Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Romas']Wlasnie to samo chcialam Talutkowi napisac o linkach .Lepiej zrobic samemu.Chociaz mi taka linka wlasciwie do niczego sie nie przydaje.Nie ucze na lince ,przywiazac moge na smyczy ,prowadzam na flexi jak chce swobody wiecej a puscic nie moge.Z linka to tylko problem.[/quote]
My używamy linek do tropienia. Leon, jak widzi swój niebieściutki zwój (a do tego jeszcze szleczki), od razu wie, o co chodzi i szura nochalem po podłożu :lol: .
[quote name='Romas']Za to kongi to genijalna rzecz ,Bianka swojego zjadla i musze wlasnie kupic nowego ale tym razem wezme orginalka,drogi bo drogi ale za to wytrzyma dluzej :-)[/quote]
Kupiłaś podróbę? :roll:
Leon zjadł oryginalnego. Ale teraz mamy prawdziwka, naprawdę mocarnego, ma jeszcze dwa brzuszki :evil_lol:
[quote name='Romas']Wczoraj moje wstretne psy ganialy sie w lesie ,wpadly na mnie ,podciely mnie ,wylozylam sie jak dluga i sandalki co wytrzymaly zawody DO WYRZUTKI.Ale sie wkurzylam .
Chyba przylacze sie do Wladczyni i zgriluje razem z nia te paskudy .[/quote]
Będzie wielkie grilowanie :eviltong:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No fakt linka do tropienia sie nada ,ja b.malo w to sie bawie i w sumie mi rozciagnieta flexi wystarczy :-)
Tak kupilam konga podrobe,co mialo kolosalna roznice cenowa.Bianka byla malutka to mu nie dala rady ale jak podrosla :-) w dwa dni zalatwila nagle konga co wytrzymal pol roku :-)
na grila zapraszam :-) ostatni moment ,bo w sobote to bede juz w Bieszczadach grilowac te potwory :-)

A Mokka nie wiesz czasem czy te zawody w łacku lacza sie jakos z zawodami Obedience .Moglabym sobie podjechac i zobaczyc obie rzczy a moze i startnac w Obediencach ...hm....

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']

zgłaszam sprzeciw, ja nie dostałam nowej(jeśli to o takowej mowa) wersji sprawozdania:candle:

[/quote]
nic sie nie martw, nie ma jeszcze nowej wersji ;)

[SIZE=3]Jano[/SIZE] dla Ciebie zawsze! wysłałam Ci to co chciałaś :razz: a dosiad przyjeżdzie bez strzemion sie poprawia naprawde!!

[SIZE=3]Aniu[/SIZE]! mam nadzieję, że nie poznam własnego stulu pisania!!

[SIZE=3] Łukaszu[/SIZE]! właśnie przeglądam Twoją galerię i jestem wzruszona widzac moją sukę jako odnośnik do IAL :multi: :loveu:

Posted

Ludziska ,a jedziecie do Łącka na zawody ?Czy z naszych tylko Mokka sie wybiera?
Moze bym skoczyla pokibicowac tylko nie wiem czy umiem dojechac tam samochodem :-)

Posted

heh, mnie pewnie dla odmiany nie będzie... :shake:

a co z osobą która do Pieniek jeździ? Romans, jak ma na imię Twoja córka ( i nazwisko też)?

Posted

[quote name='Tusek']a co z osobą która do Pieniek jeździ? Romans, jak ma na imię Twoja córka ( i nazwisko też)?[/quote]
Tusia: Romas napisała Ci wszystko na temacie o kolejnej bialostockiej imprezie! ;)

P.S. wzielam sie za poprawianie sprawozdania z Bialego :lol: tylko prosze nie bic za to co tam napisze! :diabloti:

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ja używam linki jak idziemy np. parku, gdzie jest dużo psów. A jak wiadomo Milo jest nieobliczalny. Palikuję go wtedy na trawce i mogę do woli rzucać piłkę.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [/FONT][/SIZE]
[FONT='Times New Roman']Choć z moim mężem biega po parku luzem. Byle piłka była, to nawet inne psy ma w nosie. Ja nie mam tyle odwagi, żeby go puścić.[/FONT]
[FONT='Times New Roman'][/FONT]
[FONT='Times New Roman']Do Łącka może się wybiorę, ale chyba tylko na niedzielę. No chyba, że uda mi sie znaleźć transport powrotny, to wtedy wracając z urlopu mąż by mnie zostatawił w Łącku i pojechał z dziećmi do domu.[/FONT]
[FONT='Times New Roman']Jeśli nie uda mi sie załatwić transportu, to wtedy przyjadę tylko na niedzielę.[/FONT]

