Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaki piekny film ze Żwirkiem ! On jest tak beztrosko radosny :-)
Zakla ,zapraszam do konkursu :-) Faktycznie rozstrzygniecie bedzie za dwa tyg. bo my z Talutkiem tez jedziemy do Lublina :-)

Posted

Ale my zesmy sie juz wczoraj tego nauczyli, tyle ze jeszcze z bliska. Dzisiaj zrobie jeszcze ejdna sesje i juz bedzie perfect podejzewam:lol: Mowialm, ze mam nieudanego psa:eviltong:

Dziewczyny, ja moge Wam namiot pozyczyc:cool1: A pztm w Białym są hotele:cool3:

Posted

Zwirek sie mial zbyt dobrze i teraz go boli. Wczoraj, mimo pilnowania, i tak grzmocil sie z Matrixem, az wieczorem nie dal rady isc na spacer. Na szczescie zadnych zmian nie widac:mad:
No to moge Wam namiocik pozyczyc:cool3:

Ten filmik niestety juz widzialam kilka razy, ale bardzo zalezaloby mi zlaszcza na jumpingu, no i na IAL tez bym sie nie poskarzyla:lol:

Posted

Ja bym w sumie bardzo chciała jechać, ale nie wiem jak to będzie... :shake: Pociągiem mogę jechać, ale jak czegoś nie wymyślimy co do tych namiotów to raczej się nie uda :placz: no nic... wciąż jeszcze mam nadzieję, że zmaterializuje się przede mną jakiś duży namiot ;)

Posted

Jedźcie! My też jedziemy trochę się pokompromitować. Ale mimo wszystko będzie fajnie.
Jakby co, to mogę Wam w jedną stronę przewieźć jakies graty.
Ja będę pożyczać namiot. Jak się dowiem jaki, to może Was zaproszę.

My już zgłoszone. Mamy śliczny numerek 22. Odwrotu nie ma.

Posted

A Żakla jest kochana! :loveu: :eviltong:
Ja też bym chciała brać udział w konkursie ale, nie wiem na co ma pies łapkę stawiać... :oops:

Posted

:p ja rowniez zglaszam sie do konkursu ale [B]musi on odbyc sie na treningu za 2 tygodnie!!!!!!!!!!!!!!!!!! :diabloti: [/B]nie wszyscy jada do Lublina!! :mad: :eviltong:

[B]Stereo: [/B]masz priva :p

Posted

[quote name='campanulla']:p [B]musi on odbyc sie na treningu za 2 tygodnie!!!!!!!!!!!!!!!!!! :diabloti: [/B]nie wszyscy jada do Lublina!! :mad: :eviltong:

[/quote]

A szkoda :lol: ale mozecie jechac i nam pokibicowac :evil_lol:
Czyli rozstrzygniecie konkursu byloby w piatek przed weekendem 24-25 czerwca,bo czesc ponoc jedzie do Bialego .
My na razie mamy obie lapy na serwetce :-)

Posted

My odsypiamy- regenerujemy siły;) Jeden warunek (chyba oczywisty) pies ma ćwiczyć z przyjemnością nie ma zmuszania!:)
Już nie moge się doczekać fotek:) tylko czemu ten gupi qndel chciał zjeść brata Ani?

Posted

[B]Zakla:[/B] bo mnie nie ma na gg!! :eviltong: jestem w zalesiu a tu na laptopie taty gg nie ma!! :-( pisz na priva lub na maila!! :cool3:

prosby o wstawienie fotek i wszelkie zamowienia prosze kierowac do Łukasza bo to on ma zdjecia (a jest w Warszawie) nie ja... poza tym ja tez chce zobaczyc!! :diabloti: tak wiec Łukasz: ile mozna czekac!! :mad:

[B]Władczyni:[/B] bo teriery tej odmiany takie sa!! [B]:evil_lol:[/B] rzucaja sie na fotografow!! :diabloti: Milo na zawodach tez mi zwial do Wind!! [B]:mad:[/B]

Posted

Szkoda że mnie nikt nie uprzedził że zjadają fotografów:) O agresji i dominacji do zwierząt wiedziałam ale o miłosci do aparatu nie:( Jak dużym poczatkom szło????????????????

Posted

byli bardzo dzielni i ladnie sie spisali! :p z tego co pamietam to z psiakami nie bylo problemow poza tym ze biedny Josh spadl z kladki i lapencja go bolala... :-( ale chyba juz wszystko jest oki. ;)

Posted

[quote name='campanulla']prosby o wstawienie fotek i wszelkie zamowienia prosze kierowac do Łukasza bo to on ma zdjecia (a jest w Warszawie) nie ja... poza tym ja tez chce zobaczyc!! :diabloti: tak wiec Łukasz: ile mozna czekac!! :mad:
[/quote] dołączamy się do prośby-groźby:cool3:

[SIZE=1]zabiję Szejka... zabiję Krejzuchę...:mad: co mi los zesłał do domu:angryy: dom publiczny chcą se urządzić kurza twarz:mad:
[/SIZE]