Hmmm Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Tak ludzie byli świetni :) powodzenia Benji:loveu: Quote
kimiji Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 I kolejny psiak w domu, jak ja kocham takie dobre wieści :) Musi mnie częściej na dogo nie być, bo wtedy jakoś dziwnym trafem psiaki idą do domu...:D Quote
fernari Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Nie widziałam tych ludzi, ale skoro mówicie, że w porządku, to tak musi być :p Powodzenia Benji !!! Quote
klaudiaaa Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Dostałam wczoraj wieści i zdjęcia. Benji ma się wspaniale. Grzeczny, spokojny. Państwo dziękowali z całego serca za niego. Jest już ich największym skarbem. Młodszy syn ciągle chce chodzić z nim na spacery :-) Jest szczęśliwy!! W końcu.. Quote
klaudiaaa Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Są u taty na meilu. Jak wróci to je wstawię :-) Quote
klaudiaaa Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Mam jedno na telefonie-wysłała Pani mmsem, ale nie mam kabla żeby wgrać. Na meilu mam dwa zdjęcia wstawię je później zobaczycie szczęśliwego Benjiamina :-) Quote
Recommended Posts