Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MAKAron']Czyli jutro na 18 jest trening a dzisiaj na 19.00? Don't worry. Maka nie przepusci zadnej pilce w trawie, wiec jak znajdzie to oddamy ;P

I do 21.00. tak???????[/quote]my dzisiaj nie mamy treningu:eviltong: Zakla ma trening w BiaƂymstoku;)

Posted

Moze w koncu wypali trening w niedziele... A oto nasza imitacja krÄ…ĆŒka po jednym uzyciu.. :

[IMG]http://img84.imageshack.us/img84/8857/frisbee1cp3.jpg[/IMG]
Przepraszam za zƂą jakoƛc, ale zdjecie zrobione z kamerki internetowej :p Aparatu nie posiadam :P

Posted

będziemy na 100% :D moĆŒe w koƄcu Monulec przeƂamie się do miękkiego tunelu :roll: ćwiczyƂyƛmy trochę w domu przeƂaĆŒenie pod kocem, nie wiem czy to pomoĆŒe, ale na pewno nie zaszkodzi :eviltong:

Posted

wƂasnie doswiadczylam najpodlejszego przykƂady zƂoƛliwoƛci rzeczy martwych :angry:

rano mieliƛmy wyruszyć do Krakowa, ale na razie siedzę w Warszawie bo kochany Pan Samochodzik postanowiƂ popsuć sobie wnętrznoƛci :p

cudnie:placz:

Posted

[quote name='aga.aksa']wƂasnie doswiadczylam najpodlejszego przykƂady zƂoƛliwoƛci rzeczy martwych :angry:

rano mieliƛmy wyruszyć do Krakowa, ale na razie siedzę w Warszawie bo kochany Pan Samochodzik postanowiƂ popsuć sobie wnętrznoƛci :p

cudnie:placz:[/quote]idĆș na piechote, tak Ƃadnie dziƛ pada:loveu: :eviltong:

Posted

No patrzcie, a tutaj (zielone pƂuca polski:lol:) dopiero sie deszczyk szykuje. Mam nadzieje jednak, ze poczeka az sie trening skonczy:eviltong:
A moj malamut bawi sie [B]z[/B] malymi kociakami:loveu::loveu::loveu:

Posted

Heh, na szczescie mi sie nie wydaje, maluchy jeszcze zyja i sa zdrowe:eviltong:

Moj pies zerwal wczoraj ROGZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:placz::placz::placz: Naszego pieknego, czerownego w kosteczki rogza:placz: Teraz mu chyba kupie za 70zl XXL, o szerokosci 4cm:diabloti: Tez w kosteczki of kors:eviltong:
I jeszcze jedno. Wczoraj wlasnie w czasie burzy, psy byly uwiazane na dworzu- maja tam do swojej dyspozycji domek ok 60m2, ale oczywiscie zamiast sie tam schowac czy do klatki, to Zwir zerwal naszego rogza (:placz:), i przybiegl drapac w drzwi balkonowe. Wiec do niego wyszlam, a ten skubaniec buh i do kotow polecial. Bo wczoraj popoludniu znalazl malutkiego, ledwie urodzonego pelzaczka (kociaczka) w trawie, i mi go pokazal. Kotek byl pepowina przywiazsany do trawy:shake: No i od tej pory we Zwiru obudzil sie jakis instynkt macierzynski i czesto do pelzaczka zaglada, lize go i noskiem traca:loveu: No i w czasie tej burzy pobiegl do pelzaczka(koty mieszkaja w takiej budzie malutkiej), zajrzal do niego i od razu pobioegl gdzie indziej. Iznalaxl drugego pelzaka:crazyeye: Caly mokry, strasznie plakal, i zmarzniety okropnie. Zwirus go wylizal(kochany wujeczek :) ), przytulilam go troche do Zwira, zeby ciepelka chpoc odrobinke nabral i polozylam go do drugiego pelzaczka do budki. Ale chyba maluszki nie przezyja:-( bo matka w ogole sie nimi nie zajmuje:angryy: Nie dosc, ze urodzila na srodku pola i tam zostawila, to ani ich nie myje, ani nie przytula, ani nie karmi:placz: Ja do nich czesto zagladam, staram sie je troche rozgrzac, przetarlam ciepla wilgotna sciereczka z tego blota, ale...:placz:

A na treningu nie bylismy, bo akurat jak pakowalam samochod, to przyszla ta podla burza ogromna:angryy:

Posted

JAkby Ć»wirek byƂ suczką to moze dostaƂby mleka, raz tak miaƂa suka mojej cioci.

ale, ĆŒe Ć»wir suką nie jest to maluchy moĆŒna karmić czymƛ...tylko nie wiem czym... mlekiem takim od krowy (albo z kartonu) albo w sklepach zoo napewno są takie mleczka w poszku dla kotĂłw, tylko, ze jeszcze trzeba butelke ze smoczkem kupić, ale wierzymy w Was!

