Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ludek']
Kto chętny do napisania czegoś o zawodach w Pruszkowie :).
Tylko sie prosze nie zabijać:lol: .[/quote]

Ja mogie coś skrobnąć, ale w przyszłym tygodniu, bom aktualnie mocno nieczasowa. No chyba, że mnie ktoś uprzedzi i napisze zaraz :evil_lol: .

A jeszcze brak relacji z Tabliczki Czekolady i Sylwestra. Rodacy, do piór! :multi:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ogromek']no dobra moge Cie Mokka uprzedzic i sklece cos o Pruszkowie:loveu:, bo na reszcie nas nie bylo:eviltong: jak tylko wroce ze szkoly zaczne tworzyc poemat:cool3:[/quote]

To jak sklecisz to poproszę mailem do mnie:)

Posted

[quote name='Ludek']To jak sklecisz to poproszę mailem do mnie:)[/quote]
ok zaraz zabieram sie do pracy:p mam nadzieje ze jakies fotki wyszly zeby je pozniej dodac:loveu:

Posted

Romas, wysłałąm Ci emalię na adres, który podałaś i właśnie wróciło niedoręczone :wallbash: . Siem pochlastam.
Znów puściłam priva..

Posted

[quote name='ogromek']ok zaraz zabieram sie do pracy:p mam nadzieje ze jakies fotki wyszly zeby je pozniej dodac:loveu:[/quote]

Cos tam wyszło, ale mam nadzieję, że Wind pozwoli skorzystac ze swoich zdjęć. Są o niebo lepsze :)

Posted

[quote name='zakla']Ja z Lasek mam dwa zdjecia mamuta autorstwa Wind, i to sysko:lol:
(Lidka, pamietaj o malutkim prosze!:loveu: )[/quote]

Tzn.:razz:

Posted

[quote name='zakla']Aktualizacja okruszka...:cool3: Pamietasz? Foteczki byly nawet i tekst:eviltong:[/quote]

Boże byłam święcie przekonana, że już zaktualizowałam:oops: .

Posted

co do zdjec z lasek to sa one na dogomanii w agility i oczywiscie autorstwa Wind:loveu:
a ja mam w zarysie sprawozdanie pewnie w pt wszystko dopracuje bo jutro to watpie czy znajde czas :)

Posted

[quote name='zakla']Spokojnie, nie spuszcze Zwirka na bialego w odsieczy:lol:[/quote]

Oj lepiej nie. Jaki jest, taki jest, ale w sumie to kochany psiak :)

Posted

[quote name='zakla']O ktorej jutro trening? Wiadomo cos?[/quote]
ja też się dołanczam do pytania:roll:
Lidka skleciłam i zaraz wysyłam Ci na maila relacje z Pruszkowa:evil_lol:

Posted

A co do stronki, to u mnie(nie nwiem jak u Was) relacja z Lasek wyswietla sie bardzo ciekawie w waskiej, ale za to wysokiej kolumnie ;) Wczoraj jeszcze bylo normlanie, dzis juz jest 'inaczej' :lol:

Posted

[quote name='Aldra']Mam wiadomosc od Eli, ze jutro trening powinien byc normalnie :lol:[/QUOTE]

powinien? czyli nie wiadomo do konca czy bedzie czy nie? mowie, teren moze byc nie zbyt mily nawet do chodzenia(wiem co sie dzieje u mnie przed domem)... dajcie znac jutro z rana zanim zdaze wyjechac, plis.

Posted

[quote name='betty_labrador']powinien? czyli nie wiadomo do konca czy bedzie czy nie? mowie, teren moze byc nie zbyt mily nawet do chodzenia(wiem co sie dzieje u mnie przed domem)... dajcie znac jutro z rana zanim zdaze wyjechac, plis.[/quote]
wlasnie wrocilam z Koka ze spaceru i na zewnatrz swiat nie wyglada przyjaznie:-o snieg jest mokry i nie chce nawet myslec o placyku:mad:
Beata nie ma sprawy zadzwonie przed 7 , jak rano to rano:evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']powinien? czyli nie wiadomo do konca czy bedzie czy nie? mowie, teren moze byc nie zbyt mily nawet do chodzenia(wiem co sie dzieje u mnie przed domem)... dajcie znac jutro z rana zanim zdaze wyjechac, plis.[/quote]
Ja juz nie bede mowic co sie dzieje u mnie :placz: i tak sobie mysle ze nasz placyk tez nie wyglada najlepiej :mad:
Wiadomosc od Eli brzmiala 'sprobujemy jutro cos zrobic' - dlatego my podjedziemy na trening, ale jesli teren bedzie wygladal kiepsko to nie wiem czy nie zrezygnujemy :shake:

Posted

no wlasnie, ja nie wiem czy jest sens jechac i wydawac kase na podroz, zeby wrocic zaraz. Nie ma tez gdzie pojsc zeby ja puscic bo po tym sniegu chodzic to masakra, nie mysle juz o bieganiu nawet....
Ja z domu mam zamiar wyjechac ok.12.30, wiec jesli jakies nowe wiesci to dajcie znac, pliiis, zeby na darmo nie jechac.

Jana dzieki za smsa, :)