Mokka Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 [quote name='Ludek'] Kto chętny do napisania czegoś o zawodach w Pruszkowie :). Tylko sie prosze nie zabijać:lol: .[/quote] Ja mogie coś skrobnąć, ale w przyszłym tygodniu, bom aktualnie mocno nieczasowa. No chyba, że mnie ktoś uprzedzi i napisze zaraz :evil_lol: . A jeszcze brak relacji z Tabliczki Czekolady i Sylwestra. Rodacy, do piór! :multi: Quote
ogromek Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 no dobra moge Cie Mokka uprzedzic i sklece cos o Pruszkowie:loveu:, bo na reszcie nas nie bylo:eviltong: jak tylko wroce ze szkoly zaczne tworzyc poemat:cool3: Quote
Romas Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Mokkka ,moze napisz na moj prywatny adres [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] .To czekam :-) Quote
Ludek Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 [quote name='ogromek']no dobra moge Cie Mokka uprzedzic i sklece cos o Pruszkowie:loveu:, bo na reszcie nas nie bylo:eviltong: jak tylko wroce ze szkoly zaczne tworzyc poemat:cool3:[/quote] To jak sklecisz to poproszę mailem do mnie:) Quote
ogromek Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 [quote name='Ludek']To jak sklecisz to poproszę mailem do mnie:)[/quote] ok zaraz zabieram sie do pracy:p mam nadzieje ze jakies fotki wyszly zeby je pozniej dodac:loveu: Quote
Mokka Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Romas, wysłałąm Ci emalię na adres, który podałaś i właśnie wróciło niedoręczone :wallbash: . Siem pochlastam. Znów puściłam priva.. Quote
Ludek Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 [quote name='ogromek']ok zaraz zabieram sie do pracy:p mam nadzieje ze jakies fotki wyszly zeby je pozniej dodac:loveu:[/quote] Cos tam wyszło, ale mam nadzieję, że Wind pozwoli skorzystac ze swoich zdjęć. Są o niebo lepsze :) Quote
zakla Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Ja z Lasek mam dwa zdjecia mamuta autorstwa Wind, i to sysko:lol: (Lidka, pamietaj o malutkim prosze!:loveu: ) Quote
Ludek Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 [quote name='zakla']Ja z Lasek mam dwa zdjecia mamuta autorstwa Wind, i to sysko:lol: (Lidka, pamietaj o malutkim prosze!:loveu: )[/quote] Tzn.:razz: Quote
zakla Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Aktualizacja okruszka...:cool3: Pamietasz? Foteczki byly nawet i tekst:eviltong: Quote
Ludek Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 [quote name='zakla']Aktualizacja okruszka...:cool3: Pamietasz? Foteczki byly nawet i tekst:eviltong:[/quote] Boże byłam święcie przekonana, że już zaktualizowałam:oops: . Quote
ogromek Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 co do zdjec z lasek to sa one na dogomanii w agility i oczywiscie autorstwa Wind:loveu: a ja mam w zarysie sprawozdanie pewnie w pt wszystko dopracuje bo jutro to watpie czy znajde czas :) Quote
zakla Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Spokojnie, nie spuszcze Zwirka na bialego w odsieczy:lol: Quote
Ludek Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 [quote name='zakla']Spokojnie, nie spuszcze Zwirka na bialego w odsieczy:lol:[/quote] Oj lepiej nie. Jaki jest, taki jest, ale w sumie to kochany psiak :) Quote
zakla Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 My trening mamy jutro o 15. Nic wiecej nie wiem ;) Quote
ogromek Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 [quote name='zakla']O ktorej jutro trening? Wiadomo cos?[/quote] ja też się dołanczam do pytania:roll: Lidka skleciłam i zaraz wysyłam Ci na maila relacje z Pruszkowa:evil_lol: Quote
zakla Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 A co do stronki, to u mnie(nie nwiem jak u Was) relacja z Lasek wyswietla sie bardzo ciekawie w waskiej, ale za to wysokiej kolumnie ;) Wczoraj jeszcze bylo normlanie, dzis juz jest 'inaczej' :lol: Quote
betty_labrador Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 taka chlapa sie zrobila ze sniegu... okropnie sie nawet chodzi po nim... mam nadzieje ze na naszym terenie jest lepiej... Quote
talut Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 u mnie jest ok i mam nadzieję, że na terenie też ;) muszę przyznać, że poprawiłlo nam się siadanie :lol: Quote
Aldra Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 [quote name='ogromek']ja też się dołanczam do pytania:roll: [/quote] Mam wiadomosc od Eli, ze jutro trening powinien byc normalnie :lol: Quote
betty_labrador Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 [quote name='Aldra']Mam wiadomosc od Eli, ze jutro trening powinien byc normalnie :lol:[/QUOTE] powinien? czyli nie wiadomo do konca czy bedzie czy nie? mowie, teren moze byc nie zbyt mily nawet do chodzenia(wiem co sie dzieje u mnie przed domem)... dajcie znac jutro z rana zanim zdaze wyjechac, plis. Quote
ogromek Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 [quote name='betty_labrador']powinien? czyli nie wiadomo do konca czy bedzie czy nie? mowie, teren moze byc nie zbyt mily nawet do chodzenia(wiem co sie dzieje u mnie przed domem)... dajcie znac jutro z rana zanim zdaze wyjechac, plis.[/quote] wlasnie wrocilam z Koka ze spaceru i na zewnatrz swiat nie wyglada przyjaznie:-o snieg jest mokry i nie chce nawet myslec o placyku:mad: Beata nie ma sprawy zadzwonie przed 7 , jak rano to rano:evil_lol: Quote
Aldra Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 [quote name='betty_labrador']powinien? czyli nie wiadomo do konca czy bedzie czy nie? mowie, teren moze byc nie zbyt mily nawet do chodzenia(wiem co sie dzieje u mnie przed domem)... dajcie znac jutro z rana zanim zdaze wyjechac, plis.[/quote] Ja juz nie bede mowic co sie dzieje u mnie :placz: i tak sobie mysle ze nasz placyk tez nie wyglada najlepiej :mad: Wiadomosc od Eli brzmiala 'sprobujemy jutro cos zrobic' - dlatego my podjedziemy na trening, ale jesli teren bedzie wygladal kiepsko to nie wiem czy nie zrezygnujemy :shake: Quote
betty_labrador Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 no wlasnie, ja nie wiem czy jest sens jechac i wydawac kase na podroz, zeby wrocic zaraz. Nie ma tez gdzie pojsc zeby ja puscic bo po tym sniegu chodzic to masakra, nie mysle juz o bieganiu nawet.... Ja z domu mam zamiar wyjechac ok.12.30, wiec jesli jakies nowe wiesci to dajcie znac, pliiis, zeby na darmo nie jechac. Jana dzieki za smsa, :) Quote
PUENTA imszar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 A ja mam pytanie..dacie Mi jakieś namiary jak dojechać co Cavano z grochowa :( Quote
Recommended Posts