Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czekalam i czekalam i niewiele wiem o ostatnich treningach :( Coz, marny jest los nieobecnych :(

Z lapa Majki kiepsko i dobrze, ze jutro idziemy po kolejna diagnoze ... Nie mamy zamiaru leniuchowac calej wiosny ;)

BTW dzisiaj zaczelysmy tropic i bardzo nam sie podoba :-) Niuch, niuch :-)

pozdrawiam,

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
To napisz coś więcej o tym tropieniu... :D

Ehhh .. co ja mam pisac. Matolki jestesmy i jeszcze dlugo, dlugo bedziemy ;)

Ale metoda jest super! Nie ma zadnych smakolykow na sladzie, a wiec nie ma przyzwyczajania psa do podnoszenia zarelka z ziemi.

Mialam mozliwosc zobaczenia jak dwa psy (york i sznaucer) ta metoda pracuja. Wyniki sa super. Po wlasnym czy obcym sladzie pedza jak po sznurku :-)

pozdrawiam,

Posted

Flaire, teraz Ty się wcinasz :evil:

(A mój pies tak pięknie wczoraj pracował na śladzie, że p. Krysia była baaardzo zadowolona :D ).

Posted

A co do ewentualnych wrazen z cwiczen podziele sie np. przy najblizszym spotkaniu. Jest co opowiadac :-)

Ah ten york na sladzie ... jak on pieknie i godnie wygladal :-)

pozdrawiam,

Posted

Ah ten york na sladzie ... jak on pieknie i godnie wygladal :-)

pozdrawiam,

Pozazdrościć! :D

Mój pies na śladzie wygląda wyjątkowo niegodnie. 8)

A tę książkę właśnie niedawno nabyłam drogą kupna, nie zdążyłam jej jeszcze przeczytać. :oops:

Posted
Ale wy jestescie. Gadajo, gadajo, a ze 100 strone osiagnelismy naszym zacnym topikiem to nikt nie zauwazyl!

Oprocz mnie.

Ja zauważyłam. Ale z wyżłem leciałam na wizytę kontrolną i nie miałam czasu nic napisać.
Posted

Za 100 strone tego topicu :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :facelick: :tort: :tort: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Witaj, witaj, Wojenka bardzo cieplutko!!!

Nam się też szkot podobał. Przychodźcie, będzie nam bardzo miło. Jak już pewnie zauważyłaś, w Cavano są same teriery :wink: , więc pasujecie doskonale!

Przepraszam, że nie napisałam, jak to mam w zwyczaju, reportażu z treningu, ale gdybym napisała, to nie omieszkałabym napisać, że szkot miał w sobotę najlepszy czas w klasie small :D .

Posted
Dziecko drogie! A co ten Fijolecik robi w Twej dloni! Fuj! :evil:

Och strasznie mi wstyd że moja tajemnica się wydała, taka juz ze mnie alkocholiczka, ale ja fiolecik to tylko wirtualnie spożywam :drinking: :drinking: :drinking: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: