Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='betty_labrador']moge dać sobie reke uciac ze Wy z Irda jestescie bardziej rowni ode mnie z Tosca.....[/quote]

Beata dlaczego Ty sie zawsze tak ponizasz?? przeciez wiesz ze nikt tak nie mysli... :roll:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betty_labrador'] Psychoszczurku-Sylwio -moze Mokka nie zdazyla zgrac jeszcze Waszych zdjec na plytke? (choc wiem co przezywasz ;) )[/quote]
my nie narzekamy, ale w obliczu niebezpieczeństwa, że Łukaszowi skasowały się fotki, szukamy innych źródeł na zapas;)

Posted

[quote name='betty_labrador']moge dać sobie reke uciac ze Wy z Irda jestescie bardziej rowni ode mnie z Tosca.....
[/quote]

:crazyeye: a to niby czemu ??? :-(

Posted

Ja mam taki 2-osobowy namiot-atrapę, czyli jednowarstwowy, bez przedsionka, idealny dla jednej osoby z dużym psem.
Z tym zimnem to nie przesadzajcie, bo to już prawie lipiec będzie, poza tym kocyki psom weźmiemy.:evil_lol:

Posted

Dobra, ja tam juz nie wiem o co chodzi.
Zeby tylko Mokka nie przyszla rano i znow nie powiedziala ze nie bedzie zadnych zdjec wiecej bo przez nie sa same klopoty...

Posted

[quote name='campanulla']niech mi ktos powie czy Jana jedzie do Bialegostoku bo staramy sie podzielic namiotem... wstepnie miejsca zaklepaly juz Ula Sylwia Ela Natalia i ja. Beata jedziesz na 100%?? Lidka ile osob z psami sie zmiesci do tego namiotu?[/quote]

To zależy z jakimi psami:evil_lol: .
W sypialni mieści się spokojnie materac 2- osobowy i jest jeszcze dużo miejsca. Myślę, że bez problemu wejdzie jeszcze 1- osobowy. Sypialnie są dwie. Na 2-osobowym materacu wysypiały się dwie osoby dorosłe + dziecko + Milo:).
Jest jeszcze spory przedsionek, w którym można spać.
Namiot jest duży ma ok. 18 m2. To jest więcej niż mój pokój dziecięcy:razz: .

Posted

[quote name='Tusek']Jak znajdzie sie dla mnie miejsce w namicie to ja chętnie z Wami zanocuję :loveu:
a w sztafecie chetnie wezmę udział :) bo wysokość chyba nie ma znaczenia...[/quote]
Na pewno kupujemy namiot 4-osobowy (ostatecznie 3 osobowy przestronny), więc jeśli chcesz nocować ze mną, moją mamą, dużym czarnym psem (wyrzucimy go do przedsionka:lol:), to zapraszamy! :cool3:

O sztafecie pogadamy, jak organizatorzy napiszą, że na pewno zespoły mogą być mieszane.

Posted

[quote name='stereo']Z tym zimnem to nie przesadzajcie, bo to już prawie lipiec będzie, poza tym kocyki psom weźmiemy.:evil_lol:[/quote]Psa w namiocie przykrywać w lecie na pewno nie trzeba, natomiast ziemia bardzo psa chłodzi. Moje psy w namiocie zawsze spały na karimatach.

Posted

Nie mówię o przykrywaniu psa, tylko o podłożeniu kocyka pod psa. :evil_lol:
Karimaty (dwie) też mogę pozyczyć, bo my jesteśmy wygodnickie i mamy materace. :evil_lol:

Posted

[quote name='stereo']Nie mówię o przykrywaniu psa, tylko o podłożeniu kocyka pod psa. :evil_lol:[/quote]No ja wiem. Tylko ja myślę, że pod psem powinna być warstwa bardziej izolująca niż kocyk, bo kocyk na ziemi pomoże tylko trochę (spanie na ziemi to zupełnie inna sprawa niż na podłodze).

Posted

[quote name='betty_labrador']moze dlatego ze mam bardzo niska samoocene?[/quote]
Przydaloby sie to zmienic. Nie przejmuj sie ludzmi, nie przejmuj sie nami, bo popadniesz w taka depresje, w jakiej ja wlasnie siedze...

