dorobella Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Cezar już nie ma długu. Gosia 14 zł przeleję na konto OTOZu razem z długiem Lisy. Quote
Lu_Gosiak Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 dzieki Dorotka:):) patrzcie i podziwiajcie:) - cos pieknego:multi: Bruno na działce: :loveu::loveu: Quote
dorobella Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Oj jak fajnie, że Brunuś ma działkę ;) i swoich ludzi :) Jest boski :) Jak patrzę na niego, zastanawiam się jak taki psiak stworzony do życia w rodzinie, idealny pies rodzinno-kanapowy, chodząca oaza spokoju - wytrzymał 1,5 roku w schronie :shake: Nikt go wcześniej nie wypatrzył, bo na zdjęciu wyszedł tak sobie. Chłopak rozluźniony, zadowolony. Żeby wszystkie zwierzaki trafiały do suuuuper domów świat byłby lepszy :) Quote
betka Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Jaki on szczęśliwy :). Ależ mu się trafiło! W Miedarach jest jeszcze jeden taki, podobny do Bruna, mają go na str. Quote
Lu_Gosiak Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Speed?? ostatnio mialam pare fajnych telefonow jeszcze o Cezarka - bo niektóre ogloszenia nie zdjete - ale takiego psiaka trzeba by miec sprawdzonego na ludzi, dzieci, inne psy...mysle, nad zabraniem kolejnego do nas - ale w kolejce czeka bezdomna sunia, która rodzi co cieczke - wiec chyba Ona bedzie pierwsza Quote
betka Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 nie Speed. Kopiuję ze str schroniska ID PIESKA: 245/06/11 Płeć: pies Wiek: 3-letni Rasa: mierszaniec Miasto: Tarnowskie Góry Sterylizacja: nie Szczepienia: tak Odrobaczenie: tak Opis: Ma na imię Badi. Jest bardzo spokojnym i zrównoważonym pieskiem.Lubi towarzystwo innych psów. Zazwyczaj siedzi w kojcu i obserwuje inne pieski na podwórku. Będzie napewno wiernym przyjacielem:smile: Data dodania: 2011-07-06 i drugi ID PIESKA: 90/02/11 Płeć: pies Wiek: 5-letni Rasa: mieszaniec Miasto: Piekary Śląskie Sterylizacja: nie Szczepienia: tak Odrobaczenie: tak Opis: Ma na imię Gacek.Jest spokojnym i zrównoważonym psem.Zgadza się z innymi psami. Bardzo lubi wylegiwać się i prowadzić obserwację psów znajdujących się w innych kojcach.Czeka na spokojny domek i fajnego właściciela:) Data dodania: 2011-07-07 Quote
Lu_Gosiak Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 mi ten przypomina Brunka: ID PIESKA: 01/01/11 Płeć: pies Wiek: 4-letni Rasa: mieszaniec Miasto: Pyskowice Sterylizacja: nie Szczepienia: tak Odrobaczenie: tak Opis: Speed to mieszaniec boksera.Średniego wzrostu, rudy.Jest niesamowicie spokojnym psem.Lubi inne psy, bardzo zgadza się ze Shrekiem. Są razem w kojcu.Jest idealny na spacery.Czeka na równie wiernego właściciela. Quote
betka Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Tak Speed też jest podobny do Brunka :). Zwróciłaś uwagę, że wszędzie piszą o psie to samo? Quote
Lu_Gosiak Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 betka napisał(a):Tak Speed też jest podobny do Brunka :). Zwróciłaś uwagę, że wszędzie piszą o psie to samo? tak....mase jest tych biedaków bez domow tym bardziej sie ciesze, ze Bruno taki szczesliwy i ma swoja rodzinke:) Quote
betka Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Tak, ja też się cieszę z Brunka :). I nigdy Ci też nie zapomnę, że mi pomogłaś przy Snikersie Demo(lku) :) Quote
Lu_Gosiak Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 betka napisał(a):Tak, ja też się cieszę z Brunka :). I nigdy Ci też nie zapomnę, że mi pomogłaś przy Snikersie Demo(lku) :) przestan:) apropo Snikersa - to wlasciciele juz po wakacjach odebrali Go od Wiosny podobno radosc byla obopólna i ogromna...Pani nawet sie nie przebrala ani nie rozpakowala prosto z wczasów pojechali po Snikersa - tak juz tesknili za Nim:) Quote
betka Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Tak :) :). Oj to bardzo dobry znak :). Bo tak trochę bałam się, czy po wakacjach po niego przyjadą :). Napiszę o tym na wątku Demka i chyba poproszę już moda o przeniesienie wątku do szczęśliwych adopcji, co? :) Quote
bruno 1 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 jak na razie udalo sie nam stwozyc brunowi idealny raj na ziemi po prostu jest chepi Quote
bruno 1 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 przez pierwsze dwa dni nie chcial za bardzo jesc w trzecim zjadl za duzo i wszystko na podlodze ... teraz je wszystko bez problemu a na nasz widok sie cieszy nawet po krutkim nie widzeniu Quote
bruno 1 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 luzko luzko tylko luzko a pan na podlodze tak mnie traktuje bruno ale za to go kochamy jest super Quote
Telimenka Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Bardzo się cieszę, że Bruno znalazł raj na ziemi. Należało się psince! A Panu pozostało tylko polubic podłogę ^^. Zbudować szałas z koców i krzeseł i przypomnieć sobie czasy dzieciństwa! :D Quote
dorobella Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Szałas z koców i krzeseł i kołdra na podłodze szałasu ...... To powinnam się czuć wyróżniona,że Brunuś grzecznościowo pozwalała się karmić w drodze ;) Biedak miał za dużo zmian i pewnie nie wszystkie były szczęśliwe,to się bał i ze stresu nie jadł. Bo psiuńcio wrażliwy jest. Zdjęciami z Miedar się nie sugerujcie,pamiętacie jak wyszedł na fotce. Quote
Lu_Gosiak Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 bruno 1 napisał(a):luzko luzko tylko luzko a pan na podlodze tak mnie traktuje bruno ale za to go kochamy jest super hahahah:evil_lol::evil_lol: wiedział jak sie ustawic:lol: Quote
dorobella Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Gosia 14 zł od Cezarka vel Bruna przelałam na dług Onków. Quote
Havanka Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Cioteczki, dostałam jeszcze odpowiedź na ogłoszenie w spr adopcji Cezara (przyznaję, ze nie usunęłam wszystkich). Pan prosi o nr gg. prawdopodobnie będzie chciał porozmawiać w spr. domku. Można zaproponować innego, podobnego psiaka. Jeżeli chcecie wykorzystać szansę, podajcie nr gg - przekażę!. Quote
dorobella Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 To podaj mu mojego maila [email protected] Quote
Havanka Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 dorobella napisał(a):To podaj mu mojego maila [email protected] Już wysłałam odpowiedź. Quote
Havanka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Cioteczki, pan wyraźnie chce pogadać a nie pokorespondować, bo teraz przysłał mi zapytanie o skejpa. Wyraźnie nie chce pisać ani dzwonić. Czy odpisać Panu, że Cezar ma już dom? Quote
Recommended Posts