Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj jak fajnie, że Brunuś ma działkę ;) i swoich ludzi :)

Jest boski :)

Jak patrzę na niego, zastanawiam się jak taki psiak stworzony do życia w rodzinie, idealny pies rodzinno-kanapowy, chodząca oaza spokoju - wytrzymał 1,5 roku w schronie :shake:

Nikt go wcześniej nie wypatrzył, bo na zdjęciu wyszedł tak sobie.

Chłopak rozluźniony, zadowolony.

Żeby wszystkie zwierzaki trafiały do suuuuper domów świat byłby lepszy :)

Posted

Speed?? ostatnio mialam pare fajnych telefonow jeszcze o Cezarka - bo niektóre ogloszenia nie zdjete - ale takiego psiaka trzeba by miec sprawdzonego na ludzi, dzieci, inne psy...mysle, nad zabraniem kolejnego do nas - ale w kolejce czeka bezdomna sunia, która rodzi co cieczke - wiec chyba Ona bedzie pierwsza

Posted

nie Speed. Kopiuję ze str schroniska
 ID PIESKA: 245/06/11
Rasa: mierszaniec
Miasto: Tarnowskie Góry
Sterylizacja: nie
Szczepienia: tak
Odrobaczenie: tak
Opis: Ma na imię Badi. Jest bardzo spokojnym i zrównoważonym pieskiem.Lubi towarzystwo innych psów. Zazwyczaj siedzi w kojcu i obserwuje inne pieski na podwórku. Będzie napewno wiernym przyjacielem:smile:

Data dodania: 2011-07-06

i drugi
 ID PIESKA: 90/02/11
Rasa: mieszaniec
Miasto: Piekary Śląskie
Opis: Ma na imię Gacek.Jest spokojnym i zrównoważonym psem.Zgadza się z innymi psami. Bardzo lubi wylegiwać się i prowadzić obserwację psów znajdujących się w innych kojcach.Czeka na spokojny domek i fajnego właściciela:)

Data dodania: 2011-07-07

Posted

mi ten przypomina Brunka:

ID PIESKA: 01/01/11
Rasa: mieszaniec
Miasto: Pyskowice
Opis: Speed to mieszaniec boksera.Średniego wzrostu, rudy.Jest niesamowicie spokojnym psem.Lubi inne psy, bardzo zgadza się ze Shrekiem. Są razem w kojcu.Jest idealny na spacery.Czeka na równie wiernego właściciela.

Posted

betka napisał(a):
Tak Speed też jest podobny do Brunka :). Zwróciłaś uwagę, że wszędzie piszą o psie to samo?

tak....mase jest tych biedaków bez domow

tym bardziej sie ciesze, ze Bruno taki szczesliwy i ma swoja rodzinke:)

Posted

betka napisał(a):
Tak, ja też się cieszę z Brunka :). I nigdy Ci też nie zapomnę, że mi pomogłaś przy Snikersie Demo(lku) :)

przestan:)
apropo Snikersa - to wlasciciele juz po wakacjach odebrali Go od Wiosny podobno radosc byla obopólna i ogromna...Pani nawet sie nie przebrala ani nie rozpakowala prosto z wczasów pojechali po Snikersa - tak juz tesknili za Nim:)

Posted

Tak :) :). Oj to bardzo dobry znak :). Bo tak trochę bałam się, czy po wakacjach po niego przyjadą :).
Napiszę o tym na wątku Demka i chyba poproszę już moda o przeniesienie wątku do szczęśliwych adopcji, co? :)

Posted

przez pierwsze dwa dni nie chcial za bardzo jesc w trzecim zjadl za duzo i wszystko na podlodze ... teraz je wszystko bez problemu a na nasz widok sie cieszy nawet po krutkim nie widzeniu

Posted

Bardzo się cieszę, że Bruno znalazł raj na ziemi. Należało się psince! A Panu pozostało tylko polubic podłogę ^^. Zbudować szałas z koców i krzeseł i przypomnieć sobie czasy dzieciństwa! :D

Posted

Szałas z koców i krzeseł i kołdra na podłodze szałasu ......

To powinnam się czuć wyróżniona,że Brunuś grzecznościowo pozwalała się karmić w drodze ;)

Biedak miał za dużo zmian i pewnie nie wszystkie były szczęśliwe,to się bał i ze stresu nie jadł. Bo psiuńcio wrażliwy jest.

Zdjęciami z Miedar się nie sugerujcie,pamiętacie jak wyszedł na fotce.

• 2 weeks later...
Posted

Cioteczki, dostałam jeszcze odpowiedź na ogłoszenie w spr adopcji Cezara (przyznaję, ze nie usunęłam wszystkich). Pan prosi o nr gg. prawdopodobnie będzie chciał porozmawiać w spr. domku. Można zaproponować innego, podobnego psiaka. Jeżeli chcecie wykorzystać szansę, podajcie nr gg - przekażę!.

Posted

Cioteczki, pan wyraźnie chce pogadać a nie pokorespondować, bo teraz przysłał mi zapytanie o skejpa. Wyraźnie nie chce pisać ani dzwonić. Czy odpisać Panu, że Cezar ma już dom?