Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani,

Chcialabym sie tylko pochwalic, ze dzis Pajolin konczy 7 miesiecy :lol:

pajo7mies7mn.jpg

Poza tym chcialabym wam zyczyc Wesolych Swiat i nie przejedzcie sie za duzo, zeby miec sile skakac.

Mam jeszcze kilka spraw do zalatwienia przed wigilia, wiec dla pozadku wylaczam komputer, bo jak tylko jest wlaczony to mnie cos do niego ciagnie niemilosiernie.

Caluski dla Was wszystkich i do zobaczenia po Swietach.

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PAtiszon, dzidzia cudna! Wszystkiego naj dla niej, szczególnie w jej pierwsze święta.

A dla reszty Cavano, najlepsze życzenia miłego skakana, grzecznych, szybkich, dokładnych piesków, zero detek i samych zwycięstw!

A oto http://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=0212320003

prezencik gwiazdkowy dla Was (po angielsku, ale jak nie rozumiecie instrukcji, to klikajcie tam, gdzie się da kliknąć i będzie fajnie :wink: ):

Posted

Pati: Mhm dzieciatko pysznosci! Duzo zdrowka dla malutkiej i oby piekna rosla!

Flaire: Karteczka jest super fajowa!

DLA CALEGO CAVANO NAJSZCZERSZE I NAJGORETSZE ZYCZENIA: ZDROWYCH, POGODNYCH I WESOLYCH SWIAT! OBY ZWIERZAKI NIGDY NIE CHOROWALY I PIEKNIE SKALY!

Posted

Wszystkiego naj, naj, naj, wysokich i szybkich lotów nad przeszkodami, mało zrzutek, dużo pucharów, samych zachwytów publiczności i miejsca w panteonie mistrzów agility :D

zyczenia.jpg

P.S. Flaire, Ansel na tej fotce wygląda jak pluszowy miś w czapce- rewelacja 8)

Posted

Dla wsystkich Cavanowiczek i Cavanowiczow oraz calej dogomaniackiej gromadki wszystkiego co najlepsze, pysznosci na stolach, prezentow wielgachnych i usmiechow od rana.

A przede wszystkim wiecej czasu i cierpliwosci dla piechow.

No i w Nowym Roku samych sukcesow na torze i zwyciestw miedzynarodowych moze. :wink:

Posted

Hej,kochani!

Życzę Wam wszystkiego najlepszego!Spokojnych,pogodnych Świąt oraz szampańskiej zabawy w Sylwestra.

Scratka po operacji czuje się świetnie.Dziś miała zdejmowane szwy.

Ale jest jedna NIEMIŁA sprawa.Może ktoś z Was słyszał o aferze z p."B"?

Ze rzekomo przez lekarza jej pies stracił noge?TO NIEPRAWDA!Znam i panią "B" i tego znakomitego chirurga(on właśnie robił Scracie operację).Pani "B" bardzo nagłaśnia sprawę,używa niewyszukanych słów i przezwisk,oczernia.Podala sprawe do sadu.Ale nie chodzi jej o psa!Zada 20.000zl odszkodowania.Tylko nie wiem za co.Nie było błedu w sztuce lekarskiej.Ona wyhodowała na psiej nodze guza wielkosci cytryny.nikt oprocz dr Wiśniewskiego nie chciał sie podjac tej operacji.rowniez dlatego,ze znali p."B" z niezwyklej oszczednosci.To jedynie przez jej zaniedbanie psu wdała sie martwica i trzeba bylo amputowac noge.

Więc bierzcie stronę PRAWDY i opowiadajcie się za lekarzem!

Posted
[Ale jest jedna NIEMIŁA sprawa.Może ktoś z Was słyszał o aferze z p."B"?
Wojenka, to było dyskutowane w Galerii terierów. pomimo, że nic o sprawie nie wiedziałam z wyjątkiem tego, co przeczytałam na jej stronie, ja wypowiedziałam się przeciwko postępowaniu tej pani.

Ale tu nie jest odpowiednie miejsce na tę dyskusję. Zresztą Galeria terierów też nie. Więc tak sobie myślę, że wytne tamtą dyskusję do osobnego topiku - może się tam dopiszesz?

I innych zainteresowanych również zapraszam na ten nowy topik, którego adres tutaj wstawię, jak tylko go stworzę.

Posted

Zdrowych, spokojnych i smacznych Świąt Bożego Narodzenia zarówno dla Was jak i waszych piesków oraz samych sukcesów na torze w przyszłym roku choć tego ostatniego to chyba tak samo życzę sobie jak i Wam!!!

Posted

ja również chciałam złożyć wam i waszym psiakom i innym zwierzakom życzenia z okazji świąt: dużo prezentów pod choniką, dużo dobrego jedzonka na stole, spokoju, miłości i radości i sukcesów w nachodzącym roku

Posted

ja rowniez dolaczam sie do zyczen i dziekuje za wszystkie . Ja wracam do sprzatania a moja Rikunia zamaist sie dzis cieszyc z swiat to lezy chora na poslanku ma biegunke i wymiotuje nawet ruszyc jej sie niechce

Posted

Dziekuje glaski przekazalam ,ale jest coraz gorzej dostala zastrzyki na zwolnienie perystaltyki i przeciwwymiotne musialam pod nos postawic jej wode z miska bo nie chce jej sie wstawac ,a gicka nadal czeka pod choinka na nia i i ogromnaity kot piszczalka ehh jak wroci do zdrowia to mam nadzieje ze nadgonimy zabawe z kotem z wylupiatymi oczkami. Ale narazie nie jest dobrze :( a to jej pierwsze swieta razem z nami ,jest mi bardzo przykro jak widze ze cierpi

pochwalcie sie co wasze psiaki dostaly pod choinke??