Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ŁukaszK']jak ktos ma jakies glosniki ktore da sie podlaczyc do discmana/walkmana/odtwarzacza mp3... to byloby bardzo milo jakby je wzial na oboz... :razz:[/quote]
:crazyeye:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ŁukaszK']czy to znaczy "mam" czy "nie mam"... ? :eviltong:[/quote] To znaczy że fakty mi się jakoś połączyły i tworzą błęną sieć myślenia i kojarzenia. Łukasz- głośniki- oboz...hmm:lol:

Posted

[quote name='zakla']To znaczy że fakty mi się jakoś połączyły i tworzą błęną sieć myślenia i kojarzenia. Łukasz- głośniki- oboz...hmm:lol:[/quote]

tzn masz czy nie masz... :mad:

Posted

[quote name='MAKAron']Ja mam i przywioze, i nawet wezme swoja Mp3 :):)[/quote]
Brawa dla tej Pani:klacz:
Ja tam biore odtwarzacz i plyty i wsio:eviltong:

Posted

[quote name='MAKAron']Ja mam i przywioze, i nawet wezme swoja Mp3 :):)[/quote]

to super... :p

[quote name='zakla']To znaczy Ty masz zamiar byc na obozie??:mad:
Nie wiem czy mam ,musze zapytac:lol:[/quote]
a moze one nie mi sa potrzebne... :eviltong: pztm to musisz sie siebie pytac czy masz glosniki...? :evil_lol:

Posted

[quote name='ŁukaszK']a moze one nie mi sa potrzebne... :eviltong: [/quote]
No a ja wiem??:eviltong: Dlatego sie Ciebie pytam, co nie??:lol:
[quote name='ŁukaszK']pztm to musisz sie siebie pytac czy masz glosniki...? :evil_lol:[/quote]Nie wymagaj ode mnei zbyt wiele, wiesz ze ja jestem dziwnym dzieckiem zwalonej natury(a jak nie wiesz to juz wiesz:P):evil_lol:

Posted

:cool3:[quote name='zakla']To znaczy Ty masz zamiar byc na obozie??:mad:
[/quote]

A cop ty se myslalas..? :P kto by nam robil zdjecia!! :):) Bo z moim talentem na pewno nie ja... no chyba ze ty ;P :evil_lol: :diabloti: :p :multi::cool3:

Posted

[quote name='MAKAron']

A cop ty se myslalas..? :P kto by nam robil zdjecia!! :):) Bo z moim talentem na pewno nie ja... no chyba ze ty ;P :evil_lol: :diabloti: :p :multi::cool3:[/quote]
:placz::placz::placz: nie wspominaj, mj aparat się udławił i odmowił wspołpracy:placz: biedactwo, teraz chyba siedzi w naprawie maluzek moj kochany:-(

Posted

[quote name='aga.aksa'][B]Żakla[/B] - Łukasz to jeszcze nie wszyscy :razz:[/quote]
Oj tam, czepiasz się:lol: W sensie że nikt się nie odzywa:eviltong: A nie że Łukasz sobie poszedł:eviltong: Ludzie mnie nie rozumieją:shake:

Szalooona:helo:

Posted

czesc Wam :lol:

znikam na dzisiaj dzien, i jak wroce jutro pewnie bede miala kilka stron do czytania bo tyle pewnie nabazgrzecie :eviltong:
Dzis ruda sunie wyczesalam, wyszla kup(k)a podszerstka. Okazuje sie ze tylko na moj widok sunia sie cieszy i na mnie skacze. Wszyscy mowia z ena nich nie skacze....ciekawe czemu? :razz:

Jak Żaklina samopoczucie? :calus: :calus:

Posted

[quote name='MAKAron']No i co tak cicho..? :P[/quote]
wlasnie??!! :helo:

a ja przypominam wszystkim jadacym na oboz ze dzisiaj o [B]18.00[/B] spotykamy sie na naszym terenie zeby zapakowac przeszkody na przyczepe! :razz:

:helo::helo::helo::helo::helo::helo::helo::helo:

:candle:

Posted

[quote name='campanulla']

a ja przypominam wszystkim jadacym na oboz ze dzisiaj o [B]18.00[/B] spotykamy sie na naszym terenie zeby zapakowac przeszkody na przyczepe! :razz:

:candle:[/quote]
Ło matko, to Wy już wyjeżdżacie??:lol:

O kurdesz, no rzeczywiście, Wy już jutro na obnozie jesteście:crazyeye: Szczęśliwe dzieci natury nooo...

Szalooona:grab: