dorobella Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Dziwne to jakieś, bo odpisywanie na email to nie są koszty, ewentualnie telefon. Skype - tu można konto założyć w każdej chwili.... Na GG pisze, a przez maila nie może :cool3: Może zapytaj pana jakie warunki oferuje psu i wtedy mu się odpisze. Jeśli kojec, łańcuch, albo psa jako mięso armatnie - to nie zaproponujemy mu żadnego psa. Bo chciałam mu zaproponować tego http://www.schroniskowmiedarach.cba.pl/index.php?strona=psydoadopcji&dzial=psy&id_numer=90/02/11 lub http://www.schroniskowmiedarach.cba.pl/index.php?strona=psydoadopcji&dzial=psy&id_numer=101/03/10 albo http://www.schroniskowmiedarach.cba.pl/index.php?strona=psydoadopcji&dzial=psy&id_numer=01/01/11 Quote
Lu_Gosiak Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 bez sprawdzenia domku to lepiej nic nie proponowac Quote
Havanka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):bez sprawdzenia domku to lepiej nic nie proponowac Bardzo dziwny był ten kontakt. Zapytałam go o warunki w jakich miałby przebywać pies. Pan do tej pory się nie odezwał. Quote
unixena Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Przepraszam drogie cioteczki za offa ..moze tam zajrzycie .Stary ,slepy pies zyjacy lata w chlewie ... http://www.dogomania.pl/threads/2131...-lat-w-chlewie!!! Quote
dorobella Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Ja miałam sms w sprawie kota,po odpisaniu pani oddzwoniła. Miałami odpisać na email, nie odpisała. Dziewczyna miała problemy z kontaktem w sprawie wizyty PA,do której nie doszło. On za bardzo modził, GG,Skype.... Quote
Cleo2008 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Jak sie maja te ostatnie niepokojace posty z sierpnia doinformacji ze Cezar ma domek???? Mozna spac spokojnie? Cioteczki dajcie jakies informacje, moze sa zdjecia Cezara w nowym domku? Jest ten domek? Quote
dorobella Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Doczytaj ;) Bruno ma dom. Był pan, który zadzwonił w sprawie ogłoszenia Cezara,a Cezar vel Bruno był już we własnym domu. Ów pan to nie wiem jak się chciał skontaktować, bo jednocześnie nie chciał..... i żadnej propozycji adopcji nie dostał. Quote
bruno 1 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 witam Bruno ma sie coraz lepiej nie odstepuje nas na krok bez smyczy chodzi jak po sznurku a co do wygladu przybral z 5 kilo jak nie lepiej, jest super psem ,jak zrobimy mu pare fotetk to przeslemy do Gosi Quote
dorobella Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Super :) Nie ma to jak super pies w super domu :) Dobrze, że się pilnuje :) Quote
Lu_Gosiak Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 bruno 1 napisał(a):witam Bruno ma sie coraz lepiej nie odstepuje nas na krok bez smyczy chodzi jak po sznurku a co do wygladu przybral z 5 kilo jak nie lepiej, jest super psem ,jak zrobimy mu pare fotetk to przeslemy do Gosi super:)):) czekam z niecierpliwoscia!!!:multi::multi: wiedzialam, ze On w swoim domku przytyje - u Nas w schronie mimo puszek i Royala nie umial przytyc - stres Go spalał..On tak bardzo chcial swojego człowieka i sie doczekal:multi: Quote
Havanka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Bruno, tylko nie utyj za bardzo ! Stracisz linię! Czekamy z niecierpliwością na fotki ! Quote
bruno 1 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 spoko spoko az tak go nie zapasiemy ,co nie jest latwe bo bruno pochłania wszystko i we wszelkich mozliwych ilosciach bedac z nami na dzialce jadł poziomki ,borowki i aronie a tak wogule straszny łasuch Quote
dorobella Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Rarytasów w schronie biedak nie miał. Nie wydaje mi się, żeby je miał kiedykolwiek przed trafieniem do schronu. Teraz sobie chłopak odbija :) Bruncio się pilnuje, żeby mu raj się nie zgubił. Bardzo się cieszę, że śpi w łóżku. Ja myślę, że on docenia luksusy, które ma u Was :) Quote
Lu_Gosiak Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 zdjecia Brunka:):) zaokraglil sie i wyglada idealnie:) trzy zebraki:D:D a przy tym zdjeciu umarłam ze śmiechu - jest cuuudowne:D:D:D: Quote
dorobella Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Wygląda super, nie jest gruby. Porównując, widać jaki był chudy biedak. I jakie ma śliczne kotki :) Quote
Havanka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Cudo, normalnie CUDO !!!! Zwłaszcza ta pozycja "na kolanach"!!! Quote
dorobella Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Padłam :evil_lol: Super :lol: Jak ładnie je :) Zdjęcie nr 2 A co jak nakruszę ? Eee posprząta się :) Quote
dorobella Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Wygląda jak człowiek w inkarnacji psa, który myśli sobie "Boże, jak ja marzyłem, żeby zjeść ciasteczko, żeby zjeść drożdżóweczkę, żeby kawałeczek chlebka- kiedy byłem głodny". Marzenia się spełniają :) Myślę, że psy marzą. Bruno marzył o odmianie losu i dobrym domu. Bardzo się cieszę, że ma super dom i luksusy :) Quote
Nadziejka Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 :iloveyou::thumbs::thumbs::thumbs::bye:sliczny chopaczekkkk cudenko! szczescia szczescia kochani i zdroweczka:multi: Quote
unixena Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Jejciu ale Bruncio jest rozpieszczany i kochany .Ale jak zobaczylam tego wielkoluda wgramolonego na kolankach :cool3:..hahaha ...dostalam ataku smiechu ...:lol: Quote
dorobella Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Jego pierwsze Święta w domku :) Quote
dorobella Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Brunkowi i jego Rodzinie Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt :) Quote
Recommended Posts