whippetka Posted July 18, 2004 Posted July 18, 2004 Sajko, to ten bulik mini Twój? :lol: Dopiero teraz skojarzyłam jak spojrzałam na avatar :lol: :oops: :wink: Na treningu bylo bardzo sympatycznie... może Naomi nie miała za bardzo checi pod koniec pracować (w końcu na dworze byla od za 10 druga), a ja również byłam już zmęczona to mam bardzo pozytywne wrażenia po pobycie w Cavano :D . Niestety dzis nie przyjde :( a za tydzien wyjezdzam... nie wiem kiedy wracam, to gdy tylko bede w Wawie ece na trening i oczywiscie opłace składke. :) Republika tez mi odmawia dostępu :( Quote
Flaire Posted July 18, 2004 Posted July 18, 2004 whipetka, ja Cię też nie od razu skojarzyłam... A ta osoba bez psa co się do Twojego przymilała - to ja! (Moja Misia jest na urlopie macierzyńskim, ale już niedługo wróci!) Quote
aga_ostaszewska Posted July 18, 2004 Posted July 18, 2004 Cavano dziekuje za super trening! Jestesmy baaardzo fajni (juz sie poczuwam :D ), ale troszke za duzo nas dzisiaj bylo... Quote
Sajko Posted July 18, 2004 Posted July 18, 2004 A nas rozwaliła pogoda i zostaliśmy sobie nad jeziorkiem aż do teraz :oops: ale i tak za gorąco było na treningi moich chłopców... Aga, no przecież to mój mini był :D Flaire- stronkę przeniosę bez problemów, tylko szlag mnie trafia, bo nawet nie mogę wejść na republikę żeby zdjąć naszą stronkę stamtąd :-? jak nic nie będzie działało, to niestety mój brat po prostu się włamie na naszą stronkę i zamieści info, że jest pod nowym adresem... w związku z tym przyjmuję sugestie co mam na stronce zmienić 8) Quote
Sajko Posted July 18, 2004 Posted July 18, 2004 Dobra, mój brat jest fajny (czasem...) i naprawił mi dostęp do republiki :lol: już zmieniłam miejsce treningów, no i zacznę korygować po kolei pozostałe części :D Quote
aga_ostaszewska Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 Sajko: Usmiechnij sie do Wind, bo ma zdjecia z inauguracji nowego terenu. Chyba warto by bylo umiescic je gdzies w galerii :D Quote
kyane Posted July 21, 2004 Posted July 21, 2004 A ja chcialam serdecznie podziekowac za goscine :D Flaire, wcale sie nie dziwie, ze Twoj tort jest slynny na wszystkich kontynentach, bo jest tego wart :D My na razie, ze wzgledu przede wszystkim na pogode, musimy zapomniec o jakichkolwiek cwiczeniach :( , zdecydowanie moj pies nalezy do tych, ktore sa stworzeniami "zimowymi" 8) Pozdrowienia dla calego Klubu :P Quote
Flaire Posted July 21, 2004 Posted July 21, 2004 kyane, dziękuję za komplement, ale to co jadłaś, to nie całkiem był ten mój słynny tort... A słynny jest na kilku - nie wszystkich kontynentach. Jeszcze kilka zostało do podbicia :wink: . CAVANO, Elka pyta, kto (poza mną!!!) będzie na treningu w niedzielę. Quote
PsychoSzczurek Posted July 21, 2004 Posted July 21, 2004 my bardzo chętnie przyjedziemy :D tylko nie wiemy czy się zmusi tego paskudę-psa do jakiegokolwiek wysiłku :roll: tylko czy ten trening będzie normalnie na 18? Quote
Flaire Posted July 21, 2004 Posted July 21, 2004 Tak, trening ma być o 18 i Elka bardzo fajne "coś" nam przygotowuje, tylko nie chce zdradzić, co!!! :D Quote
Sajko Posted July 21, 2004 Posted July 21, 2004 My będziemy, tylko że przy bardzo upalnej pogodzie niestety trenować nie będziemy :( jeden jest na to za duży pod względem wzrostu, drugi za mały pod względem wieku :) ale przyjśc przyjdziemy, a w piątek jest normalnie? Quote
Flaire Posted July 21, 2004 Posted July 21, 2004 a w piątek jest normalnie?Tak, w piątek normalnie, poszczeniakowy debiut Misi :D . Quote
Wind Posted July 21, 2004 Posted July 21, 2004 Jezeli to juz koniec "plag egipskich", ktore ostatnio na mnie spadaja to my tez bedziemy i w piatek i w niedziele :-) pozdrawiam, Quote
lewka Posted July 21, 2004 Posted July 21, 2004 Witam :D uprzejmie informuje, ze wybieram się z moim zbójem na piatkowe zajęcia bardzo sie ciesze, ze bede mogła poznać psie gwiazdy Cavano Quote
Flaire Posted July 21, 2004 Posted July 21, 2004 Witam :D uprzejmie informuje, ze wybieram się z moim zbójem na piatkowe zajęcia lewka, przypomnij mi, Twój "zbój" już biegał? Bo piątkowe zajęcia są dla bardziej zaawansowanych psów. Jeżeli pies jest w agility początkujący, to zapraszamy w sobotę. :D Quote
lewka Posted July 21, 2004 Posted July 21, 2004 Troszeczke biegał. Ela pozwoliła przyjśc nam w piątek o 19. Oceni Lucia (o niego jestem spokojna) i mnie (to już gorzej) i zdecyduje co z nami zrobić :D Quote
PATIszon Posted July 21, 2004 Author Posted July 21, 2004 CAVANO, Elka pyta, kto (poza mną!!!) będzie na treningu w niedzielę. Ja planuje byc z obiema sukami. Pomieszkuje sobie u rodzicow (coby dziecko powietrza mialo wiecej) i troche pracuje nad Kobra, ktora jest wulkanem energii i psem stworzonym do pracy. Jak sie od niej nic nie wymaga to jest cholernie nieszczesliwa. Poki co jest tak spragniona zajec, ze nawet upaly jej nie przeszkadzaja; Kenikowi oczywiscie tyz nie, wiec bedziemy obie. Kenia ostatnio nawet sie opala razem ze mna :o Zaczynam sie zastanawiac czy jej jakims kremem nie wysmarowac :hmmmm: Quote
aga_ostaszewska Posted July 21, 2004 Posted July 21, 2004 Ja w sobote bede na 100%, ale co do niedzieli mam watpliwosci... Quote
Flaire Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 A my nie możemy się już doczekać naszego pierwszego treningu od pół roku! Quote
aga_ostaszewska Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 Flaire: A nie mowilam, ze troszke korzysci z pozbycia sie maluchow jest... Misia troszke sie rozrusza, poskacze, a Ty pobiegasz, bo Elka nie da Wam sie nudzic :D Quote
Wind Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 Korzystajac z okazji (chociaz moglam to zrobic na treningu w piatek), chcialabym Was zapytac, czy znalezlibyscie kiedys czas np. w sobote lub w niedziele (dowolne godziny przed treningiem) na mala sesyjke fotograficzna na lonie natury. Przygotowuje sie do egzaminu do Szkoly Fotograficznej i chcialabym, aby w moim portfolio znalazla sie m.in. kategoria "Przyjaciele i Znajomi". Najlepiej ta kategorie odwzoruja Przyjaciele z Cavano wraz ze swoimi psami. Zdjecia oczywiscie nie moga byc banalne, ale o ich charakterze poinformuje ewentualnych zainteresowanych projektem :-) Flaire, sorry za zasmiecanie topiku ;) pozdrawiam, Quote
Mokka Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 Zdjecia oczywiscie nie moga byc banalne, ale o ich charakterze poinformuje ewentualnych zainteresowanych projektem :-) Gołe? :o Quote
aga_ostaszewska Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 Wind: Z wielka przyjemnosci Ci pomozemy! Wskaz date godzine, a my tam bedziemy :D (wiem, ze jeszcze nie do konca moge poczuwac sie jako pelnoprawny czlonek Cavano, ale skladke oplacilam i koszulke tez posiadam :D ) Quote
Flaire Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 Zdjecia oczywiscie nie moga byc banalne, ale o ich charakterze poinformuje ewentualnych zainteresowanych projektem :-) Gołe? :o Jeśli tak - to Misia się zgłasza! Bo goła jest :oops: . Quote
Recommended Posts