Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Magda, pokaż swoje hopki :)
teraz to ja więcej ćwicze niż Monulec, wszystko przez tą rękę w bok :lol: i staramy się nakręcać na piłkę, chociaż Monulec szybko się nią nudzi ;)

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i nie mam zdjec ,zapomnialam aparatu :-)
Ale musze powiedziec ,ze owocnie spedzilam ten weekend na cwiczeniach .
Dzis robilam z Bianka i Zuzia hopki oraz tunel .
Tunel bardzo latwo zaimprowizowalam z dwoch hopek i przescieradla.
I juz wiem gdzie robie blad ! Niepotrzebnie sie spiesze ,macham niedokladnie reka w bok i grzeje nie wiadomo gdzie ,a pies za mna :-)
A przeciez Bianka uczy sie dopiero i musi miec dokladniej pokazane co robic.Jak zwolnilam tempo odrazu stala sie dokladniejsza.
Mam nadzieje ,ze przelozy sie to na wieksza dokladnosc rowniez w czasie zajec w Cavano :-)

Posted

[I]Hihih, współczuję :evil_lol:
My dziś ganialiśmy z samego rana po śladach... Szkoda, że moje burki to się na konserwy nadają, a nie na ślady :angryy: Ale może po jakimś roku załapią :roll:

[/I]A moj burek bardzo ladnie znajduje 'zwloki' :lol: Nawet obcych w lesie znajduje dzielny chlopak:multi: I szukam chetnych z uzywanymi skarpetkami do chowania po lesie:eviltong:

I mam pytanie- bedzie w sobote trening dla zaawansowanych? Bo my w koncu tylko na niedziele jedziemy bo nie znalezlismy nikogo do domku:-(

PS.Ola, przepraszam ze dopiero teraz ale nie am do Ciebie numeru tel.

Posted

[quote name='stereo']
[B]asher[/B] Wiesz może, dlaczego inne owczarki przestały przychodzić na za zajęcia? A może będą w piątek?[/quote]

Joshua będzie dopiero w niedziele. Pozdrowienia

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Joshua będzie dopiero w niedziele. Pozdrowienia[/quote] Zobaczymy, jak ci pójdzie. My jesteśmy już na zaawansowanym poziomie zmieniania stron (może w piątek dojdziemy do takiej perfekcji, że nie będziemy przy tym deptać psów... ;))

Zapraszam do mojej galerii z relacją ze spotkania dogomaniaków:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25239&page=2[/url]

Posted

[quote name='zakla']
PS.Ola, przepraszam ze dopiero teraz ale nie am do Ciebie numeru tel.[/quote]

Zaklina no szkoda - ale widze ze juz nawet jest po ptakach bo zmienilas Wasze zgloszenie na liscie startowej :shake:

A jak wracasz ?

Posted

[quote name='Aldra']Zaklina no szkoda - ale widze ze juz nawet jest po ptakach bo zmienilas Wasze zgloszenie na liscie startowej :shake:

A jak wracasz ?[/quote]

Ze mną i jedzie tez ze mną :). Będzie wesoły samochodzik. Mam nadzieje, że sie chłopaki nie zeżrą:diabloti: .

Posted

[quote name='Sajko']ZYJEMY!!!

Mokka, buziaczki dla Moni,nie moglam pisac, bo haslo sie mi zapomnialo z tego odleglego miejsca, ale ciesz sie, ze wszystko ok:multi:

Trzymamy kciuki za wszystkich na zawodach i do zobaczenia 13 maja na treningu:cool3:[/quote]

Widzę, że Chińczyki Was nie zjadły :)

Posted

Kto chciał, aby mu zamówić piłeczkę Gappaya? Będę składała zamówienie, a nie pamiętam, kto chciał piłeczkę? Odezwijcie się, plizzz.

Posted

[quote name='Mokka']Kto chciał, aby mu zamówić piłeczkę Gappaya? Będę składała zamówienie, a nie pamiętam, kto chciał piłeczkę? Odezwijcie się, plizzz.[/quote]Qrcze, czy ja Ci nie jestem winna, poza klatką, łańcuszkiem, kagańcem, książką, frisbee i niewątpliwie kilkoma innymi rzeczami, również i Gappayowskiej piłeczki? Bo jakoś tak mam wrażenie, że jestem... Tylko nie pamiętam, dlaczego - czy jakiś mój (albo i taki, co to dom rodzinny juz dawno opuścił :loveu: ) pies-niszczyciel nie zjadł czy też inaczej takowej nie zniszczył?

Po ile są te piłeczki?

Posted

Ja bym chyba chciała, tylko nie wiem którą dla burkow? :hmmmm: No i też się pytam po ile?

