aga_ostaszewska Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Kochani dajcie znac jak bylo...? Slyszalam, ze nawet w tv byliscie... Hello kibice, hello czynni uczestnicy, napiszcie wszystko i koniecznie ze szczegolami! :D Quote
Sajko Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 No i jak tam kobiety? cisza i spokój, czy nikt słowa nie powie??? :evil: Dzisiaj na wystawie w Nowym Dworze spotkałam Elkę, i Lukasa z ekipą. Lukas dostał ocenę doskonałą, ale nie dostał CWC bo próbował zjeść wszystko, co się w okolicy ruszało :-? A Dragulec w debiucie dostał 'wybitnie obiecujący' z bardzo ładnym opisem. Wróciłam dopiero wczoraj, i miałam trochę czasu na przemyślenia. Tak więc, Bari nie będzie w tym sezonie już na pewno startował, a przyszły jest pod wielkim znakiem zapytania. Na 90% mój słonik przechodzi na sportową emeryturę. Coś jest z nim nie tak, jakieś nowe powikłania po babesziozie, jeździmy sobie do weta na badania, a ja nie mam serca w tej sytuacji go męczyć :( A Dragulec zaczyna pożądnie trenować, żeby mógł startować od przyszłego roku :D Quote
aga_ostaszewska Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Sajko: I to jest madre podejscie :D Gratulacje dla Dragulca! Jesli maluch przestanie taranowac przeszkody, to agility jest Wasze! A Bari jest dojrzalym chlopem i troszke odpoczynku mi sie nalezy! Quote
Sajko Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Aga, Barik jest duży chłopak, ale po bardzo ciężkiej chorobie, która niestety więcej krzywdy mu zrobiła niż się wydawało. A z Dragulcem od tego weekendu już regularnie trenujemy. A co tam, w przyszłym roku tylko złota nas interesują 8) :lol: Quote
Wind Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Sajko, Nasze gratulacje dla Ciebie i Dragulca. Cieszymy sie tym bardziej, ze ten Twoj "taran" nie tylko piekny jest, ale rowniez slodki jak cukierek :-) Duzo zdrowka i odpoczynku dla Bariego. Mam nadzieje, ze wraz z nastaniem zimy poczuje sie duzo lepiej (wszak to jego zywiol ;)). Ucaluj ode mnie oba swoje szczescia (TZ tez przekazuje glaski dla pycholi, a dla Ciebie pozdrowienia:-)) pozdrawiam, Quote
Flaire Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 A z Dragulcem od tego weekendu już regularnie trenujemy. A co tam, w przyszłym roku tylko złota nas interesują 8) :lol:Sajko, zanim przyjdziesz, upewnij sie co do godzin treningow, bo one sie calkiem zmieniaja, a ja nie do konca wylapalam szczegoly.No i musimy sie umowic na przewoz tej deski, tak? Quote
Wind Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Zapomnialabym: aga_ostaszewska, Sajko, ciacho, Mam nadzieje, ze bedziecie miec dla mnie wolny ktorys czwartek lub piatek :-) Tym razem spotkamy sie w studio :evilbat: pozdrawiam, Quote
PATIszon Posted October 3, 2004 Author Posted October 3, 2004 No porsze jak sie temacik rozruszal. Napiszcie laski jak bylo na treningu, bo ja po szkole padlam na twarz i sie poddalam. Quote
Sajko Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Flaire, o desce pamiętam, ja pracuję do 17.30, miejscówka- Targówek Fabryczny, gdzie jest ten pan deskarz i do której można jechać po tę dechę? Wind, ja chyba ten piątek będę miała wolny, a później to wieczorowe pory po pracy (bo przed pracą to tylko jakbyś chciała horror bez charakteryzacji kręcić 8) ) i dzięki w imieniu chłopaków, obaj tak się wymęczyli że tylko śpią :D Quote
aga_ostaszewska Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Zapomnialabym:aga_ostaszewska, Sajko, ciacho, Mam nadzieje, ze bedziecie miec dla mnie wolny ktorys czwartek lub piatek :-) Tym razem spotkamy sie w studio :evilbat: pozdrawiam, To brzmi jak grozba.... Oka, bede rezerwowala... Od jutra ide na dietke :D Juz sie na Mazurkach objadlam, a teraz przykra rzeczywistosc jedzeniowa... brokuly, szpinak... :cry: Oj, z tymi treningami, to coraz wiecej klopotow... Quote
ciacho Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 trening był krótki bo zaczął sie o 17:45 a po godzinie było juz ciemno, ale trochę udało się pobiegać mimo dużej ilości osób - myślę że dzięki temu że były krótkie sekwencje zamiast długiego toru (taki był w piątek i każdemu udało się go przebiec max. 2 razy i trening się skończył z powodu ciemności) Quote
Wind Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Sajko, aga, ciacho, Studio mniej wiecej od polowy pazdziernika, ale z mozliwoscia rezerwacji od godzin rannych do wieczornych, wiec Sajko nie ma problemu i bede uskuteczniac to i owo ;) Wiem, ze u Ciebie w kajeciku mam sie zapisywac z kilkutygodniowym wyprzedzeniem, wiec dam Ci znac duuuuuzo wczesniej ;) Ehhh ... te pracusie :-) aga, Ja sie do Twoich diet nie wtracam, ale jak pojdziesz do fryzjera to spotkamy sie na osobnych rozmowach ;) Bo ja mila moja lubie Cie taka Quote
Flaire Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Flaire, o desce pamiętam, ja pracuję do 17.30, miejscówka- Targówek Fabryczny, gdzie jest ten pan deskarz i do której można jechać po tę dechę?...ja chyba ten piątek będę miała wolnyTo moze w ten Twoj wolny piatek, bo to sklad drewna i chyba tylko do 17 otwarty. ALe zadzwonie i sie dowiem. Ewentualnie ja tam moge pojechac, odebrac deske przed zamknieciem i czekac tam z nia az Ty sie zjawisz po pracy...A wszystko to miesci sie w Al. Jerozolimskich, tuz za granicami miasta, tam, gdzie skrecalo sie kiedys na jakies zawody... ale nie pamietam, jakie... moze do Pecic? Quote
Elka Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 ROZKŁAD TRENINGÓW NA WEEKEND 9-10.10.2004 SOBOTA GODZINA 16.00 OBIE GRUPY NA RAZ!! NIEDZIELA 12.00 GRUPA ZUPEŁNIE POCZĄTKUJĄCA 14.00 GRUPA ZAAWANSOWANA I ŚREDNIO ZAAWANSOWANA Quote
aga_ostaszewska Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 aga,Ja sie do Twoich diet nie wtracam, ale jak pojdziesz do fryzjera to spotkamy sie na osobnych rozmowach ;) Bo ja mila moja lubie Cie taka Ach, Ty wstretna BABO :D ! Bede jechala wywolywac 30x45... mam nadzieje, ze wyjdzie cudne! Quote
PATIszon Posted October 3, 2004 Author Posted October 3, 2004 Juz sie nie moge doszczekac przyszlego weekendu, zwlaszcza, ze moje dziecie dzis w koncu zjadlo troche z butli. Moze jak dobrze pojdzie to wreszcie nie bede sie stresowac, ze musze zaraz wracac do domu. A jutro spadam na wies sie odstresowac i rozruszac moje duze zwierze. Ostatnio mialam trening z pewna sympatyczna dziewczyna, ktora tak fajnie go poprowadzila, ze mialam watpliwosci czy aby na swoim koniu siedze. Skubaniec, jakby go ktos naprawil. 8) A BTW sa jeszcze kleszcze. bo nie wiem czy mam frontline kupowac? :hmmmm: Quote
Wind Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Pati, Kleszcze jeszcze sa! :evilbat: Dzisiaj gdy wrocilismy z Kabat, zdjelam z Majki opitego i wbitego na maxa kleszczora :( Frontline podany byl 20 dni temu. Quote
PATIszon Posted October 3, 2004 Author Posted October 3, 2004 O fuj! W takim razie jutro zapodam obu suczom! Dobra, ide sie poudzielac na forum dla mamusiek. BTW zobaczcie jaki ladny mam tam podpisik: i to sie codziennie zmienia. Samo. :o Jakie madre :o Quote
aga_ostaszewska Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Pati:Niestety potwierdzam doniesienia Wind... Co prawda na Mazurkach, ale kleszczy bylo jal "mrowkow" :( Quote
PATIszon Posted October 3, 2004 Author Posted October 3, 2004 Ale zapodajemy! Prawie jak na czacie :roll: Quote
Wind Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Pati, Podpisik masz sliczny i prawie tak slodki jak Twoje dziecie :-) Wiem, ze na kupkowym i papkowym forum udzielasz sie w dobrej wierze, wiec idz i dzialaj dla Dogomaniackiej Sprawy ;) Quote
aga_ostaszewska Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Pati:Ja tez chce umiec takie cuda robic! Sliczne, sama slodycz! Quote
Flaire Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Pati:Ja tez chce umiec takie cuda robic! Sliczne, sama slodycz!aga_, takie cuda samej robic troche trudno, partner potrzebny. A jak znajdziesz fajnego, to nawet Cie chetnie nauczy :wink: . Quote
PATIszon Posted October 3, 2004 Author Posted October 3, 2004 Flaire Adze o paseczek chodzilo 8) Quote
aga_ostaszewska Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 FlaireAdze o paseczek chodzilo 8) Mi to i o paseczek i o wszystko inne, sama slodycz! Moze ktos slyszala o takim chlopie, ktory najpierw cosik takiego mi zmontuje, a potem nauczy takie cuda robic?! :D Quote
Recommended Posts