Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ludek']Sugerujesz coś :lol:.

Oczywiście bardzo chętnie skorzystam, tylko bedziesz musiała rano wstać. Tym razem jesteśmy oceniani o 10.10 :crazyeye: .[/quote]
Ja?! Nie no, skadze znowu :lol:
Juz wszystko sprawdzilam 'na wszelki wypadek', aussiki tez dosc wczesnie, wie cmi to zwisa i powiewa ;) A tak nawiasem mowiac to ktoredy bedziesz jechac??:razz:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

postanowione-w niedzielę idziemy na trening :loveu: Psy przestały się interesować Monulcem, a ona jak zwykle leci do wszystkich ;) no i coraz mniej cieknie, może nawet do niedzieli przestanie ;)

Posted

[quote name='zakla']Ja?! Nie no, skadze znowu :lol:
Juz wszystko sprawdzilam 'na wszelki wypadek', aussiki tez dosc wczesnie, wie cmi to zwisa i powiewa ;) A tak nawiasem mowiac to ktoredy bedziesz jechac??:razz:[/quote]

Dla Ciebie mogę nawet przez Jabłonne przejechać:lol:

Posted

[quote name='talut']postanowione-w niedzielę idziemy na trening :loveu: Psy przestały się interesować Monulcem, a ona jak zwykle leci do wszystkich ;) no i coraz mniej cieknie, może nawet do niedzieli przestanie ;)[/quote]
Ja jestem dalej przed pierwszą [nawet jej majtek jeszcze nie kupiłam- żeby dziewczynie się nie śpieszyło:razz: ]. My też będziemy, ale ja nie będę chodzić tylko się czołgać/biegać na rękach:cool3:
Na Polu Mokotowskim to nikt się z psami nie bawi tylko je puszczają samopas, a jak już się ktoś bawi to inne psy to psują :placz: a ludzie się na mnie patrzą jak na kosmitkę :mad:

Posted

Kochani,
na naszej stronce znów zmiany :)
Dodałam galerię do IV Ialu w Laskach i zawodów w Laskach, które odbyły się w czerwcu 2005 r. Sprawdźcie czy pieski są dobrze opisane. Szczególnie Koka, Szejk, Happy w 10.2005 r. oraz Happy i Tosca w 06.2005.

Posted

Lidka, to jakbys tak przypadkiem jechala przez Jablonne, to ja jestem zupelnie po drodze, tuz przed Skierdami :lol: Nigdzie nawet skrecac nie trzeba :eviltong:
A i ten pierwszy gold to chyba nie Koka:lol:

Posted

Ja z deczka niezorientowana,bo dopiero wrocilam na łono netu.Jest trening w ta niedziele dla poczatkujacych ?
A w przyszla jak bedzie wystawa w NDM?
Z gory dzieki za info :-)

Posted

[quote name='Romas']Ja z deczka niezorientowana,bo dopiero wrocilam na łono netu.Jest trening w ta niedziele dla poczatkujacych ?
A w przyszla jak bedzie wystawa w NDM?
Z gory dzieki za info :-)[/quote]
Jeśli pogoda :angryy: nie pokrzyżuje planów, to wszystko powinno przebiegać jak zwykle, czyli grupa początkująca o godz.10.
Romas, jesli nie masz rozpiski zajęć, to poproś Elę żeby Ci dała.

Posted

[quote name='Mokka']Lidka, czerwcowe Laski mi się nie otwierają.[/quote]

Poprawię po południu. Mam zawirusowany komputer i dziwne rzeczy sie w nim dzieją :shake: .

Posted

[quote name='zakla']Lidka, to jakbys tak przypadkiem jechala przez Jablonne, to ja jestem zupelnie po drodze, tuz przed Skierdami :lol: Nigdzie nawet skrecac nie trzeba :eviltong:
A i ten pierwszy gold to chyba nie Koka:lol:[/quote]

Umówimy sie na treningu.

Wiem, że ten gold taki ciemniejszy, ale zdjęcie robione innym aparatem i sa inne nasycenia kolorów.
Zawsze może udawać Kokę:lol: .

Posted

[quote name='Mokka']Trzymajcie kciuki za pogodę, bo znów coś niedobrego widzę za oknem :mad: . A wczoraj było tak pięknie :placz: .[/quote]

I jutro też będzie pięknie :).

Posted

[quote name='Ludek']Poprawię po południu. Mam zawirusowany komputer i dziwne rzeczy sie w nim dzieją :shake: .[/quote]

Dzięki uprzejmości mojego kolegi z pracy już wszystko działa :)

Posted

Wspaniale i genialnie:eviltong:

My w sumie godzine temu wrocilismy z malym do domu, na 19 z nowu na probe jedziem i o 20 sie zaczyna... Ehh, meczace to i bez sensu, jedyny plus to to ze m isie pies do hali przyzwyczail i ani razu sie nie bojkowal przez dwa dni!:multi:

A co do tego golda, to to na pewno nie jest Kokuś. Po pierwsze Koka sliczniejsza :lol: a po drugie ten gold biegal w zerowkach albo debiyutach, bo ma hopki smallowe :P

Posted

[quote name='Mokka']A Koka to niby w czym biegaa? W openach? :-o

A co do urody, to nie przeczę ;) .[/quote]
Oj no czepiasz sie Mokka:eviltong: Wiesz o co mi chodzi noooo:mad: Wiecm nie lapac za takie goopie bledy:lol:

Mam chetnego do wycxzesania malamuta? Strasznie sie z niego sypie... po kąpieli...:roll:

No i dzisiaj na tvp2 o 20 bedziemy, z klubowych misiakow bedzie jeszcze Bandyta, Ares i Blue!!!

Posted

[quote name='zakla']
No i dzisiaj na tvp2 o 20 bedziemy, z klubowych misiakow bedzie jeszcze Bandyta, Ares i Blue!!![/quote]
no to moze uda mi sie zobaczyć was, a co to za imprezka????:eviltong:
zaraz tez zweryfikuje czy na naszej stronce jest moj potwor czy cos Kokopodobnego :p

Posted

[quote name='Ludek']

Wiem, że ten gold taki ciemniejszy, ale zdjęcie robione innym aparatem i sa inne nasycenia kolorów.
Zawsze może udawać Kokę:lol: .[/quote]
no wiesz Lidka!!!!!!:mad:
Koka jest tylko w wydaniu charcim:loveu:

Posted

[quote name='Ludek']A ja Was nie bedę podziwiać, bo idę na imprezkę :diabloti:[/quote]
Och jak mozesz nam to zrobic?!:placz: :lol:

Mokka, czy ja moge byc TAM tylko w niedziele? Chyba ze w sobote nie bedzie treningu...