Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stoooooooo laaaaat stooooooooooo laaaaaaaaat!! Wiecej wyć nie będę bo mnie zamkną ;) Dla Białego Wilka!:)
Łukasz ale eh ja stwierdzam fakty-po za tym ja dusza średnio artystyczna i jak widać co/kto jest na zdjęciu to i tak dobrze.

Posted

[quote name='Tusek'][SIZE=5]Lidka![/SIZE] :loveu: dziękuję :loveu: teraz już czuję sie w pełni Cavanowiczką! już sie nie uwolnicie :diabloti:[/quote]

Hm, zawsze można coś pokombinować. :evil_lol:

[quote name='ŁukaszK']
ja moge wyslac na miala zdjecia ktore wstawialem na dogo...
p.s. nie wiem jakim cudem ale wyglada na to ze plytki nie dostalas... szkoda bo bys miala wszystkie fotki pod reka... :p
[/quote]

Żadnej płytki nie dostałam:placz: , a miałam dostać jeszcze jakieś zdjęcia sprzed Białego. Widocznie nie zasłużyłam.
Ślij na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]. Skrzynka jest pojemna, ale 1 mail moze mieć max 2 MB.

Posted

[quote name='Ludek']Żadnej płytki nie dostałam:placz: , a miałam dostać jeszcze jakieś zdjęcia sprzed Białego. Widocznie nie zasłużyłam.
Ślij na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]. Skrzynka jest pojemna, ale 1 mail moze mieć max 2 MB.[/quote]

to ze niedostalas to nie zaczy ze juz niedostaniesz... tylko nie wiem kiedy... moze na wystawie w weekend... a zdjecia bym wyslal w srode... moze byc?

Posted

[quote name='ŁukaszK']to ze niedostalas to nie zaczy ze juz niedostaniesz... tylko nie wiem kiedy... moze na wystawie w weekend... a zdjecia bym wyslal w srode... moze byc?[/quote]

Nie wiem czy będę na wystawie w sobotę. Na pewno będe w niedzielę, ale możesz dać Eli, to w niedzielę od niej odbiorę.:)

To ślij na razie tylko te z zawodów, bo mam już tekst, to wrzucę, a resztę wezmę z płytki.

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']oj, z pewnością:evil_lol:[/quote]

Wy koleżanko uważajcie, bo jak się zacznę bawić Photoshopem, to mogą być różne efekty. A ponieważ go nie znam, to zmiany mogą być nieodwracalne:evil_lol: .

Posted

[quote name='ŁukaszK']ze to niby np. lepsze od....
[url]http://img305.imageshack.us/img305/8941/z0462ew.jpg[/url]

tego:
[url]http://img237.imageshack.us/img237/3163/b1031rr.jpg[/url]

:confused::confused::confused:[/quote]

Nie, akurat tamto nie jest lepsze technicznie, ale juz to
[url]http://img112.imageshack.us/img112/1618/z3297vy.jpg[/url]
jest dokladnie na takim samym poziomie technicznym jak to z borderkiem, ale ukazuje cos wiecej niz tylko psa przed hopka. Ma w sobie to cos, uchwycony moment i to sie liczy :niewiem:

Posted

[quote name='Ludek']Nie wiem czy będę na wystawie w sobotę. Na pewno będe w niedzielę, ale możesz dać Eli, to w niedzielę od niej odbiorę.:)[/quote]

ja bede raczej i w sobote i w niedziele... a jak nie to anka bedzie na pewno... :p

Posted

[quote name='Ludek']Wy koleżanko uważajcie, bo jak się zacznę bawić Photoshopem, to mogą być różne efekty. A ponieważ go nie znam, to zmiany mogą być nieodwracalne:evil_lol: .[/quote]

to już bede uważać [SIZE=1](na swój sposób:evil_lol: )[/SIZE]

s.:diabloti:

Posted

[quote name='PATIszon']Nie, akurat tamto nie jest lepsze technicznie, ale juz to
[URL="http://img112.imageshack.us/img112/1618/z3297vy.jpg"]http://img112.imageshack.us/img112/1618/z3297vy.jpg[/URL]
jest dokladnie na takim samym poziomie technicznym jak to z borderkiem, ale ukazuje cos wiecej niz tylko psa przed hopka. Ma w sobie to cos, uchwycony moment i to sie liczy :niewiem:[/quote]

no i tu sie zgadzam... :p bo to jest IMO jedno z najlepszych moich zdjec z agility... ale to nie zmienia faktu ze zdjecia na tym poziomie technicznym zrobione na terenie cavano mozna policzyc na palcach...:eviltong:

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']sylwia ma zawsze racje:evil_lol:

s.:razz:[/quote]
Tak tak oczywiscie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

Sto lat sto lat dla mojej ukochanej Krewetki :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: , a pamietam jak byla taka malusia, a teraz juz taki staruch z niej ;) :lol: .

Posted

kreVetka bardzo wszystkim dziekuje za zyczenia! :multi: :loveu: wymiziana i wycalowana jak nigdy! ;)

Sylwia: jak znajdziesz lepszy i tani teren na siedzibe naszego klubu (z dodatkowym zamknieciem na przeszkody) to prosze bardzo mozemy zmienic miejsce treningow ale mysle ze to trudne zadanie... :eviltong: poza tym mnie tam dobrze! ;)

Posted

Władczyni, nie wystawialiśmy się, ale nie żałuję bo sędzina była wredna :evil_lol:

Ania-a może coś na moim i Magdowym zadupiu? :lol: w sumie to jeszcze Warszawa, a jakie tereny :lol: nawet na mojej działce możnaby coś zorganizować, tylko najpierw musiałabym przejść z kosiarką :eviltong:

Sto lat dla KreVetki :buzi:

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']no i znowu mi sie miedzy posty wepchali:shake: :diabloti: Ola:mad: [/quote]
niedobla ta Ola :evil_lol:

[quote]a co, nie prawda?:evil_lol:

s.:eviltong:[/quote]
yyyyyyy jakby Ci to powiedziec :evil_lol: .

Posted

[quote name='talut']Władczyni, nie wystawialiśmy się, ale nie żałuję bo sędzina była wredna :evil_lol:

Ania-a może coś na moim i Magdowym zadupiu? :lol: w sumie to jeszcze Warszawa, a jakie tereny :lol: nawet na mojej działce możnaby coś zorganizować, tylko najpierw musiałabym przejść z kosiarką :eviltong:

Sto lat dla KreVetki :buzi:[/quote]A chcesz nas tam wszystkich z psami kilka razy w tygodniu po kilka godzin?:evil_lol: