Tusek Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 owszem, takie ploty poszły...:shake: ja miałam nadzieję, że zdobędziemy z Muff pierwszy wpis, ale jak wiemy nadzieja matką głupich...:-( Quote
zakla Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='Mokka']Marzena tak napisała na Dogomanii. Chyba na topiku o zawodach.[/quote] Czyżby powodem było seminarium?:( Quote
Olciaczek Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 heloł, mam pytanie czy dałoby się przełożyć jutrzejszy trening frisbee na jakąś wcześniejszą godzinę? Moja propozycja to 11, ale zależy mi żeby przesunąć go na chociaż trochę wcześniej :cool3: Quote
stereo Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Zadaj to pytanie na liscie dyskusyjnej klubu: [url]http://pets.groups.yahoo.com/group/disckillers/[/url] Quote
Olciaczek Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 dzięki Karolina, ale już teraz mi i tak wszystko jedno :p Quote
#Vera# Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ja mam pytanie... Jak się miewają fotki z obozu? Quote
ajcka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 My też sie przypominamy o foteczki.:cool3: Quote
Musiałek Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 a czy w sprawie treningów coś wiadomo ???? Quote
Mokka Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 [quote name='Musiałek']a czy w sprawie treningów coś wiadomo ????[/quote] Nie mamy terenu... Quote
Mokka Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 W najnowszym numerze "Mojego psa" są fotki Dragulca, Moni i Leona. Wszystkie w tematach agilitowych :lol: . Quote
talut Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 [quote name='Mokka']W najnowszym numerze "Mojego psa" są fotki Dragulca, Moni i Leona. Wszystkie w tematach agilitowych :lol: .[/quote] oooo muszę kupić :evil_lol: (dzisiaj mi zabrakło 50gr :lol:) Quote
Musiałek Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 i co i nie ćwiczymy :-( oj to my strasznie w tłuszcz obrosniemy :shake: Quote
Mokka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='Musiałek']i co i nie ćwiczymy :-( oj to my strasznie w tłuszcz obrosniemy :shake:[/quote] Odezwała siem najwięcej ćwicząca do tej pory :lol: Quote
Musiałek Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 :lol: ni i dlatego własnie bym poskakała :lol: Quote
Tusek Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 my też byśmy pobiegały... ale ostatnio mój slalom z działki przywiozłam i rozstawiłam pod domem i ćwiczyłyśmy z Muff, bardzo różnie sie ludzie patrzyli :cool3: poza tym biegamy z piłką, bo jakoś Mufka nie chce pokochać frisbee :shake: już właściwie nawet raz za nim pobiegła kawałek, ale jak dobiegła to powiedziałam, że jest śliczna i cudowna i właśnie ale już nie złapała :mad: i co ja mam z nią zrobić?? :angryy: Quote
ŁukaszK Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='Tusek']jakoś Mufka nie chce pokochać frisbee :shake: już właściwie nawet raz za nim pobiegła kawałek, ale jak dobiegła to powiedziałam, że jest śliczna i cudowna i właśnie ale już nie złapała :mad: i co ja mam z nią zrobić?? :angryy:[/quote] po pierwsze: bardzo mozliwe ze twoje frisbee sie nie nadaje...;) po drugie: przyjdz na trening... :cool1: Quote
Tusek Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 dostałam frisbee od Mokki tak zeby Muff sie nakreciła troszkę jest śliczne i miękkie, a trening jest kiedy? bo mnie chyba w weekend nie ma... Quote
Ludek Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='Tusek']dostałam frisbee od Mokki tak zeby Muff sie nakreciła troszkę jest śliczne i miękkie, a trening jest kiedy? bo mnie chyba w weekend nie ma...[/quote] W weekend :) Quote
ŁukaszK Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='Tusek']dostałam frisbee od Mokki tak zeby Muff sie nakreciła troszkę jest śliczne i miękkie, a trening jest kiedy? bo mnie chyba w weekend nie ma...[/quote] to ze jest sliczne i miekkie to jeszcze nic nie znaczy... :eviltong: p.s. wiesz gdzie szukac informacji o trenigach... :cool1: Quote
talut Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Tusia, mamy ten sam problem :evil_lol: chociaż Monulec zaczął się nakręcać na rollerki i teraz chcę tylko, żeby mi oddawała talerzyk bez smakołyków :evil_lol: potem przejdziemy do łapania w powietrzu (mam wrażenie, że to potrwa baardzo długo, bo pierwsze próby zakończyły się przyniesieniem frisbee z ziemi :eviltong:) Quote
PsychoSzczurek Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [SIZE=4][COLOR=darkorchid]UWAGA UWAGA !!![/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=4]Z POWODU POGODY NIEDZIELNY TRENING [B]ODWOŁANY[/B] !!![/SIZE] Quote
stereo Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Mam takie nieśmiałe pytanie: Co z terenem? Oglądałyście ten przy Moście Siekierkowskim? Quote
Musiałek Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 nie na Siekierkach nikt nic nie oglądał :shake: wogóle jakaś martwa cisza klubowa się zrobiła :shake: i żadnych dalszych prespektyw :shake: Quote
talut Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 w sumie teraz zima się zbliża, więc treningów też raczej by nie było...ale fajnie byłoby 'mieć' już teren ;) Quote
Recommended Posts