talut Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [SIZE=4][B]Gratulacje! [/B][/SIZE]:multi::multi::multi: a my już po treningu :) Monulec super się nakręca na mopa :loveu::lol: tylko załapała jakiegoś focha na slalom, ciągle omija przedostatnią tyczkę...nie wiem co jej odwaliło, ale pewnie i tak przeze mnie :eviltong: Quote
campanulla Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [B]Talut: [/B]czemu tak szybko dzisiaj ucieklas... :mad: weszlam jedynie do garazu zeby wziac dyski dla Ciebie, wychodze... a Ciebie juz nie ma!! :shake: i tym sposobem bedziesz musiala na nie jeszcze troche poczekac... :eviltong: Quote
talut Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Tatulek mnie strasznie poganiał :eviltong: (mam świadków! :evil_lol:) a właśnie zastanaiałam się, czy będą dzisiaj dyski :lol: Quote
campanulla Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 zdazylam wreczyc Zuzi od Maki a Ciebie juz nie bylo... :mad: no coz musisz poczekac do przyszlego tygodnia... :evil_lol: Quote
talut Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 a ja nawet widziałam, jak Zuzia rzucała Mace :lol: i stwierdziłam, że musiły dostać wcześniej :lol: mam nadzieję, że Monuelc mi wybaczy :evil_lol: Quote
stereo Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Trening był fajny. Negra zaczęła strasznie zasuwać po torze:crazyeye:. A ja myślałam, że będzie padnieta :shake:. [B]Sajko[/B] twoja wnusia jest świetna. Będą z nią biegać? Quote
Sajko Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Stereo, biorąc pod uwagę że jest moja pewnikiem tak:cool3: a jak tfu tfu dobrze pójdzie to w S będzie się mieścić:evil_lol: Quote
MAKAron Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 No tak, dostałam dyski ale i tak mialam kase tylko na dwa a trzecie kiedy dostanę? Przypominam, ze minął juz miesiąc od obozu a zdjątek makarona ciągle nie ma!~a prziec widzialam ze sa! ;(;( Quote
talut Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Zuzia, ciesz się żed w ogóle dostałaś :evil_lol: a co my mamy powiedzieć :eviltong: i to jeszcze ina mojego tatulka :P Quote
aga.aksa Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='aga.aksa'][SIZE=1]niech mnie ktoś wtajemniczy, bom ułomna.... na czym polega owy egzamin? :oops: [/SIZE][/quote] a miało być jedynką napisane :shake: co do dzisiejszego treningu to chyba większość Burków miała dobry dzień:razz: Aksi (a może raczej mi) szło całkiem nieźle, a przy przebiegu z Milem aż się rozpłynęłam:loveu: Quote
Musiałek Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='MAKAron']No tak, dostałam dyski ale i tak mialam kase tylko na dwa a trzecie kiedy dostanę? Przypominam, ze minął juz miesiąc od obozu a zdjątek makarona ciągle nie ma!~a prziec widzialam ze sa! ;(;([/quote] No super banerek !!!! skąd masz takie cudo ??? Quote
MAKAron Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 ze strony [URL="http://www.dogomania.pl"]www.dogomania.pl[/URL] :) w dziele animacji ;) Quote
Ludek Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Gratuluję wszystkim udanych zawdów. Jeszcze trochę poćwiczymy i Cavano zajmnie całe podium.:evil_lol: Quote
Sajko Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Ludek, a Ty w ramach nowych przepisów nie wypadniesz do S:evil_lol: ma być od 1 stycznia do 37cm dla S:cool1: Quote
stereo Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 a są gdzieś w necie te nowe przepisy, czy one się tak z ust do ust rozchodzą? Quote
Sajko Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Stereo, gdzieś są, tylko nie pytaj gdzie, bo pamięc w tym wieku krótka i ulotna:roll: Quote
talut Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Sajko']Ludek, a Ty w ramach nowych przepisów nie wypadniesz do S:evil_lol: ma być od 1 stycznia do 37cm dla S:cool1:[/quote] oo to może i my się do smolików wepchniemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
#Vera# Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [SIZE=4][COLOR=red]Gratulacje dla całej ekipy !![/COLOR][/SIZE] A nas niestety trening dzisiejszy ominął przez moje choróbsko wstrętne :-( Mam nadzieję, że na następnym już będziemy ;) Quote
Ludek Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='Sajko']Ludek, a Ty w ramach nowych przepisów nie wypadniesz do S:evil_lol: ma być od 1 stycznia do 37cm dla S:cool1:[/quote] Kto to wie. Jak Aga na kolejne zawody przywiezie miarkę, to się okaże. Ale sie S rozrosną:evil_lol: . Quote
zakla Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='Ludek']Kto to wie. Jak Aga na kolejne zawody przywiezie miarkę, to się okaże. Ale sie S rozrosną:evil_lol: .[/quote] To moze Mki rozszerza i wszystkie bordery zabiora??:loveu: Gratulacje dla wrocławiaków, brawo:multi: Quote
stereo Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Z tego co słyszałam, to Mki mają o 1-2 cm zwiększyć, więc raczej bordery zostaną. Quote
stereo Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Ale tylko kilka, większość zostanie. Quote
aga.aksa Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [CENTER][B][SIZE=3][COLOR=navy]dziś o 16 na polach mokotowskich, a konkretniej na terenie Słoniewicza będziemy rzucać frisbee :razz: więc zapraszamy chętnych (:mad: ) :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] Quote
.ania Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 eh szkoda, że tak późno napisałaś :shake: chętnie bym przyszła "porzucac" no ale cóż, za późno już. Następnym razem proszę o wcześniejsze powiadomienia ;) Ania. Quote
Recommended Posts