Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='campanulla']Jaka ciiiiiiiiiiiisza.............. czy ktos tu jeszcze zaglada?? :helo:[/quote]

Nie wszyscy mogą się lenić. Co poniektórzy pilnie pracuja i zarabiają na obóz:evil_lol: .

Posted

Hej wszystkim :p
wlasnie stwierdzam ze tygodniowy odpoczynek od netu sprawił ze mialam do przeczytania 30 :-o stron cavanowych :cool3: troche sie tego nazbieralo :evil_lol:
[B]Łukasz[/B] na tym zdjeciu z nad rzeczki Koka wyglada jakbym ja glodzila :diabloti: zdjecia jak zwykle super :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='ogromek']Hej wszystkim :p
wlasnie stwierdzam ze tygodniowy odpoczynek od netu sprawił ze mialam do przeczytania 30 :-o stron cavanowych :cool3: [/quote]
i co, warto było?:cool3:

zaraz zabije worda jesli jeszcze raz sie wyłączy, albo komputer, jeśli jeszcze raz sie zawiesi:angryy:

sk:placz:

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']i co, warto było?:cool3:

[/quote]
tak fajnie sie czytało :p
wiecie co byc w stadninie i nie jezdzic to tak jak wejsc do sklepu ze slodyczami i nic nie kupic :eviltong: no ale juz niedlugo bedem smigac na konisiach :multi:

Posted

[quote name='ogromek']tak fajnie sie czytało :p
wiecie co byc w stadninie i nie jezdzic to tak jak wejsc do sklepu ze slodyczami i nic nie kupic :eviltong: no ale juz niedlugo bedem smigac na konisiach :multi:[/quote] Ja też chce:placz: a jeszcze co najmniej 2 lata nie moge wrrr chyba że nastapi cudowne ozdrowienie:evil_lol: Znowu piękne, duuuże konisie ah ah :p
besti przeszło już poluje na wszystko nawet w szelkach myśle że trzeba ją zgrillować:diabloti: ale i tak jest wnich piękna - jaskrawo czerwone do tego ja na drugim końcu smyczy w jaskrawych sandałkach (różowych):loveu:

Posted

chciałam kupić dzisiaj Monulcowi linkę 8-metrową (może się przydać na obozie ;)), ale w zoologu były tylko liny jak dla rottka :evil_lol: no i jeszcze drogie jak cholerka :eviltong:

Posted

[quote name='talut']chciałam kupić dzisiaj Monulcowi linkę 8-metrową (może się przydać na obozie ;)), ale w zoologu były tylko liny jak dla rottka :evil_lol: no i jeszcze drogie jak cholerka :eviltong:[/quote] Ja musze kupić okulary przeciwsłoneczne i zdziebko mnie to przeraża -> w każdych wyglądam jak idiotka:evil_lol: Po co linka? Ja chce konga ale jak już trafie w zoologiku celem przemacania to albo za duże albo za małe:angryy:

Posted

[quote name='Tusek']czy zajmujesz się może sprawizdaniem z Białego? :razz::razz:[/quote]
niestety nie, cały dzień siedziałam nad goopim spisem treści do mojej pracy, a komp sie uwziął i wieszał co pół rozdziału:angryy: ale go przechytrzyłam:p i napisałam (wreszcie).
a zajął się już ktoś sprawozdaniem?:cool3:

s.:watpliwy:

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']a jeszcze co najmniej 2 lata nie moge [/quote]

ojej... a co sie stalo?

a sprawozdaniem ja się zajęłam :eviltong: macie w skrzynkach owoc mojej cieżkiej pracy...

Posted

Czekam aż moja chrząstka łaskawie powróci do stanu używalności- inaczej pół godziny ze strzemionami pół godziny bez:D
Z tymi okularami to ja chyba jakiś defekt twarzy mam :D

Posted

w sumie jazda bez strzemion nie jest taka zla ;)
a z dobraniem sobie okularów też mam problem, wiec do Toskanii i chorwacji jadę bez... przesrane :shake:

Posted

[quote name='ogromek'][B]Łukasz[/B] na tym zdjeciu z nad rzeczki Koka wyglada jakbym ja glodzila :diabloti: [/quote]

czemu kazdy kto zobaczy zdjecie swojego psa rozciagnietego podczas skoku pisze to samo... :confused:

