Wiola&Miłosz Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Popracuje nad tym;) Choc latwo nie bedzie bo Majkel nie wije sie. On po prostu jest plackowaty;) mam cos dla was;) [IMG]http://imageshack.us/a/img22/6880/dscn4199t.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img849/4750/dscn4198y.jpg[/IMG] Quote
Wiola&Miłosz Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [IMG]http://imageshack.us/a/img10/8515/dscn4196d.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img22/6986/dscn4195og.jpg[/IMG] teraz niewidzialny pies:diabloti: [IMG]http://imageshack.us/a/img11/4710/dscn4192m.jpg[/IMG] Quote
Wiola&Miłosz Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Takich zdjec mam w piop w tej pozycji. Co wezme aparat bo chce go obfocic to on ciach przybiera ta pozycje [IMG]http://imageshack.us/a/img201/804/dscn4186r.jpg[/IMG] Quote
Wiola&Miłosz Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='Marinka']Napisałam coś takiego: [CENTER] [CENTER][CENTER][B]Rudzik, chodzący ideał[/B][/CENTER] [/CENTER] [LEFT][B]Wiek:[/B] ok. 5 lat [/LEFT] [LEFT][B]Kastracja/ sterylizacja:[/B] TAK [/LEFT] [LEFT][B]Wielkość:[/B] [/LEFT] [LEFT][B]Dzieci: [/B]Tak [/LEFT] [LEFT][B]Psy/Koty:[/B] Tak [/LEFT] [LEFT]Szczepiony, odrobaczony. [/LEFT] [CENTER][CENTER]Rudzik, pies o wyrazistych dużych i mądrych oczach. Bardzo kontaktowy i grzeczny. Umie zachować czystość. Nie niszczy. Może zostawać sam w domu. Nie jest hałaśliwy. Bardzo ładnie chodzi na smyczy.[/CENTER] [/CENTER] [CENTER][CENTER]Szuka domu i dobrego człowieka. W zamian ofiarowuje przyjaźń i oddanie.[/CENTER] [/CENTER] [CENTER][CENTER][B]Rudzik przebywa pod opieką domu tymczasowego w Rzeszowie. Wymagamy wizyty przed- i po adopcyjnej oraz podpisania umowy adopcyjnej. Kontakt: 694 585 001[/B] [/CENTER] [/CENTER] [/CENTER] Co sądzicie o tym tekście? Coś zmienić , poprawić, dodać?[/QUOTE] Jest dobrze:) Ostatnio dziewczyny mi radzily by rozne zdjecia powstawiac w sensie 3 zdjecia jedno ogloszenie inne 3 drugie ogloszenie:) Quote
Marinka Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Super zdjątka :) A co do Tobiego...gdybym nie wiedziała, że to on...pomyślałabym ....szykuje się do ślubu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marinka Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Wioluś...widziałaś tekst? Co o nim myślisz? Quote
Wiola&Miłosz Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='Marinka']Super zdjątka :) A co do Tobiego...gdybym nie wiedziała, że to on...pomyślałabym ....szykuje się do ślubu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Zobacz na nasza Galerie on po prostu probowal wtrynic sie do tzta a ze tzt mu nie pozwolil to zaczal z tylka strony i sie schowal;) Ze niby go nie widac:D Jest ok napisalam wyzej;) Quote
Marinka Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Jutro porobię ogłoszenia :) Potrzebuję tylko wysokości Rudzika :) Tymczasem mówię dobrej nocki...bo chyba przecholowałam dziś z porządkami i nie bardzo mogę siedzieć :( Quote
mari23 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='Marinka']Jutro porobię ogłoszenia :) Potrzebuję tylko wysokości Rudzika :) Tymczasem mówię dobrej nocki...bo chyba przecholowałam dziś z porządkami i nie bardzo mogę siedzieć :([/QUOTE] oj, Marinko zdrowie ważniejsze, niż porządki! Majkelek słodziutki, a Tobiasz w welonie po prostu re-we-la-cja !!! jeszcze tylko coś na poprawę humoru: właśnie w przedszkolnym biuletynie mojej wnusi przeczytałam dowcip, który bardzo mi się spodobał: Rodzina je promocyjny obiad w restauracji, zostało sporo resztek. - pan zapakuje te resztki, zabierzemy dla pieska - mówi ojciec do kelnera - hurraaaa!!!!!!!!!! będziemy mieli pieska! - radośnie wrzeszczą dzieci Quote
Iljova Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Jestem znowu choć rzadziej będę zaglądać przez jakiś czas Quote
ranias Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Ależ z tego Majkela słodziak...:loveu: Quote
Wiola&Miłosz Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 chlopak jest zajefany;) Powaznie;) Quote
funia Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='mari23']oj, Marinko zdrowie ważniejsze, niż porządki! Majkelek słodziutki, a Tobiasz w welonie po prostu re-we-la-cja !!! jeszcze tylko coś na poprawę humoru: właśnie w przedszkolnym biuletynie mojej wnusi przeczytałam dowcip, który bardzo mi się spodobał: Rodzina je promocyjny obiad w restauracji, zostało sporo resztek. - pan zapakuje te resztki, zabierzemy dla pieska - mówi ojciec do kelnera - hurraaaa!!!!!!!!!! będziemy mieli pieska! - radośnie wrzeszczą dzieci[/QUOTE] dobre !!!naprawdę ! Quote
Marinka Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Witaj Majkel...jak minęła noc? Może u choć u Was słońce świeci...bo tutaj niskie chmury :( Quote
Wiola&Miłosz Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Majkelik to mnie zalize na smierc;) Jak on juz chce isc na dworek to przylazi do mnie i mi wylizuje cala twarz. Ale co najsmieszniejsze to do pana ma blizej bo pan spi z brzegu:) To nie- obejdzie cale lozko i mnie bedzie terroryzowal swoim mokrym jezorem;) Quote
Marinka Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='AltaCaraya']Majkelik to mnie zalize na smierc;) Jak on juz chce isc na dworek to przylazi do mnie i mi wylizuje cala twarz. Ale co najsmieszniejsze to do pana ma blizej bo pan spi z brzegu:) To nie- obejdzie cale lozko i mnie bedzie terroryzowal swoim mokrym jezorem;)[/QUOTE] Saba najpierw budzi męża...potem przylatuje do mnie i już oboje mnie terroryzują !..ech.. Quote
Wiola&Miłosz Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 tzta tylko molestuje tobi usilnie probujac polozyc mu sie na klate;) Takie durne zabawy maja;) Quote
Aimez_moi Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Zagladam do piesia i widze, ze totalna sielanka.....:) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 No ba;) Pewnie ze sielanka;) A co ty bys kochana chciala:) Quote
Aimez_moi Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 E no to wlasnie super.....razem z TZ-tem macie cudowne wlasciwosci dla psiakow....:) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 czyzby to byl komplement?:):evil_lol: Quote
Wiola&Miłosz Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 chcialam sie upewnic i polechtac moje:cool3::cool3: Quote
funia Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Książeczka wysłana rano . Podrap za uszkiem mojego byłego :eviltong: Quote
Recommended Posts