Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']usuną nas dyscyplinarnie z domku. będziemy spać pod chmurką[/quote]

tak tak!! :jumpie: sierpien... bedziemy ogladaly spadajace gwiazdy (:huh:) i w ogole! :razz:

i wierzysz ze Ela sie na to zgodzi...?! :hmmmm: chyba predzej nam oddzielny namiot kupi! :x-mas:

:candle:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='campanulla']tak tak!! :jumpie: sierpien... bedziemy ogladaly spadajace gwiazdy (:huh:) i w ogole! :razz:

i wierzysz ze Ela sie na to zgodzi...?! :hmmmm: chyba predzej nam oddzielny namiot kupi! :x-mas:

:candle:[/quote]
oj. wytniemy dziurę w namiocie i niebo będzie jak na tacy:cool3::lol:

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']oj. wytniemy dziurę w namiocie i niebo będzie jak na tacy:cool3::lol:[/quote]

oj... chyba Ela by nas za to powiesila na drzewie w pobliskim lesie... :grab: :evil_lol:
no i zimno troszki moze byc... :santagri: :razz:

Posted

[quote name='campanulla']oj... chyba Ela by nas za to powiesila na drzewie w pobliskim lesie... :grab: :evil_lol:
no i zimno troszki moze byc... :santagri: :razz:

:candle:[/quote] to trochę się obszronimy;)
w lesie fajnie wisieć.:cool1:możesz obserwować mnóstwo ekosystemów. oczywiście pod warunkiem, że coś zobaczysz:eviltong:(a mając tę świeczkę:candle:jest to możliwe)
jakaż piękna wizja spędzania chwil wolnych:diabloti:

Posted

Hej hej :lol:
Ja tez juz wrocilam i dopiero teraz udalo mi sie przebrnac przez te kilkadziesiat stron ktore zdazyliscie wyprodukowac przez zaledwie tydzien :mad: uffff az strach pomyslec co by sie dzialo gdyby tak wyjechac na dwa tygodnie :evil_lol:
([B]Jana[/B] o Twoim przypadku juz nie wspomne ;) - wlasnie - a jak tam Koka ?)

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']
jakaż piękna wizja spędzania chwil wolnych:diabloti:[/quote]

oczywiscie ze piekna! :razz: w koncu przez nas stworzona! :loveu: tylko powiedz Sylwii zeby sie tym razem Eli nie wygadala co planujemy robic! :eviltong: wiesz.... Ona pisze regulamin!! :roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='campanulla']oczywiscie ze piekna! :razz: w koncu przez nas stworzona! :loveu: tylko powiedz Sylwii zeby sie tym razem Eli nie wygadala co planujemy robic! :eviltong: wiesz.... Ona pisze regulamin!! :roll: :evil_lol:

:candle:[/quote] regulamin?:czytaj::roll:kurczaczek. mam nadzieję, że nie wylecę po pierwszym treningu:evil_lol:Krejzi nie uznaje autorytetów i ma własną wizję świata. poza tym. nasz geniusz nie może być ograniczany jakimś regulaminem:PROXY5:

Hej Olu:hand:

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']regulamin?:czytaj::roll:kurczaczek. mam nadzieję, że nie wylecę po pierwszym treningu:evil_lol:Krejzi nie uznaje autorytetów i ma własną wizję świata.[/quote]

tym sie nie martw... :evil_lol: nie wylecisz! :razz: gwarantuje! :mdrmed:

[quote name='PsychoSzczurek']nasz geniusz nie może być ograniczany jakimś regulaminem:PROXY5:[/quote]

oczywiscie :cool3: zgadzam sie!! :klacz:

Posted

[quote name='campanulla']oczywiscie :cool3: zgadzam sie!! :klacz:[/quote] skoro doszłyśmy do wspólnej konkluzji, zmyję się na lulu:lol:

wiem, że nie mogłabyś mnie wyrzucić:razz:a swojego psa tym bardziej:cool1:

Posted

Witaj Olu :)
To wyobraź sobie ile ja musiałam czytać po ponad 2 - tygodniowej nieobecności.

[quote name='aga.aksa']no dobrze,

Drodzy Frisbee'owcy ;)

(ekhym,ekhym) :diablotin:

czy chcemy dziś porzucać? bo nie wiem czy mam pędzić do Was czy sobie spokojnie do domku wrócić...[/quote]

Mnie niestety obowiązki rodzinne wzywają :(.