Acha, o której jutro jest trening dla dużych przedszkolaków?

ps. Zakla, ja też zaczęłam molestować znajomych psiarzy o przynoszenie na spacery zużytych skarpet :evil_lol: Zupełnie nie rozumiem, czemu tak sie wzbraniają :niewiem: :evil_lol:
A może ktoś ma ochotę na wspólne poćwiczenie śladów? :multi:

Posted

[quote name='asher']A może ktoś ma ochotę na wspólne poćwiczenie śladów? :multi:[/quote]Ja zawsze i myślę, że Api pewnie też będzie chciała...

Posted

[quote name='Flaire']Ja zawsze i myślę, że Api pewnie też będzie chciała...[/quote]To super, założę zaraz odrębny wątek na szkoleniu :multi: Kurczę, wciągnęło mnie :cool3:

Posted

[quote name='asher']To super, założę zaraz odrębny wątek na szkoleniu :multi: Kurczę, wciągnęło mnie :cool3:[/quote]Jak poszukasz, to już taki kiedyś był. Może nawet kilka razy. Może nawet ja założyłam...

To co? Jutro rano? Tylko ja muszę być w domu przed 9...

Posted

[quote name='Flaire']Qrcze, czy ja Ci nie jestem winna, poza klatką, łańcuszkiem, kagańcem, książką, frisbee i niewątpliwie kilkoma innymi rzeczami, również i Gappayowskiej piłeczki? Bo jakoś tak mam wrażenie, że jestem... Tylko nie pamiętam, dlaczego - czy jakiś mój (albo i taki, co to dom rodzinny juz dawno opuścił :loveu: ) pies-niszczyciel nie zjadł czy też inaczej takowej nie zniszczył?

Po ile są te piłeczki?[/quote]
Jeśli nawet, to ja już nic nie pamiętam (swoją drogą, to dobra metoda - pożyczyć ode mnie wszystko, co sie da i liczyć, że o połowie zapomnę, co też czynię :biggrina: ). A że mam ich wystarczającą ilość, więc się upierać nie będę.
Ty mi jesteś winna fresbeeeeeeeeee?:crazyeye: Znowu o czymś nie wiem?
Dzisiaj odbieram 2 eurablendy, nówki :lol: , Leon się niewątpliwie ucieszy.

Nie wiem, po ile są piłeczki, napiszę do tej pani i się dowiem.

Posted

Flaire, nie poszukałam :oops: Załozyłam nowy ;)
[url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1637921#post1637921]tutaj[/url]

Jutro bardzo chętnie, tylko gdzie? Ale może przenieśmy się na tamten wątek, zanim nas mod pogoni :evil_lol:

ps. Mokka, co to są eurablendy? :hmmmm:

Posted

[quote name='asher']
ps. Mokka, co to są eurablendy? :hmmmm:[/quote]
A skąd ja niby mam wiedzieć? :-o Na oczy tego nie widziałam, ale podobno fajne som :loveu: .

Posted

[quote name='Mokka']A skąd ja niby mam wiedzieć? :-o Na oczy tego nie widziałam, ale podobno fajne som :loveu: .[/quote]Ot, złośliwy babsztyl :eviltong: :lol:
A po czemu te eurabendy? Może burkom kupię, jak takie fajne? :lol:

Posted

[quote name='asher']Ot, złośliwy babsztyl :eviltong: :lol:
A po czemu te eurabendy? Może burkom kupię, jak takie fajne? :lol:[/quote]
Po 4 dychy sztuka, ale został już tylko jeden, więc jeśli go chcesz, to musisz się szybciutko decydować
[url]http://www.crazyflyndogs.de/english/news_discs.htm[/url]

Posted

Aaaa, frisbee :lol: To nie, my dziękujemy, za stare jesteśmy na podniebne ewolucje :lol:

ps. cztery dychy za kawałek plastiku? :crazyeye:

Posted

[quote name='asher']Aaaa, frisbee :lol: To nie, my dziękujemy, za stare jesteśmy na podniebne ewolucje :lol: [/quote]
Leon nie jest chyba dużo młodszy (jeśli w ogóle jest młodszy), ale dostał hopla na tym punkcie. :evil_lol:

[quote name='asher']ps. cztery dychy za kawałek plastiku? :crazyeye:[/quote]
No, ja nie wiem, czy to plastik, czy jakiś drogocenny kruszec.
Plastikowy mam w domu, jest w stanie, hmmm... wskazujacym na użycie :roll: (mam go od soboty).

Poza tym 40 zł. to wcale nie jest szczyt możliwości, bywają dużo droższe :cool1: .