betty_labrador Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 no tak chyba macie racje... [img]http://www.koty.gemapro.vip.alpha.pl/grafika/kocur2.gif[/img] Quote
zakla Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [url]http://img374.imageshack.us/img374/2967/75zu.jpg[/url] [img]http://img508.imageshack.us/img508/4108/65gu1.jpg[/img] [img]http://img508.imageshack.us/img508/576/80ps.jpg[/img] [img]http://img508.imageshack.us/img508/2066/97ks.jpg[/img] [img]http://img508.imageshack.us/img508/7947/102ju.jpg[/img] Quote
betty_labrador Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Natalia, udala Ci sie ta Lessi ;) mozesz juz zakladac hodowle -reproduktorem bedzie Crazy. Quote
WŁADCZYNI Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='talut']a ja kontuzjowana, ale wg lekarza mogę biegać ;) Monulec kończy dzisiaj roczek:loveu::loveu:[/quote] To klątwa-ciągle ktoś z Cavano sobie coś robi-jakieś złe fluidy czy cuś? Sto lat dla Mony!!!:Rose: :Rose: Mnie nie będzie pewnie na urodzinkach mojej suni bo wyjeżdżam. Ania nie chce Ci wejść bo chyba nie można mieć 2 kont na jednym IP- ale to tylko moje przypuszczenia:diabloti: Quote
Tess Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Dzięki Żakla!! Uwielbiam Cię!! :calus: ;) Zdjęcia miodzio.:eviltong: Świetny dzień... Same przyjemności! :eviltong: :lol: Quote
WŁADCZYNI Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Same przyjemności- nie wiem czy zgodzi się ktokowliek kto oglądał mecz;( Beza nie była bardziej puchata jak ją widziałam tydzień temu? Ładna Lessi:) Quote
Tess Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Bzu wyłysiała...:eviltong: Ale jej odrośnie.:lol: Przynajmniej mam taką nadzieję!:eviltong: Bo jak nie... :mad: :diabloti: Quote
betty_labrador Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Tess']Bzu wyłysiała...:eviltong: Ale jej odrośnie.:lol: Przynajmniej mam taką nadzieję!:eviltong: Bo jak nie... :mad: :diabloti:[/QUOTE] etam, ale przynajmniej schudla-albo urodzila juz-przyznaj sie Natalio :lol: Quote
WŁADCZYNI Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Żeby moja łysiała szybko i na dworzu..a nie mi się sypie głownie po ciemnych ubraniach:mad: :mad: Quote
Tess Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 A wiesz, jak moje ubrania wyglądają? :crazyeye: ;) Bzu miała strasznie dużo futra i wypada jej tonami... :shake: Wszędzie zostaje... Tylko nie na psie... :placz: Quote
Flaire Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='WŁADCZYNI']Ania nie chce Ci wejść bo chyba nie można mieć 2 kont na jednym IP- ale to tylko moje przypuszczenia:diabloti:[/quote]Można, można. ;-) zakla, ślicznie pieska ustawiasz! :-) [COLOR=white]Tylko uważaj na ringówkę, żeby Ci się nie majtała ptak jak ta smycz łańcuszkowa.[/COLOR] Quote
stereo Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 To super! :multi: Rozgromimy ich wszystkich! :diabloti: Ale ja jutro wyjeżdżam. Jak się znajdzie jescze jakiś chętny, to nas zgłoś. Mail jest gdzieś w wątku u pikniku. Quote
Tusek Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 No ba, że wszyscy inni odpadną :mdrmed: jak nie wygramy w klasyfikacji ogólnej to na pewno mamy szanse na największą ilość punktów karnych :cool3: jak znajdę kogoś o kompletu to zgłosimy, kto chętny?? :razz: Quote
WŁADCZYNI Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Z tego co widze, a właściwie kogo nie widzę to ktoś po za mną będzie na treningu? Josh? Boogie? Wszyscy mnie porzucili:( a pies zajął moje łóżko i poduszkę też- idę walczyć o chociaż kawałek posłanka;) Quote
talut Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 i kto był na trenignu? :) ja to u bardzo początkujących czułam się jak jakiś zaawansowaniec :lol: a jak idzie wszystkim podkładka? :diabloti: Monulec zakapował o co chodzi :) a ja poswięciłam simsy siostry na podkładkę :evil_lol: Quote
.ania Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 No wiesz Natalia, ktoś musiał nam pokazywac o co chodzi :eviltong: Szelmie idzie nienajgorzej :lol: nawet załapała o co chodzi :multi: tylko, że podczas przebiegu łapie zębami moją rękę.... (w zabawie oczywiście, ale nie jest to miłe, teraz mam siniaki jakbym nie wiem jaką przemoc miała w domu... :mad: ):roll: no nic, popracujemy nad tym :evil_lol: Ania aha Talut, ogromne gratulacje za wczorajszy , lublinowy wysęp :thumbs: Quote
ajcka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 My nie bylismy na treningu,mamy 1 Cwc z lublina.A jak jest w przyszłym tygodniu???Sa te zawody konczace kurs czy normalny trening?jesli jest treningto o ktorej dla wiekrzych?a jak zawody to o 10.30?? Quote
talut Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Ania, dzięki ;) nareszcie mamy nasz pierwszy medal :lol: Ajcka, gratulacje ;) Quote
zakla Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 A ja z Tosca w sobote na klubowce doskonała i srebro, w niedzielę złoto i cwc. A z labolka w neidziele brąz i doskonała :) Quote
WŁADCZYNI Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Brawo dla wystawianych i wystawiających!:) Zawody są tydzień później, za tydzień normalny trening-maluchy 10:30. Quote
Ludek Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Władczyni własnie przeczytałam Twój podpis i zagadzam się w nim w 100%. Doszłam do wniosku, że jestem złym nauczycielem i na treningi to musze męża wysyłać. Wyjechałam na weekend, a on został w tym czasie z psami. Puszczał Milo luzem w parku, a ten nie dość, że nikogo nie zeżarł, to jeszcze biegał sobie z borzojem za piłką (jedną). No dobra chciał zeżreć kundelka, ale ten zwiał:roll: . Quote
Ludek Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 A no i oczywiście gratulacje dla wszystkich wystawiających i wystawianych :) Quote
PsychoSzczurek Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='WŁADCZYNI']Brawo dla wystawianych i wystawiających!:) Zawody są tydzień później, za tydzień normalny trening-maluchy 10:30.[/quote] ale tydzień później prawie wszyscy wybywają do Białego, w tym kadra trenerska i część początków... :niewiem: jak to jest? Jak było w niedzielę na treningu? Bo z przyczyn od siebie niezależnych musiałam przyjść na 8 (Crazy już nikt nie musi trzymać przed torem:multi: ale mordę piłuje tradycyjnie:lol:) Gratulacje dla wszystkich :) Quote
Recommended Posts