ŁukaszK Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 no to jeszcze bonusowe 3... ;) [IMG]http://img245.imageshack.us/img245/2226/t1721qv.jpg[/IMG] [IMG]http://img245.imageshack.us/img245/6882/t2532mq.jpg[/IMG] [IMG]http://img245.imageshack.us/img245/9808/t0265jp.jpg[/IMG] [B]Zakla: [/B]jak najbardziej zalezy mi zebys sie wypowiadala jak rowniez wszyscy inni to bede mogl wprowadzac poprawki... a dzieki temu ze wstawilas swoje fotki moglem sie na nich wzorowac i wiem ze jak zrobie za rozowe to bedzie dobrze... :P Quote
PsychoSzczurek Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 to może jeszcze jakieś ekstrabonusowe sie znajdą?:evil_lol: Quote
stereo Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 a Negrę na slalomie też zobaczymy? :oops: To będzie moja ostatnia prośba. Quote
Aldra Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [B]ŁukaszK [/B]- dzieki za fotki Muppeta :loveu: ... i podzielam zdanie Ani odnosnie zdjec - nie zaprzestawaj wstawiania fotek - sa super - zupelnie nic im nie dolega takze wal smialo gesto i czesto ;) Quote
talut Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Monulec jak panienka :lol: dzięki za boską fotkę! :D Quote
campanulla Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 no dobra... licze na to ze moje zdanie rowniez ma jakies znaczenie w kwestii tych fotek... Monulec na slalomie cud miod i orzeszki!! :loveu: a reszta mysle ze jest zdecydowanie lepiej!! ;) Quote
campanulla Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='talut']Monulec jak panienka :lol: dzięki za boską fotkę! :D[/quote] ale przecie to jest panienka!! :razz: po prostu pokazala gracje na torze!! chce dorownac sesilce!! ;) Quote
Romas Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 ŁukaszK, piekne fotki ! Bardzo dziekuje :-) ! Bianka wygladajaca z tuneli to miodzio :-)Reszta zdjeci pieskow tez piekna ,tak wiec nie krepuj sie i wstawiaj ,bo doskonale Ci to idzie :-) Quote
ŁukaszK Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='stereo']a Negrę na slalomie też zobaczymy? :oops: To będzie moja ostatnia prośba.[/quote] [IMG]http://img336.imageshack.us/img336/8274/t4723bq.jpg[/IMG] Quote
campanulla Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Aldra']... i podzielam zdanie Ani odnosnie zdjec - nie zaprzestawaj wstawiania fotek - sa super - zupelnie nic im nie dolega takze wal smialo gesto i czesto ;)[/quote] sluchaj sie Oli!! :mad: jak dobrze ze jest jeszcze ktos kto sie ze mna zgadza!! dzieki :loveu: Quote
campanulla Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='ŁukaszK'] [B][IMG]http://img289.imageshack.us/img289/252/t4489tv.jpg[/IMG][/B] [/quote] a mnie sie chyba ta Bianeczka najbardziej podoba. :p coz za skupienie w oczach i radosc na pysku!! :loveu: Quote
ŁukaszK Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 trzeba byc odwaznym zeby wkladac rece w paszcze takiego lwa... :evil_lol: [IMG]http://img412.imageshack.us/img412/5742/t4702tx.jpg[/IMG] Quote
zakla Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='ŁukaszK'] [B]Zakla: [/B]jak najbardziej zalezy mi zebys sie wypowiadala jak rowniez wszyscy inni to bede mogl wprowadzac poprawki... a dzieki temu ze wstawilas swoje fotki moglem sie na nich wzorowac i wiem ze jak zrobie za rozowe to bedzie dobrze... :P[/quote] Ale ja jestem jedyna i osamotniona w moim przekonaniu o doskonalosci plastikowych kolorkow :lol: Albo po prostu te moje monitory jakies inne sa od calej reszty:roll: Ale podejzewam ze to moja innosc daje sie we znaki i w tej dziedzinie:shake: A tak pztm to te teraz wstawione mi sie podobaja kolorystycznie:eviltong: Quote
ŁukaszK Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='zakla']A tak pztm to te teraz wstawione mi sie podobaja kolorystycznie:eviltong:[/quote] przecie pisalem ze obrabiane wg twojego wzorca... :eviltong: wstawilem 70 fotek... powinno wam wystarczyc... :eviltong: dziekuje za wszelkie opinie... i zegnam...:bye: Quote
PATIszon Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='zakla']Ale ja jestem jedyna i osamotniona w moim przekonaniu o doskonalosci plastikowych kolorkow [/quote] Ja sie tam nie znam, szkoleniowcem nie jestem :cool3: , ale cala sztuka w uzywaniu PS'a polega na tym, zeby nie bylo go w efekcie koncowym widac! To tak jak z makijazem. Wtedy jest dobry, kiedy widzimy ladna buzie, a nie ladny makijaz;) [B]Zakla[/B], na zdjeciach wstawionych przez Ciebie widac tego PS-a dosc mocno. Quote
