klaudiaaa Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 W końcu nie przewyższyły żadne siły wyższe i zabrałam aparat na spacer ; ) Benji jak zwykle szalał. Potem napastował Korse co widać na filmikach poniżej (jeżeli uda mi sie je wgrać) Pinokia napastować się nie da-potrafi go 'dziabnąć' co pokazał dzisiaj. Nie zdążyłam zrobić zdjęcia. Jego sierść wystawała mu z pyska.. Ale jak można go nie kochać.. przecież to taki słodziak:-) : Zdjęcia 'przedspacerowe': Quote
klaudiaaa Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 I spacerkowe :-) Święta trójca :evil_lol: To zdjęcie mi sie podoba, mimo że widnieje na nim ja. No trudno. Wyciąć się mnie nie dało. :-) Quote
klaudiaaa Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 [video=youtube;p5Qm53NhbDY]http://www.youtube.com/watch?v=p5Qm53NhbDY[/video] Nielegalne walki psów :-):-) [video=youtube;3fBAkPpHe9E]http://www.youtube.com/watch?v=3fBAkPpHe9E[/video] Quote
_Aleksandra_ Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Zdjęcia :evil_lol: Święta trójca pięknie się prezentuje. I ten niezawodny komentarz Klaudii w tle "On ją dusi" :diabloti: Quote
klaudiaaa Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 _Aleksandra_ napisał(a):Zdjęcia :evil_lol: Święta trójca pięknie się prezentuje. I ten niezawodny komentarz Klaudii w tle "On ją dusi" :diabloti: A wcale, że nie. To było 'on ją zaraz udusi".. :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
_Aleksandra_ Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 A ty jeszcze nie wiesz że ja przygłuchawa jestem? Ważne że rozpoznałam tam Cb :eviltong: A mniej więcej prawie to samo wyszło ;) Quote
kimiji Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 zaglądam do Benjiego :) Mam pytanie, w jakim mieście on się znajduje, bo niedaleko mnie po osiedlu chodzi podobny do niego włos w włos pies xD :D Quote
klaudiaaa Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 kimiji napisał(a):zaglądam do Benjiego :) Mam pytanie, w jakim mieście on się znajduje, bo niedaleko mnie po osiedlu chodzi podobny do niego włos w włos pies xD :D Sosnowiec :-), a właściwie to obrzeża Sosnowca. Tyle, że Benji nie chodzi :P on wiecznie biega. Taki wulkan energii, którego nie da się zmęczyć :-) Quote
kimiji Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 To koło mnie jest chyba jego brat bliźniak :D No w sumie racja on jest żywiołowy a tamten psiak bardzo zrównoważony i nie lubi biegać xD :D:D Quote
Guest _Kamila Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 No Benji do domu! Jak na Klaudię długo siedzisz :evil_lol: Quote
Hmmm Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 ale teraz akcja, może pan od balonów się zainteresuje znowu ;) Quote
klaudiaaa Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 _Kamila napisał(a):No Benji do domu! Jak na Klaudię długo siedzisz :evil_lol: Też jestem w szoku.. Siedzi już drugi miesiąc co do mnie jest nie podobne. Od Macieja jakiś zastój w adopcjach mam. Może dlatego, że wakacje? Nie mam pojęcia... Quote
kimiji Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Wakacje wakacjami, a tu cisza jak makiem zasiał... Quote
klaudiaaa Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Wróciłam parę dni temu z wakacji nie było mnie dość długo. Było kilka telefonów o Benjiego ale nic ciekawego. Albo do kojca, albo ktoś z Gdańska. A poza tym szaleje, goni ptaki i wykopuje szczuty :-):-) i nawet nauczył się dawać łapkę. Nie zawsze mu wychodzi, ale stara się Quote
fernari Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='klaudiaaa']Wróciłam parę dni temu z wakacji nie było mnie dość długo. Było kilka telefonów o Benjiego ale nic ciekawego. Albo do kojca, albo ktoś z Gdańska. A poza tym szaleje, goni ptaki i wykopuje szczuty :-):-) i nawet nauczył się dawać łapkę. Nie zawsze mu wychodzi, ale stara się[/QUOTE] Zawsze od Cb tak szybko psy do domku szły, a teraz co ? :D Widać, że Benji jest szczęśliwy :) Szkoda, że nie ma żadnych telefonów :( Quote
Glutofia Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 był czas kiedy ode mnie też szybko szły, od pewnego momentu totalny zastój. Parówka siedzi już pół roku, pewnie juz zostanie bo nawet nie mogę powiedziec że potencjalne domy mi się nie podobają. Zwyczajnie nikt się nie zgłasza pomimo ogłoszeń.. Quote
klaudiaaa Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Szły,nawet bym powiedziała że bardzo dobrze szły. I to nie byle jakie domy. Wspaniałe. Od pewnego czasu totalny zastój. Nie wiem czy tylko u mnie czy u innych też? Wiecie co? Pinokio terroryzuje Benjiego. Tak, ten wielkości jego głowy. Nie może wejść czasem do pokoju- to normalka. Ale ile razy go dziabnął, wyrwał sierść! A on nawet na to nie reaguje. Mały terrorysta. Coraz częściej przychodzi się przytulać. Kładzie głowę na kolana. Dawno nie było zdjęć. Postaram się coś pocykać dziś :-) Quote
klaudiaaa Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Wiem, że obiecałam te zdjęcia 2 dni temu, ale padało. Wczoraj pojechaliśmy na długi spacer do lasu. Jak na złość padły mi baterie, a były ładowane.. Zabrałam dziś aparat i pocykałam kilka zdjęć. Nawet mi pozował :-) oczywiście po wybieganiu się. Zaczynamy wiem, że słabej jakości. Ale patrzcie na tej latający jęzor:diabloti: Quote
klaudiaaa Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 wcielone zuuuo :evil_lol: Nie myślcie sobie, że on ot tak usiadł.. O nie. Musiałam go zmusić :cool3: Quote
Recommended Posts