PUENTA imszar Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='talut']o 8? to chyba musze wstać koło 6 :lol: hmm znając mojego psa to zaraz wszystko rozwali :lol:[/quote] za to moja bedzie się bać i nci nie umie ]:-> ależ sie dobrałyśmy na dogsach siedzisz a na gg to cię złapać nie można :cool1: Quote
talut Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 na gg nie chce mi się siedzieć, bo zaraz wszyscy piszą :lol::lol: moja nawet nie wie co to agility :lol: umie tylko siadać, leżeć i dawać łapę :p mam nadzieję, że będziemy razem w grupie :cool1: Quote
PsychoSzczurek Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='betty_labrador']czy cos wiadomo(termin, godziny) o kursie dla sredniaozaawansowanych i zaawansownaych?[/quote] na dzień dzisiejszy planowane jest: sobota (od 11.03.): 15:00 - trening dla średniaków 17:00 - dla zaawansowanych(albo na odwrót:evil_lol:) niedziela: 8:00 - początkujący 10:00 - średniaki 12:00 - zaawansowani pozdrowienia od długonosej Krejzuchy(też czekającej na kurs dla początków:megagrin:) i uwięzionego w kołnierzu Szejka(jeszcze dochodzącego do siebie po narkozie):-) Quote
ogromek Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 mam nadzieje ze tylko na dzien dzisiejszy sa takie plany:razz: Quote
betty_labrador Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 zaraz, a tak wlasciwie to nie wiem w jakiej grupie obecnie jestem :confused: :hmmmm: , a o 17 to po ciemku bedziemy cwiczyc? Quote
Mokka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Generalnie podział będzie taki, że w średniakach trenują zerówki, a w zaawansowanych openy, więc Ty Betty będziesz w zaawansowanych. I trzymajcie kciuki za pogodę, bo w tej chwili aż się boję myśleć, jak nasz placyk wygląda :cool3: . Dawaj słońce :multi: . Quote
PUENTA imszar Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='talut']na gg nie chce mi się siedzieć, bo zaraz wszyscy piszą :lol::lol: moja nawet nie wie co to agility :lol: umie tylko siadać, leżeć i dawać łapę :p mam nadzieję, że będziemy razem w grupie :cool1:[/quote] To My jesteśmy lepsi, moja potrafijeszcze przybić piątkę :cool3: Myślę, że z tskim "doświadczeniem" wylądujemy w tej samej grupce ;) A tak wogóle jestem Natalka ;) Quote
PUENTA imszar Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Mokka']Dawaj słońce :multi: .[/quote] No właśnie! Bo początkujący to zamarzną ]:-> Quote
Mokka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='PUENTA imszar']No właśnie! Bo początkujący to zamarzną ]:->[/quote] Wszyscy będziemy zamarzać tak samo :cool3: , najgorzej, że jeśli nie przyjdzie odwilż, nie będziemy mieli jak biegać, bo na naszym terenie może być ślizgawka. Quote
Romas Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='PUENTA imszar']Romas a może My się spotkamy jeszcze przed agility ;) Wiesz moja sunia maiła by mniej stresu gdyby przedtem "poznała" nową znajomą ;)[/quote] Natalko,ja zawsze chetna do psio ludzkich spotkan,ale chwilowo w niedoczasie jestem. To co moge zrobic to przyjechac wczesniej do Cavano zeby psy sie poznaly sam na sam, bez reszty grupy.Wybacz ,ale chwilowo mam urwanie glowy . Quote
ogromek Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Mokka']Generalnie podział będzie taki, że w średniakach trenują zerówki, a w zaawansowanych openy, I trzymajcie kciuki za pogodę, bo w tej chwili aż się boję myśleć, jak nasz placyk wygląda :cool3: . Dawaj słońce :multi: .[/quote] no to tak jak myslalam jestesmy w sredniakach:p i dobrze mi z tym!!!! :cool3: a pogoda niech sprobuje nie dopisac to....:mad: Quote
talut Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='PUENTA imszar']A tak wogóle jestem Natalka ;)[/quote] a wiesz, że ja też :lol: ale się dobrałyśmy :cool3: Quote
PUENTA imszar Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='talut']a wiesz, że ja też :lol: ale się dobrałyśmy :cool3:[/quote] Tego to się nie spodziewałam :D tak pozatym dziś poszłysmy sobie na teraz Baritusa gdzie przez cały rok jest palisada i kladka :cool3: .. chciaam mojej małej pokazać, ze coś takiego wogole istnieje, ale ona się nie za bardzo interesowała..ale jak wyciągnełam smakołyka to pierwsza. Na kładce nie ma narysowanych stref więc było biało i to zupełnie ;) Moja sunia robiła wszytko pieknie tylko śmiesznie wychodzi, ze zawsze probowala wskoczyc przed pierwsza strefa i zeskoczyc przed druga, jakky tak na zawodach to by była chlapa... Ja jednak przed każdym wejściem i zejściem ja tak lekko trzymalam, by nie mogla zeskoczyć..na palisadę to wleciaa raz odrazu (byłam dumna) potem jednak odechciało jej się i już wogole nie mogłam jej przekupić. Natomiast wogole nie ma mamy kontaktu z chopkami i tunelem ;) Quote