Posted

[quote name='betty_labrador']moze dlatego ze mam bardzo niska samoocene?[/quote] Popracujemy nad tym:diabloti: Same naturalne roślinne dodatki :smokin: :drink1: Za y 9 miesięcy mogę już na legalu;) A na powazniej-> treba coś z tym zrobić!

Posted

[B]Tusek, [/B]w sztafetach na 100% mogą biec różne psy. Biegniesz z nami? Ostrzegam, że my poczatkujące jestesmy i dla zabawy występujemy. Chociaż bez strefówek i slalomu to powinno nam pójść całkiem nieźle...:lol:

Posted

[quote name='zakla']Przydaloby sie to zmienic. Nie przejmuj sie ludzmi, nie przejmuj sie nami, bo popadniesz w taka depresje, w jakiej ja wlasnie siedze...[/QUOTE]

Wierz mi-bardzo chcialabym to zmienic.... ale niestety nie potrafie do konca sobie z tym poradzic... zbyt czesto sie doluje, przejmuje wszystkim, czesto jestem przekonana ze wszyscy mnie maja gdzies.... nagle robi mi sie niesamowicie smutno i czuje sie pominieta we wszystkim. Czasem mam jakies przeblyski ze jest fajnie, czuje sie fajnie i normalnie... ale nie zawsze.

Ale Zaklina- ja Ciebie jakos nie widze ze jestes w stanie depresyjnym?

Posted

Proszę nie rozmawiajcie tu o swoich depresjach, bo ja tu wchodze, żeby się odprężyć...
A najlepszy lek na depresję, to pobyt w miłym towarzystwie na zawodach w Białymstoku :evil_lol:.
Czy ktoś mógłby mi łopatologicznie wytłumaczyć, gdzie na Polach są ustawione przeszkody. Mamy się same nauczyć palisady, a asher nie chce ze mną iść :shake:. Najlepiej, gdybyście mi to zaznaczyły na jakieś mapce :cool3:, bo ja wzrokowiec jestem.

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']Popracujemy nad tym:diabloti: Same naturalne roślinne dodatki :smokin: :drink1: Za y 9 miesięcy mogę już na legalu;) A na powazniej-> treba coś z tym zrobić![/QUOTE]

za 9 miesiecy to mozna urodzic :razz: :lol:

nie chce nigdy brac zadnych naturalnych ziólek :shake:

nie wiem, i nie mam pojecia co mozna z tym robic ....

Posted

A czy palisada jest na polach mokotowskich? bo ja nie wiem gdzie, ale np. mogę tam pojechać z Tobą!

a w sztafecie każdej chetnie wezmę udział :multi:

a namiot też każdy mile widziany :cool3:wiec jeżeli ktoś mnie przygarnie z moim brytanem-mordercą to będę wzruszona :loveu:

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']Lidka, jak już tu jesteś:hand:, to napisz które psiaki masz na filmikach z Pęcic? :)[/quote]

Ja nie mam żadnych. Kamera była Mokki, ale na zbyt wiele to bym nie liczyła:evil_lol: .

Posted

ja bylam raz na polach mokotowskich na tym placyku z przeszkodami, ale to bylo samochodem z Lidka, i to dawno juz, wiec nei pamietam dojazdu. Ale jakby ktos z Was by sie tam wybieral to dajcie znac, chetnie tez sie tam wybiore by cos pocwiczyc samemu ;)

Posted

[quote name='Mokka']Mam pytanie zasadnicze. Czy Łukasz jedzie do Białegostoku? To ważne, bo jeśli jedzie, to się musimy dogadać w kwestii aparatu. Z góry dziękuję za pozytywną odpowiedź :evil_lol: .[/quote]

no wiec... wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja na to ze pojade... :p

jeszcze tylko pozostalo zalatwic dodatkowe akumulatorki, mnostwo kart pamieci... i jakis super obiektyw... :razz: ale czasu jeszcze duzo wiec bedzie dobrze... a w kwestii aparatu to mozemy sie dogadywac np na treningu przed zawodami bo planuje sie pojawic... :diabloti:

Posted

[quote name='Tusek']A czy palisada jest na polach mokotowskich? bo ja nie wiem gdzie, ale np. mogę tam pojechać z Tobą! [/quote]

Jest mini palisadka:), kilka hopek, huśtawka i coś kładkopodobnego.