Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ludek']Mokka, a jak jak było we Wrocławiu?[/quote]

No, kurczę, czekałam na to pytanie :loveu: .

No, cóż, nieskromnie powiem, że wrócilibyśy z workiem medali, gdyby medale dawali ;).
Klub reprezentowany był skromnie - przez Monię i Dragulca, ale za to wyniki niezłe.

[B]Uwaga - IAL mini - Drago I miejsce[/B] :klacz:
IAL midi - Monia I miejsce

agility open M - Monia I miejsce
Drago III miejsce

jumping open M - Monia II miejsce
Drago - IV albo V

klasyfikacja łączna open M - Monia I miejsce
Drago III miejsce.

Specjalne brawa należą się Dragulcowi, który dawno nie był na treningu, niedawno pozdzierał sobie pazury, a gdy wpadłyśmy w sobotę na chwilę do klubu, aby przypomnieć młodzieńcowi przeszkody, to odstawił małą demolkę i pogniewał się na slalom i koło. Za to we Wrocławiu szalał. W IAL-u i agility zebrał tylko po 5 punktów karnych, jumping poszedł troszkę słabiej, ale [B]łapki były już poobcierane i dziecko cierpiało :buzi: .[/B]
Jednym słowem wyjazd udany, choć następne zawody wolelibyśmy już zdecydowanie w innych warunkach pogodowych :lol: .

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mokka']No, kurczę, czekałam na to pytanie :loveu: .
[/quote]

:lol: :lol: :lol:

[LEFT][SIZE=3][COLOR=red][B]GRATULACJE.[/B][/COLOR][/SIZE] [/LEFT]

Skromna, ale za to jaka mocna reprezentacja:multi: .

Skrobnijcie ze dwa słowa, to wrzucę na stronkę. Powoli się wprawiam:). Tylko jeszcze muszę ze zdjęciami powalczyć.

Uzupełniłam sukcesy wiec jesli komuś czegoś brakuje, to prosze o informację mailem. Wrzuciłam też relację z Pruszkowa. Czekam jeszcze na zgode Wind, żeby wrzucić zdjęcia jej autorstwa. jeśli nie dostane, to wrzucę swoje, ale przyznam, że są dużo gorsze.

Posted

No dziewczyny!!!! [SIZE=3][COLOR=red][B]GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: [/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=3][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR=black]widziała fotki tez super, dobrze że chociaz słonko wam świeciło !!![/COLOR]

Posted

[quote name='dbsst']

[IMG]http://img119.imageshack.us/img119/7803/img4133ps4gg.jpg[/IMG]
[/quote]

Jak Ci sie udało złapac go na zdjęciu i nie zwalił tyczki :razz: Bo zwalał wszystkie jak leci :lol:
A jednak pokazał że do zdjęcia umie :lol:

Dziekujemy za fotkę!!! czy możemy ją wrzucic do mnie na stronkę ???

Posted

[quote name='Musiałek']No dziewczyny!!!! [SIZE=3][COLOR=red][B]GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: [/B][/COLOR][/SIZE]

[COLOR=black]widziała fotki tez super, dobrze że chociaz słonko wam świeciło !!![/COLOR][/quote]

Świeciło głównie w drodze powrotnej do domu :evil_lol: .
A za gratulacje dziękujemy serdecznie :lol: .

Posted

Jedna uwaga Ludek- wpisalas Milo do Large na zawodach pruszkowskich :lol:
I nam mozesz wrzucic jak Ci sie bedzie chcialo z klubowych wiosennych I jumping i III ogolna ;)

Posted

[B]dbsst,[/B]

Aaaa tu Ciebie przygnalo :cool3: Kochaniutka, foteczki foteczkami, ale kiedy pierwszy trening, co? Z wielka radoscia zobaczylabym Igielke na torze :loveu:
A foteczki coolowe! Jak widze i Tobie spodobalo sie fotografowanie hopkujacych psiakow! :multi:

W.

Posted

dziewczyny-gratulacje!!!!!

