Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciekawe co to za domek.
O moją terierkę było ostatnio kilka telefonów lecz nikt nie chce zgodzic się na wizytę przedadopcyjną.
Wysłałam dzisiaj deklarację dla słodziaków.

Posted

[quote name='Anja2201']Na ulicy wodnej , ale już mam osobę która nam zrobi wizytę :) W weekend .[/QUOTE] Nooo, kciukaczę!!! Oby fajny domek, tylko trochę kolegi żal, sam zostanie....:(

Posted

[quote name='Marycha35']Nooo, kciukaczę!!! Oby fajny domek, tylko trochę kolegi żal, sam zostanie....:([/QUOTE]

Sam nie , zakolegował się z jedną sunią i bardzo fajnie się razem bawią :)

Posted

[quote name='ocelot']No ja nie wiem czy mu się będzie w mieszkaniu podobało, toż to największy szczekacz na wsi:):)[/QUOTE]

Ale tylko jak się coś niepokojącego dzieje , np. nowy pies się pojawia :) Tak nie jest najgorzej :)

Posted

Już się wyjaśniło, Ela, elik, ma zepsutą skrzynkę na Dog!!! Gdyby coć podała na innym wątku adres emailowy, wtedy jest z Nią kontakt:) A wizyta jak wypadła, już była, będzie?

Posted

[quote name='Marycha35']Już się wyjaśniło, Ela, elik, ma zepsutą skrzynkę na Dog!!! Gdyby coć podała na innym wątku adres emailowy, wtedy jest z Nią kontakt:) A wizyta jak wypadła, już była, będzie?[/QUOTE]

Będzie dzisiaj :)

Posted

Wizyta była wczoraj , dom świetny :) Więc Dropsio dzisiaj pojechał :) Teraz trzymamy kciuki ,żeby wszystko było dobrze , ale myślę ,że nie ma się o co martwić . Drops trochę wystraszony zamieszaniem , ale do auta wsiadł chętnie i grzecznie siedział , za to Lizak niestety wyje i tęskni :( , no ale nie było wyjścia , mam tylko nadzieję ,że i on teraz domek znajdzie .

Posted

Gratuluję Dropsiku! Biedny Lizak. Nie jego wina, że jest mniej słodki... :-(
Nie chcę zapeszać, ale trochę się u waszych psiaków ruszyło.:) Czytałam, że i Szila znalazła domek po bardzo długim czekaniu...

Posted

[quote name='GatoNegro22']Gratuluję Dropsiku! Biedny Lizak. Nie jego wina, że jest mniej słodki... :-(
Nie chcę zapeszać, ale trochę się u waszych psiaków ruszyło.:) Czytałam, że i Szila znalazła domek po bardzo długim czekaniu...[/QUOTE]

Ten tydzień był niesamowity - Szila , Pepsi , Drops :) Lizak na szczęście ma koleżankę .

Posted

tak ten tydzień był niesamowity, ale... ma dwóch nowych podopiecznych... Jaśka, u ktorego cisza na dogo i lupuska.
dojdzie jeszcze starowinka na dniach i chyba bigos, choć nieplanowany wcale, ale....

Posted

[quote name='ocelot']tak ten tydzień był niesamowity, ale... ma dwóch nowych podopiecznych... Jaśka, u ktorego cisza na dogo i lupuska.
dojdzie jeszcze starowinka na dniach i chyba bigos, choć nieplanowany wcale, ale....[/QUOTE]

Od dzisiaj płacimy 150zł za Lizaka , łatwiej będzie uzbierać na inne psy , choć tu mamy jeszcze dług spory do spłaty .

Czerwiec -300zł , Lipiec -300zł , sierpień -300zł , wrzesień -255zł = 1150zł

Posted

[quote name='Marycha35']A Lizak jak??? Tęskni nadal???? Biduś:( A Dropsik zadowolony, zaaklimatyzował się, tęskni też?[/QUOTE]

Już nie :) Gania z Lolką po wybiegu i już nie pamięta , że miał "brata " A Drops ma się bardzo dobrze , tylko za nic nie chce wchodzić po schodach , no i niestety wyje zostawiony sam , ale poleciłam państwu kupić konga , może pomoże .Poza ty wszystko dobrze , wczoraj został wykąpany , chodzi za państwem krok w krok , bawi się w domu , na spacerach jest bardzo grzeczny :)

Posted

[quote name='bakusiowa']Proszę o bliższe wiadomości o tym domu.[/QUOTE]

Dom w Krakowie , dwoje młodych ludzi , pani miała psy w domu rodzinnym , pan nigdy psa nie miał . Nie wiem co jeszcze chciała byś wiedzieć ?

Posted

Przepraszam, że dopiero teraz, ale moja stała za wrzesień poszła - 20 zł.
Nie wiedziałam, że Dropsik ma juz DS, ale cieszę sie niezmiernie:) Teraz kolej na Lizaczka, cudnego psiaczka:)

pzdr.

Posted

Skoro są to młodzi ludzie więc może by się zarejestrowali na dogomanii. Dobrze by było mieć czasem fotki i jakieś wiadomości o psiaku. Wiedzieć jak się zaklimatyzował. Czy ktoś im to zaproponował? Sa wątki gdzie nowi właściciele piszą świetne relacje.
Moja deklaracja będzie szła na Lizaka w dotychczasowej kwocie.

Posted

[quote name='bakusiowa']Skoro są to młodzi ludzie więc może by się zarejestrowali na dogomanii. Dobrze by było mieć czasem fotki i jakieś wiadomości o psiaku. Wiedzieć jak się zaklimatyzował. Czy ktoś im to zaproponował? Sa wątki gdzie nowi właściciele piszą świetne relacje.
Moja deklaracja będzie szła na Lizaka w dotychczasowej kwocie.[/QUOTE]

Zaproponuję państwu , ale nie mogę nic obiecać , na pewno będę się raz na jakiś czas z nimi kontaktować .

Posted

[quote name='Anja2201']Od dzisiaj płacimy 150zł za Lizaka , łatwiej będzie uzbierać na inne psy , choć tu mamy jeszcze dług spory do spłaty .

Czerwiec -300zł , Lipiec -300zł , sierpień -300zł , wrzesień -255zł = 1150zł[/QUOTE]

Widzę, że zapłaciłaś za wrzesień a co z poprzednimi miesiącami?
Może trzeba napisać w poście rozliczeniowym, że jest dług?

Posted

[quote name='GatoNegro22']Widzę, że zapłaciłaś za wrzesień a co z poprzednimi miesiącami?
Może trzeba napisać w poście rozliczeniowym, że jest dług?[/QUOTE]

Na razie będziemy płacić na bieżąco , a długo trzeba spłacić jak tylko uda się jakąś nadwyżkę zebrać .