Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mokka']Mozna spytać, kto się wybiera na trening jutro?[/quote]
nas nie bedzie jutro niestety i tak przez caly prawie miesiac :shake:
bo ja niedobra pani wyjezdzam :diabloti: Kusiaczek bedzie wiec odpoczywal od natreta :evil_lol: czyli mnie i jak ktos napisal w watku "po co agility "od sztuczek cyrkowych, bedzie najedzony i szczesliwy ze nie bedzie treningu :cool3:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sajko']My się wybieramy z nielekkim rudzielcem:multi:[/QUOTE]

super, rudzielec jest bardzo sliczniasty i lubi Tosie :loveu:
szkoda ze Bari, taki wrazliwy piesek, ktory placze za pania, gdy nie ma jej w poblizu, juz nie cwiczy...:-(

Posted

[quote name='talut']Asher, a mi się wydawało, że biała bulinka ma na imię Blanka, Bianka albo Grzanka :p:razz:[/quote]

To Ci sie pewno z moja Bianka pomylilo ,tyle ,ze ona na pewno nie jest bulinka ,najwyzej rekinem :-)))

Posted

że jest Bianka sznaucerka to wiem, ale ta bulinka chyba też jakoś podobnie miała na imię :hmmmm: pogubiłam się już :niewiem: :lol:

btw. o której wchodzą jutro sznaucerki i w jakiej klasie jest Bianka? :)

Posted

[quote name='Mokka']Mozna spytać, kto się wybiera na trening jutro?[/quote]

Jeśli nie bedzie niesprzyjających okoliczności, to też sie wybieram :)

Posted

Wiewiór też się melduje, będziemy się skupiać i przyzwyczajać do biegających ludziów:lol:
może ktoś się skusi, aby ją trochę podkarmić jutro?(może kiedyś w końcu przestanie uciekać ze strachu...:roll:)

Posted

Jezu [B]betty - [/B]ja dopiero teraz mam internet, wiec jestem w o tyle gorszej sytuacji, ze mi cisnienie skoczylo poznym wieczorem....:razz:
Dobrze ze wszystko - tak szybko - dobrze sie skonczylo, ale mysle ze tak jak pisze Flaire - lepiej zeby sie nigdy wiecej nie powtorzylo. Kurcze blade - no na psa trzeba jak na dziecko uwazac - jestesmy za nie calkowicie odpowiedzialni i beztroskie spuszczanie z oka moze sprawic, ze :shake: ehhhh... lepiej nie mowic...

my tez sie wybieramy jutro na trening :lol:

Posted

[quote name='Aldra']Jezu [B]betty - [/B]ja dopiero teraz mam internet, wiec jestem w o tyle gorszej sytuacji, ze mi cisnienie skoczylo poznym wieczorem....:razz:
Dobrze ze wszystko - tak szybko - dobrze sie skonczylo, ale mysle ze tak jak pisze Flaire - lepiej zeby sie nigdy wiecej nie powtorzylo. Kurcze blade - no na psa trzeba jak na dziecko uwazac - jestesmy za nie calkowicie odpowiedzialni i beztroskie spuszczanie z oka moze sprawic, ze :shake: ehhhh... lepiej nie mowic...

my tez sie wybieramy jutro na trening :lol:[/QUOTE]

ehh.. nawet nie chce myslec co by sie stalo gdyby nie wrocila... to bylo okropne przezycie :( wiem, ze macie racje, ze trzeba bardziej pilnowac. Mama przyrzekla ze bedzie uwazac o wiele bardziej niz dotychczas. Do tej pory zawsze Tosca byla wypuszczana, i bylo ok. Pech chcial ze ktos nie domknal furtki....:roll:
Juz dobrze jest, dzieki Ola za mile slowa :)

do jutra.

Posted

Talut -Natalia ,chwal sie ,widzialam Cie jak wystawialas Mone :-)
Gratulacje !
My z Bianka stawiamy sie jutro na treningu ,szczegolnie ,ze cos mi cialka nabrala wiec musi pobiegac :-)

Posted

Kurdesz, i nie bylo nas dzisiaj:angryy: Gdyby nie fakt, ze autobusy sie u nas nie zatrzymuja i mam 10km na najblizszy przystanek, to bym poszla na ten autobus... A tak to doopa, siedzialam w domu:placz: Ale to moze i dobrze, przynajmniej nie dolowalam sie jeszcze bardziej moim psem...:roll:

Lidka, pocwicze jutro rano:evil_lol: A no i musze Ci tam jakos to napisac gdzie ja mieszkam i w ktorym miejscu czekac bede itd...;)

Posted

[quote name='talut']Monuch doskonała, 4/8 :) jestem z niej b.zadowolona-pięknie biegała i spokojnie stała :)

a jak Bianka? :)[/quote]

Jak dla mnie Twoja Mona zachowywala sie bomba :-)
Bianka tez super ,zloto i Zw. Mlodziezy ,malo nie peklam z zadowolenia :-)

Posted

[quote name='Romas']Jak dla mnie Twoja Mona zachowywala sie bomba :-)
Bianka tez super ,zloto i Zw. Mlodziezy ,malo nie peklam z zadowolenia :-)[/quote]
wow, gratulacje :klacz: :klacz: ogrrromne uściski dla Bianki :buzi:

Posted

ale dzisiaj był super trening dla mnie :loveu: Monuch był jak zaczarowany :loveu: super się słuchała i pilnowała się mnie :D oby więcej takich dni :cool3:

Posted

A dla mnie nie był :placz: Bugajski się obraził na hopki i uznał, że lepiej je omijać z daleka :mad: I tak się wymęczył, że drogę powrotną najchętniej pokonałby na rączkach panci :lol: I w metrze usnął :-o On się trochę w metrze denerwuje i nigdy dotąd się jeszcze nie wyluzował, ale dziś było mu chyba wszystko jedno, ważne, że był kawałek miejsca, w którym można się połozyć :lol:
Sabina też zmęczona, tyle, że nie wiem czym, chyba lenistwem :lol:
Na anstępny trening też ja wezmę, oki? Bo chcę ją przyzwyczajać do przebywania w grupie obcych psów...

Posted

Tak jak patrzyłam na psy to świetnie było! Mona cudnie biegała przyznaj się co psu zrobiłaś [głodziałs 2 dni czy elektryczna obroża:D] ?
Asher bierz ja ją chętnie wymiziam!
Kerri tylko dziwnie chodziła bo jakoś tak omijała hopa i szła na prawą stronę przewodniczki

Posted

Władczyni, wiesz parę dni głodówki i pies biega jak marzenie :evil_lol:

fakt, Kerri dzisiaj miała nie 'swój' dzień

(oczywiście żartuje :eviltong: po prostu więcej ćwiczyłyśmy ;))