Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=4][B]Gratulacje! [/B][/SIZE]:multi::multi::multi:

a my już po treningu :) Monulec super się nakręca na mopa :loveu::lol: tylko załapała jakiegoś focha na slalom, ciągle omija przedostatnią tyczkę...nie wiem co jej odwaliło, ale pewnie i tak przeze mnie :eviltong:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Talut: [/B]czemu tak szybko dzisiaj ucieklas... :mad: weszlam jedynie do garazu zeby wziac dyski dla Ciebie, wychodze... a Ciebie juz nie ma!! :shake: i tym sposobem bedziesz musiala na nie jeszcze troche poczekac... :eviltong:

Posted

Trening był fajny. Negra zaczęła strasznie zasuwać po torze:crazyeye:. A ja myślałam, że będzie padnieta :shake:.
[B]Sajko[/B] twoja wnusia jest świetna. Będą z nią biegać?

Posted

No tak, dostałam dyski ale i tak mialam kase tylko na dwa a trzecie kiedy dostanę? Przypominam, ze minął juz miesiąc od obozu a zdjątek makarona ciągle nie ma!~a prziec widzialam ze sa! ;(;(

Posted

[quote name='aga.aksa'][SIZE=1]niech mnie ktoś wtajemniczy, bom ułomna.... na czym polega owy egzamin? :oops: [/SIZE][/quote]

a miało być jedynką napisane :shake:

co do dzisiejszego treningu to chyba większość Burków miała dobry dzień:razz: Aksi (a może raczej mi) szło całkiem nieźle, a przy przebiegu z Milem aż się rozpłynęłam:loveu:

Posted

[quote name='MAKAron']No tak, dostałam dyski ale i tak mialam kase tylko na dwa a trzecie kiedy dostanę? Przypominam, ze minął juz miesiąc od obozu a zdjątek makarona ciągle nie ma!~a prziec widzialam ze sa! ;(;([/quote]

No super banerek !!!! skąd masz takie cudo ???

Posted

[quote name='Sajko']Ludek, a Ty w ramach nowych przepisów nie wypadniesz do S:evil_lol: ma być od 1 stycznia do 37cm dla S:cool1:[/quote]
oo to może i my się do smolików wepchniemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[SIZE=4][COLOR=red]Gratulacje dla całej ekipy !![/COLOR][/SIZE]
A nas niestety trening dzisiejszy ominął przez moje choróbsko wstrętne :-( Mam nadzieję, że na następnym już będziemy ;)

Posted

[quote name='Sajko']Ludek, a Ty w ramach nowych przepisów nie wypadniesz do S:evil_lol: ma być od 1 stycznia do 37cm dla S:cool1:[/quote]

Kto to wie. Jak Aga na kolejne zawody przywiezie miarkę, to się okaże.
Ale sie S rozrosną:evil_lol: .

Posted

[quote name='Ludek']Kto to wie. Jak Aga na kolejne zawody przywiezie miarkę, to się okaże.
Ale sie S rozrosną:evil_lol: .[/quote]
To moze Mki rozszerza i wszystkie bordery zabiora??:loveu:
Gratulacje dla wrocławiaków, brawo:multi:

Posted

[CENTER][B][SIZE=3][COLOR=navy]dziś o 16 na polach mokotowskich, a konkretniej na terenie Słoniewicza będziemy rzucać frisbee :razz: więc zapraszamy chętnych (:mad: ) :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]

Posted

eh szkoda, że tak późno napisałaś :shake: chętnie bym przyszła "porzucac" no ale cóż, za późno już. Następnym razem proszę o wcześniejsze powiadomienia ;)
Ania.