Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='stereo'][COLOR=Black]

To nie spotykamy się jutro o 8:00? Strasznie długo mnie nie było i jestem niedoinformowana.

[/COLOR][/quote]

nie wiem o ktorej Wy sie jutro spotykacie. wiem tylko ze dzisiaj o [B]18.00 [/B]pakujemy przeszkody... :eviltong:

Posted

Czyli dzisiaj o 18:00 pakujemy przeszkody. Czy jest to obowiązkowe (inaczej: czy mnie tam potrzebujcie?).
Jutro mamy wyjeżdżać o 16:30? Czyli mamy się wtedy spotkać na placu?

Posted

sorki ze zmienie temat, ale musze sie pochwalic:eviltong: Niemożliwe stało sie rzeczywistością.:razz: Właśnie udało mi sie podnieść Szwejka :multi: :multi: [SIZE=1](jednak nie jest az tak ciezki:grins: )[/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[SIZE=1]s.[/SIZE]

Posted

[quote name='campanulla']szczerze mowiac mnie sie srednio podoba... :eviltong: a co to za maluch? pies czy sunia? bo wyglada mi na psa ale... no nie wiem... :roll::diabloti:[/quote]
Piesek, taki, co to możliwe, że będę go mieć:loveu: Ogólnie najcudnowniejsza jest jego siostra, ale ja suczki mieć nie mogę...:placz: Oto ona: [img]http://strony.psy.pl/aussie/Amber6tyg1.jpg[/img]

Posted

ojej, czekoladowe oziki :loveu::loveu::loveu::loveu: booskie :loveu::loveu::loveu:

z jakiej hodowli? jacy rodzice? :cool3:

[QUOTE]sorki ze zmienie temat, ale musze sie pochwalic:eviltong: Niemożliwe stało sie rzeczywistością.:razz: Właśnie udało mi sie podnieść Szwejka :multi: :multi: [SIZE=1](jednak nie jest az tak ciezki:grins: )[/SIZE]

[SIZE=1]s.[/SIZE][/QUOTE]
brawa dla tej pani :evil_lol:

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']sorki ze zmienie temat, ale musze sie pochwalic:eviltong: Niemożliwe stało sie rzeczywistością.:razz: Właśnie udało mi sie podnieść Szwejka :multi: :multi: [SIZE=1](jednak nie jest az tak ciezki:grins: )[/SIZE][/quote] Gratuluję :multi:

A mi przed godziną powierzono odpowiedzialne zadanie powieszenia plakatu (jednego :cool3:) reklamującego frisbowe zawody i teraz mam wielki problem, gdzie go powiesić. :shake:

Ja też chce Ozika... :(

Posted

Za dwa tygodnie bym miała, ale nic jeszcze nie jest pewne niestety:-(
Z hodowli regalia (maja glownie corgi), ojciec jest z Czech Apofis of secret key niebieski marmurek, a mama z francji iswun's Woodstock, black tri. Obydwoje maja PT. Na wsytawach zachowuja sie spoko. Jeszcze jakby sie udalo to zajade zobazyc, ale oczywiscie najwiekszym problemem jest cena aussikow...:shake:

Posted

nie znam rodziców ;) ale będziemy trzymać kciuki :D a ile jest szczeniaków w miocie? :) wszystkie czekoladowe? :)

(kurde, ile pytań :p)

Ps. Ola z Fantą (moja koleżanka :p) będą koło 11-12 ;)

Posted

[quote name='talut']

Ps. Ola z Fantą (moja koleżanka :p) będą koło 11-12 ;)[/quote] fajnie. :razz: ale najwyzej bedzie musiala troche poczekac, bo klucze odbiore dopiero ja. mam jednak nadzieje ze o tej porze tez juz bedziemy. ;) ale cieszymy sie ze dotrzyma nam towarzystwa! :p

Posted

[quote name='talut']zawsze może się przydać dodatkowa para rąk do rozpakowywania sprzętu :evil_lol:[/quote]

jakiego sprzetu?? :eviltong: kochana my nic nie bedziemy rozpakowywac... ;) pan ciagnacy przyczepe bedzie na miejscu kolo 9.00 a poniewaz mu sie spieszy bedzie musial sobie radzic sam... :roll: my bedziemy tylko pozniej wszystkiego pilnowac.. :evil_lol:

Posted

[quote name='stereo']Czyli będziecie w tym ośrodku wcześniej? Ja dojadę ok. 17:00 i już się martwiłam, że będę musiała pod drzewkiem samotnie siedzieć.[/quote]

tak. ja bede na miejscu pewnie kolo 11.00... :cool3:

Posted

Aga, to dosłownie jego braciszek:loveu:
Talut, tylko te dwa są czekoladki, są jeszcze dwa czarnuszki i 4 blue merle;) W tym dwa są miskmarksy, więc trzeba stanowczo będzie uważać przy kryciahc, ale to już daleka przyszłośc:lol:

Ola z Fantą beaglem??:razz:

Posted

ponieważ jutro jest już blisko :lol: życzę [B][COLOR="Purple"]wszystkim obozowiczom[/COLOR][/B] :sg168: udanego wyjazdu:hand: : pojętności:thinkerg: , szybkości :Dog_run: , dokładności :boom: zarówno psiaków:dog: jak i Was:cool: , świetnej pogody0X , niełamania regulaminu:cooldevi: :czytaj: i doberj zabawy :cunao: :drinka: :drinka: :BIG:

:seeyeah: