PsychoSzczurek Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='ŁukaszK'] p.s. sylwia ma racje... ten fragment jest the best... :evil_lol:[/quote] sylwia ma zawsze racje:evil_lol: ([SIZE=1]i jest baaardzo skromna[/SIZE]:diabloti: );) s.:razz: Quote
WŁADCZYNI Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Stoooooooo laaaaat stooooooooooo laaaaaaaaat!! Wiecej wyć nie będę bo mnie zamkną ;) Dla Białego Wilka!:) Łukasz ale eh ja stwierdzam fakty-po za tym ja dusza średnio artystyczna i jak widać co/kto jest na zdjęciu to i tak dobrze. Quote
Ludek Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='Tusek'][SIZE=5]Lidka![/SIZE] :loveu: dziękuję :loveu: teraz już czuję sie w pełni Cavanowiczką! już sie nie uwolnicie :diabloti:[/quote] Hm, zawsze można coś pokombinować. :evil_lol: [quote name='ŁukaszK'] ja moge wyslac na miala zdjecia ktore wstawialem na dogo... p.s. nie wiem jakim cudem ale wyglada na to ze plytki nie dostalas... szkoda bo bys miala wszystkie fotki pod reka... :p [/quote] Żadnej płytki nie dostałam:placz: , a miałam dostać jeszcze jakieś zdjęcia sprzed Białego. Widocznie nie zasłużyłam. Ślij na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]. Skrzynka jest pojemna, ale 1 mail moze mieć max 2 MB. Quote
PsychoSzczurek Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='Ludek']Widocznie nie zasłużyłam. [/quote] oj, z pewnością:evil_lol: Quote
ŁukaszK Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='Ludek']Żadnej płytki nie dostałam:placz: , a miałam dostać jeszcze jakieś zdjęcia sprzed Białego. Widocznie nie zasłużyłam. Ślij na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]. Skrzynka jest pojemna, ale 1 mail moze mieć max 2 MB.[/quote] to ze niedostalas to nie zaczy ze juz niedostaniesz... tylko nie wiem kiedy... moze na wystawie w weekend... a zdjecia bym wyslal w srode... moze byc? Quote
Ludek Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='ŁukaszK']to ze niedostalas to nie zaczy ze juz niedostaniesz... tylko nie wiem kiedy... moze na wystawie w weekend... a zdjecia bym wyslal w srode... moze byc?[/quote] Nie wiem czy będę na wystawie w sobotę. Na pewno będe w niedzielę, ale możesz dać Eli, to w niedzielę od niej odbiorę.:) To ślij na razie tylko te z zawodów, bo mam już tekst, to wrzucę, a resztę wezmę z płytki. Quote
Ludek Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']oj, z pewnością:evil_lol:[/quote] Wy koleżanko uważajcie, bo jak się zacznę bawić Photoshopem, to mogą być różne efekty. A ponieważ go nie znam, to zmiany mogą być nieodwracalne:evil_lol: . Quote
Aldra Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Od nas tez STO LAT DLA BIALEGO WILKA :tort: :new-bday: Quote
PATIszon Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 [quote name='ŁukaszK']ze to niby np. lepsze od.... [url]http://img305.imageshack.us/img305/8941/z0462ew.jpg[/url] tego: [url]http://img237.imageshack.us/img237/3163/b1031rr.jpg[/url] :confused::confused::confused:[/quote] Nie, akurat tamto nie jest lepsze technicznie, ale juz to [url]http://img112.imageshack.us/img112/1618/z3297vy.jpg[/url] jest dokladnie na takim samym poziomie technicznym jak to z borderkiem, ale ukazuje cos wiecej niz tylko psa przed hopka. Ma w sobie to cos, uchwycony moment i to sie liczy :niewiem: Quote
ŁukaszK Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='Ludek']Nie wiem czy będę na wystawie w sobotę. Na pewno będe w niedzielę, ale możesz dać Eli, to w niedzielę od niej odbiorę.:)[/quote] ja bede raczej i w sobote i w niedziele... a jak nie to anka bedzie na pewno... :p Quote
PsychoSzczurek Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='Ludek']Wy koleżanko uważajcie, bo jak się zacznę bawić Photoshopem, to mogą być różne efekty. A ponieważ go nie znam, to zmiany mogą być nieodwracalne:evil_lol: .[/quote] to już bede uważać [SIZE=1](na swój sposób:evil_lol: )[/SIZE] s.:diabloti: Quote
