zakla Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Ludek']Sugerujesz coś :lol:. Oczywiście bardzo chętnie skorzystam, tylko bedziesz musiała rano wstać. Tym razem jesteśmy oceniani o 10.10 :crazyeye: .[/quote] Ja?! Nie no, skadze znowu :lol: Juz wszystko sprawdzilam 'na wszelki wypadek', aussiki tez dosc wczesnie, wie cmi to zwisa i powiewa ;) A tak nawiasem mowiac to ktoredy bedziesz jechac??:razz: Quote
talut Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 postanowione-w niedzielę idziemy na trening :loveu: Psy przestały się interesować Monulcem, a ona jak zwykle leci do wszystkich ;) no i coraz mniej cieknie, może nawet do niedzieli przestanie ;) Quote
Ludek Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='zakla']Ja?! Nie no, skadze znowu :lol: Juz wszystko sprawdzilam 'na wszelki wypadek', aussiki tez dosc wczesnie, wie cmi to zwisa i powiewa ;) A tak nawiasem mowiac to ktoredy bedziesz jechac??:razz:[/quote] Dla Ciebie mogę nawet przez Jabłonne przejechać:lol: Quote
WŁADCZYNI Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='talut']postanowione-w niedzielę idziemy na trening :loveu: Psy przestały się interesować Monulcem, a ona jak zwykle leci do wszystkich ;) no i coraz mniej cieknie, może nawet do niedzieli przestanie ;)[/quote] Ja jestem dalej przed pierwszą [nawet jej majtek jeszcze nie kupiłam- żeby dziewczynie się nie śpieszyło:razz: ]. My też będziemy, ale ja nie będę chodzić tylko się czołgać/biegać na rękach:cool3: Na Polu Mokotowskim to nikt się z psami nie bawi tylko je puszczają samopas, a jak już się ktoś bawi to inne psy to psują :placz: a ludzie się na mnie patrzą jak na kosmitkę :mad: Quote
Ludek Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Kochani, na naszej stronce znów zmiany :) Dodałam galerię do IV Ialu w Laskach i zawodów w Laskach, które odbyły się w czerwcu 2005 r. Sprawdźcie czy pieski są dobrze opisane. Szczególnie Koka, Szejk, Happy w 10.2005 r. oraz Happy i Tosca w 06.2005. Quote
zakla Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Lidka, to jakbys tak przypadkiem jechala przez Jablonne, to ja jestem zupelnie po drodze, tuz przed Skierdami :lol: Nigdzie nawet skrecac nie trzeba :eviltong: A i ten pierwszy gold to chyba nie Koka:lol: Quote
Romas Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Ja z deczka niezorientowana,bo dopiero wrocilam na łono netu.Jest trening w ta niedziele dla poczatkujacych ? A w przyszla jak bedzie wystawa w NDM? Z gory dzieki za info :-) Quote
Mokka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Romas']Ja z deczka niezorientowana,bo dopiero wrocilam na łono netu.Jest trening w ta niedziele dla poczatkujacych ? A w przyszla jak bedzie wystawa w NDM? Z gory dzieki za info :-)[/quote] Jeśli pogoda :angryy: nie pokrzyżuje planów, to wszystko powinno przebiegać jak zwykle, czyli grupa początkująca o godz.10. Romas, jesli nie masz rozpiski zajęć, to poproś Elę żeby Ci dała. Quote
Ludek Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Mokka']Lidka, czerwcowe Laski mi się nie otwierają.[/quote] Poprawię po południu. Mam zawirusowany komputer i dziwne rzeczy sie w nim dzieją :shake: . Quote
Ludek Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='zakla']Lidka, to jakbys tak przypadkiem jechala przez Jablonne, to ja jestem zupelnie po drodze, tuz przed Skierdami :lol: Nigdzie nawet skrecac nie trzeba :eviltong: A i ten pierwszy gold to chyba nie Koka:lol:[/quote] Umówimy sie na treningu. Wiem, że ten gold taki ciemniejszy, ale zdjęcie robione innym aparatem i sa inne nasycenia kolorów. Zawsze może udawać Kokę:lol: . Quote
Mokka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Trzymajcie kciuki za pogodę, bo znów coś niedobrego widzę za oknem :mad: . A wczoraj było tak pięknie :placz: . Quote
Ludek Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Mokka']Trzymajcie kciuki za pogodę, bo znów coś niedobrego widzę za oknem :mad: . A wczoraj było tak pięknie :placz: .[/quote] I jutro też będzie pięknie :). Quote
Mokka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Ludek']I jutro też będzie pięknie :).[/quote] Trzymam Cię za słowo :evil_lol: . Quote
Ludek Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Ludek']Poprawię po południu. Mam zawirusowany komputer i dziwne rzeczy sie w nim dzieją :shake: .[/quote] Dzięki uprzejmości mojego kolegi z pracy już wszystko działa :) Quote
zakla Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Wspaniale i genialnie:eviltong: My w sumie godzine temu wrocilismy z malym do domu, na 19 z nowu na probe jedziem i o 20 sie zaczyna... Ehh, meczace to i bez sensu, jedyny plus to to ze m isie pies do hali przyzwyczail i ani razu sie nie bojkowal przez dwa dni!:multi: A co do tego golda, to to na pewno nie jest Kokuś. Po pierwsze Koka sliczniejsza :lol: a po drugie ten gold biegal w zerowkach albo debiyutach, bo ma hopki smallowe :P Quote
Mokka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 A Koka to niby w czym biegaa? W openach? :-o A co do urody, to nie przeczę ;) . Quote
talut Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 jutro to mi wisi pogoda, byle w niedzielę było ładnie :diabloti: Quote
zakla Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Mokka']A Koka to niby w czym biegaa? W openach? :-o A co do urody, to nie przeczę ;) .[/quote] Oj no czepiasz sie Mokka:eviltong: Wiesz o co mi chodzi noooo:mad: Wiecm nie lapac za takie goopie bledy:lol: Mam chetnego do wycxzesania malamuta? Strasznie sie z niego sypie... po kąpieli...:roll: No i dzisiaj na tvp2 o 20 bedziemy, z klubowych misiakow bedzie jeszcze Bandyta, Ares i Blue!!! Quote
ogromek Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='zakla'] No i dzisiaj na tvp2 o 20 bedziemy, z klubowych misiakow bedzie jeszcze Bandyta, Ares i Blue!!![/quote] no to moze uda mi sie zobaczyć was, a co to za imprezka????:eviltong: zaraz tez zweryfikuje czy na naszej stronce jest moj potwor czy cos Kokopodobnego :p Quote
zakla Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 To na pewno Kokopodobna suczka z zerowek:evil_lol: To okropnie dodoopny program ze Szwedesem 'zaloz sie' :lol: Quote
Ludek Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 A ja Was nie bedę podziwiać, bo idę na imprezkę :diabloti: Quote
ogromek Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Ludek'] Wiem, że ten gold taki ciemniejszy, ale zdjęcie robione innym aparatem i sa inne nasycenia kolorów. Zawsze może udawać Kokę:lol: .[/quote] no wiesz Lidka!!!!!!:mad: Koka jest tylko w wydaniu charcim:loveu: Quote
zakla Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Ludek']A ja Was nie bedę podziwiać, bo idę na imprezkę :diabloti:[/quote] Och jak mozesz nam to zrobic?!:placz: :lol: Mokka, czy ja moge byc TAM tylko w niedziele? Chyba ze w sobote nie bedzie treningu... Quote
Recommended Posts