talut Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Magda, pokaż swoje hopki :) teraz to ja więcej ćwicze niż Monulec, wszystko przez tą rękę w bok :lol: i staramy się nakręcać na piłkę, chociaż Monulec szybko się nią nudzi ;) Quote
Romas Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Zrobie im zdjecia jak bede dzis cwiczyc i wstawie. Ale one nie sa moje tak dokladnie a pozyczone od milej kolezanki :-) Quote
Romas Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 No i nie mam zdjec ,zapomnialam aparatu :-) Ale musze powiedziec ,ze owocnie spedzilam ten weekend na cwiczeniach . Dzis robilam z Bianka i Zuzia hopki oraz tunel . Tunel bardzo latwo zaimprowizowalam z dwoch hopek i przescieradla. I juz wiem gdzie robie blad ! Niepotrzebnie sie spiesze ,macham niedokladnie reka w bok i grzeje nie wiadomo gdzie ,a pies za mna :-) A przeciez Bianka uczy sie dopiero i musi miec dokladniej pokazane co robic.Jak zwolnilam tempo odrazu stala sie dokladniejsza. Mam nadzieje ,ze przelozy sie to na wieksza dokladnosc rowniez w czasie zajec w Cavano :-) Quote
zakla Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [I]Hihih, współczuję :evil_lol: My dziś ganialiśmy z samego rana po śladach... Szkoda, że moje burki to się na konserwy nadają, a nie na ślady :angryy: Ale może po jakimś roku załapią :roll: [/I]A moj burek bardzo ladnie znajduje 'zwloki' :lol: Nawet obcych w lesie znajduje dzielny chlopak:multi: I szukam chetnych z uzywanymi skarpetkami do chowania po lesie:eviltong: I mam pytanie- bedzie w sobote trening dla zaawansowanych? Bo my w koncu tylko na niedziele jedziemy bo nie znalezlismy nikogo do domku:-( PS.Ola, przepraszam ze dopiero teraz ale nie am do Ciebie numeru tel. Quote
Ewa-Jo Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='stereo'] [B]asher[/B] Wiesz może, dlaczego inne owczarki przestały przychodzić na za zajęcia? A może będą w piątek?[/quote] Joshua będzie dopiero w niedziele. Pozdrowienia Quote
betty_labrador Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 my tez juz po obozie. bylo superowo. teraz czekamy na agility. kiedy sa dokladnie najblizsze zajecia? w piatek, sobote i niedziele? ale o ktorej godz? Quote
stereo Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Ewa-Jo']Joshua będzie dopiero w niedziele. Pozdrowienia[/quote] Zobaczymy, jak ci pójdzie. My jesteśmy już na zaawansowanym poziomie zmieniania stron (może w piątek dojdziemy do takiej perfekcji, że nie będziemy przy tym deptać psów... ;)) Zapraszam do mojej galerii z relacją ze spotkania dogomaniaków: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25239&page=2[/url] Quote
Aldra Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='zakla'] PS.Ola, przepraszam ze dopiero teraz ale nie am do Ciebie numeru tel.[/quote] Zaklina no szkoda - ale widze ze juz nawet jest po ptakach bo zmienilas Wasze zgloszenie na liscie startowej :shake: A jak wracasz ? Quote
Ludek Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Aldra']Zaklina no szkoda - ale widze ze juz nawet jest po ptakach bo zmienilas Wasze zgloszenie na liscie startowej :shake: A jak wracasz ?[/quote] Ze mną i jedzie tez ze mną :). Będzie wesoły samochodzik. Mam nadzieje, że sie chłopaki nie zeżrą:diabloti: . Quote
Ludek Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='ogromek']ale było sympatycznie, nie :eviltong:[/quote] Na zawodach zawsze jest sympatycznie :) Quote
Ludek Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Sajko']ZYJEMY!!! Mokka, buziaczki dla Moni,nie moglam pisac, bo haslo sie mi zapomnialo z tego odleglego miejsca, ale ciesz sie, ze wszystko ok:multi: Trzymamy kciuki za wszystkich na zawodach i do zobaczenia 13 maja na treningu:cool3:[/quote] Widzę, że Chińczyki Was nie zjadły :) Quote
Mokka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Kto chciał, aby mu zamówić piłeczkę Gappaya? Będę składała zamówienie, a nie pamiętam, kto chciał piłeczkę? Odezwijcie się, plizzz. Quote
Flaire Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Mokka']Kto chciał, aby mu zamówić piłeczkę Gappaya? Będę składała zamówienie, a nie pamiętam, kto chciał piłeczkę? Odezwijcie się, plizzz.[/quote]Qrcze, czy ja Ci nie jestem winna, poza klatką, łańcuszkiem, kagańcem, książką, frisbee i niewątpliwie kilkoma innymi rzeczami, również i Gappayowskiej piłeczki? Bo jakoś tak mam wrażenie, że jestem... Tylko nie pamiętam, dlaczego - czy jakiś mój (albo i taki, co to dom rodzinny juz dawno opuścił :loveu: ) pies-niszczyciel nie zjadł czy też inaczej takowej nie zniszczył? Po ile są te piłeczki? Quote
