Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to jeszcze ja dorzuce dobre wiesci :loveu: Kusiaczek ma sie juz dobrze morfologia w porzadku :multi: wiec sie bedzie mogl wyszalec na zawodach- co pewnie bedzie oznaczac dys, ale co tam :p
PS bede trzymac kciuki w sprawie terenu moze cos to da :cool3:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A kuku!
jak tam wizytacja terenu? :razz:

bardzo sie cieszę, że Koka w całosci sprawna, już sie nie mogę doczekać jak znowu się spotkamy :loveu:

i powiedzcie mi kto jedzie oks-em do pruszkowa,
bo ten którym planujemy jechać rusza o... 7.50 z metra Ratusz :shake:
późniejszy jest 8.30
jadą koło 40 minut i trzeba dojsć, więc zerówki które biegają pierwsze mogą się denerwowac jak pojedziemy tym 8.30 bo wszystko będzie na styk... ;/

Posted

A ja tak na zapas zycze udanych przebiegów startujących w niedzielę :) Mam równiez cicha nadzieje, ze Maka nie zatnie sie podczas biegu bo mamy wspaniala nową pileczka z ktora makusia szaleje :loveu: powiedzcie mi gdzie sie placi za te zawody? mozna na miejscu no nie?

Posted

A ja tak na zapas zycze udanych przebiegów startującym w niedzielę :) Mam równiez cicha nadzieje, ze Maka nie zatnie sie podczas biegu bo mamy wspaniala nową pileczka z ktora makusia szaleje :loveu: powiedzcie mi gdzie sie placi za te zawody? mozna na miejscu no nie?

Posted

Żakla, Marta -> na stronie [URL="http://www.agility.fora.pl"]www.agility.fora.pl[/URL] w dziale zawody i w temacie o AILu w Warszawie są filmiki z waszymi przebiegami!! :)

Posted

Prawie cały nasz klub był w Pruszkowie :lol: , ale mimo wszystko dla tych nielicznych, którzy nie byli, proponuję, aby każdy wpisał swoje wyniki. Było nas tak wiela, że nie pamiętam wszystkiego, nie chcę czegoś pokręcić/kogoś pominąć/urazić (niepotrzebne skreślić).

Zacznę od nas - MONIA - open M
- agility dis.
- jumping Im. (0 pkt)

Posted

Nutka (SA0) :
agility IVm. - 5 pkt. (za odmowę)
jumping IIm. - 0 pkt.
łącznie (jumping+agility) - II miejsce

Link do dokładniejszych wyników jest w topiku "IAL - Warszawa"

Posted

Dopiero do netu sie dorwałam.Było super.Jak wracałyśmy to w parku Tigra dorwała szalonego kundelka i biegały razem z pół godziny.
a wyniki 2Xdetka

Posted

Negra:
Nasz wielki sukces.
Po pierwsze: Negra nie zwiała z toru (nawet nie próbowała).
Po drugie: dwa przebiegi na czysto ;)
I tak: 3. miejsce w LA0 (jsteśmy szybsze od bordera), 5. miejsce w jumpingu i 2. miejsce w łącznej!!!

Posted

Ale one piszą gimnazjalną, a ty piszesz o licealnej ;)

No i oczywiście się podpisuje pod sukcesem Cavano II, mimo to, że przez nasz błąd nie jesteśmy pierwsi.

Posted

[B]Mokka[/B], skąd wiesz, że nie będzie Mikołajkowych? Rozmawiałam z Marzeną i mówiła, że jeszcze się nad tym zastanawiają. Szkoda, że ich nie będzie. Planowałam rozpocząć naszą openową karierę i załapać dwie detki w egzaminach :evil_lol:.