zakla Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='ŁukaszK']przecie pisalem ze obrabiane wg twojego wzorca... :eviltong: wstawilem 70 fotek... powinno wam wystarczyc... :eviltong: dziekuje za wszelkie opinie... i zegnam...:bye:[/quote] To i dlatego mi sie podobaja:lol: No coz, ja juz naprawde sie nie wypowiadam w tej kwestii i blagam o zamkniecie tematu bo się potne. Teraz beda mi wypominac, ze nie umiem kolorow dobierac i jestem inna nawet pod tym wzgledem:placz: Yhh, zamkne sie w pokoju i bede sama sobie ogladac moje plastikowe fotencję:lol: Tylko nie wchodzic na moją stronę, bo tam wszystkie są plastikowe! Quote
campanulla Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='ŁukaszK'] wstawilem 70 fotek... powinno wam wystarczyc... :eviltong: dziekuje za wszelkie opinie... i zegnam...:bye:[/quote] mogloby byc wiecej ale skoro ma nam wystarczyc... :roll: chciales napisac [I][U]do nastepnego razu[/U] [/I]prawda...?? :diabloti: Quote
PATIszon Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='zakla']Tylko nie wchodzic na moją stronę, bo tam wszystkie są plastikowe![/quote] A no wlasnie! Zdjecie na Twojej stronie wogole mi sie nie otwieraja....:mad: A zamilowanie do palstiku to widac nawet po Twoim avatarku i podpisie, wiec spoko! Jestes usprawiedliwiona.;) Quote
campanulla Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='zakla']bo się potne.[/quote] zabraniam!! :mad: :evil_lol: :eviltong: [quote name='zakla'] blagam o zamkniecie tematu[/quote] oficjalnie uznaje ze temat zamkniety gdyz zagraza zyciu ludzi!! :eviltong: Zakla ladnie dobiera kolorki tylko wedlog swojego uznania. w koncu kazdy ma inne oczy i... monitory rowniez!! ;) Quote
zakla Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='PATIszon']A no wlasnie! Zdjecie na Twojej stronie wogole mi sie nie otwieraja....:mad: A zamilowanie do palstiku to widac nawet po Twoim avatarku i podpisie, wiec spoko! Jestes usprawiedliwiona.;)[/quote] Mi tez polowa sie nie otwiera, spoko :lol: Ale jak znajde chwilke i chec to sie bedzie otwieralo wszystko ;) No gdybys weszla do mojego pokoju, ktory ma sciany w kolorach plastikowego turkusu i plastikowej zolci...:cool3: A no widac, ze jestem inna, lubie takie plastikowe kolory, co w sumie kloci sie z moja natura, ale pominmy:razz: Quote
betty_labrador Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='zakla']Mi tez polowa sie nie otwiera, spoko :lol: Ale jak znajde chwilke i chec to sie bedzie otwieralo wszystko ;) No gdybys weszla do mojego pokoju, ktory ma sciany w kolorach plastikowego turkusu i plastikowej zolci...:cool3: A no widac, ze jestem inna, lubie takie plastikowe kolory, co w sumie kloci sie z moja natura, ale pominmy:razz:[/QUOTE] ojej, tez mam pokoj w dwu kolorach, dwie sciany turkusowo niebieskie i dwie zolte jak kurczaczek :lol: Quote
betty_labrador Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']chociaż jedna się z nami zgadza:cool1:;)[/QUOTE] ktos musi, zebyscie nie plakaly.... ja Was nie lubie?......(no macie racje :eviltong: ) Quote
betty_labrador Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='ŁukaszK'] wstawilem 70 fotek... powinno wam wystarczyc... :eviltong: dziekuje za wszelkie opinie... i zegnam...:bye:[/QUOTE] tylko 70? :evil_lol: nie starasz sie chlopie, nie starasz...:diabloti: :multi: Quote
betty_labrador Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='zakla']Ale ja jestem jedyna i osamotniona w moim przekonaniu o doskonalosci plastikowych kolorkow :lol: [/QUOTE] [quote name='betty_labrador']ja tez uwazam ze zdjecia nr. 2 sa lepsze...[/quote] na pewno jestes sama w swoich pogladach?:diabloti: ;) Quote
betty_labrador Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='ŁukaszK'][IMG]http://img245.imageshack.us/img245/9808/t0265jp.jpg[/IMG] [B]Zakla: [/B]jak najbardziej zalezy mi zebys sie wypowiadala jak rowniez wszyscy inni to bede mogl wprowadzac poprawki... a dzieki temu ze wstawilas swoje fotki moglem sie na nich wzorowac i wiem ze jak zrobie za rozowe to bedzie dobrze... :P[/QUOTE] to jesli mozna, to sie wypowiem, ze te obecne zdjecia sa juz bardzo dobrej jakosci,lepsze kolorystycznie ;) Quote
Recommended Posts