PsychoSzczurek Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 to dobrze, że już z Somą wszystko ok :angel: ps. dlaczego te kleszcze nie mogą włazić na złych ludzi zamiast czepiać sie biednych, niewinnych psów?? :evilbat: :roll: Quote
PATIszon Posted November 18, 2004 Author Posted November 18, 2004 ps. dlaczego te kleszcze nie mogą włazić na złych ludzi zamiast czepiać sie biednych, niewinnych psów?? :evilbat: :roll: Bo zle ludzie som niesmaczne :evil: Quote
PsychoSzczurek Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 ps. dlaczego te kleszcze nie mogą włazić na złych ludzi zamiast czepiać sie biednych, niewinnych psów?? :evilbat: :roll: Bo zle ludzie som niesmaczne :evil: i wszystko jasne :-? :lol: ps. mamy pierwszą łapke!! no more amator 8) Quote
zakla Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Ooo jak milo:) Duzo nas bedzie:) Pytanie do Mokki- czy bedziesz z Leonem i Monią czy z samą Monią? Bo chce wiedziec czy brac kaganiec czy nie..:/ Pozdrówka:) Quote
ElGreco Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 A my z Cyrli jednak będziemy w sobotę. Wracamy na łono klubu, ciekawe zreszta czy psica wszystkich sobie przypomni, a już w szczególności psy. :D Do miłego zobaczenia. Quote
Elka Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Przeglądałam zdjęcia Brutuska i różne strony i postanowiłam zrobić mu galerię i dzięki temu moge tu wstawić zdjęcia z przebiegu, który nam zapewnił kiedyś pierwsze miejsce!! :P Quote
Mokka Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Ooo jak milo:) Duzo nas bedzie:) Pytanie do Mokki- czy bedziesz z Leonem i Monią czy z samą Monią? Bo chce wiedziec czy brac kaganiec czy nie..:/ Pozdrówka:) Dziekuję, moje psy mają własne kagańce. :wink: Quote
Sajko Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Mokka, na całym treningu pewnie nie będę, ale wpadnę na chwilkę. Bari znowu nie w formie nawet do ppobiegania po torze, a mały wystawa w niedzielę, to żeby mi się łysiol nie rozbił gdzieś :wink: 8) no i mamy zlot bulli w sobotę... Czyli gdzieś 13.30-14.00 powinnam wpaść w sobotę, może być? :lol: Quote
Mokka Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 OKI, ja będę z grupą na godz.14, poczekaj na mnie. Gdybym miała nie dojechać, dam Ci znać. Quote
Elka Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 nawet nie wiecie jak ładnie wygląda nasz teren taki ośniezony!!! :P Byłyśmy tam dzisiaj z Agą zostawić drewno na 5 :megagrin: ślicznych nowych hopek! Jak dobrze pójdzie to za tydzień lub dwa będą nowe przeszkody! Kto jest chętny do pomocy w budowie reka do góry!!! :P Quote
blaira Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Jezeli bede miala troche wolonego i zadnych kolokwii to chetnie pomoge , wiec moja lapka jest w gorze :hand: Quote
zakla Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Ooo jak milo:) Duzo nas bedzie:) Pytanie do Mokki- czy bedziesz z Leonem i Monią czy z samą Monią? Bo chce wiedziec czy brac kaganiec czy nie..:/ Pozdrówka:) Dziekuję, moje psy mają własne kagańce. :wink: Eee no tak... Ale mi chodzi o mojego :wink: Bo jakos nie widzi mi sie Żwirka który macha ogonkiem do Leona:) A wogole wole wiedziec, czego sie moge spodziewac :) Quote
Mokka Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Ooo jak milo:) Duzo nas bedzie:) Pytanie do Mokki- czy bedziesz z Leonem i Monią czy z samą Monią? Bo chce wiedziec czy brac kaganiec czy nie..:/ Pozdrówka:) Dziekuję, moje psy mają własne kagańce. :wink: Eee no tak... Ale mi chodzi o mojego :wink: Bo jakos nie widzi mi sie Żwirka który macha ogonkiem do Leona:) A wogole wole wiedziec, czego sie moge spodziewac :) Jeśli Żwirek dopadnie Leona, będzie źle, chociaż Leon zawsze ma kaganiec - pilnuj psa :evil: Ale ten weekend będziecie mieć ulgowy, bo Leon nie trenuje :P Quote
