Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[INDENT][INDENT][SIZE=3][COLOR=red][B]Dlaczego wszyscy sie mnie boją ? [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] [/B][/COLOR][/SIZE]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/212453-Dlaczego-wszyscy-sie-mnie-boją"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2124...sie-mnie-boją[/COLOR][/URL]-( [/INDENT][/INDENT]

Posted

Dziękujemy pięknie. Właśnie i nam wyszło słonko.
Dziś sprzątając, wietrząc, trzepiąc i moszcząc legowiska miałam wsparcie w starym Misiu, Torasku i kłapouchym Retro. Ja na czworaka dopinam guziczki w poszewkach, a trójca wciera śpiochy w moje odzienie. Mam opatentowany niezwykle ekonomiczny sposób na stylową psią poduszkę-jasiek. Ubieram ją w starą podkoszulkę, rękawy wsadzam do środka i już jest czysty jasieczek, a jak się uświni, to można zdjąć i wyprać, albo wyrzucić. Toro zobaczywszy swój jasiek ubrany w żółtą koszulkę z wydrukowaną myślą Einsteina zabrał się za wypruwanie go z ubranka. Czaił się tu i tam i już łapnął w psyk i niesie, żeby wyswobodzić poduszkę - brudasa, który już się raczej do prania nie nadaje. Pomyślałam, że może Toro nie lubi koloru żółtego 8)
Nałożyłam więc dodatkowo jako zabezpieczenie Julki polarową spódnicę. Narazie jasiek jeszcze leży nietknięty. Poza tym, mam tu w garażu taki stary kredens. Na środkowych drzwiczkach jest lustro 8) Toro spędza przed nim sporo czasu ;) Staje na dwóch łapkach i przygląda się odbiciu ;)

Posted

[quote name='Kamila_s']jak tam stojimi z finansami Toro??????[/QUOTE]

cos cisza taka tutaj...wszyzcy sie porozjezdzali??:-)
ja jednak ponowie pytanie:-)
jak tam dziewczyny stoimi z finansami???ktos kontroluje ile jest pieniazkow na koncie Toro??
czy doszly jakies nowe wplaty??
...ponadto przywitam sie z Toro:-)

Posted

no to ja od rana sie przywitam i dalej poprosze o podliczenie kwestii finansowej Toro:-)
truje o to,gdyz majac wglad i rzeczywisty obraz aktualnej sytuacji,unikniemy problemow..zeby nie zostac na zero lub minus ot tak z dnia na dzien..
dlatego pytam o te finanse...kto jest skarbnikiem..na czyje konto wplywaja pieniazki dla Toro??:-)prosimy o biezace informacje

Posted

przelalam za sierpien,

[B][COLOR=red]oplata za hotelik( sierpien) + 30zl za kuracje rewitalizujaca- 330zl[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400]------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400]SALDO+ 715,50[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Kamila_s']czyli od wrzesnia zbieramy deklaracje obiecane??????????[/QUOTE]

Toro jest od 20go lipca w hoteliku, lipiec zaplacony, sierpien zaplacony-wplacamy z gory za miesiac, czyli teraz zbieramy na wrzesien,

Posted

ok:-)))))))))))
w takim razie przypominamy kochanym ciociom,ze czas na deklaracje dla Toro naszego,zeby potem nie byl w opalach:-))))))))
ja jutro z ranca wysle swoja deklaracje na konto paypal Budryska:-)