asher Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Ja bym chyba chciała, tylko nie wiem którą dla burkow? :hmmmm: No i też się pytam po ile? Acha, o której jutro jest trening dla dużych przedszkolaków? ps. Zakla, ja też zaczęłam molestować znajomych psiarzy o przynoszenie na spacery zużytych skarpet :evil_lol: Zupełnie nie rozumiem, czemu tak sie wzbraniają :niewiem: :evil_lol: A może ktoś ma ochotę na wspólne poćwiczenie śladów? :multi: Quote
Flaire Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='asher']A może ktoś ma ochotę na wspólne poćwiczenie śladów? :multi:[/quote]Ja zawsze i myślę, że Api pewnie też będzie chciała... Quote
asher Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Flaire']Ja zawsze i myślę, że Api pewnie też będzie chciała...[/quote]To super, założę zaraz odrębny wątek na szkoleniu :multi: Kurczę, wciągnęło mnie :cool3: Quote
Flaire Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='asher']To super, założę zaraz odrębny wątek na szkoleniu :multi: Kurczę, wciągnęło mnie :cool3:[/quote]Jak poszukasz, to już taki kiedyś był. Może nawet kilka razy. Może nawet ja założyłam... To co? Jutro rano? Tylko ja muszę być w domu przed 9... Quote
Mokka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Flaire']Qrcze, czy ja Ci nie jestem winna, poza klatką, łańcuszkiem, kagańcem, książką, frisbee i niewątpliwie kilkoma innymi rzeczami, również i Gappayowskiej piłeczki? Bo jakoś tak mam wrażenie, że jestem... Tylko nie pamiętam, dlaczego - czy jakiś mój (albo i taki, co to dom rodzinny juz dawno opuścił :loveu: ) pies-niszczyciel nie zjadł czy też inaczej takowej nie zniszczył? Po ile są te piłeczki?[/quote] Jeśli nawet, to ja już nic nie pamiętam (swoją drogą, to dobra metoda - pożyczyć ode mnie wszystko, co sie da i liczyć, że o połowie zapomnę, co też czynię :biggrina: ). A że mam ich wystarczającą ilość, więc się upierać nie będę. Ty mi jesteś winna fresbeeeeeeeeee?:crazyeye: Znowu o czymś nie wiem? Dzisiaj odbieram 2 eurablendy, nówki :lol: , Leon się niewątpliwie ucieszy. Nie wiem, po ile są piłeczki, napiszę do tej pani i się dowiem. Quote
asher Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Flaire, nie poszukałam :oops: Załozyłam nowy ;) [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1637921#post1637921]tutaj[/url] Jutro bardzo chętnie, tylko gdzie? Ale może przenieśmy się na tamten wątek, zanim nas mod pogoni :evil_lol: ps. Mokka, co to są eurablendy? :hmmmm: Quote
Mokka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='asher'] ps. Mokka, co to są eurablendy? :hmmmm:[/quote] A skąd ja niby mam wiedzieć? :-o Na oczy tego nie widziałam, ale podobno fajne som :loveu: . Quote
asher Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Mokka']A skąd ja niby mam wiedzieć? :-o Na oczy tego nie widziałam, ale podobno fajne som :loveu: .[/quote]Ot, złośliwy babsztyl :eviltong: :lol: A po czemu te eurabendy? Może burkom kupię, jak takie fajne? :lol: Quote
Mokka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='asher']Ot, złośliwy babsztyl :eviltong: :lol: A po czemu te eurabendy? Może burkom kupię, jak takie fajne? :lol:[/quote] Po 4 dychy sztuka, ale został już tylko jeden, więc jeśli go chcesz, to musisz się szybciutko decydować [url]http://www.crazyflyndogs.de/english/news_discs.htm[/url] Quote
asher Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Aaaa, frisbee :lol: To nie, my dziękujemy, za stare jesteśmy na podniebne ewolucje :lol: ps. cztery dychy za kawałek plastiku? :crazyeye: Quote
Mokka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='asher']Aaaa, frisbee :lol: To nie, my dziękujemy, za stare jesteśmy na podniebne ewolucje :lol: [/quote] Leon nie jest chyba dużo młodszy (jeśli w ogóle jest młodszy), ale dostał hopla na tym punkcie. :evil_lol: [quote name='asher']ps. cztery dychy za kawałek plastiku? :crazyeye:[/quote] No, ja nie wiem, czy to plastik, czy jakiś drogocenny kruszec. Plastikowy mam w domu, jest w stanie, hmmm... wskazujacym na użycie :roll: (mam go od soboty). Poza tym 40 zł. to wcale nie jest szczyt możliwości, bywają dużo droższe :cool1: . Quote
Recommended Posts