PATIszon Posted November 19, 2004 Author Posted November 19, 2004 Ja jednak bede o 13.00 Blaira Ja tez mam szkole co 2 tyg i tez mam zamiar zabrac psa na przyszly zjazd. Obysmy sie tylko nie spotkaly, bo bedzie wesolo :lol: Quote
zakla Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Jeśli Żwirek dopadnie Leona, będzie źle, chociaż Leon zawsze ma kaganiec - pilnuj psa :evil: Ale ten weekend będziecie mieć ulgowy, bo Leon nie trenuje :P Pilnowac bede na pewno:) I raczej by nie dopadl, bo ja go trzymam- on nie biega luzem jak szelciaki czy cos... Troszku za duzy na to jest ;) Ale jak Leoś nie trenuje w tym tygodniu to martwic zaczniemy sie za tydzien:) A moje potworki są w siódmym niebie i wogóle do domu wchodzic nie chcą. Pobiegaly sobie to teraz w śniegu śpią:) Pięknie się prezentują w tej bieli:P Quote
PATIszon Posted November 19, 2004 Author Posted November 19, 2004 Pobiegaly sobie to teraz w śniegu śpią Przeczytalam to Kenikowi dwa razy, ale dalej nie w wierzy :lol: Quote
Elka Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Chciałabym przypomnieć, że jutro jest jak najbardziej trening! I teraz apel! Jesli zobacze kogoś bez czapeczki albo czegoś w stylu, bez szaliczka i bez rękawiczek to niech się szykuje na baaaaaaaaardzo ostry trening!! :evilbat: Quote
Jura Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Pełna niepokoju, jak to będzie, planuję z Fredzią debiut na treningu w niedzielę. Mam nadzieję, że trafimy, a śnieg nas nie zasypie. Quote
blaira Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Ja jednak bede o 13.00Blaira Ja tez mam szkole co 2 tyg i tez mam zamiar zabrac psa na przyszly zjazd. Obysmy sie tylko nie spotkaly, bo bedzie wesolo :lol: Mam pytanie to co studujesz dokladnie i gdzie? Eika dzis wariacji dostala jak zobaczyla snieg hehe a jak Happy i jej pierwszy snieg? Quote
PsychoSzczurek Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 nawet nie wiecie jak ładnie wygląda nasz teren taki ośniezony!!! :P Byłyśmy tam dzisiaj z Agą zostawić drewno na 5 :megagrin: ślicznych nowych hopek! Jak dobrze pójdzie to za tydzień lub dwa będą nowe przeszkody! Kto jest chętny do pomocy w budowie reka do góry!!! :P jak podpasuje termin(co do szkoły....), pogoda... to ja bardzo chętnie :cry: :puppydog: :wink: pomogę... ślisko jest na terenie?? Quote
Elka Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 NIe wiem czy ślisko bo nie miałam sumienia zadeptać takiego puszystego śniegu! Happy najpierw się wystraszyła a na drugim spacerze jak zobaczyła, że Bruts galopuje po śniegu to jej sie tez śnieg spodobał! :P Idioci ganiali się na okoł stojacego samochodu! :P Quote
Elka Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 wiem ze nie powinnam pewnie tego robic ale nie moge sie oprzec zeby nie pokazac wam jak wygladal moj Brutusek jak mial 3 miesiace! Oto On! http://www.pupile.com/pup/images/img_brutus7.2.jpg Uroczy prawda?! :P Quote
zakla Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 Prawda- bardzo uroczy:) Trosdzku sie zmienil od tamtego czasu :wink: Quote
PsychoSzczurek Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 :angel: Brutus jest śliczny!! :angel: chcemy więcej fotków :wink: :P btw. w badaniach wyszło że Szejk nie ma babeszjozy!! uufff...!! jak myślicie, kleszcze mogą jeszcze siedzieć w krzakach? :roll: czy "zima" je uśpiła? btw2. co myślicie o ociepleniu terenu?? bo Sylwii stópki zmarzły(buahahaha :evilbat: ) Quote
Recommended Posts