ŁukaszK Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='PATIszon']Nie, akurat tamto nie jest lepsze technicznie, ale juz to [URL="http://img112.imageshack.us/img112/1618/z3297vy.jpg"]http://img112.imageshack.us/img112/1618/z3297vy.jpg[/URL] jest dokladnie na takim samym poziomie technicznym jak to z borderkiem, ale ukazuje cos wiecej niz tylko psa przed hopka. Ma w sobie to cos, uchwycony moment i to sie liczy :niewiem:[/quote] no i tu sie zgadzam... :p bo to jest IMO jedno z najlepszych moich zdjec z agility... ale to nie zmienia faktu ze zdjecia na tym poziomie technicznym zrobione na terenie cavano mozna policzyc na palcach...:eviltong: Quote
Ka-Vanga Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']sylwia ma zawsze racje:evil_lol: s.:razz:[/quote] Tak tak oczywiscie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Sto lat sto lat dla mojej ukochanej Krewetki :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: , a pamietam jak byla taka malusia, a teraz juz taki staruch z niej ;) :lol: . Quote
PsychoSzczurek Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 no i znowu mi sie miedzy posty wepchali:shake: :diabloti: Ola:mad: [quote]Tak tak oczywiscie[/quote] a co, nie prawda?:evil_lol: s.:eviltong: Quote
WŁADCZYNI Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Wszyscy się z nas śmieją, ale Su na tym jest świetna. Łukasz palcy masz 20 więc całkiem sporo tych fotek. Quote
campanulla Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 kreVetka bardzo wszystkim dziekuje za zyczenia! :multi: :loveu: wymiziana i wycalowana jak nigdy! ;) Sylwia: jak znajdziesz lepszy i tani teren na siedzibe naszego klubu (z dodatkowym zamknieciem na przeszkody) to prosze bardzo mozemy zmienic miejsce treningow ale mysle ze to trudne zadanie... :eviltong: poza tym mnie tam dobrze! ;) Quote
talut Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Władczyni, nie wystawialiśmy się, ale nie żałuję bo sędzina była wredna :evil_lol: Ania-a może coś na moim i Magdowym zadupiu? :lol: w sumie to jeszcze Warszawa, a jakie tereny :lol: nawet na mojej działce możnaby coś zorganizować, tylko najpierw musiałabym przejść z kosiarką :eviltong: Sto lat dla KreVetki :buzi: Quote
Ka-Vanga Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']no i znowu mi sie miedzy posty wepchali:shake: :diabloti: Ola:mad: [/quote] niedobla ta Ola :evil_lol: [quote]a co, nie prawda?:evil_lol: s.:eviltong:[/quote] yyyyyyy jakby Ci to powiedziec :evil_lol: . Quote
PsychoSzczurek Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ania, no to bedziemy zmieniać tylko na fotki:razz: Coś sie znajdzie, skoro specjalny tor mozna ustawic, to pewnie i mozna specjalny teren znalezc:evil_lol: s.;) Quote
WŁADCZYNI Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='talut']Władczyni, nie wystawialiśmy się, ale nie żałuję bo sędzina była wredna :evil_lol: Ania-a może coś na moim i Magdowym zadupiu? :lol: w sumie to jeszcze Warszawa, a jakie tereny :lol: nawet na mojej działce możnaby coś zorganizować, tylko najpierw musiałabym przejść z kosiarką :eviltong: Sto lat dla KreVetki :buzi:[/quote]A chcesz nas tam wszystkich z psami kilka razy w tygodniu po kilka godzin?:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='talut']Ania-a może coś na moim i Magdowym zadupiu?[/quote] Nieeeeeeeeeeeee stanowczo za daleko :diabloti: . Quote
PsychoSzczurek Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='Ka-Vanga']niedobla ta Ola :evil_lol: yyyyyyy jakby Ci to powiedziec :evil_lol: .[/quote] lepiej sie dobrze zastanów:eviltong: baldzo niedobla ta Ola:eviltong: s.:p Quote
Recommended Posts