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']niestety nie, cały dzień siedziałam nad goopim spisem treści do mojej pracy, a komp sie uwziął i wieszał co pół rozdziału:angryy: ale go przechytrzyłam:p i napisałam (wreszcie). [/quote]

ze co przepraszam??!! :mad: TY napisalas?? JA sie juz nie licze tak??!! toz to prawie cala godzine siedzialam aby Ci cale streszczenie przeksztalcic zeby poprawnosc stylistyczna byla zachowana!! :diabloti:

Posted

[quote name='Tusek']a sprawozdaniem ja się zajęłam :eviltong: macie w skrzynkach owoc mojej cieżkiej pracy...[/quote]

ja bylam pewna ze to sprawozdanie juz dawno Lidce wyslalas i sie spoznilam z poprawianiem!! :oops: ale skoro tak to ja chetnie sie tym zajme (mam juz wprawe. prawda Sylwia?? :mad: ) tylko uprzedzam ze jak ja sie za to wezme to pozmieniam tak ze wlasnego stylu pisania nie poznasz!! :roll: :razz:

Posted

[quote name='campanulla']ze co przepraszam??!! :mad: TY napisalas?? JA sie juz nie licze tak??!! toz to prawie cala godzine siedzialam aby Ci cale streszczenie przeksztalcic zeby poprawnosc stylistyczna byla zachowana!! :diabloti:[/quote] a czy ja pisze, że sie przy streszczeniu męczyłam? ja pisałam spis treści, a streszczenie to już gładko poszło:evil_lol:(ciekawe czemu:evil_lol:)

i tak sie składa, że dzieki Tobie streszczenie pewnie bedzie najlepszą częścią pracy:eviltong:

s.

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']a czy ja pisze, że sie przy streszczeniu męczyłam? ja pisałam spis treści, a streszczenie to już gładko poszło:evil_lol:(ciekawe czemu:evil_lol:)

i tak sie składa, że dzieki Tobie streszczenie pewnie bedzie najlepszą częścią pracy:eviltong:

s.[/quote]

no ale mowisz ze caly dzien nad spisem tresci siedzialas ale nie zapominaj ze streszczenie pisalysmy! ;) i przez to tez Ci sie word chcial zawieszac podobno! :diabloti:

Posted

nee, word mi sie tylko na spisie zawieszał(:stupid:), a ze ciągle z niego korzystałam to i komp sie ciagle wieszał :eviltong:

zgłaszam sprzeciw, ja nie dostałam nowej(jeśli to o takowej mowa) wersji sprawozdania:candle:

s.k.:sadCyber:

Posted

[quote name='talut']chciałam kupić dzisiaj Monulcowi linkę 8-metrową (może się przydać na obozie ;)), ale w zoologu były tylko liny jak dla rottka :evil_lol: no i jeszcze drogie jak cholerka :eviltong:[/quote]
Pojedź na Plac Grzybowski, tam są 2 sklepiki ze sznurami, linami, taśmami i takimi różnymi. Wybierzesz sobie rodzaj, grubość, wzorek, kolorek i na dodatek przytną Ci tyle metrów, ile będziesz potrzebowała, karabińczyk też kupisz na miejscu.

[quote name='WŁADCZYNI'] Ja chce konga ale jak już trafie w zoologiku celem przemacania to albo za duże albo za małe:angryy:[/quote]
[URL="http://www.e-pet.pl/index.php?a=t&id=41"]http://www.e-pet.pl/index.php?a=t&id=41[/URL]

Posted

Wlasnie to samo chcialam Talutkowi napisac o linkach .Lepiej zrobic samemu.Chociaz mi taka linka wlasciwie do niczego sie nie przydaje.Nie ucze na lince ,przywiazac moge na smyczy ,prowadzam na flexi jak chce swobody wiecej a puscic nie moge.Z linka to tylko problem.
Za to kongi to genijalna rzecz ,Bianka swojego zjadla i musze wlasnie kupic nowego ale tym razem wezme orginalka,drogi bo drogi ale za to wytrzyma dluzej :-)
Wczoraj moje wstretne psy ganialy sie w lesie ,wpadly na mnie ,podciely mnie ,wylozylam sie jak dluga i sandalki co wytrzymaly zawody DO WYRZUTKI.Ale sie wkurzylam .
Chyba przylacze sie do Wladczyni i zgriluje razem z nia te paskudy .