Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AltaCaraya']Wlasnie dlatego jakby co odpuszcze przeczekam nie wiem ile dzien, dwa, nawet tydzien.
Najwazniejsze by nic sie zlego nie wydarzylo. Jakos mam uraz ostatnio..[/QUOTE]

No w przyszłym tygodniu też nie będzie fajnie, bo tydzień świąteczny i w dodatku jedziecie z Gandalfem...moze już lepiej po sylwestrze...

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc jestesmy po zabiegu.. Zabieg sie poiodl ale nie mam dobrych wiesci. Majkela ktos postrzelil i potracil. Z pod wiezadel wytoczylismy srut a kosci nie da sie juz naprawic bo by byla to tak skomplikowana operacja do tego stopnia ze usuwajac to co jest teraz zwyrodniale spowodowalo by calkowite porazenie nerwow. Jak sie uspokoje to wiecej cos napisze.
Na razie jestem zla i tak bardzo mi szkoda Majkela .

Posted

wklejam z zdjecia z sali. Wiadomo przy operacji nie moglam byc ale jak cos sie dzialo bylam wolana. Tutaj macie jak jedna lapa jest krotsza
[IMG]http://imageshack.us/a/img515/5808/zdjcie0043r.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img22/4424/zdjcie0044bm.jpg[/IMG]

Posted

A tutaj zaznaczylam wam srut i pogieta lape w ksztalcie litery s zobaczcie jak sie rozni
to kolko na czerwono u gory to srut

[IMG]http://imageshack.us/a/img24/1007/zdjcie0046iv.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img824/8721/zdjcie0045kj.jpg[/IMG]

Posted (edited)

[quote name='AltaCaraya']Czesc jestesmy po zabiegu.. Zabieg sie poiodl ale nie mam dobrych wiesci. Majkela ktos postrzelil i potracil. Z pod wiezadel wytoczylismy srut a kosci nie da sie juz naprawic bo by byla to tak skomplikowana operacja do tego stopnia ze usuwajac to co jest teraz zwyrodniale spowodowalo by calkowite porazenie nerwow. Jak sie uspokoje to wiecej cos napisze.
Na razie jestem zla i tak bardzo mi szkoda Majkela .[/QUOTE]

biedny Majkelek, pomimo operacji niewiele lepiej będzie :( :(
Dropsikowi też się chyba nie udało :( :(

są wpłaty dla Rudzika-Majkela:

5,- Paulina H. (Kropcia) 13.12.
20,-Anna D.-E. Zakopane Stary Młyn (13.12.)
20,- Anna S.-B. z Inowrocławia (18.12.)
10,- Maria Zuzanna Sz. z Krakowa (18.12.)

Edited by mari23
Posted

Tyle co lekarz mogl tyle zrobil. Kilkakrotnie Mnie wolal pokazujac mi co i jak. Nie wiem jak wam to wytlumaczyc. Musialybyscie zobaczyc. Jesli w przyszlosci zmiany beda mu bardzo przeszkadzac trzeba pomyslec o amputacji tej lapy. Niestety ale popatrzcie na zdjecia jakie sa zwyrodnienia.. Poki co napewno bedzie mu lepiej. Ale o ile? to sie okaze. Ja jestem dobrej mysli bo on pomimo bolu lata i sie bawi w najlepsze:)

Posted

Jasne Marinka- ale ja mowie za kilka lat:) Poki co on ma 5 lat. I niestety trzeba myslec o jego przyszlosci:) Nie mowie ze ucinam mu juz teraz absolutnie:) Zobaczymy co czas przyniesie.
Ja widze ze on juz lepiej sie miewa. Zobaczymy gdzies za mc jak bedzie. Dzisiaj bylismy na kontroli. Wszystko ok:)

Posted

[quote name='AltaCaraya']Jasne Marinka- ale ja mowie za kilka lat:) Poki co on ma 5 lat. I niestety trzeba myslec o jego przyszlosci:) Nie mowie ze ucinam mu juz teraz absolutnie:) Zobaczymy co czas przyniesie.
Ja widze ze on juz lepiej sie miewa. Zobaczymy gdzies za mc jak bedzie. Dzisiaj bylismy na kontroli. Wszystko ok:)[/QUOTE]

