ogromek Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 to jeszcze ja dorzuce dobre wiesci :loveu: Kusiaczek ma sie juz dobrze morfologia w porzadku :multi: wiec sie bedzie mogl wyszalec na zawodach- co pewnie bedzie oznaczac dys, ale co tam :p PS bede trzymac kciuki w sprawie terenu moze cos to da :cool3: Quote
Tusek Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 A kuku! jak tam wizytacja terenu? :razz: bardzo sie cieszę, że Koka w całosci sprawna, już sie nie mogę doczekać jak znowu się spotkamy :loveu: i powiedzcie mi kto jedzie oks-em do pruszkowa, bo ten którym planujemy jechać rusza o... 7.50 z metra Ratusz :shake: późniejszy jest 8.30 jadą koło 40 minut i trzeba dojsć, więc zerówki które biegają pierwsze mogą się denerwowac jak pojedziemy tym 8.30 bo wszystko będzie na styk... ;/ Quote
stereo Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Terenu nie oglądały. A skąd wiesz, że zerówki biegają pierwsze? Bo na stronie pierwsze są openy. Quote
MAKAron Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 A ja tak na zapas zycze udanych przebiegów startujących w niedzielę :) Mam równiez cicha nadzieje, ze Maka nie zatnie sie podczas biegu bo mamy wspaniala nową pileczka z ktora makusia szaleje :loveu: powiedzcie mi gdzie sie placi za te zawody? mozna na miejscu no nie? Quote
MAKAron Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 A ja tak na zapas zycze udanych przebiegów startującym w niedzielę :) Mam równiez cicha nadzieje, ze Maka nie zatnie sie podczas biegu bo mamy wspaniala nową pileczka z ktora makusia szaleje :loveu: powiedzcie mi gdzie sie placi za te zawody? mozna na miejscu no nie? Quote
Tusek Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Openy? no może i openy ;p to tym bardziej nie należy jechać tym 8.30 żeby sie startujący w openach nie denerwowali :cool3: Quote
WŁADCZYNI Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Z terenów szkolnych - ja mam za LO łączkę należy oficjalnie do gminy -ładna trawiasta,teren ogrodzony - tylko ze ursynów, metro Imielin za UOSiRem Kossuthem i CIXem. Quote
#Vera# Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Żakla, Marta -> na stronie [URL="http://www.agility.fora.pl"]www.agility.fora.pl[/URL] w dziale zawody i w temacie o AILu w Warszawie są filmiki z waszymi przebiegami!! :) Quote
Mokka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Prawie cały nasz klub był w Pruszkowie :lol: , ale mimo wszystko dla tych nielicznych, którzy nie byli, proponuję, aby każdy wpisał swoje wyniki. Było nas tak wiela, że nie pamiętam wszystkiego, nie chcę czegoś pokręcić/kogoś pominąć/urazić (niepotrzebne skreślić). Zacznę od nas - MONIA - open M - agility dis. - jumping Im. (0 pkt) Quote
talut Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 u nas to wyników skomplikowanych nie ma :lol: Monulec w M0 dwie detki :evil_lol: Quote
#Vera# Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Nutka (SA0) : agility IVm. - 5 pkt. (za odmowę) jumping IIm. - 0 pkt. łącznie (jumping+agility) - II miejsce Link do dokładniejszych wyników jest w topiku "IAL - Warszawa" Quote
ajcka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Dopiero do netu sie dorwałam.Było super.Jak wracałyśmy to w parku Tigra dorwała szalonego kundelka i biegały razem z pół godziny. a wyniki 2Xdetka Quote
stereo Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Negra: Nasz wielki sukces. Po pierwsze: Negra nie zwiała z toru (nawet nie próbowała). Po drugie: dwa przebiegi na czysto ;) I tak: 3. miejsce w LA0 (jsteśmy szybsze od bordera), 5. miejsce w jumpingu i 2. miejsce w łącznej!!! Quote
zakla Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Ja ze Żwirekiem- agility open- 15pkt, 4 miejsce i DIS za czas:evil_lol: W jumpingu to samo, łącznie z DISem:lol: Quote
MAKAron Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Maka AO Large 2 detki i trzymajcie za mnie kciuki bo jutro pisze olimpiade z chemii ,brrr :) Quote
zakla Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 [quote name='MAKAron']Maka AO Large 2 detki i trzymajcie za mnie kciuki bo jutro pisze olimpiade z chemii ,brrr :)[/quote] Ja też:placz: Quote
Tusek Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Ale jak to jutro? pierwszy etap jest 18 listapada... Quote
Tusek Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 A my z Muff agility DIs jumping II miejsce, 5 pkt karnych bo Muff przeszła przed murek + pkt za czas ;d no i Cavano 2 II miejsce!!:cool3: Quote
stereo Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Ale one piszą gimnazjalną, a ty piszesz o licealnej ;) No i oczywiście się podpisuje pod sukcesem Cavano II, mimo to, że przez nasz błąd nie jesteśmy pierwsi. Quote
#Vera# Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 My również przyczyniliśmy się do II miejsca :) Dobrze, że się z Natalią i Bezą nie zderzyłyśmy :) Quote
Mokka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 A nasza drużyna zaliczyła detkę, ale i tak fajnie było :lol: . Quote
stereo Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 [B]Mokka[/B], skąd wiesz, że nie będzie Mikołajkowych? Rozmawiałam z Marzeną i mówiła, że jeszcze się nad tym zastanawiają. Szkoda, że ich nie będzie. Planowałam rozpocząć naszą openową karierę i załapać dwie detki w egzaminach :evil_lol:. Quote
Mokka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Marzena tak napisała na Dogomanii. Chyba na topiku o zawodach. Quote
Recommended Posts