Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ps. dlaczego te kleszcze nie mogą włazić na złych ludzi zamiast czepiać sie biednych, niewinnych psów?? :evilbat: :roll:

Bo zle ludzie som niesmaczne :evil:

i wszystko jasne :-? :lol:

ps. mamy pierwszą łapke!! no more amator 8)

Posted

Ooo jak milo:) Duzo nas bedzie:)

Pytanie do Mokki- czy bedziesz z Leonem i Monią czy z samą Monią? Bo chce wiedziec czy brac kaganiec czy nie..:/

Pozdrówka:)

Posted

A my z Cyrli jednak będziemy w sobotę. Wracamy na łono klubu, ciekawe zreszta czy psica wszystkich sobie przypomni, a już w szczególności psy. :D Do miłego zobaczenia.

Posted

Przeglądałam zdjęcia Brutuska i różne strony i postanowiłam zrobić mu galerię i dzięki temu moge tu wstawić zdjęcia z przebiegu, który nam zapewnił kiedyś pierwsze miejsce!! :P

thm_4525.1.jpg

Posted

Pytanie do Mokki- czy bedziesz z Leonem i Monią czy z samą Monią? Bo chce wiedziec czy brac kaganiec czy nie..:/

Dziekuję, moje psy mają własne kagańce. :wink:

Posted

Mokka, na całym treningu pewnie nie będę, ale wpadnę na chwilkę. Bari znowu nie w formie nawet do ppobiegania po torze, a mały wystawa w niedzielę, to żeby mi się łysiol nie rozbił gdzieś :wink: 8) no i mamy zlot bulli w sobotę... Czyli gdzieś 13.30-14.00 powinnam wpaść w sobotę, może być? :lol:

Posted

nawet nie wiecie jak ładnie wygląda nasz teren taki ośniezony!!! :P

Byłyśmy tam dzisiaj z Agą zostawić drewno na 5 :megagrin: ślicznych nowych hopek! Jak dobrze pójdzie to za tydzień lub dwa będą nowe przeszkody! Kto jest chętny do pomocy w budowie reka do góry!!! :P

Posted

Eee no tak... Ale mi chodzi o mojego :wink: Bo jakos nie widzi mi sie Żwirka który macha ogonkiem do Leona:) A wogole wole wiedziec, czego sie moge spodziewac :)

Posted

Eee no tak... Ale mi chodzi o mojego :wink: Bo jakos nie widzi mi sie Żwirka który macha ogonkiem do Leona:) A wogole wole wiedziec, czego sie moge spodziewac :)

Jeśli Żwirek dopadnie Leona, będzie źle, chociaż Leon zawsze ma kaganiec - pilnuj psa :evil:

Ale ten weekend będziecie mieć ulgowy, bo Leon nie trenuje :P

Posted
Jeśli Żwirek dopadnie Leona, będzie źle, chociaż Leon zawsze ma kaganiec - pilnuj psa :evil:

Ale ten weekend będziecie mieć ulgowy, bo Leon nie trenuje :P

Pilnowac bede na pewno:) I raczej by nie dopadl, bo ja go trzymam- on nie biega luzem jak szelciaki czy cos... Troszku za duzy na to jest ;)

Ale jak Leoś nie trenuje w tym tygodniu to martwic zaczniemy sie za tydzien:)

A moje potworki są w siódmym niebie i wogóle do domu wchodzic nie chcą. Pobiegaly sobie to teraz w śniegu śpią:) Pięknie się prezentują w tej bieli:P

Posted

Chciałabym przypomnieć, że jutro jest jak najbardziej trening! I teraz apel! Jesli zobacze kogoś bez czapeczki albo czegoś w stylu, bez szaliczka i bez rękawiczek to niech się szykuje na baaaaaaaaardzo ostry trening!! :evilbat:

Posted
Ja jednak bede o 13.00

Blaira

Ja tez mam szkole co 2 tyg i tez mam zamiar zabrac psa na przyszly zjazd. Obysmy sie tylko nie spotkaly, bo bedzie wesolo :lol:

Mam pytanie to co studujesz dokladnie i gdzie?

Eika dzis wariacji dostala jak zobaczyla snieg hehe

a jak Happy i jej pierwszy snieg?

Posted
nawet nie wiecie jak ładnie wygląda nasz teren taki ośniezony!!! :P

Byłyśmy tam dzisiaj z Agą zostawić drewno na 5 :megagrin: ślicznych nowych hopek! Jak dobrze pójdzie to za tydzień lub dwa będą nowe przeszkody! Kto jest chętny do pomocy w budowie reka do góry!!! :P

jak podpasuje termin(co do szkoły....), pogoda... to ja bardzo chętnie :cry: :puppydog: :wink: pomogę...

ślisko jest na terenie??

Posted

NIe wiem czy ślisko bo nie miałam sumienia zadeptać takiego puszystego śniegu!

Happy najpierw się wystraszyła a na drugim spacerze jak zobaczyła, że Bruts galopuje po śniegu to jej sie tez śnieg spodobał! :P Idioci ganiali się na okoł stojacego samochodu! :P

Posted

:angel: Brutus jest śliczny!! :angel: chcemy więcej fotków :wink: :P

btw. w badaniach wyszło że Szejk nie ma babeszjozy!! uufff...!!

jak myślicie, kleszcze mogą jeszcze siedzieć w krzakach? :roll: czy "zima" je uśpiła?

btw2. co myślicie o ociepleniu terenu?? bo Sylwii stópki zmarzły(buahahaha :evilbat: )