Cieszę się, że on tak dobrze znosi zabiegi...nauczył się żyć ze swoja dolegliwością...poznał też, ze człowiek to nie tylko cierpienie i ból :)
To dzięki Tobie otworzył się :)

Po operacj łapki Majlela rozjaśniło mi się w głowie...myślę, że już wiem skąd brał się jego strach :(
Ktoś kiedyś okrutnie go skrzywdził :(

Posted

[quote name='Marinka']Cieszę się, że on tak dobrze znosi zabiegi...nauczył się żyć ze swoja dolegliwością...poznał też, ze człowiek to nie tylko cierpienie i ból :)
To dzięki Tobie otworzył się :)

Po operacj łapki Majlela rozjaśniło mi się w głowie...myślę, że już wiem skąd brał się jego strach :(
Ktoś kiedyś okrutnie go skrzywdził :([/QUOTE]

Jasne masz racje- ale wiesz ze ja juz wiecej nie pozwole na to?
Niczym sobie moj maly kurduplowaty Majkel nie zasluzyl:)

Wiecie jak ja go nazywam? Mike Tyson albo Mike jagger zalezy jak akurat skacze
kolo moich nog;)

Czy moglabym prosic o to bys przeprowadzila wizyte przedadopcyjna? ;)

Posted

[quote name='AltaCaraya']Dla Mnie- Rzeszów Kiedy chcesz:cool3:[/QUOTE]

No wiesz...jestem bardzo surowym i wymagającym kontrolerem...jesteś pewna, że chcesz właśnie mnie :cool3::cool3::cool3:

Kochana, ja nawet nie jestem w stanie wyobrazić sobie lepszego domku dla Majkelika...zresztą widziałam jak sie w Ciebie wpatruje...jak w najpiękniejszy obrazek...on Cię kocha :)

I jak myślisz - jaka jest moja odpowiedź?

Posted

[quote name='AltaCaraya']bez wizyty nie ma adopcji:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol:[/QUOTE]

Wiem :) Byłam, widziałam, poznałam:)
A wizyta będzie na wiosnę, albo w lecie...może w Zamościu?
Odwiedzę także funię :)

Posted

Bedziemy jechac do wawki;) Chyba cala rodzinka. Czyli sierokociniec i sieropsiniec z nami;)
Nie wiem jaka trasa ale moze bysmy wpadli:) Piluje wlasnie bysmy jechali przez krakow w droge powrotna do Joli ale Milosz marudzi:) Moze jakas kawka?

Posted

Zaglądam a tu takie nowiny !!!
Szkoda go z ta łapką ,ale niestety tak to bywa ze pewnych rzeczy nie można juz naprawic tak jak u mojego kota .Musi połąmaniec zyc juz tak do końca.
Misiek nigdy nie zachowywał sie tak jakby go ta noga bolała ,po prostu jej nie dostawiał ...
Przeciez biegał jak oszalały z kobietami po wybiegu .
No to trafiło sie małemu DT w DS ....Kazdy psiak chciałby takiego zakończenia .

Posted

Nie Funiu- zostalo naprawione wiezadlo, usuniety srut, podpilowanie kosci co na zdjeciu odstaje tak na maksa a wet stwierdzil ze ze zdjecia wyglada to jak kurde nie pamietam kosc pracia? nie wiem cos powalilam. Operacja zostala wykonana choc nie w pelni. Czyli kosc nie zostala naprawiona bo jak? Trzeba by bylo ja usunac badz na nowo polamac ale to raczej nie bylo najmadrzejsze rozwiazanie wiec to zostawilismy.
Bolec go nie boli- albo inaczej przyzwyczail sie. Natomiast zaczyna mu przeszkadzac.
Przy zmianie temperatury pobolewa go. Ale przy takim zlamaniu to raczej
nieunikniuone