campanulla Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']usuną nas dyscyplinarnie z domku. będziemy spać pod chmurką[/quote] tak tak!! :jumpie: sierpien... bedziemy ogladaly spadajace gwiazdy (:huh:) i w ogole! :razz: i wierzysz ze Ela sie na to zgodzi...?! :hmmmm: chyba predzej nam oddzielny namiot kupi! :x-mas: :candle: Quote
PsychoSzczurek Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='campanulla']tak tak!! :jumpie: sierpien... bedziemy ogladaly spadajace gwiazdy (:huh:) i w ogole! :razz: i wierzysz ze Ela sie na to zgodzi...?! :hmmmm: chyba predzej nam oddzielny namiot kupi! :x-mas: :candle:[/quote] oj. wytniemy dziurę w namiocie i niebo będzie jak na tacy:cool3::lol: Quote
campanulla Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']oj. wytniemy dziurę w namiocie i niebo będzie jak na tacy:cool3::lol:[/quote] oj... chyba Ela by nas za to powiesila na drzewie w pobliskim lesie... :grab: :evil_lol: no i zimno troszki moze byc... :santagri: :razz: :candle: Quote
PsychoSzczurek Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='campanulla']oj... chyba Ela by nas za to powiesila na drzewie w pobliskim lesie... :grab: :evil_lol: no i zimno troszki moze byc... :santagri: :razz: :candle:[/quote] to trochę się obszronimy;) w lesie fajnie wisieć.:cool1:możesz obserwować mnóstwo ekosystemów. oczywiście pod warunkiem, że coś zobaczysz:eviltong:(a mając tę świeczkę:candle:jest to możliwe) jakaż piękna wizja spędzania chwil wolnych:diabloti: Quote
Aldra Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Hej hej :lol: Ja tez juz wrocilam i dopiero teraz udalo mi sie przebrnac przez te kilkadziesiat stron ktore zdazyliscie wyprodukowac przez zaledwie tydzien :mad: uffff az strach pomyslec co by sie dzialo gdyby tak wyjechac na dwa tygodnie :evil_lol: ([B]Jana[/B] o Twoim przypadku juz nie wspomne ;) - wlasnie - a jak tam Koka ?) Quote
campanulla Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='PsychoSzczurek'] jakaż piękna wizja spędzania chwil wolnych:diabloti:[/quote] oczywiscie ze piekna! :razz: w koncu przez nas stworzona! :loveu: tylko powiedz Sylwii zeby sie tym razem Eli nie wygadala co planujemy robic! :eviltong: wiesz.... Ona pisze regulamin!! :roll: :evil_lol: :candle: Quote
campanulla Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Aldra']Hej hej :lol: Ja tez juz wrocilam[/quote] [B]Ola!! :sweetCyb: witamy!!!!!!!!!!![/B] :calus: :candle: Quote
PsychoSzczurek Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='campanulla']oczywiscie ze piekna! :razz: w koncu przez nas stworzona! :loveu: tylko powiedz Sylwii zeby sie tym razem Eli nie wygadala co planujemy robic! :eviltong: wiesz.... Ona pisze regulamin!! :roll: :evil_lol: :candle:[/quote] regulamin?:czytaj::roll:kurczaczek. mam nadzieję, że nie wylecę po pierwszym treningu:evil_lol:Krejzi nie uznaje autorytetów i ma własną wizję świata. poza tym. nasz geniusz nie może być ograniczany jakimś regulaminem:PROXY5: Hej Olu:hand: Quote
campanulla Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']regulamin?:czytaj::roll:kurczaczek. mam nadzieję, że nie wylecę po pierwszym treningu:evil_lol:Krejzi nie uznaje autorytetów i ma własną wizję świata.[/quote] tym sie nie martw... :evil_lol: nie wylecisz! :razz: gwarantuje! :mdrmed: [quote name='PsychoSzczurek']nasz geniusz nie może być ograniczany jakimś regulaminem:PROXY5:[/quote] oczywiscie :cool3: zgadzam sie!! :klacz: :candle: Quote
PsychoSzczurek Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='campanulla']oczywiscie :cool3: zgadzam sie!! :klacz:[/quote] skoro doszłyśmy do wspólnej konkluzji, zmyję się na lulu:lol: wiem, że nie mogłabyś mnie wyrzucić:razz:a swojego psa tym bardziej:cool1: Quote
campanulla Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']skoro doszłyśmy do wspólnej konkluzji, zmyję się na lulu:lol:[/quote] ja chyba tez... :razz: w takim razie dobranocka! :sleep2: :calus: :candle: Quote
PsychoSzczurek Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='campanulla']ja chyba tez... :razz: w takim razie dobranocka! :sleep2: :calus: :candle:[/quote]dobrej nocy, chociaż już raczej raneczek się zbliża:sleep: :bye: Quote
aga.aksa Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 no dobrze, Drodzy Frisbee'owcy ;) (ekhym,ekhym) :diablotin: czy chcemy dziś porzucać? bo nie wiem czy mam pędzić do Was czy sobie spokojnie do domku wrócić... Quote
campanulla Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 o! Aga!! :hand: ja niestety nie frisbee' owiec i rzucac nie bede ale... [B]Ula wstawaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :helo: [/B] [B]:candle:[/B] Quote
aga.aksa Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [B]głośniej[/B], może usłyszy :evil_lol: Quote
