betty_labrador Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 OJ TAK, MNIE TEZ WKURZA JAK MOWIE DO TOSCI COS A ONA ZERO REAKCJI NA MOJE SLOWA :) ale co zrobic? :) w domu to moze sie na mnie patrzec jak wol na malowane wrota, a na zewnatrz gapi sie gdzies w sina dal :) Quote
betty_labrador Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 [quote name='Sajko']Betty, nie chłopaki wymagają przetarcia szmatką 8) ale patrzyłam na trymowanie airedale terierów i bardzo mi się podobało :D Blaire, on pewnie by biegał, nawet jakby już łydeczki mu latały z zimna, ale ja nie chcę go przeziębić, wiesz, że bulle to i nereczki mają wrażliwe, i katarki się trafiają :-? no i do tego mały ma 10 miesięcy, więc jego czas jeszcze nadejdzie 8)[/quote] no tak szkoda by bylo piesulka przeziebbic :) a co do trymowania, bedziesz sie Sajko uczyla moze wlasnie trymowania? jesli tak to gdzie? Quote
Jura Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Betty, o trymowaniu dla początkujących możesz przeczytać w topiku "Wspólne przygotowanie terierów do wystawy". Fredzia ma cztery wyskubane łapy, które mogłyby jutro poskakać, ale czy i o której są zajęcia dla początkujących? Quote
betty_labrador Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 a wlasnie zagladalam na ten topic i nieco poczytalam :) a czy jutro sa zajecia, to nie wiem? ale chyba tak bo dzis byly chyba po godzinie? ja dopiero w marcu przybede :) Quote
zakla Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Jutro poczatkujacy maja od 11.30:) Betty- nawet mi sie nie waz nie przychodzic od tak sobie... :evil: Bo siem obraze:P Sajko- dbaj o malenstwo, dbaj, zeby mu nereczki nie wysiadly;) Blaira- ale jak ona ladnie wyglada w tym kubraczku z patykiem w ryjku...:] Pozdro:) Quote
betty_labrador Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 alez Zakla, ja nie przychodze glownie gdyz Tosca ma cieczke, juz sie konczy ale psy biegaja niektore jeszcze za nia namietnie :) Quote
AgaCzips Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 [quote name='betty_labrador']alez Zakla, ja nie przychodze glownie gdyz Tosca ma cieczke, juz sie konczy ale psy biegaja niektore jeszcze za nia namietnie :)[/quote] chyba najgorsze, co moze spotkać właściciela suczki :wink: ja się chyba do tej waszej Wawki przeprowadzę :wink: Dużo Dogomaniaków i klub :wink: Quote
betty_labrador Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 [quote name='Aga&Czips'][quote name='betty_labrador']alez Zakla, ja nie przychodze glownie gdyz Tosca ma cieczke, juz sie konczy ale psy biegaja niektore jeszcze za nia namietnie :)[/quote] chyba najgorsze, co moze spotkać właściciela suczki :wink: ja się chyba do tej waszej Wawki przeprowadzę :wink: Dużo Dogomaniaków i klub :wink:[/quote] oj tak, najgorsze, trzeba niezle pilnowac i ze smyczy nie mozna spuscic... Przeprowadzisz sie? :> fajnie :) ale region Poznanski tez fajny :wink: Quote
AgaCzips Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 [quote name='betty_labrador']Przeprowadzisz sie? :> fajnie :) ale region Poznanski tez fajny :wink:[/quote] Lubię podróżowac to pomieszkam trochę tu troszę tu :wink: Quote
betty_labrador Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 [quote name='Aga&Czips'][quote name='betty_labrador']Przeprowadzisz sie? :> fajnie :) ale region Poznanski tez fajny :wink:[/quote] Lubię podróżowac to pomieszkam trochę tu troszę tu :wink:[/quote] no to fajnie :) Quote
AgaCzips Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 żarty żartami, ale tak na poważnie to bym się przeprowadziła :wink: Jak dla mnie mogłoby powstać miasto Dogomaniaków :wink: Quote
betty_labrador Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 a to jest fajny pomysl z tym miastem dogomaniakow :) moze na studia sie wybierzesz do wawy? :) Quote
Ludek Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Nam zajęcia się bardzo podobały i mam nadzieje, że będziemy chodzić regularnie. Dziś oczywiście też się wybieramy. Quote
AgaCzips Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 [quote name='betty_labrador'] moze na studia sie wybierzesz do wawy? :)[/quote] na studia idę do Wrocławia :wink: razem z koleżanką chcemy tam iść :wink: Quote
zakla Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Aga- chcesz jakies fotki z agility?? Jak tak, to mam jedna fajną:) Quote
zakla Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 [b][size=7]WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA ELKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/b] Quote
blaira Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 witamy witamy my juz po treningu ,naszczescie juz rozgrzane ale wyhasani tez jestesmy. Zakla dzieki za komplement dla Ryjka oczywiscie jej przkarze, on lubi byc na czasie z moda :lol: oczywiscie glownie chodzi o nie marzniecie, jak Sajko dobrze zauwazyla niestety taki dolegliwosci maja glownie bullowate, ale zauwazylam ze bulle czesciej . Sajko jeszcze zdarzy sie wybiegac wkoncu za niedlugo (mam nadzieje) bedzie wiosna (OBY !!!!) ja zmarzluch lubie jak jest w sam raz :D Quote
betty_labrador Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 [b][color=red]WSZYTSKIEGO NAJ ELA!!!!!!!!!!!!!!!, SAMYCH SUKCESOW W AGILITY!!!!!!!!!!!!!!!!!![/color][/b] Quote
AgaCzips Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Wszystkiego naj dla Jubilatów! :BIG: zakla-dzięki serdeczne za fotki :D jak jeszcze coś masz to przysyłaj! :wink: Quote
Wojenka Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 [b]Hej![/b] Zabranie dwóch szkotów na trening to najzła rzecz!Nie wiem,co mnie podkusiło! :-? he he MP Dzieci i Młodzieży:) Quote
zakla Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Wojenka- jak dla mnie to very fajny pomysl :lol: Sajko- czy bedzie galeria z treningów??:) POzdrO:) Quote
zakla Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Orientujecie sie moze w cenach zrobienia pzreswietlenia na dysplazje czy cóś takiego?? Bo jak sie tak naczytalam, to chcialabym sprawidzic mojego mlodszego, chociaz nic na to nie wsazuje, ALE wole miec pewnosc... :roll: Quote
Flaire Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 [quote name='zakla']Orientujecie sie moze w cenach zrobienia pzreswietlenia na dysplazje czy cóś takiego?? [/quote]Ok. 100 zł z odczytaniem przez radiologa, słyszałam, że może być nawet tylko 60 bez. Quote
Sajko Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Zakla, będzie, ale do Galerii potrzebuję fotek, których nikt do tej pory mi nie podesłał :wink: Quote
Recommended Posts