Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i jak tam kobiety? cisza i spokój, czy nikt słowa nie powie??? :evil:

Dzisiaj na wystawie w Nowym Dworze spotkałam Elkę, i Lukasa z ekipą. Lukas dostał ocenę doskonałą, ale nie dostał CWC bo próbował zjeść wszystko, co się w okolicy ruszało :-? A Dragulec w debiucie dostał 'wybitnie obiecujący' z bardzo ładnym opisem.

Wróciłam dopiero wczoraj, i miałam trochę czasu na przemyślenia. Tak więc, Bari nie będzie w tym sezonie już na pewno startował, a przyszły jest pod wielkim znakiem zapytania. Na 90% mój słonik przechodzi na sportową emeryturę. Coś jest z nim nie tak, jakieś nowe powikłania po babesziozie, jeździmy sobie do weta na badania, a ja nie mam serca w tej sytuacji go męczyć :( A Dragulec zaczyna pożądnie trenować, żeby mógł startować od przyszłego roku :D

Posted

Aga, Barik jest duży chłopak, ale po bardzo ciężkiej chorobie, która niestety więcej krzywdy mu zrobiła niż się wydawało. A z Dragulcem od tego weekendu już regularnie trenujemy. A co tam, w przyszłym roku tylko złota nas interesują 8) :lol:

Posted

Sajko,

Nasze gratulacje dla Ciebie i Dragulca. Cieszymy sie tym bardziej, ze ten Twoj "taran" nie tylko piekny jest, ale rowniez slodki jak cukierek :-)

Duzo zdrowka i odpoczynku dla Bariego. Mam nadzieje, ze wraz z nastaniem zimy poczuje sie duzo lepiej (wszak to jego zywiol ;)).

Ucaluj ode mnie oba swoje szczescia (TZ tez przekazuje glaski dla pycholi, a dla Ciebie pozdrowienia:-))

pozdrawiam,

Posted
A z Dragulcem od tego weekendu już regularnie trenujemy. A co tam, w przyszłym roku tylko złota nas interesują 8) :lol:
Sajko, zanim przyjdziesz, upewnij sie co do godzin treningow, bo one sie calkiem zmieniaja, a ja nie do konca wylapalam szczegoly.

No i musimy sie umowic na przewoz tej deski, tak?

Posted

Zapomnialabym:

aga_ostaszewska, Sajko, ciacho,

Mam nadzieje, ze bedziecie miec dla mnie wolny ktorys czwartek lub piatek :-) Tym razem spotkamy sie w studio :evilbat:

pozdrawiam,

Posted

Flaire, o desce pamiętam, ja pracuję do 17.30, miejscówka- Targówek Fabryczny, gdzie jest ten pan deskarz i do której można jechać po tę dechę?

Wind, ja chyba ten piątek będę miała wolny, a później to wieczorowe pory po pracy (bo przed pracą to tylko jakbyś chciała horror bez charakteryzacji kręcić 8) ) i dzięki w imieniu chłopaków, obaj tak się wymęczyli że tylko śpią :D

Posted
Zapomnialabym:

aga_ostaszewska, Sajko, ciacho,

Mam nadzieje, ze bedziecie miec dla mnie wolny ktorys czwartek lub piatek :-) Tym razem spotkamy sie w studio :evilbat:

pozdrawiam,

To brzmi jak grozba....

Oka, bede rezerwowala... Od jutra ide na dietke :D Juz sie na Mazurkach objadlam, a teraz przykra rzeczywistosc jedzeniowa... brokuly, szpinak... :cry:

Oj, z tymi treningami, to coraz wiecej klopotow...

Posted

trening był krótki bo zaczął sie o 17:45 a po godzinie było juz ciemno, ale trochę udało się pobiegać mimo dużej ilości osób - myślę że dzięki temu że były krótkie sekwencje zamiast długiego toru (taki był w piątek i każdemu udało się go przebiec max. 2 razy i trening się skończył z powodu ciemności)

Posted

Sajko, aga, ciacho,

Studio mniej wiecej od polowy pazdziernika, ale z mozliwoscia rezerwacji od godzin rannych do wieczornych, wiec Sajko nie ma problemu i bede uskuteczniac to i owo ;)

Wiem, ze u Ciebie w kajeciku mam sie zapisywac z kilkutygodniowym wyprzedzeniem, wiec dam Ci znac duuuuuzo wczesniej ;) Ehhh ... te pracusie :-)

aga,

Ja sie do Twoich diet nie wtracam, ale jak pojdziesz do fryzjera to spotkamy sie na osobnych rozmowach ;)

Bo ja mila moja lubie Cie taka

Posted
Flaire, o desce pamiętam, ja pracuję do 17.30, miejscówka- Targówek Fabryczny, gdzie jest ten pan deskarz i do której można jechać po tę dechę?...ja chyba ten piątek będę miała wolny
To moze w ten Twoj wolny piatek, bo to sklad drewna i chyba tylko do 17 otwarty. ALe zadzwonie i sie dowiem. Ewentualnie ja tam moge pojechac, odebrac deske przed zamknieciem i czekac tam z nia az Ty sie zjawisz po pracy...

A wszystko to miesci sie w Al. Jerozolimskich, tuz za granicami miasta, tam, gdzie skrecalo sie kiedys na jakies zawody... ale nie pamietam, jakie... moze do Pecic?

Posted

ROZKŁAD TRENINGÓW NA WEEKEND 9-10.10.2004

SOBOTA GODZINA 16.00

OBIE GRUPY NA RAZ!!

NIEDZIELA

12.00 GRUPA ZUPEŁNIE POCZĄTKUJĄCA

14.00 GRUPA ZAAWANSOWANA I ŚREDNIO ZAAWANSOWANA

Posted

Juz sie nie moge doszczekac przyszlego weekendu, zwlaszcza, ze moje dziecie dzis w koncu zjadlo troche z butli. Moze jak dobrze pojdzie to wreszcie nie bede sie stresowac, ze musze zaraz wracac do domu.

A jutro spadam na wies sie odstresowac i rozruszac moje duze zwierze. Ostatnio mialam trening z pewna sympatyczna dziewczyna, ktora tak fajnie go poprowadzila, ze mialam watpliwosci czy aby na swoim koniu siedze. Skubaniec, jakby go ktos naprawil. 8)

A BTW sa jeszcze kleszcze. bo nie wiem czy mam frontline kupowac? :hmmmm:

Posted

Pati,

Kleszcze jeszcze sa! :evilbat: Dzisiaj gdy wrocilismy z Kabat, zdjelam z Majki opitego i wbitego na maxa kleszczora :( Frontline podany byl 20 dni temu.

Posted

O fuj! W takim razie jutro zapodam obu suczom!

Dobra, ide sie poudzielac na forum dla mamusiek.

BTW zobaczcie jaki ladny mam tam podpisik:

.png

i to sie codziennie zmienia. Samo. :o Jakie madre :o

Posted

Pati,

Podpisik masz sliczny i prawie tak slodki jak Twoje dziecie :-) Wiem, ze na kupkowym i papkowym forum udzielasz sie w dobrej wierze, wiec idz i dzialaj dla Dogomaniackiej Sprawy ;)

Posted
Pati:Ja tez chce umiec takie cuda robic! Sliczne, sama slodycz!
aga_, takie cuda samej robic troche trudno, partner potrzebny. A jak znajdziesz fajnego, to nawet Cie chetnie nauczy :wink: .