[quote name='PsychoSzczurek']a sylw:diabloti: ma obolałą nogę i nie może pisać:lol: :lol: :turn-l:
ula :) vel lucyferek:roll: :evil_lol:[/quote]

Nie wiedziałam, że ona nogami w klawiaturkę stuka. Zdolniacha z tej Sylwi. :evil_lol:
A tak swoją drogą mam nadzieję, że będziecie w domu po południu, jakiś 15 kg karmy wala mi się po bagażniku i chetnie bym sie jej pozbyła.:)

[quote name='campanulla'] wiesz.... Ona pisze regulamin!! :roll: :evil_lol: :candle:[/quote]
Regulamin :???:

Posted

Regulamin będzie pewnie w dwóch punktach:
1. X ma zawsze rację
2. A jak nie to patrz punkt 1.
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jeszcze nie wiem kogo wrzucić zamiast iksa :p

Aga, możesz pędzić do mnie,bo kiedyś musimy z Monulcem zacząć rzucać :diabloti:

Posted

Lidka, ktos powinien byc w domu. :multi:(po poludniu to mniej wiecej ktora godzina?:cool3: )
Ania, Ula pojechała zdaje sie ze do empika, oczywiscie budzac mnie:angryy:
a ja powoli nie mam czym pisac na klawiaturze, bo mam sinca i na rece i na nodze:-( :eviltong:(moze dzisiaj odpoczniemy?:razz: )

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']Lidka, ktos powinien byc w domu. :multi:(po poludniu to mniej wiecej ktora godzina?:cool3: )
Ania, Ula pojechała zdaje sie ze do empika, oczywiscie budzac mnie:angryy:
a ja powoli nie mam czym pisac na klawiaturze, bo mam sinca i na rece i na nodze:-( :eviltong:(moze dzisiaj odpoczniemy?:razz: )[/quote]

Do 16.00 teoretycznie pracuję więc na pewno nie wcześniej:).

Posted

eh,

no własnie.. co do dzisiejszego spotkania to ja niestety nie mogę :-(

mam zebranie w fundacji a później dzięki mojej kochanej siositrze muszę jechać po jeszcze kilka rzeczy na wyjazd :angry: bo jej się nie chce tyłka z domu ruszyć... (zawsze mówiłam ze wolałabym mieć starszego brata :p) także pzrepraszam Natalia :(

ale tak sobie myśle ze możemy umówić się jesczze w przeysżłym tygodniu przed Waszym obozem bo jak będe musiała czekać taaaak dłuuuugo to wyjdę z wprawy :evil_lol: (marnej, bo marnej, ale zawsze ) ;)

Posted

:multi:

własnie dostałam maila z Alteri - organizacja prowadząca mój kurs ;

>ble, ble, ble (...)

>Kolejne zajęcia dla pierwszej grupy odbędą
> się 2-3 IX, 16-17 IX, 7-8 X, 21-22 X. Dla drugiej grupy: 9-10 IX :razz:, 30 X
> - 1 X, 14-15 X, 28-29 X.

mam cichą nadzieję zakwalifikowac się do drugiej grupy i wtedy będę mogła stanąć z Sylwem w konkurencji na najlepszego kibica zawodów frisbee wrzesień'06 :multi:

Posted

Ja też nie mogę przybyć na dzisiejsze frisbee, bo autobusy z Białego do Wawy za zradko kursują, spóźniłabym się:lol:
Witaj Ulu!!!!!!!!!:loveu: Witaj Olu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu:
A moje malutkie się z kotami socjalizuje, i jest taki mądry, że duże gania ale kociaków niet:cool3:

Słuchajcie, [B]czy ktoś kto jedzie do Białego na ppa ma dwie koszulki cavanowskie??[/B]:???: Bo jam sierota i zapomniałam spakowac:oops::Help_2:

Posted

[quote name='campanulla']tylko powiedz Sylwii zeby sie tym razem Eli nie wygadala co planujemy robic! :eviltong: wiesz.... Ona pisze regulamin!! :roll: :evil_lol:
[/quote]

Zasady sa po to, zeby je łamac, musisz byc twarda, nie mozesz dac sie złamc !! :D:D:D:D:D

Posted

Aniu, tak ciężko żeśmy na zrobienie tego regulaminu pracowały, to w tym roku będziemy tak ciężko pracować że za rok tylko pełnoletnich wpuszczać będą:lol::lol::lol:
Łukasz, nie mogę wysłać do Ciebie pw, ale jego treść miała wyglądać tak ' Dzięki:cooldevi:':eviltong:

Posted

[quote name='zakla']Aniu, tak ciężko żeśmy na zrobienie tego regulaminu pracowały, to w tym roku będziemy tak ciężko pracować że za rok tylko pełnoletnich wpuszczać będą:lol::lol::lol:[/quote]

chyba masz racje... :razz: ale mysle ze w drodze wyjatku niepelnoletni beda mogli pojechac ale tylko z rodzicem badz z opiekunem ktory odpowie za ich zachowanie! :diabloti: myslisz ze ktos taki sie znajdzie? :D