Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziwne to jakieś, bo odpisywanie na email to nie są koszty, ewentualnie telefon. Skype - tu można konto założyć w każdej chwili.... Na GG pisze, a przez maila nie może :cool3:

Może zapytaj pana jakie warunki oferuje psu i wtedy mu się odpisze. Jeśli kojec, łańcuch, albo psa jako mięso armatnie - to nie zaproponujemy mu żadnego psa.

Bo chciałam mu zaproponować tego

http://www.schroniskowmiedarach.cba.pl/index.php?strona=psydoadopcji&dzial=psy&id_numer=90/02/11

lub

http://www.schroniskowmiedarach.cba.pl/index.php?strona=psydoadopcji&dzial=psy&id_numer=101/03/10

albo

http://www.schroniskowmiedarach.cba.pl/index.php?strona=psydoadopcji&dzial=psy&id_numer=01/01/11

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
bez sprawdzenia domku to lepiej nic nie proponowac

Bardzo dziwny był ten kontakt. Zapytałam go o warunki w jakich miałby przebywać pies. Pan do tej pory się nie odezwał.

Posted

Ja miałam sms w sprawie kota,po odpisaniu pani oddzwoniła. Miałami odpisać na email, nie odpisała. Dziewczyna miała problemy z kontaktem w sprawie wizyty PA,do której nie doszło.

On za bardzo modził, GG,Skype....

• 1 month later...
Posted

Jak sie maja te ostatnie niepokojace posty z sierpnia doinformacji ze Cezar ma domek???? Mozna spac spokojnie? Cioteczki dajcie jakies informacje, moze sa zdjecia Cezara w nowym domku? Jest ten domek?

Posted

Doczytaj ;) Bruno ma dom. Był pan, który zadzwonił w sprawie ogłoszenia Cezara,a Cezar vel Bruno był już we własnym domu.
Ów pan to nie wiem jak się chciał skontaktować, bo jednocześnie nie chciał..... i żadnej propozycji adopcji nie dostał.

Posted

witam Bruno ma sie coraz lepiej nie odstepuje nas na krok bez smyczy chodzi jak po sznurku a co do wygladu przybral z 5 kilo jak nie lepiej, jest super psem ,jak zrobimy mu pare fotetk to przeslemy do Gosi

Posted

bruno 1 napisał(a):
witam Bruno ma sie coraz lepiej nie odstepuje nas na krok bez smyczy chodzi jak po sznurku a co do wygladu przybral z 5 kilo jak nie lepiej, jest super psem ,jak zrobimy mu pare fotetk to przeslemy do Gosi

super:)):)
czekam z niecierpliwoscia!!!:multi::multi:
wiedzialam, ze On w swoim domku przytyje - u Nas w schronie mimo puszek i Royala nie umial przytyc - stres Go spalał..On tak bardzo chcial swojego człowieka i sie doczekal:multi:

Posted

spoko spoko az tak go nie zapasiemy ,co nie jest latwe bo bruno pochłania wszystko i we wszelkich mozliwych ilosciach bedac z nami na dzialce jadł poziomki ,borowki i aronie
a tak wogule straszny łasuch

Posted

Rarytasów w schronie biedak nie miał. Nie wydaje mi się, żeby je miał kiedykolwiek przed trafieniem do schronu. Teraz sobie chłopak odbija :)
Bruncio się pilnuje, żeby mu raj się nie zgubił.

Bardzo się cieszę, że śpi w łóżku. Ja myślę, że on docenia luksusy, które ma u Was :)

• 2 weeks later...
Posted

Wygląda jak człowiek w inkarnacji psa, który myśli sobie "Boże, jak ja marzyłem, żeby zjeść ciasteczko, żeby zjeść drożdżóweczkę, żeby kawałeczek chlebka- kiedy byłem głodny".

Marzenia się spełniają :)

Myślę, że psy marzą. Bruno marzył o odmianie losu i dobrym domu.

Bardzo się cieszę, że ma super dom i luksusy :)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...