Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sajko']Betty, nie chłopaki wymagają przetarcia szmatką 8) ale patrzyłam na trymowanie airedale terierów i bardzo mi się podobało :D

Blaire, on pewnie by biegał, nawet jakby już łydeczki mu latały z zimna, ale ja nie chcę go przeziębić, wiesz, że bulle to i nereczki mają wrażliwe, i katarki się trafiają :-? no i do tego mały ma 10 miesięcy, więc jego czas jeszcze nadejdzie 8)[/quote]

no tak szkoda by bylo piesulka przeziebbic :)

a co do trymowania, bedziesz sie Sajko uczyla moze wlasnie trymowania? jesli tak to gdzie?

Posted

Betty, o trymowaniu dla początkujących możesz przeczytać w topiku "Wspólne przygotowanie terierów do wystawy". Fredzia ma cztery wyskubane łapy, które mogłyby jutro poskakać, ale czy i o której są zajęcia dla początkujących?

Posted

Jutro poczatkujacy maja od 11.30:)

Betty- nawet mi sie nie waz nie przychodzic od tak sobie... :evil: Bo siem obraze:P

Sajko- dbaj o malenstwo, dbaj, zeby mu nereczki nie wysiadly;)

Blaira- ale jak ona ladnie wyglada w tym kubraczku z patykiem w ryjku...:]
Pozdro:)

Posted

[quote name='betty_labrador']alez Zakla, ja nie przychodze glownie gdyz Tosca ma cieczke, juz sie konczy ale psy biegaja niektore jeszcze za nia namietnie :)[/quote]

chyba najgorsze, co moze spotkać właściciela suczki :wink:

ja się chyba do tej waszej Wawki przeprowadzę :wink: Dużo Dogomaniaków i klub :wink:

Posted

[quote name='Aga&Czips'][quote name='betty_labrador']alez Zakla, ja nie przychodze glownie gdyz Tosca ma cieczke, juz sie konczy ale psy biegaja niektore jeszcze za nia namietnie :)[/quote]

chyba najgorsze, co moze spotkać właściciela suczki :wink:

ja się chyba do tej waszej Wawki przeprowadzę :wink: Dużo Dogomaniaków i klub :wink:[/quote]

oj tak, najgorsze, trzeba niezle pilnowac i ze smyczy nie mozna spuscic...

Przeprowadzisz sie? :> fajnie :) ale region Poznanski tez fajny :wink:

Posted

[quote name='betty_labrador']Przeprowadzisz sie? :> fajnie :) ale region Poznanski tez fajny :wink:[/quote]

Lubię podróżowac to pomieszkam trochę tu troszę tu :wink:

Posted

witamy witamy my juz po treningu ,naszczescie juz rozgrzane ale wyhasani tez jestesmy.
Zakla dzieki za komplement dla Ryjka oczywiscie jej przkarze, on lubi byc na czasie z moda :lol: oczywiscie glownie chodzi o nie marzniecie, jak Sajko dobrze zauwazyla niestety taki dolegliwosci maja glownie bullowate, ale zauwazylam ze bulle czesciej . Sajko jeszcze zdarzy sie wybiegac wkoncu za niedlugo (mam nadzieje) bedzie wiosna (OBY !!!!) ja zmarzluch lubie jak jest w sam raz :D

Posted

Orientujecie sie moze w cenach zrobienia pzreswietlenia na dysplazje czy cóś takiego?? Bo jak sie tak naczytalam, to chcialabym sprawidzic mojego mlodszego, chociaz nic na to nie wsazuje, ALE wole miec pewnosc... :roll:

Posted

[quote name='zakla']Orientujecie sie moze w cenach zrobienia pzreswietlenia na dysplazje czy cóś takiego?? [/quote]Ok. 100 zł z odczytaniem przez radiologa, słyszałam, że może być nawet tylko 60 bez.