze zrobią dostają smaczka i tylko czekają na komendy :)
Nienawidzą wróbli , na wybiegu mają alejkę aronii w których uwielbiają siedzieć wróble , a nasze maluchy bardzo pilnują ,żeby żaden nie usiadł :D Szczekają i skaczą na krzaczki jak tylko jakiś wróg tam usiądzie :D

Posted

Dzisiaj mi DT opowiadało ,że jak idzie do kur , a chłopaki już wiedzą ,że tam nie wolno to siadają w otwartej już furtce i czekają , to są na prawde niesamowicie mądre psiaki :)