Ludek Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Witaj Olu :) To wyobraź sobie ile ja musiałam czytać po ponad 2 - tygodniowej nieobecności. [quote name='aga.aksa']no dobrze, Drodzy Frisbee'owcy ;) (ekhym,ekhym) :diablotin: czy chcemy dziś porzucać? bo nie wiem czy mam pędzić do Was czy sobie spokojnie do domku wrócić...[/quote] Mnie niestety obowiązki rodzinne wzywają :(. [quote name='PsychoSzczurek']a sylw:diabloti: ma obolałą nogę i nie może pisać:lol: :lol: :turn-l: ula :) vel lucyferek:roll: :evil_lol:[/quote] Nie wiedziałam, że ona nogami w klawiaturkę stuka. Zdolniacha z tej Sylwi. :evil_lol: A tak swoją drogą mam nadzieję, że będziecie w domu po południu, jakiś 15 kg karmy wala mi się po bagażniku i chetnie bym sie jej pozbyła.:) [quote name='campanulla'] wiesz.... Ona pisze regulamin!! :roll: :evil_lol: :candle:[/quote] Regulamin :???: Quote
talut Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Regulamin będzie pewnie w dwóch punktach: 1. X ma zawsze rację 2. A jak nie to patrz punkt 1. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeszcze nie wiem kogo wrzucić zamiast iksa :p Aga, możesz pędzić do mnie,bo kiedyś musimy z Monulcem zacząć rzucać :diabloti: Quote
PsychoSzczurek Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Lidka, ktos powinien byc w domu. :multi:(po poludniu to mniej wiecej ktora godzina?:cool3: ) Ania, Ula pojechała zdaje sie ze do empika, oczywiscie budzac mnie:angryy: a ja powoli nie mam czym pisac na klawiaturze, bo mam sinca i na rece i na nodze:-( :eviltong:(moze dzisiaj odpoczniemy?:razz: ) Quote
Ludek Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']Lidka, ktos powinien byc w domu. :multi:(po poludniu to mniej wiecej ktora godzina?:cool3: ) Ania, Ula pojechała zdaje sie ze do empika, oczywiscie budzac mnie:angryy: a ja powoli nie mam czym pisac na klawiaturze, bo mam sinca i na rece i na nodze:-( :eviltong:(moze dzisiaj odpoczniemy?:razz: )[/quote] Do 16.00 teoretycznie pracuję więc na pewno nie wcześniej:). Quote
aga.aksa Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 eh, no własnie.. co do dzisiejszego spotkania to ja niestety nie mogę :-( mam zebranie w fundacji a później dzięki mojej kochanej siositrze muszę jechać po jeszcze kilka rzeczy na wyjazd :angry: bo jej się nie chce tyłka z domu ruszyć... (zawsze mówiłam ze wolałabym mieć starszego brata :p) także pzrepraszam Natalia :( ale tak sobie myśle ze możemy umówić się jesczze w przeysżłym tygodniu przed Waszym obozem bo jak będe musiała czekać taaaak dłuuuugo to wyjdę z wprawy :evil_lol: (marnej, bo marnej, ale zawsze ) ;) Quote
aga.aksa Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 :multi: własnie dostałam maila z Alteri - organizacja prowadząca mój kurs ; >ble, ble, ble (...) >Kolejne zajęcia dla pierwszej grupy odbędą > się 2-3 IX, 16-17 IX, 7-8 X, 21-22 X. Dla drugiej grupy: 9-10 IX :razz:, 30 X > - 1 X, 14-15 X, 28-29 X. mam cichą nadzieję zakwalifikowac się do drugiej grupy i wtedy będę mogła stanąć z Sylwem w konkurencji na najlepszego kibica zawodów frisbee wrzesień'06 :multi: Quote
zakla Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Ja też nie mogę przybyć na dzisiejsze frisbee, bo autobusy z Białego do Wawy za zradko kursują, spóźniłabym się:lol: Witaj Ulu!!!!!!!!!:loveu: Witaj Olu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: A moje malutkie się z kotami socjalizuje, i jest taki mądry, że duże gania ale kociaków niet:cool3: Słuchajcie, [B]czy ktoś kto jedzie do Białego na ppa ma dwie koszulki cavanowskie??[/B]:???: Bo jam sierota i zapomniałam spakowac:oops::Help_2: Quote
MAKAron Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='campanulla']tylko powiedz Sylwii zeby sie tym razem Eli nie wygadala co planujemy robic! :eviltong: wiesz.... Ona pisze regulamin!! :roll: :evil_lol: [/quote] Zasady sa po to, zeby je łamac, musisz byc twarda, nie mozesz dac sie złamc !! :D:D:D:D:D Quote
zakla Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Aniu, tak ciężko żeśmy na zrobienie tego regulaminu pracowały, to w tym roku będziemy tak ciężko pracować że za rok tylko pełnoletnich wpuszczać będą:lol::lol::lol: Łukasz, nie mogę wysłać do Ciebie pw, ale jego treść miała wyglądać tak ' Dzięki:cooldevi:':eviltong: Quote
campanulla Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='zakla']Aniu, tak ciężko żeśmy na zrobienie tego regulaminu pracowały, to w tym roku będziemy tak ciężko pracować że za rok tylko pełnoletnich wpuszczać będą:lol::lol::lol:[/quote] chyba masz racje... :razz: ale mysle ze w drodze wyjatku niepelnoletni beda mogli pojechac ale tylko z rodzicem badz z opiekunem ktory odpowie za ich zachowanie! :diabloti: myslisz ze ktos taki sie znajdzie? :D :candle: Quote
Recommended Posts