Posted

[quote name='zakla'](...) No i od tej pory we Zwiru obudzil sie jakis instynkt macierzynski i czesto do pelzaczka zaglada, lize go i noskiem traca:loveu: No i w czasie tej burzy pobiegl do pelzaczka(koty mieszkaja w takiej budzie malutkiej), zajrzal do niego i od razu pobioegl gdzie indziej. Iznalaxl drugego pelzaka:crazyeye: Caly mokry, strasznie plakal, i zmarzniety okropnie. Zwirus go wylizal(kochany wujeczek :) )[/quote]

Kochany Zwirus :loveu: :loveu: :loveu: Powtorz mu ze jak go spotkam to czy bedzie chcial czy nie - ma zapewnione godzinne mizianie ;)

[quote name='zakla'](...)Ale chyba maluszki nie przezyja:-( bo matka w ogole sie nimi nie zajmuje:angryy: Nie dosc, ze urodzila na srodku pola i tam zostawila, to ani ich nie myje, ani nie przytula, ani nie karmi:placz: Ja do nich czesto zagladam, staram sie je troche rozgrzac, przetarlam ciepla wilgotna sciereczka z tego blota, ale...:placz:[/quote]

[B]Zaklina jesli ratowac kotki i masz telefon do Beaty to sie z nia pilnie skontaktuj bo przeciez nie tak dawno ona sama odchowala takiego noworodka kociego i to z sukcesem !!!! [/B]

W kazdym razie jedno jest pewne Zakla - ten kto sie zdecyduje ratowac kociaki bedzie mial rece pelne roboty - wiesz... rozrabianie mleczka (zdaje sie ze jakiegos specjalnie kupowanego) i karmienie co 4 godziny... masowanie brzuszkow itp itd, ale potem jaka satysfakcja[B] :loveu: [/B]
Daj znac jaka decyzja i co z kociakami...

[B]Sajko [/B]- sunia rewelacyjna :loveu: Jako ze nie naleze do starych wyjadaczy ;) moglabys mnie wtajemniczyc czemu sunia choc - jak napisalas - Twoja nie bedzie z Toba mieszkac ???

Posted

Hmm, dziƛ Kwadratowa(matka pelzaczkĂłw), siƂą zamknięta w budce z pelzaczkami odkryƂa, ĆŒe to chyba jej:lol: No i ĆŒyją, drą buziaczki w niebogƂosy, a wujek Ć»wiruƛ co jakiƛ czas do nich zagląda i nosem szturcha:loveu: Cudne są, takie szczurki. Tylko trochę sie boje o to, ĆŒe są wyziębione:shake: Ale cĂłĆŒ, nareszcie mamusia zaczęƂa je widzieć, i leĆŒy z nimi, a one się w nią wtulają:loveu:

Posted

wlasnie wrocilam z tygodniowych wakacji, przyjezdzam i szok....wiecie co? wlasnie sie dowiedzialam smutnej rzeczy.... tzn jaki byl zapewne powod wyrzucenia zoltej suki. Pzyjezdzam a ona ma widoczna juz ciaze i duze sutki.... kurde, wczensiej nic nie bylo widac jak wyjezdzalam. Sasiad juz ja przygarnal. mam nadzieje ze uda sie rozdac w dobre rece szczeniaczki.

Posted

[quote name='betty_labrador']wlasnie wrocilam z tygodniowych wakacji, przyjezdzam i szok....wiecie co? wlasnie sie dowiedzialam smutnej rzeczy.... tzn jaki byl zapewne powod wyrzucenia zoltej suki. Pzyjezdzam a ona ma widoczna juz ciaze i duze sutki.... kurde, wczensiej nic nie bylo widac jak wyjezdzalam. Sasiad juz ja przygarnal. mam nadzieje ze uda sie rozdac w dobre rece szczeniaczki.[/quote]

Czesc Beata :lol:

A moze lepiej ja wysterylizowac zanim sie urodza te szczeniaczki ?
Rany... jak nie urok to ... :shake:

Posted

[quote name='Aldra']Czesc Beata :lol:

A moze lepiej ja wysterylizowac zanim sie urodza te szczeniaczki ?
Rany... jak nie urok to ... :shake:[/QUOTE]

czesc Ola :cool3:

wiesz , o sterylizacji mozna bylo pomyslec wczesniej, jakbym wiedziala, ale teraz to wyglada tak jakby miala juz rodzic. Jutro zrobie zdjecie, moze cos bedzie na nim widziec....
Do ktorego tyg. ciazy mozna sterylizowac suke? bo w sumie jak ona do nas przyszla dokladnie 21 lipca do nas, to nie miala cieczki napewno przez ten czas, wiec wtedy musialy byc juz poczatki ciazy... wiec pewnie niedlugo porod, a nie wiem czy mozna teraz robic sterylke? nie znam sie do konca na tym.

Posted

hej,
[B]Ola[/B] ,Kusia juz wrocila do dawnej formy, wiec odetchnelam :loveu:
[B]Sajko[/B],szczenior przesliczny
pozdrawiam i zycze udanego obozu i prosze mi zdjecia robic to sobie je pozniej obejrze :cool3: