betty_labrador Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 [quote name='dbsst']dziękuje :oops: :oops: :oops: polecam się na przyszłość ;)[/QUOTE] napewno skorzystam:cool3: Quote
talut Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Dbsst super fotki :loveu::loveu::loveu: na natępnych zajęciach też będziesz? ;) :cool3: Monulec nawet się załapał na parę zdjęć :multi: (mogę 'pożyczyć' i wstawić na inne forum? :cool3:) ja chce już za tydzień!! :diabloti: ta mała suńka to Samba ;) a cottonka ma na imię Kerry :) Quote
dbsst Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 [quote name='talut']Dbsst super fotki :loveu::loveu::loveu: na natępnych zajęciach też będziesz? ;) :cool3: Monulec nawet się załapał na parę zdjęć :multi: (mogę 'pożyczyć' i wstawić na inne forum? :cool3:) ja chce już za tydzień!! :diabloti: ta mała suńka to Samba ;) a cottonka ma na imię Kerry :)[/quote] oczywiscie że możesz pożyczyć ;) nie wiem czy będe jak uda mi się wrócić w sobote z Bydgoszczy to bede ;) Quote
zakla Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Co za bezczelnosc, dbsst, czemu Cie w soboty nie ma?!:lol: Moj malutki juz dawno zadnych fotek na torze nie zaliczyl ;) A nowa grupa patrze no i widze ze az strach sie bac:cool3: Wymiataja maluchy:razz: (maluchy niech nie biora tego do siebie, bo w moim mniemaniu zalicza sie do nich wszytsko ponizej 60kg ;)) No i ten ciemny ONek fo Farcik Maniutka podejzewam, szczerze mowiac poznalam po wlascicielce, bo jak Farta ostatnio widzalam to byl mlody i cienki :lol: Quote
asher Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 [quote name='betty_labrador'][quote][img]http://img70.imageshack.us/img70/1210/img4263ps8us.jpg[/img][/quote]:lol: :lol: chyba nie wiadomo w ktora storne isc?:diabloti:[/quote] Wiadomo :mad: Pieseczek chciał zeskoczyć z kładki przed strefą (tym żółtym, nie wiem, czy to się strafa nazywa :oops: :lol: ), więc pacia chciała, żeby poprawił no i wyszło, jak wyszło :evil_lol: Debest, śliczne foty, jak zwykle zresztą :klacz: Quote
betty_labrador Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 [quote name='asher']Wiadomo :mad: Pieseczek chciał zeskoczyć z kładki przed strefą (tym żółtym, nie wiem, czy to się strafa nazywa :oops: :lol: ), więc pacia chciała, żeby poprawił no i wyszło, jak wyszło :evil_lol: [/QUOTE] :lol: piesek lekko zdezorientowany- pozowac do zdjecia czy posluchac pancie:lol: :cool3: Quote
asher Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 [quote name='betty_labrador']:lol: piesek lekko zdezorientowany- pozowac do zdjecia czy posluchac pancie:lol: :cool3:[/quote]No i przede wszystkim, uznał, że pancia zwariowała, kazac mu zawracac na takiej wąskiej, stromej kładce :stupid: :lol: Ech, nie macie pojęcia, jak się cieszę, że chodzę z moim emerytem na te zajęcia :loveu: Straszną frajdę mu to sprawia :loveu: Quote
betty_labrador Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 [quote name='asher']No i przede wszystkim, uznał, że pancia zwariowała, kazac mu zawracac na takiej wąskiej, stromej kładce :stupid: :lol: Ech, nie macie pojęcia, jak się cieszę, że chodzę z moim emerytem na te zajęcia :loveu: Straszną frajdę mu to sprawia :loveu:[/QUOTE] no niewatpliwie - to swietna zabawa :D Quote
Flaire Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 [quote name='asher']No i przede wszystkim, uznał, że pancia zwariowała, kazac mu zawracac na takiej wąskiej, stromej kładce :stupid: :lol: [/quote]I miał rację! :lol: [quote name='asher']Ech, nie macie pojęcia, jak się cieszę, że chodzę z moim emerytem na te zajęcia :loveu: Straszną frajdę mu to sprawia :loveu:[/quote]No to się cieszę również w mojej nieznacznej roli w doprowadzeniu do tego! ;-) Quote
asher Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 [quote name='Flaire']I miał rację! :lol: [/quote] Oj, nie po raz pierwszy okazuje się, że mój pies jest mądrzejszy ode mnie :lol: [quote name='Flaire']No to się cieszę również w mojej nieznacznej roli w doprowadzeniu do tego! ;-)[/quote]Się tez cieszymy ;) Słuchajcie, jak sobie poradzić z tym schodzeniem z kładki? :shake: Na ostatnim zdjęciu Dbsst widac, jak to robi mój pies :shake: Quote
zakla Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Jak na moj gust to juz na zejsciowej desce musisz go bardzo przystopowac, isc powoli i bardzo pilnowac zeby Ci nie zeskoczyl, zatrzymac sie na strefie, nagrodzic i biec dalej ;) Ale wszystko w swoim czasie...:p Quote
Romas Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 [quote name='betty_labrador']Magda przykro mi, jak to sie stalo? szybko zdrowiej:p[/quote] Stalo sie to bardzo prosto ,podnioslam sie szybko z krzesla - pstryk i to juz byl koniec mojej dzialalnosci . Na szczescie tesc przywiozl mi jakies konskie leki i mam nadzieje ze za tydzien bede juz na chodzie. Zdjecia sobie obejrzalam .Fajne ! Strasznie Was tam duzo dzis bylo :-) A moje biedne pieski nudza sie i zazdroszcza Waszym :-) Quote
asher Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 [quote name='Romas']Stalo sie to bardzo prosto ,podnioslam sie szybko z krzesla - pstryk i to juz byl koniec mojej dzialalnosci[/quote]Ech, proste czynności też moga być niebezpieczne :shake: Szybko wracaj do zdrowia! :kciuki: ps. ja kiedyś nadwyrężyłam sobie nadgarstek... wcierając w siebie po kąpieli balsam do ciała :evil_lol: Quote
ogromek Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 [quote name='asher'] Straszną frajdę mu to sprawia :loveu:[/quote] no popatrz Asher, myślę ze nie jesteś samotna w tym stwierdzeniu:eviltong: dbsst,może Ci się uda kiedyś w sobotę do nas wpaść na foteczki no albo w ndz na wcześniejszy trening:loveu: z tego co widze to sie zajecia wam udaly, a Kusiaczek byl nie pocieszony ze dzisiaj nie bylysmy na treningu, lapa ach ta lapa:angryy: Quote
Alix Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Zdjecia super! Od razu widac ze do grupy trafily same utalentowane psiaki:cool1::lol: Quote
betty_labrador Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 [quote name='Alix']Zdjecia super! Od razu widac ze do grupy trafily same utalentowane psiaki:cool1::lol:[/QUOTE] tak, tak, z ktorych to wyrosna jeszcze(tzn stana sie) prawdziwi sportowcy wygrywajacy na zawodach :D Quote
asher Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 [quote name='Alix']Zdjecia super! Od razu widac ze do grupy trafily same utalentowane psiaki:cool1::lol:[/quote] Taaa? :cool3: To pokażę wam coś, co dbsst sprytnie ukryła w galerii moich burków :lol: [quote name='dbsst']:evil_lol: :evil_lol: [IMG]http://img230.imageshack.us/img230/4249/img4170ps3ov.jpg[/IMG] [IMG]http://img224.imageshack.us/img224/6889/img4171ps1br.jpg[/IMG] [IMG]http://img488.imageshack.us/img488/4978/img4176ps8os.jpg[/IMG][/quote] :roflt: Quote
zakla Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Oj Asher, czepiasz sie :lol: Jak na moj gust to on ma wlasna wersje toru i tyle:razz: a tak ps, to raczke dalej w bok wystawiaj, powinno troche pomoc w naprowadzaniu, a zwlaszcza na poczatku ;) Quote
asher Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 [quote name='zakla']a tak ps, to raczke dalej w bok wystawiaj, powinno troche pomoc w naprowadzaniu, a zwlaszcza na poczatku ;)[/quote]Trening czyni mistrza :lol: Za pierwszym razem staranowałam przeszkodę, więc na tych zdjęciach nie jest najgorzej :lol: Quote
Ludek Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 [quote name='zakla']A co do stronki, to u mnie(nie nwiem jak u Was) relacja z Lasek wyswietla sie bardzo ciekawie w waskiej, ale za to wysokiej kolumnie ;) Wczoraj jeszcze bylo normlanie, dzis juz jest 'inaczej' :lol:[/quote] U mnie jest dobrze.:roll: Quote
zakla Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 U mnie juz tez, nie wiem co to bylo :lol: A mam pytanie, kiedy bedziemy sie zglaszac do PPA Warszawa? Zglaszamy sie wszyscy razem czy kazdy sobie? ;) Quote
Mokka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Wow, widzę, że wszyscy świetnie się bawili :lol: . Fotki super :klacz: , prosiemy o jeszcze :thumbs: . Żakla, na PP możemy zgłosić się wszyscy razem. Ja powinnam być na treningach w najbliższy weekend, więc ustalimy, kto chce startować i mogę wysłać zgłoszenie. Quote
Romas Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 [quote name='asher']Ech, proste czynności też moga być niebezpieczne :shake: Szybko wracaj do zdrowia! :kciuki: ps. ja kiedyś nadwyrężyłam sobie nadgarstek... wcierając w siebie po kąpieli balsam do ciała :evil_lol:[/quote] :lol: :lol: Przepraszam ale to bardzo smiesznie zabrzmialo .Pewno jednak Tobie nie do smiechu bylo tak jak mi kiedy lezalam caly dzien i sie nudzilam wiedzac ,ze Wy tam sobie biegacie z pieskami :placz: Pieknie Twoj piesek omija przeszkode .Poczatki sa trudne co ? :-) Jak zaczynalam z Zuzia to tez tak bylo albo skakala prawie w miejscu albo omijala. A wogole ja to chyba nie mam kondycji zeby mojego sznaucera dogonic :shake: ,brak mi poprostu tchu. Moze jakies cwiczenia kondycyjne powinnam porobic . Quote
Recommended Posts