zakla Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Proponuje nie uczyc niczego na wlasna lape, bo moga sie z tego porobic wieksze klopoty niz korzysci, zlwaszcza ze nie macie doswiadczenia w tej dziedzinie ;) Mokka, masz ode mnie pw :) Quote
asher Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [B]Mokka[/B], ładnie to tak donosić na mnie? :mad: ;) Przed chwilą dzwoniłam, pogadałam i póki co wszystko wskazuje na to, że dołączymy razem z Bugajskim do Cavano :laola: Oczywiscie zapomniałam spytać - jakiś sprzęt trzeba ze sobą na ten pierwszy raz zabrać? Czy może póki co zwykła obroża i smycz wystarczą? Quote
PUENTA imszar Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='asher'][B]Mokka[/B], ładnie to tak donosić na mnie? :mad: ;) Przed chwilą dzwoniłam, pogadałam i póki co wszystko wskazuje na to, że dołączymy razem z Bugajskim do Cavano :laola: Oczywiscie zapomniałam spytać - jakiś sprzęt trzeba ze sobą na ten pierwszy raz zabrać? Czy może póki co zwykła obroża i smycz wystarczą?[/quote] Super!!! Ja ci powie tak. Mam azmair wziać oczywiście smakołyki, smycz, obrożę i..czy miska z wodą jest niezbędna??? [B]ZAKLA[/B] ja chciałam tylko mojej malej pokazać przeszkody i to te, których i tak nie uczy się na początku. Wiem, że lepiej nie ćwiczyć na własną łapę, ale kiedy stanełam przy kładce to poprostu poczułam agilitowska energię ;) Quote
Ka-Vanga Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']na dzień dzisiejszy planowane jest: sobota (od 11.03.): 15:00 - trening dla średniaków 17:00 - dla zaawansowanych(albo na odwrót:evil_lol:) niedziela: 8:00 - początkujący 10:00 - średniaki 12:00 - zaawansowani [/quote] [quote name='ogromek']mam nadzieje ze tylko na dzien dzisiejszy sa takie plany:razz:[/quote] Ja tez mam taka nadzieje :shake: . Quote
PUENTA imszar Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Ka-Vanga']Ja tez mam taka nadzieje :shake: .[/quote] a ja nie :P Ola a ty w jakiej grupie będziesz?? Quote
talut Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 a więc, moja mamcia przed chwilą dzwoniła do p.Lidki :). Początkujący mają być albo o 8 albo o 10. W piątek p.Lidka jedzie sprawdzić teren i dopiero wtedy ustali się godziny :wink: zabrać trzeba zwykłą smycz (nie automatyczną!), nie zaciskową obrożę, smakołyki, zabawkę, dobre buty i to chyba wszystko :) pierwsze zajęcie będą bardziej pokazowe i organizacyjne :wink: Quote
PUENTA imszar Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='talut']pokazowe i organizacyjne :wink:[/quote] Cześć! nazywam się Natalka i mam sznaucera miniaturowego o imieniu Sonia, który jest strasznym tchórzem. i mamy zapoznanie ;) No cóż, może sonia tez się trochę zapozna z przeszłymi kolegami-sportowcami ;) Quote
zakla Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Podejzewam, ze rozmawialas z Elka nie z Lidka:cool1: Oprocz tego co wymienilas, proponuje ejszcze wziac wode dla psiaka i jak chcecie to miski(nie ma biezacej wody niestety:() Quote
ogromek Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Lidka, mam nadzieję że zdasz nam pełna relację z oględzin naszego tereniku???:eviltong: tez pytanie :p ale chyba mnie ostatnio po Pruszkowie cos wzielo i nie moge sie doczekac treningow, moj potworas pewnie tez:cool3: Quote
talut Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='zakla']Podejzewam, ze rozmawialas z Elka nie z Lidka:cool1: [/quote] a nawet nie wiem, gadala moja mamcia ;) a na jako, że na stronie jest podany mail do p.Lidki to myślałam że telefon też ;) Quote
PsychoSzczurek Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 no to wszystko jasne, mail jest do Lidki a telefon do Eli:lol: Quote
Ka-Vanga Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='PUENTA imszar']a ja nie :P Ola a ty w jakiej grupie będziesz??[/quote] My to chyba w zaawansowanych, no chyba, ze nas Ela wyrzuci do sredniakow za to, ze tak nie chodzimy ;) . Quote
Recommended Posts