Czarodziejka Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Nieco ładniejsza, bo pół dnia już słonko świeci 8) Quote
BUDRYSEK Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 przypominam, ze Torus nadal potrzebuje wsparcia :( deklaracji brakuje i co zrobimy? nie chce nawet o tym myslec :( Quote
Iljova Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Miałam zapisane konto dla Torusia ale chyba wykasowałam przypadkowo a na FB jest osoba które o nie prosi Quote
BUDRYSEK Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 [INDENT][INDENT][SIZE=3][COLOR=red][B]Dlaczego wszyscy sie mnie boją ? [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] [/B][/COLOR][/SIZE] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/212453-Dlaczego-wszyscy-sie-mnie-boją"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2124...sie-mnie-boją[/COLOR][/URL]-( [/INDENT][/INDENT] Quote
Czarodziejka Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Od dwóch dni leje. Toro zakopany w poduszki nie słyszy nawet wołania na posiłek ;) Quote
Secia Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 a u mnie piękne słońce. Przesyłam je dla Twoich psiaków Czarodziejko. One bardzo potrzebują wygrzać kości. Quote
Czarodziejka Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Dziękujemy pięknie. Właśnie i nam wyszło słonko. Dziś sprzątając, wietrząc, trzepiąc i moszcząc legowiska miałam wsparcie w starym Misiu, Torasku i kłapouchym Retro. Ja na czworaka dopinam guziczki w poszewkach, a trójca wciera śpiochy w moje odzienie. Mam opatentowany niezwykle ekonomiczny sposób na stylową psią poduszkę-jasiek. Ubieram ją w starą podkoszulkę, rękawy wsadzam do środka i już jest czysty jasieczek, a jak się uświni, to można zdjąć i wyprać, albo wyrzucić. Toro zobaczywszy swój jasiek ubrany w żółtą koszulkę z wydrukowaną myślą Einsteina zabrał się za wypruwanie go z ubranka. Czaił się tu i tam i już łapnął w psyk i niesie, żeby wyswobodzić poduszkę - brudasa, który już się raczej do prania nie nadaje. Pomyślałam, że może Toro nie lubi koloru żółtego 8) Nałożyłam więc dodatkowo jako zabezpieczenie Julki polarową spódnicę. Narazie jasiek jeszcze leży nietknięty. Poza tym, mam tu w garażu taki stary kredens. Na środkowych drzwiczkach jest lustro 8) Toro spędza przed nim sporo czasu ;) Staje na dwóch łapkach i przygląda się odbiciu ;) Quote
Kocurek Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Torus to modnis na calego:)w przyszlym tygodniu przesle moja deklaracje.y Quote
Kamila_s Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 ja mialam male problemy...ale juz jestem i od nowa dopinguje Toro.-) Quote
IVV Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 obiecalam cos wplacic przed moim wyjazdem do Pl ,prosze o namiary na konto paypal Quote
BUDRYSEK Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 [quote name='IVV']obiecalam cos wplacic przed moim wyjazdem do Pl ,prosze o namiary na konto paypal[/QUOTE] dziekujemy :) [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
BUDRYSEK Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 [quote name='IVV']100zl wyslane na chlopaka :)[/QUOTE] dostalam info, ze trwa przelewanie kasy na konto...dziekujemy :) Quote
Kamila_s Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='Kamila_s']jak tam stojimi z finansami Toro??????[/QUOTE] cos cisza taka tutaj...wszyzcy sie porozjezdzali??:-) ja jednak ponowie pytanie:-) jak tam dziewczyny stoimi z finansami???ktos kontroluje ile jest pieniazkow na koncie Toro?? czy doszly jakies nowe wplaty?? ...ponadto przywitam sie z Toro:-) Quote
__Lara Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 No właśnie, jak tam z finansami stoimy? :) Quote
Kocurek Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Witaj Torusiu:) Poprosze o numer konta do wplat:) Quote
wiga138 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Pozdrawiam Toro ( i Retro :) ) bardzo serdecznie :) Quote
Kamila_s Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 no to ja od rana sie przywitam i dalej poprosze o podliczenie kwestii finansowej Toro:-) truje o to,gdyz majac wglad i rzeczywisty obraz aktualnej sytuacji,unikniemy problemow..zeby nie zostac na zero lub minus ot tak z dnia na dzien.. dlatego pytam o te finanse...kto jest skarbnikiem..na czyje konto wplywaja pieniazki dla Toro??:-)prosimy o biezace informacje Quote
Kamila_s Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 super monika!!!!!!.-)) ..wstawcie na pierwszy post!!:-) od kiedy Toro jest w hoteliku??? zebysmy wiedzialy kiedy wplacac nastepna deklaracje dla Toro:-)))))))))))) Quote
monika083 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 przelalam za sierpien, [B][COLOR=red]oplata za hotelik( sierpien) + 30zl za kuracje rewitalizujaca- 330zl[/COLOR][/B] [B][COLOR=#006400]------------------[/COLOR][/B] [B][COLOR=#006400]SALDO+ 715,50[/COLOR][/B] Quote
Kamila_s Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 czyli od wrzesnia zbieramy deklaracje obiecane?????????? Quote
monika083 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Kamila_s']czyli od wrzesnia zbieramy deklaracje obiecane??????????[/QUOTE] Toro jest od 20go lipca w hoteliku, lipiec zaplacony, sierpien zaplacony-wplacamy z gory za miesiac, czyli teraz zbieramy na wrzesien, Quote
Kamila_s Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 ok:-))))))))))) w takim razie przypominamy kochanym ciociom,ze czas na deklaracje dla Toro naszego,zeby potem nie byl w opalach:-)))))))) ja jutro z ranca wysle swoja deklaracje na konto paypal Budryska:-) Quote
Recommended Posts