zakla Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='ŁukaszK']jak ktos ma jakies glosniki ktore da sie podlaczyc do discmana/walkmana/odtwarzacza mp3... to byloby bardzo milo jakby je wzial na oboz... :razz:[/quote] :crazyeye: Quote
ŁukaszK Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='zakla']:crazyeye:[/quote] czy to znaczy "mam" czy "nie mam"... ? :eviltong: Quote
zakla Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='ŁukaszK']czy to znaczy "mam" czy "nie mam"... ? :eviltong:[/quote] To znaczy że fakty mi się jakoś połączyły i tworzą błęną sieć myślenia i kojarzenia. Łukasz- głośniki- oboz...hmm:lol: Quote
ŁukaszK Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='zakla']To znaczy że fakty mi się jakoś połączyły i tworzą błęną sieć myślenia i kojarzenia. Łukasz- głośniki- oboz...hmm:lol:[/quote] tzn masz czy nie masz... :mad: Quote
MAKAron Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Ja mam i przywioze, i nawet wezme swoja Mp3 :):) Quote
zakla Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='ŁukaszK']tzn masz czy nie masz... :mad:[/quote] To znaczy Ty masz zamiar byc na obozie??:mad: Nie wiem czy mam ,musze zapytac:lol: Quote
zakla Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='MAKAron']Ja mam i przywioze, i nawet wezme swoja Mp3 :):)[/quote] Brawa dla tej Pani:klacz: Ja tam biore odtwarzacz i plyty i wsio:eviltong: Quote
ŁukaszK Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='MAKAron']Ja mam i przywioze, i nawet wezme swoja Mp3 :):)[/quote] to super... :p [quote name='zakla']To znaczy Ty masz zamiar byc na obozie??:mad: Nie wiem czy mam ,musze zapytac:lol:[/quote] a moze one nie mi sa potrzebne... :eviltong: pztm to musisz sie siebie pytac czy masz glosniki...? :evil_lol: Quote
zakla Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='ŁukaszK']a moze one nie mi sa potrzebne... :eviltong: [/quote] No a ja wiem??:eviltong: Dlatego sie Ciebie pytam, co nie??:lol: [quote name='ŁukaszK']pztm to musisz sie siebie pytac czy masz glosniki...? :evil_lol:[/quote]Nie wymagaj ode mnei zbyt wiele, wiesz ze ja jestem dziwnym dzieckiem zwalonej natury(a jak nie wiesz to juz wiesz:P):evil_lol: Quote
MAKAron Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 :cool3:[quote name='zakla']To znaczy Ty masz zamiar byc na obozie??:mad: [/quote] A cop ty se myslalas..? :P kto by nam robil zdjecia!! :):) Bo z moim talentem na pewno nie ja... no chyba ze ty ;P :evil_lol: :diabloti: :p :multi::cool3: Quote
ŁukaszK Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 najprawdopodobniej bede musial pojechac na 1-3 ostatnie dni zeby potrenowac przed zawodami... :eviltong: Quote
zakla Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='MAKAron'] A cop ty se myslalas..? :P kto by nam robil zdjecia!! :):) Bo z moim talentem na pewno nie ja... no chyba ze ty ;P :evil_lol: :diabloti: :p :multi::cool3:[/quote] :placz::placz::placz: nie wspominaj, mj aparat się udławił i odmowił wspołpracy:placz: biedactwo, teraz chyba siedzi w naprawie maluzek moj kochany:-( Quote
zakla Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='ŁukaszK']najprawdopodobniej bede musial pojechac na 1-3 ostatnie dni zeby potrenowac przed zawodami... :eviltong:[/quote] Och nie:lol: Quote
zakla Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 No patrzcie, i wszyscy pouciekali...:shake: Quote
aga.aksa Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [B]Żakla[/B] - Łukasz to jeszcze nie wszyscy :razz: Quote
zakla Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='aga.aksa'][B]Żakla[/B] - Łukasz to jeszcze nie wszyscy :razz:[/quote] Oj tam, czepiasz się:lol: W sensie że nikt się nie odzywa:eviltong: A nie że Łukasz sobie poszedł:eviltong: Ludzie mnie nie rozumieją:shake: Szalooona:helo: Quote
zakla Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 No i nie mowiłam??!!:watpliwy: Poszli se, wszyscy, nie tylko Łukasz...:niedowia: To jak Wy tacy, to JA ide SPAĆ:sleep2: Szalooona:knuje: Quote
betty_labrador Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 ja jestem jeszcze, tzn teraz. Ale juz ide spac :diabloti: jeszcze nie mialam okazji pogadac z sasiadem... nie bylo mnie dzis w domu. ale wiem narazie tyle ze on jest swiadomy jej ciazy... Quote
betty_labrador Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 czesc Wam :lol: znikam na dzisiaj dzien, i jak wroce jutro pewnie bede miala kilka stron do czytania bo tyle pewnie nabazgrzecie :eviltong: Dzis ruda sunie wyczesalam, wyszla kup(k)a podszerstka. Okazuje sie ze tylko na moj widok sunia sie cieszy i na mnie skacze. Wszyscy mowia z ena nich nie skacze....ciekawe czemu? :razz: Jak Żaklina samopoczucie? :calus: :calus: Quote
campanulla Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='MAKAron']No i co tak cicho..? :P[/quote] wlasnie??!! :helo: a ja przypominam wszystkim jadacym na oboz ze dzisiaj o [B]18.00[/B] spotykamy sie na naszym terenie zeby zapakowac przeszkody na przyczepe! :razz: :helo::helo::helo::helo::helo::helo::helo::helo: :candle: Quote
campanulla Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='MAKAron']No ba... :D[/quote] rozumiem ze moge liczyc na Twoja obecnosc?! :cool3: Quote
zakla Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='campanulla'] a ja przypominam wszystkim jadacym na oboz ze dzisiaj o [B]18.00[/B] spotykamy sie na naszym terenie zeby zapakowac przeszkody na przyczepe! :razz: :candle:[/quote] Ło matko, to Wy już wyjeżdżacie??:lol: O kurdesz, no rzeczywiście, Wy już jutro na obnozie jesteście:crazyeye: Szczęśliwe dzieci natury nooo... Szalooona:grab: Quote
Recommended Posts