Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki już złapałam fotkę 8) ale Kenia na niej przystojna, w przyszłym roku to pewnie biedny Keniczek na zdjęciu się nie zmieści jak wszystkie przyszłoroczne trofea wystawimy :D

Posted

jaka ladna czapeczka PATIszku ;) ja niestety nie mam czapki naturalnej i zrobilam rysunkowa :) a wiesz Sajko jak przynioslas do Cavano te czapki i robilas fotki chlopcom to tez mialam Tosce zrobic w czapce fote ale wylecialo mi z glowy..... :(

pozdr.

Posted

Betty, to po nowym roku przyniosę, to na przyszłą gwiazdkę jak znalazł będziecie miały fotki. A żeby chłopcy mieli czapy to w smyku dokonałam inwestycji 12PLN i zanabyłam owe drogą kupna 8)

Posted
Betty, to po nowym roku przyniosę, to na przyszłą gwiazdkę jak znalazł będziecie miały fotki. A żeby chłopcy mieli czapy to w smyku dokonałam inwestycji 12PLN i zanabyłam owe drogą kupna 8)

Przepłaciłaś :P

Posted

Hehe Sajko, a ja sobie porzyczylam czapki od bullika, tzn. Nafka porzyczyla, mam nadzieje, ze mogla :wink: .

Tym samym chcialabym Wam zlozyc zycznia swiateczne: zdrowych i pogodnych swiat, dla pieskow wszystkiego ca najlepsze, duuuuuuuzo pysznosci, zeby w Wigilie przemowily do Was Wasze ukochane czworonogi (a moze lepiej nie :wink: ) oraz samych wygranych na zawodach i wystawach oczywiscie :biggrina: :

(Flaire, mam nadzieje, ze moja kartka nie jest za duza :) )

kartkaswiateczna2.jpg

Posted
bardzo ladna kartka Olu :) ale chyba nie jest za duza :) miesci sie w 500x500
Dzięki, betty_labrador - masz piątkę z Regulaminu! :wink:

Hehe, no to sie ciesze, ze wszystko jest ok :biggrina: .

Posted

Sajko- sliczna stronka:)

A etn maly Dragulec jest przepiekny...;)

Ka- Vanga- fajowa karteczka;)

Betty- postaram sie, ale nie wiem...

Pati- tak, ma byc trening podobno... dla obydwu grup razem ok 9-10, ale nas i tak nie bedzie:P