Romas, Ty lepiej nie za szybko wracaj, tzn. dolecz się do końca...już ja się przez kilka miesięcy zaogolądałam, co to znaczy nie szanowac dysku :angryy:

i absolutnie się nie obrażam za uwagi :D
zawsze cennie widziane. wiesz, jak to jest-inaczej jest patrzeć z boku, a inaczej, jak się jest osobą trzymającą takiego podstrzeleńca, zwłaszcza, jak zdążył mnie załamac psychicznie jeszcze przed wejściem na teren ;) poza tym z nim trzeba tak wyważyć-czasem można zrobić od razu 3 kroki do przodu...innym razem lipa i nic się nie zdziała

ale z jednym masz niewątpliwie rację :oops: sama uważam, że w całym tym zamieszaniu zbyt często zdarza mi się zapomnieć o pochwale
co do "nic nie robienia"....hihi....Ty spróbuj zając psa na dwie godziny tak, żeby mu się nie nudziło i żeby się nie irytował, że sobie też nie może poskakać

co do bullki-po prostu się w niej zakochałam :loveu: a jak Prestonowi napyskowała-myślałam, że umrę ze smiechu na miejscu

a maleńka, trójkolorowa suńka-cudeńko, w dodatku bardzo jej się najwyraxniej spodobał Preston i wczoraj dziarsko do niego potupała, korzystając z chwili, gdy kazałam mu warować....świetna z niej agentka jest

a tak pzoa tym, to coraz bardziej Wam zazdroszczę tych AKTYWNYCH ;) treningów i mam nadzieję, że gdy dorobię się swojego własnego psa, będę z nim mogła trenowac normalnie :cool1:

Posted

Dziewczyny GRATULACJE :-)
Wlasnie mnie oswiecilo ,ze przeciez zawody byly :-)

Ka-ka wiem jak to jest byc osoba trzymajaca takiego psa :-) Sama takiego mialam.Nielatwe to zadania i trzeba miec moze cierpliwosci i odwagi.
Byc moze moglabys troche poskakac z nim gdybysmy sie odsuwali od tej czy innej przeszkody ?Omawialas taka opcje z prowadzacymi ?
A on suczki tez oszczekuje czy tylko psy go denerwuja?czy jest nieprzewdywalne na kogo wypaszczy?pytam na wszelki wypadek zeby nie spowodowac problemu jakby moja Bianka wypalila do niego :-)
Dysk lecze ale wiesz jak to jest :-) "zycie stygnie " :-) A Bianka dziczeje od mojego wylaczenia z zycia .Tak wiec Ketanol do wewnatrz i dalej trenowac :-)

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']od nas też gratulki dla dzielnych zawodników:multi:

Lidka i jak, było coś ciekawego w tej hurtownii?[/quote]

Na oko nie umiem kupować kagańców. Halter taki jak ma Milo kosztuje ok. 16.00 zł. Kaganiec nr 10 plastikowy ok. 12,00 zł.
A tak w ogole na Oszmiańskiej 13 (jeśli nie pokręciłam adresu) jest hurtownia dla zwierzaków. Jakby Wam się chciało tam podejść, zobaczyć co jest i dowiedzieć w jaki sposób się tam kupuje w cenach hurtowych, to byłoby super.
Z karm interesuje mnie Brit Large i cena.
A Wy obejrzałybyście sobie przy okazji kagańce :).

Posted

GRATULACJE GRATULACJE :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

[quote name='Musiałek']Jak Ci sie udało złapac go na zdjęciu i nie zwalił tyczki :razz: Bo zwalał wszystkie jak leci :lol:
A jednak pokazał że do zdjęcia umie :lol:
Dziekujemy za fotkę!!! czy możemy ją wrzucic do mnie na stronkę ???[/quote]

alez gdzie on zwalal tyczki na zdjeciu widac ze to nie on tylko jakis wiatr czy co ;) :lol: :lol: :lol:

mozesz wrzucic fotke jak sie podoba to sie baaaaaaardzo ciesze ;)

Beatko koncze zajecia bede miala wolne weekendy to czemu mam nie spedzac ich tak jakos sportowo psiowo ;)

chcialabym w niedziele juz przyjechac na trening z moja lamaga ;) :lol:

Posted

My rowniez składamy [SIZE=6][COLOR=red]GRATULACJE !!!![SIZE=2][COLOR=black]wspanialej reprezentacji Cavano[/COLOR][/SIZE] :klacz: :thumbs: :cool2: [/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]Irda jest szczegolnie dumna ze swojej Cioci Mokki i koleżanki Moni :loveu:[/COLOR]

Posted

To proszę się deklarować, kto się wybiera, bo jeśli nie będzie tłoku, to może wzięłabym 2 psy...

I proszę się zastanowić, kto chce startować w zawodach pucharowych w Warszawie, to zrobimy listę i wyślemy zbiorcze zgłoszenie.