Wind Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 Czekalam i czekalam i niewiele wiem o ostatnich treningach :( Coz, marny jest los nieobecnych :( Z lapa Majki kiepsko i dobrze, ze jutro idziemy po kolejna diagnoze ... Nie mamy zamiaru leniuchowac calej wiosny ;) BTW dzisiaj zaczelysmy tropic i bardzo nam sie podoba :-) Niuch, niuch :-) pozdrawiam, Quote
PATIszon Posted April 1, 2004 Author Posted April 1, 2004 My tez chcemy! My tez chcemy! My tez chcemy! :angel: Quote
Elka Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 Dla wtajemnoczych!!! :P Ula wstępnie wyraziła zgodę! :angel: Quote
Wind Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 To napisz coś więcej o tym tropieniu... :D Ehhh .. co ja mam pisac. Matolki jestesmy i jeszcze dlugo, dlugo bedziemy ;) Ale metoda jest super! Nie ma zadnych smakolykow na sladzie, a wiec nie ma przyzwyczajania psa do podnoszenia zarelka z ziemi. Mialam mozliwosc zobaczenia jak dwa psy (york i sznaucer) ta metoda pracuja. Wyniki sa super. Po wlasnym czy obcym sladzie pedza jak po sznurku :-) pozdrawiam, Quote
Flaire Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 No to opisz już żesz tę metodę!!! Bo ja będę musiała Misię od nowa uczyć po dzieciach! Quote
Mokka Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 Ale my chcemy wiedzeć coś więcej o tej metodzie! Quote
Mokka Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 Flaire, teraz Ty się wcinasz :evil: (A mój pies tak pięknie wczoraj pracował na śladzie, że p. Krysia była baaardzo zadowolona :D ). Quote
Wind Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 Nie chce niczego poprzekrecac, poniewaz w ciagu jednej lekcji nie pamieta sie i nie cwiczy wszystkiego wiec polecam: ta pozycje pozdrawiam, Quote
Wind Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 A co do ewentualnych wrazen z cwiczen podziele sie np. przy najblizszym spotkaniu. Jest co opowiadac :-) Ah ten york na sladzie ... jak on pieknie i godnie wygladal :-) pozdrawiam, Quote
Mokka Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 Ah ten york na sladzie ... jak on pieknie i godnie wygladal :-) pozdrawiam, Pozazdrościć! :D Mój pies na śladzie wygląda wyjątkowo niegodnie. 8) A tę książkę właśnie niedawno nabyłam drogą kupna, nie zdążyłam jej jeszcze przeczytać. :oops: Quote
PATIszon Posted April 1, 2004 Author Posted April 1, 2004 Ale wy jestescie. Gadajo, gadajo, a ze 100 strone osiagnelismy naszym zacnym topikiem to nikt nie zauwazyl! Oprocz mnie. No wiec za 100 stronke i oby tak dalej! Quote
Mokka Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 Łomatko, ale gafa :oops: No to :beerchug: za ten zacny topik :kciuki: Quote
PATIszon Posted April 1, 2004 Author Posted April 1, 2004 Ah ten york na sladzie ... jak on pieknie i godnie wygladal :-) A byl w papilotach? Quote
Flaire Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 Ale wy jestescie. Gadajo, gadajo, a ze 100 strone osiagnelismy naszym zacnym topikiem to nikt nie zauwazyl!Oprocz mnie. Ja zauważyłam. Ale z wyżłem leciałam na wizytę kontrolną i nie miałam czasu nic napisać. Quote
Ida&Funny Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 Za 100 strone tego topicu :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :facelick: :tort: :tort: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
PATIszon Posted April 1, 2004 Author Posted April 1, 2004 Dziecko drogie! A co ten Fijolecik robi w Twej dloni! Fuj! :evil: Quote
Wojenka Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 Szkot był na treningu i mu się podobało :D :D I jej pańci też.Na następny trening przyjdzie cała nasza drużyna :D Quote
Flaire Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 Witaj, witaj, Wojenka bardzo cieplutko!!! Nam się też szkot podobał. Przychodźcie, będzie nam bardzo miło. Jak już pewnie zauważyłaś, w Cavano są same teriery :wink: , więc pasujecie doskonale! Przepraszam, że nie napisałam, jak to mam w zwyczaju, reportażu z treningu, ale gdybym napisała, to nie omieszkałabym napisać, że szkot miał w sobotę najlepszy czas w klasie small :D . Quote
Ida&Funny Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 Dziecko drogie! A co ten Fijolecik robi w Twej dloni! Fuj! :evil: Och strasznie mi wstyd że moja tajemnica się wydała, taka juz ze mnie alkocholiczka, ale ja fiolecik to tylko wirtualnie spożywam :drinking: :drinking: :drinking: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Wojenka Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 Nie ma sprawy!Będziemy przychodzić,bo nam się bardzo podobało! Quote
bogula Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 gratulacje z powodu uczynienia 100 stron!!! :drink1: Quote
Recommended Posts