Posted

Ja nie mam pojęcia kiedy Łąck, ale podejrzewam ze w czasie kiedy będę grillowac psa (już się cholera do szelek przyzwyczaiła chyba wrr) albo będę za siedmioma górami;) Tusek ja nie moge bez okularów- jednak wolałabym coś widzieć zwłaszcza nad wodą. I mamy identyfikatorek kosteczke:)

Posted

[quote name='campanulla']UWAGA!! :helo:
mam prośbę: [B]czy ktoś może mi podać [U]wszystkie[/U] wyniki naszej druzyny z Bialegostoku?? [/B]potrzebuje do sprawozdania!! :evil_lol:[/quote]
na pewno sa na watku piknikowym ale trzeba troche czasu i cierpliwosci :evil_lol: zeby trafic na dobra strone :p
znalazlam wyniki na
[url]http://alpi.piasta.pl/widok.php[/url]
Ps ja tez cos myslalam o sprawozdaniu :eviltong:

Posted

Mokka, dzięki za adres, przejadę się przy najbliższej okazji ;)

Linka jest mi potrzebna do Augustowa na wyjazd :) Właścicielka zadzwoniła, że nie życzy sobie psów biegających luzem po terenie, a przecież nie będę męczyć Młodej na smyczy ;)

Posted

ja żyje :diabloti:

Jestem wzruszona, że zajełyście sie sprawozdaniem :loveu:

A faktycznie znalazłam odpowiedź na moje pytanie, Marysi niestety nie znam, Agatę owszem! bardzo miła osoba. A w Pieńkach jest tak pięknie, ze trudno to opisać :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

hmpf! mój pies jest prawie belgiem :razz:

właśnie prawie belg z panią wyjeżdżają sie smażyć! :cool1:

nie piszcie zbyt dużo :loveu:

[SIZE=3]do zobaczenia!! :loveu: :loveu: [/SIZE]

Posted

No do zobaczenia Tusek :-),do zobaczenia :-)

Co prawda ja nie wiem jak jest w Pienkach ale z relacji Maryski jest tak wlasnie jak mowisz :-) Ja umieram z goraca i oby juz bylo jutro to tez bede mogla powiedziec do zobaczenia i wreszcie porzucic ta goraca Warszawe na rzecz pieknych ,chlodnych Bieszczadow :-)
Oby do jutra :-)

Posted

Umieram... Spać mi się chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale spać będę w nocy :lol:
O 15 wróciłam do domku. Jestem zdechnięta, schudnięta i smutnięta, bo było superowo. W związku z tym za dwa tygodnie tam wracam, i siędzę tam kolejne dwa tygodnie. Więc nie jadę do Płocka (zresztą przy tej pogodzie boję się o psa). Jutro przylatuje do mnie siostra ze Stanów, więc nie będzie mnie na wystawie. Mój pies jest najbardziej niewyczesanym psem jakiego widziałam. Łukasz, dzięki za fotkę na muchomora. SOrry że już nie skomentowałam, ale kazali kompa wyłączyć itd. Ehh, czyli zobaczymy się dopiero nie wiem kiedy misiaki, na pewno w sierpniu, na pewno na obozie. Kocham(y) Was i chcę (chcemy) na trening, ale wakacje są wakacje nieprzewidywalne... No i sobie anglika poćwiczę, teraz był tydzień z amerykanami, następnie będą dwa po dwie godziny anglika dziennie. Będzie dobrze:razz:

Posted

Ledwo 2 tygodnie mnie nie było, a już tyle stron do przeczytania ;) Ile tak właściwie cavanowiczów jeździ konno i w jakich klubach/stadninach? Ja w "Końskim Parku" w Laszczkach za Jankami :lol:

Posted

nowe zdjecia mojej kociczki, dzis robione :)

[url]http://img231.imageshack.us/img231/469/im0072763dg.jpg[/url]

[url]http://img59.imageshack.us/img59/3948/im0072754ln.jpg[/url]

[url]http://img231.imageshack.us/img231/4091/im0072770vm.jpg[/url]

[url]http://img80.imageshack.us/img80/2711/im0072798or.jpg[/url]