Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sajko, to ten bulik mini Twój? :lol: Dopiero teraz skojarzyłam jak spojrzałam na avatar :lol: :oops: :wink:

Na treningu bylo bardzo sympatycznie... może Naomi nie miała za bardzo checi pod koniec pracować (w końcu na dworze byla od za 10 druga), a ja również byłam już zmęczona to mam bardzo pozytywne wrażenia po pobycie w Cavano :D .

Niestety dzis nie przyjde :( a za tydzien wyjezdzam... nie wiem kiedy wracam, to gdy tylko bede w Wawie ece na trening i oczywiscie opłace składke. :)

Republika tez mi odmawia dostępu :(

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

whipetka, ja Cię też nie od razu skojarzyłam... A ta osoba bez psa co się do Twojego przymilała - to ja! (Moja Misia jest na urlopie macierzyńskim, ale już niedługo wróci!)

Posted

A nas rozwaliła pogoda i zostaliśmy sobie nad jeziorkiem aż do teraz :oops: ale i tak za gorąco było na treningi moich chłopców...

Aga, no przecież to mój mini był :D

Flaire- stronkę przeniosę bez problemów, tylko szlag mnie trafia, bo nawet nie mogę wejść na republikę żeby zdjąć naszą stronkę stamtąd :-? jak nic nie będzie działało, to niestety mój brat po prostu się włamie na naszą stronkę i zamieści info, że jest pod nowym adresem... w związku z tym przyjmuję sugestie co mam na stronce zmienić 8)

Posted

Dobra, mój brat jest fajny (czasem...) i naprawił mi dostęp do republiki :lol: już zmieniłam miejsce treningów, no i zacznę korygować po kolei pozostałe części :D

Posted

A ja chcialam serdecznie podziekowac za goscine :D

Flaire, wcale sie nie dziwie, ze Twoj tort jest slynny na wszystkich kontynentach, bo jest tego wart :D

My na razie, ze wzgledu przede wszystkim na pogode, musimy zapomniec o jakichkolwiek cwiczeniach :( , zdecydowanie moj pies nalezy do tych, ktore sa stworzeniami "zimowymi" 8)

Pozdrowienia dla calego Klubu :P

Posted

kyane, dziękuję za komplement, ale to co jadłaś, to nie całkiem był ten mój słynny tort... A słynny jest na kilku - nie wszystkich kontynentach. Jeszcze kilka zostało do podbicia :wink: .

CAVANO, Elka pyta, kto (poza mną!!!) będzie na treningu w niedzielę.

Posted

My będziemy, tylko że przy bardzo upalnej pogodzie niestety trenować nie będziemy :( jeden jest na to za duży pod względem wzrostu, drugi za mały pod względem wieku :) ale przyjśc przyjdziemy, a w piątek jest normalnie?

Posted

Witam :D

uprzejmie informuje, ze wybieram się z moim zbójem na piatkowe zajęcia

bardzo sie ciesze, ze bede mogła poznać psie gwiazdy Cavano

Posted
Witam :D

uprzejmie informuje, ze wybieram się z moim zbójem na piatkowe zajęcia

lewka, przypomnij mi, Twój "zbój" już biegał? Bo piątkowe zajęcia są dla bardziej zaawansowanych psów. Jeżeli pies jest w agility początkujący, to zapraszamy w sobotę. :D
Posted

Troszeczke biegał.

Ela pozwoliła przyjśc nam w piątek o 19. Oceni Lucia (o niego jestem spokojna) i mnie (to już gorzej) i zdecyduje co z nami zrobić :D

Posted

CAVANO, Elka pyta, kto (poza mną!!!) będzie na treningu w niedzielę.

Ja planuje byc z obiema sukami.

Pomieszkuje sobie u rodzicow (coby dziecko powietrza mialo wiecej) i troche pracuje nad Kobra, ktora jest wulkanem energii i psem stworzonym do pracy. Jak sie od niej nic nie wymaga to jest cholernie nieszczesliwa.

Poki co jest tak spragniona zajec, ze nawet upaly jej nie przeszkadzaja; Kenikowi oczywiscie tyz nie, wiec bedziemy obie.

Kenia ostatnio nawet sie opala razem ze mna :o Zaczynam sie zastanawiac czy jej jakims kremem nie wysmarowac :hmmmm:

Posted

Korzystajac z okazji (chociaz moglam to zrobic na treningu w piatek), chcialabym Was zapytac, czy znalezlibyscie kiedys czas np. w sobote lub w niedziele (dowolne godziny przed treningiem) na mala sesyjke fotograficzna na lonie natury. Przygotowuje sie do egzaminu do Szkoly Fotograficznej i chcialabym, aby w moim portfolio znalazla sie m.in. kategoria "Przyjaciele i Znajomi". Najlepiej ta kategorie odwzoruja Przyjaciele z Cavano wraz ze swoimi psami.

Zdjecia oczywiscie nie moga byc banalne, ale o ich charakterze poinformuje ewentualnych zainteresowanych projektem :-)

Flaire, sorry za zasmiecanie topiku ;)

pozdrawiam,

Posted

Zdjecia oczywiscie nie moga byc banalne, ale o ich charakterze poinformuje ewentualnych zainteresowanych projektem :-)

Gołe? :o

Jeśli tak - to Misia się zgłasza! Bo goła jest :oops: .