Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biedna Msia!! Ale mimo rozkojarzenia na dzisiejszym treningu bylo bardzo sympatycznie!! Nowe psiaki sprawowaly sie niezle!! :P

Mokka, Flaire

bedziecie jutro??

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja zamierzam być, chyba że cos z tym uchem, bo znów zaczęło siąpić, cholera. Chyba problem polega na tym, że tam jednak jest dziurka na wylot... Może jej załóżę kolczyka :wink: .

Z tego co wiem, to Mokki jutro nie będzie.

Posted

Jak widze bawiliscie sie suuuper :-) Szkoda tylko, ze dla Misiatka skonczylo sie to dziurawym uchem ;) Trzymamy z Maja kciuki za rychle wyzdrowienie i zasklepienie tej wybroczyny a Maja dodaje, ze w bandazu Misi wyjatkowo twarzowo (bo chyba nie pyskowo ;).

Szkoda, ze nie moglam zobaczyc nowych kursantow, ale mam nadzieje, ze jak sie troche ociepli dotrzemy na trening.

Tak sobie mysle, ze w dzisiejszym sniegu mojego psa wogole by nie bylo widac i pewnie zginalby mi w zaspie, albo celowo przycupnal w jakims zwale sniegu, aby w spokoju przespac zarwany poranek :lol:

pozdrawiam,

Posted

Misia na szczęście śpi, a póki śpi, to ucho jest zasklepione. Ściany, pomimo moich starań nadal sa poplamione, ale nie widać za bardzo. No i te kilka plamek nad drzwiami to zostawiłam celowo - pokażę Wam przy następnym grzańcu, bo trudno uwierzyć, że takie lekkie psie otrzepanie się opryskało krwią ścianę NAD DRZWIAMI!!!

Posted

Chetnie obejrzymy ten dowod ran klutych i szarpanych na Misinym uchu ;)

Biedne Misiatko, musi byc wykonczone dzisiejszymi traumatycznymi przezyciami. Moze jakies male L4 na jutro? ;)

pozdrawiam,

Posted
Na pewno zaraz będą tu nowe superowskie zdjęcia,

A właśnie, że nic z tego! Zdjęcia są fatalne, na prawde TRAGEDIA!

Te, które robiłam używając szybkiej migawki są niedoświetlone, a te z normalną migawką są poruszone, za to na wszystkich występuje ogromna ilość ziarniny! Koszmar. To jest zdaje się aparat do fotografowania tylko i wyłącznie martwej natury i to ze statywu! :evil:

Może to teraz głupio zabrzmi, ale jesyne "nadające" sie zdjecia to te z zakrwawionym pyszczkiem Misi. Flaire, zaraz Ci poślę.

To tyle, ide na imprezkę.

Do zobaczenia jutro! :lol:

PS. Elka, wiesz, że ćwiczyłaś dzisiaj w parze z synem mojej koleżanki? :wink:

Posted
Elka, wiesz, że ćwiczyłaś dzisiaj w parze z synem mojej koleżanki?

Tak...? Nie wiedzialam... :)

A jak sie czuja zdjecia z mojego treningu? Wyslij mi kilka na [email protected] dobrze...? :)

A jakby ci sie chciala i mialabys czas to zgraj mi je prosze na plytke i przynies jutro na zajecia...:D

Posted
L4 to to samo co teraz ZUS ZLA, chociaz oba teraz już nie aktualne, zdaje mi się :lol:
Czyli jakieś zwolnienie lekarskie???

Dostałam zdjęcia od PATI. Powiedzcie, chcecie, żebym tu wstawiła zdjęcie krwawego pyska, czy nie? Dla ciekawych odda klimat tego, co się zdarzyło, ale jak widok krwi przyprawia kogoś o mdłości, to nie polecam...

Posted

Pewnie, że chcemy krew!!! Tłumy domagają się krwi 8)

I przy okazji, nie wiem, czy jutro dotrę na trening, bo jakiś wstrętny zaraz mnie atakuje :evil:

Posted

Sajko, pewnie się ode mnie przez kompa tym wirusem zaraziłaś! Ale ja, chorusieńka, dzisiaj byłam i jutro też mam zamiar...

A co do krwi, to poczekam jeszcze, żeby się upewnić, że nikt nie protestuje...

Posted

A mogłabym popchnąć do Ciebie 4 foteczki, z prośbą o wstawienie ich gdziekolwiek na sieci? to są fotoski rodziców mojego przyszłego szczeniaczka 8)

Posted

Czlowiek tylko na chwilke od kompa pojdzie a tutaj takie rozgadanie :-)

Flaire,

No tak, Tys wychowana w rzeczywistosci innych skrotow i masz prawo nie znac milego dla wszystkich uszu L4. Tak jak powiedziala Pati to ni mniej, ni wiecej tylko sick leave.

Aha, wnioskuje o wstawienie tutaj krwawej Misi. Niech zdjecie to wisi ku przestrodze dla innych psow, aby uszu nie pchaly nie wiadomo gdzie, tylko gladko nosily przy sobie :lol:

Pati,

Czym te zdjecia robisz, ze nie wyszly ??? :o Nawet glupawka lapie takie dzienne swiatlo i dynamiczne ruchy. A moze to przez nadmiar dodatkow do rozgrzewajacej herabatki?

BTW czy Wam tez tak wolno chodzi Dogomania???

pozdrawiam,

Posted

Flaire, popchnęłam foteczki :lol:

L4... jakże to pięknie brzmiało... ale już nie ma...

Pati, albo za mało dodatków do herbatki i dlatego rączki tak się trzęsą :wink: