betty_labrador Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 zalezy jaki ten namiocik duuzy jest :evil_lol: moze tylko Ania z Vetka sie zmieszcza, a moze wszyscy sie zmiescimy, a Szejk bedzie z Sylwia spal na drzewie-coby nie szczekal w namiocie...:diabloti: Quote
Romas Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Jaki piekny film ze Żwirkiem ! On jest tak beztrosko radosny :-) Zakla ,zapraszam do konkursu :-) Faktycznie rozstrzygniecie bedzie za dwa tyg. bo my z Talutkiem tez jedziemy do Lublina :-) Quote
talut Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 chyba, że zrobimy rozwiązanie w Lublinie :evil_lol: Quote
zakla Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Ale my zesmy sie juz wczoraj tego nauczyli, tyle ze jeszcze z bliska. Dzisiaj zrobie jeszcze ejdna sesje i juz bedzie perfect podejzewam:lol: Mowialm, ze mam nieudanego psa:eviltong: Dziewczyny, ja moge Wam namiot pozyczyc:cool1: A pztm w Białym są hotele:cool3: Quote
PsychoSzczurek Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='zakla'] A pztm w Białym są hotele:cool3:[/quote] wiemy, ale my planujemy wyjazd z perspektywy bankrutów:p wiec pozostają namioty lub chmurki... jak sie ma Żwirek? Quote
zakla Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Zwirek sie mial zbyt dobrze i teraz go boli. Wczoraj, mimo pilnowania, i tak grzmocil sie z Matrixem, az wieczorem nie dal rady isc na spacer. Na szczescie zadnych zmian nie widac:mad: No to moge Wam namiocik pozyczyc:cool3: Ten filmik niestety juz widzialam kilka razy, ale bardzo zalezaloby mi zlaszcza na jumpingu, no i na IAL tez bym sie nie poskarzyla:lol: Quote
campanulla Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 oczywiscie ze jedziemy!! :razz: bedzie fajnie!! :loveu: Zakla: a ilu osobowy jest Twoj namiocik?? Quote
zakla Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Hmm, pierwotnie to chyba dwu, ale w tzry osoby jest luzik, a w cztery jest przytulnie:lol: Quote
Tess Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Ja bym w sumie bardzo chciała jechać, ale nie wiem jak to będzie... :shake: Pociągiem mogę jechać, ale jak czegoś nie wymyślimy co do tych namiotów to raczej się nie uda :placz: no nic... wciąż jeszcze mam nadzieję, że zmaterializuje się przede mną jakiś duży namiot ;) Quote
WŁADCZYNI Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Pies padł był:) Chyba jak na razie zero nauki ;) Kady uczestnik zobowiązany jestr kupić czekoladę! Para która wygra zgarnia wszystko:) Quote
stereo Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Jedźcie! My też jedziemy trochę się pokompromitować. Ale mimo wszystko będzie fajnie. Jakby co, to mogę Wam w jedną stronę przewieźć jakies graty. Ja będę pożyczać namiot. Jak się dowiem jaki, to może Was zaproszę. My już zgłoszone. Mamy śliczny numerek 22. Odwrotu nie ma. Quote
Tess Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 A Żakla jest kochana! :loveu: :eviltong: Ja też bym chciała brać udział w konkursie ale, nie wiem na co ma pies łapkę stawiać... :oops: Quote
betty_labrador Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 tez chcialam sie wlasnie spytac na co pies ma stawiac ta lapke? jesl na wybrana rzecz-to pozniej ta rzecz przyniesc na rozstrzygniecie konkursu? Quote
zakla Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Moj stawia na gazecie prawa lape na komende 'prawa':lol: Quote
campanulla Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 :p ja rowniez zglaszam sie do konkursu ale [B]musi on odbyc sie na treningu za 2 tygodnie!!!!!!!!!!!!!!!!!! :diabloti: [/B]nie wszyscy jada do Lublina!! :mad: :eviltong: [B]Stereo: [/B]masz priva :p Quote
zakla Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Ania, czemu milczysz na gg? Mam ochote o czyms pogledzic :lol: No i dawaj zdjecia Kissuchy, musze ja zobaczyc :loveu: Quote
WŁADCZYNI Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Tak za 2 tygodnie. podklatka pod mysz,gazeta co badz, kazdy moze miec swoje. za duzo shift wcisniety dlatego bez ogonkow przepraszam wrrr Quote
Romas Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='campanulla']:p [B]musi on odbyc sie na treningu za 2 tygodnie!!!!!!!!!!!!!!!!!! :diabloti: [/B]nie wszyscy jada do Lublina!! :mad: :eviltong: [/quote] A szkoda :lol: ale mozecie jechac i nam pokibicowac :evil_lol: Czyli rozstrzygniecie konkursu byloby w piatek przed weekendem 24-25 czerwca,bo czesc ponoc jedzie do Bialego . My na razie mamy obie lapy na serwetce :-) Quote
WŁADCZYNI Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 My odsypiamy- regenerujemy siły;) Jeden warunek (chyba oczywisty) pies ma ćwiczyć z przyjemnością nie ma zmuszania!:) Już nie moge się doczekać fotek:) tylko czemu ten gupi qndel chciał zjeść brata Ani? Quote
campanulla Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [B]Zakla:[/B] bo mnie nie ma na gg!! :eviltong: jestem w zalesiu a tu na laptopie taty gg nie ma!! :-( pisz na priva lub na maila!! :cool3: prosby o wstawienie fotek i wszelkie zamowienia prosze kierowac do Łukasza bo to on ma zdjecia (a jest w Warszawie) nie ja... poza tym ja tez chce zobaczyc!! :diabloti: tak wiec Łukasz: ile mozna czekac!! :mad: [B]Władczyni:[/B] bo teriery tej odmiany takie sa!! [B]:evil_lol:[/B] rzucaja sie na fotografow!! :diabloti: Milo na zawodach tez mi zwial do Wind!! [B]:mad:[/B] Quote
WŁADCZYNI Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Szkoda że mnie nikt nie uprzedził że zjadają fotografów:) O agresji i dominacji do zwierząt wiedziałam ale o miłosci do aparatu nie:( Jak dużym poczatkom szło???????????????? Quote
campanulla Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 byli bardzo dzielni i ladnie sie spisali! :p z tego co pamietam to z psiakami nie bylo problemow poza tym ze biedny Josh spadl z kladki i lapencja go bolala... :-( ale chyba juz wszystko jest oki. ;) Quote
PsychoSzczurek Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='campanulla']prosby o wstawienie fotek i wszelkie zamowienia prosze kierowac do Łukasza bo to on ma zdjecia (a jest w Warszawie) nie ja... poza tym ja tez chce zobaczyc!! :diabloti: tak wiec Łukasz: ile mozna czekac!! :mad: [/quote] dołączamy się do prośby-groźby:cool3: [SIZE=1]zabiję Szejka... zabiję Krejzuchę...:mad: co mi los zesłał do domu:angryy: dom publiczny chcą se urządzić kurza twarz:mad: [/SIZE] Quote
Recommended Posts