Havanka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Cudowne wiadomości z samego rana i to jeszcze w poniedziałek !!! W takim razie pousuwam ogłoszenia Cezarka. Nowe życie - nowe imię ! Powodzenia Bruno !!! Quote
Lu_Gosiak Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 podesłalam Pani Cezarka watek na dogo Pani mi napisała, ze Bruno to rzeczywiście jest pies kanapowy - bo najbardziej lubi spac na łóżku:evil_lol: Quote
dorobella Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):podesłalam Pani Cezarka watek na dogo Pani mi napisała, ze Bruno to rzeczywiście jest pies kanapowy - bo najbardziej lubi spac na łóżku:evil_lol: To było widać w drodze jak jechał zemną autem, że stworzony do kanapy Quote
Telimenka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Ale super, że Bruno- Cezar znalazł domek! ;). Coś szczęśliwy ten lipiec! Quote
dorobella Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Poczekać ze zmianą tytułu, czy zmienić? Quote
dorobella Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Witamy na wątku :multi: Super, czyli pozytywne skojarzenia ma chłopak :lol: Kocha kotki :loveu: Czyli mogę zmienić tytuł wątku :) Bruno-pies marzenie już w DS (czyli domu stałym). Quote
dorobella Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Biedak zgniłby w tym schronie, albo zmarłby na zakażenie. Bardzo się cieszę, że polubił koty, że śpi na kanapie :) I że ma swoich ludzi, którzy go kochają :) Quote
Telimenka Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 To najlepsze zakończenie jakie można sobie wymarzyć! Quote
Lu_Gosiak Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 bruno 1 napisał(a):dokladnie tak DOM STALY i na zawsze wspaniale:multi: witamy na watku:lol::lol: i bardo sie cieszymy, ze będziemy miec wieści o Brunku z pierwszej ręki Quote
unixena Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Bedziemy sie cieszyc:multi: jak dostaniemy moze jakas fotke z domku stalego .Juz to widze ..Bruno spi sobie na kanapie ...jak duzy pluszak:lol: ....a. kotki kolo niego .:cool3: Quote
Maruda666 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Zobaczyłam tytuł - Bruno we wspaniałym domu...i się głowię kto zacz ?? A to Cezek :) :) Cezarku , brak mi słów :multi::multi::multi: Quote
Lu_Gosiak Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='unixena']Bedziemy sie cieszyc:multi: jak dostaniemy moze jakas fotke z domku stalego .Juz to widze ..Bruno spi sobie na kanapie ...jak duzy pluszak:lol: ....a. kotki kolo niego .:cool3: no jest z czego sie cieszyc:):) zobaczcie jaki Bruno zadowolony Quote
unixena Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Ale super fotki .Brunio zadowolony:biggrina: ,na lozku sie wyleguje jak krolewicz.Trafil naprawde do dobrego domku:cool2: .Mozemy spac spokojnie ..to dobranoc kanapowcu :kiss_2:..w takim domku to i sny masz kolorowe .:lol: Quote
Telimenka Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Należało mu się jak psu zupa ;). Widać, że szczęśliwy... Quote
dorobella Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Po tym co przeszedł w więzieniu (schronie), zasłużył na super dom, gdzie będzie mógł się przytulać do swoich ludzi,wylegiwać na łóżkach :) Jezu jak dobrze, że nie mieszka na dworze, ze nie musi spać w budzie. Ma domek :evil_lol: Był przeznaczony domkowi odgórnie :lol: Żeby wszystkie zwierzaki trafiały do super domów :loveu: Bruno mówi "Kanapy stworzono,abym mógł wygodnie na nich leżeć :) ". Quote
Nadziejka Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 :loveu::crazyeye::multi:o matenko ziemio jakie wiesci cudowne:iloveyou::modla::iloveyou:niechaj sie tobie cudny psiaczku wiedzie u panciostwa:loveu::loveu:pozdrowienia slemy sercem calym:loveu::loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Bruno z kotkami:loveu::loveu: ale super sie oglada takie zdjecia :) a Bruno to widze chyba nie uznaje podłogi bo non stop na łóżku sie wyleguje:evil_lol: Quote
unixena Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Jejku jak ja sie ciesze ,ze trafil do takiego dobrego domku :lol:...lezy sobie slicznota z kotkiem :eviltong:..wyglada to bosko .:cool2: Quote
dorobella Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Mantra pomogła i słonko kocha kotki :) Quote
betka Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Bruno wygląda na tych zdjęciach jakby chciał kota zjeść :evil_lol: Quote
Havanka Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 betka napisał(a):Bruno wygląda na tych zdjęciach jakby chciał kota zjeść :evil_lol: Mnie się wydawało, że Bruno dobitnie tłumaczył coś kotkowi, bo ten z zainteresowaniem patrzył w jego stronę:evil_lol: Czyż można wymarzyć sobie lepsze zakończenie? Quote
unixena Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Oby wiecej takich szczesliwych zakonczen .Ale takich dobrych ludzi na ktorych trafil Brunio jest jak na lekarstwo ..i dlatego trzeba sie podwojnie cieszyc ,ze nie dosc ,ze psiunio ma domek to jeszcze taki kochajacy . Quote
dorobella Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Havanka napisał(a):Mnie się wydawało, że Bruno dobitnie tłumaczył coś kotkowi, bo ten z zainteresowaniem patrzył w jego stronę:evil_lol: Czyż można wymarzyć sobie lepsze zakończenie? Tłumaczył mu,że koty to on od zawsze lubi i w nowym życiu -liczonym od opuszczenia bram więzienia- stworzono go do leżenia na łóżku i lubienia kotków. A że całą drogę mnie obwąchiwał i na pewno czuł zapach kotów,a dodatkowo był dokarmiany royalem, pojony wodą i głaskany. Niestety za nim lek zaczął działać pilnowałam biedaka, żeby się nie drapał, bo go swędziało strasznie. Mam nadzieję, że zapomni, że był w więzieniu, że będzie miał tylko pozytywne skojarzenia. Quote
Recommended Posts